50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hahahhaa koptummmmmm

nilufertcim iyi yapmışsın satmakla ya...seneye tayin olurken kimlere vericeğini şaşırırdın.kullanmıyorsan neden dursun ki evde...

takma kafana sen devam et egzersizlerine:hulya:

Aaaa niye ki ben çok severek okudum Oran Pamuğun sessiz evi falan esen hadi neyse de çok ta etkilenmiştim üstelik

canım diğer romanlarını okumadım.
hani ben öle hayatları eski türk filmi gibi severim ama çok ağdalıydı dili. sırf ne biliyim iyi edeebiyatçı böle olur der gibi çok çek gereksiz ayrıntılar ki konuda ne bileyim basit.
öle işte . ne güzel sen beğenmişsin.

peppercim tarihsel roman demişsin alamut kalesini okusdunmu süper o da yaa.

nilüfer cnm baya bi zarar etmissin ama iyi tarafindan bak,sonucta gercekten ihtiyaci olan birine satmissin.. anladigim kadariyla durumlarida cok iyi olmamali..

kolay gelsin kizlar kaydirigubbakcemile2 kacamak yapmak yok

Selam kızlar nasılsınız, ben çok yorgunum okuldan geldim, bir de hiç keyfim yok, kpss denemelerinden hep kötü puanlar alıyorum, bir de her gün geçmişimin çok kötü bir dönemine ait insanları rüyalarımda görüyorum, aynı şeyleri yeniden yaşıyorum resmen yıllar sonra mafoldumben

olanla ölmüşün düşünmicekmişsin arkadaşımoyüzden dert etme hayırlısı buymuş demekki satmış gitmişsin boşver
ayrıca orhan pamuğu herkez okuyamaz evet kimine sıkıcı ve ağır gelebilir bende onlardan biriydim takiii masumiyet müzesine kadar... arada kasıyo ama güselllll

selam cnm,
hosgeldin. bizler iyiyiz... denemeler genelde daha zor oluyor gercek sinavdan. meak etme, asil sinavda iyi bir puan alirsin..

su siralar bunaldin dersler yuzunden , oyuzden oyle ruyalar goruyorsundur.

dogadan-relax cayi tavsiye ederim cnm, ben de adet doneminde iciyorum gercekten sakinlestirip, rahatlatiyo, hem de guzel uyursun.

ders calisiyorum diye cok cay-kahveye sarilma aman cnm, daha cok stres-sinir yapar

bu aralar benim de ustumdeler...
cok fazla derslere sinavlara takinca ben de abuk subuk ruyalar gorurum, atlat su sinavi eminim rahatlayacaksin
herkes kpss den sikayet ediyor,birtek sen degilsin korkma...ay ben girmekten bile kaciyorum acikcasi. bu yastan sonra oturup tarih vatandaslik bilgisi falan mi ogreneyim.Matematik falan hallederim de sosyal bilimle rkasar beni.. en son ortaokulda okumustum, o derece yani...
babymom ekledim cnm seni listeme,

fotolara bakabilirsin artik ;-))))

zaten cok album yapmisim, silicem artik, herkes baksin da

ben de bir eleme yaptim albmumde... gaza gelip habire foto koymusum ben de...

cnm gecmisi okudun mu?

bikac sayfa once sana bi msj yazmistim

bu arada dis hekimindeydim. esim aradi disarda yemek yemek istedigini soyledi....benim gonlumden peppermint yuzunden fajita yemek geciyorrrrr....bir fotograf nelere vesile oldu bak peppermint....kendimi sokaklara aticam fajita yemek icin bu aksam....

hoşbulduk canım, evde var da, gece karışık zayıflama çayından içtiğimden daha da karıştırmamak için içmiyorum. kahveyle siyah çayda içmiyorum çünkü zaten geceleri iyi uyuyamadığımdan. çok bunaldım, umarım haftaya tatile gidebiliriz senağlama

aa resim ekledin mi, hemen bakıyım açılıyım:)

hiç de alakam yoktur ha öyle işlerle..ama elime yakıştı dimi:hulya:

hihoyyyt

ay ben bayilirim orguye.. cok guzel stres atarsin.. ama bu kis bir kaskol baslamistim hala bitmediiiii...sempatiksalakcinni

nilufertcim

ne uzuluyon kizim kurtulmussun kosu bandindan.. keske bizimkini de 500 e satabilsek yaaaa.....ustune para versem kimse almaz gibime geliyor benimmm...

anchusa yiyin canim tabi yaa..
cnm avrupa yakasinda meksika restauranti biliyo musun? anad. yakasinda bagdat caddesinde var da, bizim isyerleri avr.yakasinda ya.

esim bayiliyor meksika yemeklerine.

ben de kizarmis dondurma'ya bitiyorum. sirf onun icin gidiyorum meks. rest.inaaa ..

yaa aklima geldi simdi, offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…