50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aşk güzeldir ya ben okumuştum ama isterseniz orhan pamuğun masumiyet müzesini tavsiye edrim kendisini asla okuyamam ama bu kitap çok güzeldi son cümlede çakılı kalmıştım resmen kitap bitti ben olduğum yerde kaldım ne konuştum ne yerimden kalktım öleee kaldım...

Çiğdem çekirdek mi oluyor ben artık elimi bile sürmüyorum yağ + tuz + sivilce demek dün evde yiyolardı bi tane bile almadım elime

aaaaaaaa konusu neydi leylacım merak ettim şimdi??

ben hiç orhan pamuk okumadım, dilini de bilmiyorum bi ara başlamak lazım seri halinde...

Şu an baktım da yazılış süreci biraz sancılı olmuş Orhan Pamuk açısından ilginç bi aşk hikayesine benziyor edinmek lazım

sağol leylacım

Son düzenleme:
yaa kızlar ben bişey yaptımi
öfff kazıkmı yedim yoksa.
ben geçen sene koşu bandı almıştım.800 e.
burdan da annesi ablası hasta bi sekreter kız annesi dışarı çıkıp yürüyemediği için koşu bandı alcam bana sat dedi.
tamam dedi. şöleydi böleydi . 500 e verdim.
aslında ben 650 düşünüyordum . çünkü özellikleri iyi ben de indirimden almıştım hepsi buradadan normalde 1200 dü. anlık bi indirm olmuştu öyle 800 e almıştım.
üstünede sayıyla çıktım.
neden sattın derseniz. bizim bu sene tayinimiz çıkabilir evlendiğimizde amn aman eşye almamıştık. sadece beyaz eşyalar var.yani bi nakliyat tutmıcaz tayin çıkarsa .
oneden le birde onu taşımayalaım diye sattım.
nasıl vermişim sizce?

hmm sen sevmedin demek..
bi okuyup bakmak lazim..

o kitabı okudum peppermit cok guzel cok etkilemistim gercekten

aman cnm sonlara cok yaklastim, sonunu soyleme de ))

orhan pamuk kitaplarini okumuyorum ben hic. pek sevmiyorum onu...
yine de sagol onerine cnm benim..

ıyy orhan pamuğun masumiyet müzesini okumuştum .okuduğum ilk orhan pamuk kitabıydı. aman bi daha da asla aa

nilufert, uzme kendini canim,
olmusun arkasindan uzulunmez..

iyi iste, cogu kisinin basina dert oluyor kosu bandi, atsa atamiyor, satsa satamiyor..
sen yine 500 tl ye degerlendirmissin.

az da kullansan 2. el olyor, fiyat epey dusuyor haliyle,

bi araba aliyorsun 35.000 e, ertesi gun, kontagi calistirmadan sat 30.000 e dusuyor fiyati.

duzen boyle.

uzme kendini , iyi olmus canim..

senin videolarin var, napicaksin kosu bandinii

Masumiyet müzesini duyunca içim kıpır kıpır oldu yine muhteşem bi kitap bitmemesi için çok dua etmiştim, ayrıca müzesini de gezmek çok istiyorum şiddetle tavsiye nasıl oluyosa ondan ediyorum

Aşk 'ta güzel

Elif Şafak'ın yine siyah süt kitabı da güzeldi bayanlara tavsiye edilir,

ayy saol peppercimmm. içimi rahatlattın. kurtuldum o hantaldan desem de üzldümm yinedee
doğru benim videolarım varr hıh.
sizce kızlarrr iyi etmişmiyim koçunuzzz soruyorrr????

yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3

bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.

yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.

arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3

canım ben o kitabı okuyunca kitap okumaktan soğudum. edebiyat yapcam diye uzatmışta uzatmış.
hani bende çok severim böle eski zamanları aşkları flan ama

hayatımda ilk defa bi romanı yarım bıraktım

:roflol: :roflol: :roflol:
cookk komikssinnnnnn

o ismin asli ziyaettin dir. benim bir rahmetli enistemin adi.

ayyy nilufert güldürdün beni de yaaa:roflol:

rapor yapıyorum ben de...neye gülüyo bu manyak dicekler:roflol:

ayy bende çok güldüm arkadaşın o mal mal bakışına. walla aklım başıma geldi bilgisayara kapandım ben de kı s kıs güldüm. çocuk demiştir delirdi

keşke bir baksaydın şimdiki fiyatı ne diye sonra ona göre fiyat söyleseydin yada elimde patlayabilridi bunada şükür diyebilirsinkaydirigubbakcemile5

ayy saol peppercimmm. içimi rahatlattın. kurtuldum o hantaldan desem de üzldümm yinedee
doğru benim videolarım varr hıh.
sizce kızlarrr iyi etmişmiyim koçunuzzz soruyorrr????

tayin olayı var diyosun bence egzersizler daha olumlu oluyo vucüt sıkılaşmasında videolarından yapıyosun nasılsa, 500 de gayet iyi düşün 2 sene sonra bozulcaktı bide böyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…