50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dünk menüm sabah 1 bardak su 1 haşlanmış yumurta
arada yeşil çay
öğle yarım kase çorba az yağlı salata 1 dilim kepek ekmeği ve haddim olmayarak kazandibi yedim küçükte sayılmazdı üstelik
akşam geç çıktım 2 kase çerba 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim 3 saat sonra yöresel bi börek pekmez ve pakladan yapılır, meyve yatana kadar da toplamda 60 mekik çektim zorladım kendimi ama 15 erli gruplar halinde yaptım. hem regli hemde üşüttüm herhalde gaz problemim var tartıda aynı kiloları görmekten fenalık geldi artıkkk

canım kızlar kepek ekmek kansızlık yapıyor diyorlar. tam buğday ekemği olacakmış.
cısların çok. eminim o börekden de ço yedin dimiii
regli olmandan dolayı dünkü menüne çok sesmi çıkarmasamda bugün silkelen bakayımmm

:1closedeyes:trufcum şekercim..
bekelyemeyiz seni hıııhhh:1closedeyes:

anchusa bencede .mülakat tecrübesi yaşarsın en azından

di mi ama... hayatima renk gelir azicik....suslenip puslenip mulakata giderim......insan kaynaklarinin sacma sapan sorularina sacma sapan cevaplar veririm...

Son düzenleme:
ayy spatz bu hafta seninle 52 ye inmemz lazım.yoksa 53 de kalırsam yine açıkcası h. sonları cozutuyorum biaz h. başı sil baştan olur benim için

ya ben de cozutuyorum nilufert sorma. cmt sabahı 53.1 çıkmıştım ya, cozuttum hemen.hadii sil baştan....

ay kıyamam sana yaaa...kesin ben de öyle olurum.
ben eskiden hiç duygusal değildim, aşık olduktan sonra sulu gözün teki oldum:sinifsinif:

hehh canım ben de onu dicektim. branşınla alakalı iş yok ki buralardaaa-tatlicadiarzu-

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn :)

ben de hastaneden geldim yeni senelik tetkiklerim için bakalım bende ne çıkacak??
tiroid, ostrojen testeron hemogram demir & bağlama baktırdımm

yarın alıcam sonuçları...

iyiymiş yaaaaa sırnaşık şey ben de IT Müdürü gelip yeter artık bi gün de girme diicek diye bekliyorum hep aklinialirimsmile

heee koş koş onuda yap

:roflol: :roflol: koptummm iptallllllllllll :sm_cool:

duramıyorum koçum yardım ettttt sempatiksalakcinni

canımm burda da dolu aşçı var hepsi acayip kilolu ...
hiçbirinin tatlı yediğini görmedim ben de ama dengesiz yiyolar işte iş yoğunluğundan kahvaltı yapmıyo öğle kahve içiyo akşam yumuluyo ne oluyo şişiyo sonra ustam var bi tane burda 180 boyu vardır en son o da 130 kgydu kesin 140 oldu göbek gitgide büyüyo

onunla bi foromuz var da çok komik yaa ben kısa ince o uzun şişman o siyah formalı ben beyazzzz
sırnaşık şey

senseee geldinmi seni göresim geldi.
yaptınmı spor manyağı sporlarını
ben dün başladım platese bugünde pumo it up günüm

anam yettim yettimmm
pump it up a cesaretim yokkk
:teytey:
ayy ben de bugün hastanede kız konuşuyo 10 kilo fazlam var öteki diyo akapunktur taktırıcam falan
konuşmamak için zor tuttum kendimi tatlıları götürüp löp g.t otururken iidi diye
:dance:
kıyamam ben sanaaaaaaaaaaa Şeniz

Daha o kadar gelişemedik malesef
kolay gelsin canımmm
çok güzel malzeme çıkıyo mülakatlardan

yerimseniben

koçummmmmmmmmmmm menümü yazıyimmm

06:30
1 ceviz
5 kiraz
1 bardak su

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
1 dl. esmer ekmek
1 yemek kaşığı Çökelek
1 kalıp ezine peyniri (çok güzeldi amaaaa &#61516
1 salatalık

10:00
1 nektarin

11:00
Yeşil çay
2 kayısı

11:30
Çörekotu
Anasın, biberiye, rezene demledim

12:30
1 büyük tabak
Mor lahana turşusu, marul, havuç, salatalık, domates srkeli, z.yağlı
1 tam tahıllı roll ekmek (sanırım 2 ince dilim eder)
1 kase bol pulbiberli y.yağlı yoğurt

15:30
1 filtre kahve şekersiz
1 acıbadem kurabiye

17:45
1 nektarin
1 kayısı

19:00 – 20:00
alışveriş yaparak yürüdüm

20:30
4-5 kaşık light yoğurt
4 kayısı
2 avuç kiraz
1 ceviz
4 badem
karıştırdım yedim

21:00 – 23:00
slim in 6
ebru ile pilates (toplu kısım hariç)
callanetics

23:30
akşam yaptığım meyveli yoğurdun kalan 2 kaşığı
2 büyük erik

00:00
selülit çayı

günaydin.bugün sabah yine müslime yedim bugün tam bir diyet menü hazirlicam insallah 10 üzerinden en azindan 7-8 alirim .hoscakalin simdilik...

bu ne beee hep yoğurt yoğurt. sıcak bi yemek geçmedimi kızım senin ağzından.
gerçi yine 10 numara irade var. çok merak ediyorum o tahlil sonuçlarını o süper menülerinle nasıl çıkacak.
sağlık fışkırıyorsun yinee. ama biraz pialvmış makarnaymış ye be güzelim azıcıkda olsa. kebapmış lahmacınmuş. aradada olsa kaçamağın olsun.kimse üstüne alınmasın ama bu söylediklerim sadece sesnseye özel.

plates videosunu anca indiriorum .. boniee yapayım dedim takıldı onlineken. şimdi oydek dudagı ındırıyorum..

nilufert seni gorunce karnımı 10 kez cekip bırakasım gelio..

:1closedeyes:trufcum şekercim..
bekelyemeyiz seni hıııhhh:1closedeyes:

anchusa bencede .mülakat tecrübesi yaşarsın en azından

yaaa niye bekleyemiyosunuz ya
ben de aynı kilodayımla sizle
beni hafife almayın haaaa

di mi ama... hayatima renk gelir azicik....suslenip puslenip mulakata giderim......insan kaynaklarinin sacma sapan sorularina sacma sapan cevaplar veririm...

günaydın canım
bence de iyi olur dışarı çıkmak için bi bahanen olur

Dün baktım da selülitlerimin olduğu masaj yaptığım yerler morarmış

nasıl bi hırsla bastırdıysam artık :)))

ben de kayatuzu aldım dün onla ovdum ama işe yaramıycak gibi yaaaa..

ha bi de yosun sabunu çok iyi kızlar tavsiye ederimmm yumuşacık yapıyo herbiyerini içindekiler de harika ama mecitefendiyi alın içinde renklendirici koruyucu olmasın...

yok az yedim börekten, tam buğday ekmeği de herhalde kun'un falan vardır burda öyle çok çeşit yok bakalım aricaz bulacaz cumaya ne kaldıki mecbur dikkat edicem

ördek dudağı ben dün yaptım güzel ama yaa. kadın hareketli cayır cayır yaktırıyor.
bide şu mikrofana mikrona öfff püffff üflemese. gıcık oluyorum ağızdan çıkan bütün seslere. ağız şıpırtadması gibi
. nefes verr derken . o "ver" kelimesi türkçelikten çıkıyor. vierrrr oluyor her nedense

babymoom çektinmi bari göbüşünü içeri

Son düzenleme:

canım burada yapılanlar hep katı yağ ile vıcık vıcık yağlı oluyo (makarna ve pilav) o yüzden ekmek yemeği tercih ediyorum dün de yemekte kızartma vardı bi de yanında toz patates püresini sulu sütle karıştırmışlardı ondan yemedim canım yaa

lahmacun iyi olur tabiii ama dediğim gibi dışarıda yeme imkanım olmuyo güzelim hiç yemeye gitmiyoruz dışarı öyle olsa yerim tabiii

evet..hatunun konusmasi da sirf ozenti.. ben de pek haz etmiyom kendisinden...ama kurallari guzel anlatiyor ve videosu ise yariyor...
rapid sifresi olanlara baska video isimleri de verebilirim..
birde kizlar lastiginiz yoksa lastik edinin bir tane.. lastikle yapilan pilates gercekten cok daha yakici....

"altımızdaki met'in üzerine natural pozisyonda yatıp point leg yapıyoruz pointle bitiriyoruz imprint pozisyona geçiyoruz üffffffffffffffffffffffffff nefes al üfffffffffffffffffffff vieeeerrrrrr"
MET ne kardeşim yaa MAT değil mi o ?? :teytey:

biberiye, anason, rezene bütün rakı kokan bitkileri topluyosun demliyosun limonlayıp içiyon spatzçım sempatiksalakcinni

ay dayanamadigim tek koku anason kokusu... yok bunu yapamam guzellik icin......ustelik alerjim var

bu arada ben de mecitefendinin yosun sabunu ve selulit kremine devam ediyorum.... ise yariyor galiba....hele krem surdukten sonra yakiyor....vichy de de ayni his olusmustu bende....

kizlarr tatil fotolarini yukledim haberiniz olsun.

soyle en son halimi bi gorun bakalim..

cok fazla fotograf cektik, sirkette aceleyle bir kismini yukledim, fazla secemedim acikcasi, kotu cikan pozlar icin kusura bakmayin artik..

optumm

valla daha kremine geçemedim canım çatlaklarımla ilgili bi krem sürüyorum üstüste olmaz diye...

ama yosun sabunu çok iyi...
kizlarr tatil fotolarini yukledim haberiniz olsun.

soyle en son halimi bi gorun bakalim..

cok fazla fotograf cektik, sirkette aceleyle bir kismini yukledim, fazla secemedim acikcasi, kotu cikan pozlar icin kusura bakmayin artik..

optumm

koşunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…