ıyy orhan pamuğun masumiyet müzesini okumuştum .okuduğum ilk orhan pamuk kitabıydı. aman bi daha da asla aa
yaa zukseddin burda değilmi çok komik bişey oldu kızlar yaaa.kaydirigubbakcemile3
bi tane müteahhit var adamın adı ziyaddin nasıl bi isimse artık.
yanımdaki arkadaşa diyorum ki yarın zukseddin beyi arayalımda bizi inşaata götürsünn..... falan demişim.
arkadaş da bana dönmüş zukseddin kim ya diyorrrkaydirigubbakcemile3
Aaaa niye ki ben çok severek okudum Oran Pamuğun sessiz evi falan esen hadi neyse de çok ta etkilenmiştim üstelik
aman da benim spatzcim orgu mu orermiss, ne tatli smiley o oyle)))
Selam kızlar nasılsınız, ben çok yorgunum okuldan geldim, bir de hiç keyfim yok, kpss denemelerinden hep kötü puanlar alıyorum, bir de her gün geçmişimin çok kötü bir dönemine ait insanları rüyalarımda görüyorum, aynı şeyleri yeniden yaşıyorum resmen yıllar sonra mafoldumben
bu aralar benim de ustumdeler...Selam kızlar nasılsınız, ben çok yorgunum okuldan geldim, bir de hiç keyfim yok, kpss denemelerinden hep kötü puanlar alıyorum, bir de her gün geçmişimin çok kötü bir dönemine ait insanları rüyalarımda görüyorum, aynı şeyleri yeniden yaşıyorum resmen yıllar sonra mafoldumben
babymom ekledim cnm seni listeme,
fotolara bakabilirsin artik ;-))))
zaten cok album yapmisim, silicem artik, herkes baksin da
bu aralar benim de ustumdeler...
cok fazla derslere sinavlara takinca ben de abuk subuk ruyalar gorurum, atlat su sinavi eminim rahatlayacaksin
herkes kpss den sikayet ediyor,birtek sen degilsin korkma...ay ben girmekten bile kaciyorum acikcasi. bu yastan sonra oturup tarih vatandaslik bilgisi falan mi ogreneyim.Matematik falan hallederim de sosyal bilimle rkasar beni.. en son ortaokulda okumustum, o derece yani...
ben de bir eleme yaptim albmumde... gaza gelip habire foto koymusum ben de...
selam cnm,
hosgeldin. bizler iyiyiz... denemeler genelde daha zor oluyor gercek sinavdan. meak etme, asil sinavda iyi bir puan alirsin..
su siralar bunaldin dersler yuzunden , oyuzden oyle ruyalar goruyorsundur.
dogadan-relax cayi tavsiye ederim cnm, ben de adet doneminde iciyorum gercekten sakinlestirip, rahatlatiyo, hem de guzel uyursun.
ders calisiyorum diye cok cay-kahveye sarilma aman cnm, daha cok stres-sinir yapar
hiç de alakam yoktur ha öyle işlerle..ama elime yakıştı dimi:hulya:
hihoyyyt
cnm gecmisi okudun mu?
bikac sayfa once sana bi msj yazmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?