50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlar herkeslere zemuszemus
ya hava çok güzel
herkese bakıyorum kısa kollularla falan
benim üzerimde uzun kollu var
ama içime kar yağıyor sanki
2 gündür hep üşüme halindeyimm
hamilelik üşüme yaparmıki acaba :bbo:

uyyy canım benim

günaydın kızlar . sabah 53. 3 çıktım.

dün pump it up ı yaptım .süreside uzadı birazdaha. ama sabah uyanınca kütük gibiydim.

alışacaz artık napalım..

offf kızlar yaa ben sizi çok seviyorum.
bana gerçekten arkadaş oldunuzzz.

günaydın fıstıklar

bakıyorum hepiniz enerjiksiniz bugün

ben nöbet çıkışı devam ediyorum 4 e kadar burdayım
sonra arkadaşımda kalıcam eve gitmiycem
kızımı da göremiycem
yarın da çalışıyorum çünkü

peppertmin yukarıda saydığım nedenlerden ötürü bugün detoks yapamıyorum canım
seni yalnız bıraktım kusura bakma
aslında göbişkom dobişko gibi oldu tam detoksluk ama işte maalesef canım

gunaydin sensecigimmmmmmmmmm

masallah cnmm hep mutlu ol.

ben regl oldum az once, cok agrim var.

ama hava mis gibi o yuzden ben de mutlu hissediyorum cnmm

oy kıyamammm geçmiş olsun tatlımmm olumunekankayizsmile
canım sen kansız kalmış olabilir misin?

pekmez içiyo musun?

ay kuzummmmmm canımmm yaa şimdi hep beraber olsak şööle yeşillikli bi yerde de kaynatsak amanın ne güzel olurdu ??? hayal işte...

KOÇUM dün yeme saatimi değiştirdim çok açıktım şaşırdı vücut acaba bi süre saatleri değiştirsem mi yahu?? dün hiç doymadım resmen akşam falan kendimi nasıl zaptettim bilmiyorum

bu arada yazıyim yediklerimi

06:30 – 07:10
Yürüdüm

10:30
1 bardak yeşil çay
½ gevrek
3 dl. ezine peyniri
1 salatalık

11:30
Yeşil çay

12:30
1 kuru kayısı
2 badem
1 fındık

13:30
5-6 kaşık Taze fasulye
200 g. Light yoğurt
1 lokma gevrek

15:15
2 erik
1 avuç müsli

16:45
1 tutam çörekotu

17:30
3 servis kaşığı fırın kıymalı kabak susuz
1 dl. Tahıl ekmeği
1 kase salatalık ve marul
2 kaşık y.yağlı yoğurt

19:30
2 küçük çay çok açık limonlu

20:30 – 21:30 yürüdüm

22:00
4-5 kiraz
5 i bir yerde çay

23:30
Melisa ve kekik çayı

bugün bi yere denetime gidicem işletmeci adamla umarım anlaşırız ben bişiy diyom o başka cevap veriyo aynı dili konuşamadık tipik karadenizli burda var mı karadenizli??

günaydınlar 2gündür sözleşmeler uğraşıldı iş yerinde onun stresine spor namına hiç bişi yapamadım,yemeğede çok çok dikat edemedim,ama bunun şerefine bugün detoks yapmaya karar verdim,ödemliyim gibide hissediom sanki yarına hafif çıkmak gerek

olsun cnm sen de sonra yaparsin,

ben de zaten 1 gunluk yapicam.
gerci regliyim de ama meyve-sebze detoksunu regliyken yapmanin sakincasi olmaz herhalde.

bu sabah basladim iste bakalim.

offf kızlar yaa ben sizi çok seviyorum.
bana gerçekten arkadaş oldunuzzz.

Bizde seni çok seviyoruz koçummmm Şeniz

oy kıyamammm geçmiş olsun tatlımmm olumunekankayizsmile

canım sen kansız kalmış olabilir misin?

pekmez içiyo musun?

bilmiyorumki yaa
pekmez içmiyorum
doktor folik asit hapı verdi onu içiyorum
o yapmaz dimi ?

Bizde seni çok seviyoruz koçummmm Şeniz
bilmiyorumki yaa
pekmez içmiyorum
doktor folik asit hapı vardı onu içiyorum
o yapmaz dimi ?

yok canım yapmaz ama sen 1 kaşık pekmez iç bi bak bakalım ama 1 saat civarı çay kahve içme ki faydalansın vücudun pekmezden..

doğru diosun ulkerkcim ama işte arkadaşları kıramadım
ama kendini kırıyorsun o daha kötü ya..kendine söz veriyorsun yemeyecem diye sonta arkadaşlarımı kıramadım hüpppppp kaşarlı pide:1no2:

Günaydın kuzular, pek bir mutlu uyandım bu sabah çünkü akşam tatile gidicez hihoyyyt

ayyyyy sana çok özendimmmm.....

ya bende mutlu uyanamıyorum hastalığım 2 gün gecikti tartımda 60 çıktım..yememe dikkat ediyorum peki bu ne???????

kizlar gunaydin...bizim burada teyzeler inciri temizleyip satiyorlar recellik. hayatimda ilk defa recel yapmaya kalktim.ki recel agzima surmem, niye yapmaya kalktiysam onu da anlamis degilim.. heves iste.....Bir de teyzenin gaziyla bayagi bir almisim....Sanirim recelim pek basarili olmadio... sabahtan beri onu kurtarmaya calisiyorum ben de....

ay bugunde temizlik var evde...yemek yok...makalelerime de bayagidir bakamiyorum....GAyet gergin durumdayim
kahvalti bile edemedim, bir fincan kahve ve yaninda bir tane incir receli tanesi kahvaltim oldu....

Günaydın kuzular, pek bir mutlu uyandım bu sabah çünkü akşam tatile gidicez hihoyyyt
yaa ne guzellllll.....
olsun cnm sen de sonra yaparsin,

ben de zaten 1 gunluk yapicam.
gerci regliyim de ama meyve-sebze detoksunu regliyken yapmanin sakincasi olmaz herhalde.

bu sabah basladim iste bakalim.

nane kardes deseydin ya dun birlikte yapardik bugun.... ya da dedin de ben mi kacirdim.. bakamadim dun pek foruma.

yasasinn.. super... nereye?

Belek'e gidicez, sizin mekanın Belek'te olanına. Belek'e de hiç gitmedim hayatımda bilmiyorum nasıl. Eşim istedi. Çok uzun kalmıycaz zaten eşim biraz yoğun, ağustos da yine gidicez sonra, ben bunaltımı nasıl yansıttıysam eşime o da dayanamadı:)

ay ben de mi bir bunalima girsem ne yapsam acaba....
benim esim de oyle bir calisiyor ki... hic birseye vaktimiz yok.....
gittiginiz yerde bol bol yemek ye... benim yedigim en guzel otel yemekleri oradaydi.. bir de dedigim gibi a la carte tan mutlaka ama mutlaka faydalan....ozelden yazdim zaten..

ehehe başına iç açmışsın resmen:) akşama da makarna pişirirsin olur biter:) ya da ıspanak temizlenmiş, doğranmış, dondurulmuş alınca makarnadan kolay
yoğurtlu yoğurtlu güzel olur ikisi de bu yaz günlerinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…