yok meyve suyu değil meyve + su falan gibi geçiştirsemmi dedim
ama patates salatasıda ii fikir teşekkürler
asıl sorun son birkaç akşamdır bahçede oturup salıncakta sallana sallana çiğdem yiyorum bir kase kadar
ay aslında sorulcak yanı yok ama çokmu kötü bişey yapıyorum siz sormadan yazayım evet çiğdem tuzlu...:kedi:
aşk güzeldir ya ben okumuştum ama isterseniz orhan pamuğun masumiyet müzesini tavsiye edrim kendisini asla okuyamam ama bu kitap çok güzeldi son cümlede çakılı kalmıştım resmen kitap bitti ben olduğum yerde kaldım ne konuştum ne yerimden kalktım öleee kaldım...
AŞK ı okudum ben ama normal bi aşktan öte Mevlana ile Şems in aşkını anlatıyor içine de bir kadının ailesini ve çocuklarını terkedip aşkını yaşaması sıkıştırılmış gibi...
bana biraz saçma geldi anneme de ...
ama çok sattı seven çok...
o kitabı okudum peppermit cok guzel cok etkilemistim gercekten
aşk güzeldir ya ben okumuştum ama isterseniz orhan pamuğun masumiyet müzesini tavsiye edrim kendisini asla okuyamam ama bu kitap çok güzeldi son cümlede çakılı kalmıştım resmen kitap bitti ben olduğum yerde kaldım ne konuştum ne yerimden kalktım öleee kaldım...
Masumiyet müzesini duyunca içim kıpır kıpır oldu yine muhteşem bi kitap bitmemesi için çok dua etmiştim, ayrıca müzesini de gezmek çok istiyorum şiddetle tavsiye nasıl oluyosa ondan ediyorum
Aşk 'ta güzel
Elif Şafak'ın yine siyah süt kitabı da güzeldi bayanlara tavsiye edilir,
yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3
bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.
yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.
arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3
yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3
bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.
yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.
arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol:
cookk komikssinnnnnn
o ismin asli ziyaettin dir. benim bir rahmetli enistemin adi.
ayy canım Allah rahmet eylesin . üzmedim umarım senii
yaa kızlar ben bişey yaptımi
öfff kazıkmı yedim yoksa.
ben geçen sene koşu bandı almıştım.800 e.
burdan da annesi ablası hasta bi sekreter kız annesi dışarı çıkıp yürüyemediği için koşu bandı alcam bana sat dedi.
tamam dedi. şöleydi böleydi . 500 e verdim.
aslında ben 650 düşünüyordum . çünkü özellikleri iyi ben de indirimden almıştım hepsi buradadan normalde 1200 dü. anlık bi indirm olmuştu öyle 800 e almıştım.
üstünede sayıyla çıktım.
neden sattın derseniz. bizim bu sene tayinimiz çıkabilir evlendiğimizde amn aman eşye almamıştık. sadece beyaz eşyalar var.yani bi nakliyat tutmıcaz tayin çıkarsa .
oneden le birde onu taşımayalaım diye sattım.
nasıl vermişim sizce?
ayy saol peppercimmm. içimi rahatlattın. kurtuldum o hantaldan desem de üzldümm yinedee
doğru benim videolarım varr hıh.
sizce kızlarrr iyi etmişmiyim koçunuzzz soruyorrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?