50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm oyle olmaz, en azindan 1 dilim peynir kes, ye biraz ekmekle..

dun soyledim cnm, hatta truf da katilacakti son anda musait olamadi.

ben tatil siskinligini bi atayim diye 1 gunluk yapayim dedim cnm

nülifert şekercim dünkü menümü yazıyorum
sabah
yarım kase müsli

ara
1 nescafe(powerplate yaptıktan sonra çalıştırıcım ile içtim şeker)

öğlen
1 tavuklu sandviç yeşillikli ve turşulu(mayonez vs sevmem içinde yokru)

ara
1 şeftali

akşam ızgara et salata

ara
4 çay kaşığı nutella:çok üzgünüm:

spor
powerplate 30 dk
yürüyüş 30 dk

sirketten bi arkadasim gitti dondu ordan .
mayisin 17 sinde gitmislerdi.

cok cok memnun kalmislar.
yalniz deniz'e hic girememisler, karadeniz gibi dalgaliydi dedi.

gittikleri tarihle alakalidir muhtemelen, siz gittiginizde cok guzel olur insallah.

simdiden iyi tatiller cnm

kac gece kalacaksiniz??

aksama yemegi hallederim bir sekildede, temizlikciyede disaridan soyleyeyim bariii...
cnm oyle olmaz, en azindan 1 dilim peynir kes, ye biraz ekmekle..

dun soyledim cnm, hatta truf da katilacakti son anda musait olamadi.

ben tatil siskinligini bi atayim diye 1 gunluk yapayim dedim cnm

dogrudur ben kacirmisimdir kesin.. dun pek bakamadim foruma, dis hekimindeydim sonrada esimle bulustuk...aksam yemegindede cok yedimmm...su an da yarim kilo fazla gozukuyorummm , hos tuvalete de gidemeidm ama...bu hafta tam sacmaladim taaaammm....kaydirigubbakcemile3

nilufeeeert
benim kulagimi cek...

bendede gecen hafta temzilik vardı....bu haftada kendim yapacam ben ayda 1 alıyorum..şimdi temzilik yapayımda belki sökülür vucudum

dogrudur ben kacirmisimdir kesin.. dun pek bakamadim foruma, dis hekimindeydim sonrada esimle bulustuk...aksam yemegindede cok yedimmm...su an da yarim kilo fazla gozukuyorummm , hos tuvalete de gidemeidm ama...bu hafta tam sacmaladim taaaammm....kaydirigubbakcemile3

nilufeeeert
benim kulagimi cek...[/QUOTE]

ayyyy ebnde snein kilonda olsamda 500 gr fazla çeksem:Saruboceq:

biz gittigimizde deniz hiic dalgali degildi...ama o kadar cok havuz vardi ki, denize her gun maksimum 1 saat girmisimdir.

ayyyy ebnde snein kilonda olsamda 500 gr fazla çeksem:Saruboceq:[/QUOTE]

dogru diyon cok fecii bir durumda degilim, ama disiplini elden birakmamak lazim ne alayim ne vereyim....hala oturtamadim bunu, ya az yiyorum ya da cok....sporu da biraktim ustelik.. ama bugun yapacagim.... pilatese donusum m uhtesem olacak....... butun arsivimi cikardim tozlu hard disc belleginden...

günaydın kızlar..
çok yorgunum..
çok yoğun 3 gün geçirdim , dün teftişim bitti..
sabah duruşma , öğleden sonra iş yerindeki yoğunluk beni mahvetti..
dün akşam yemekli misafirim vardı:kedi:
evimizin karşısında da yol yapım çalışması var,sabahları öyle bir gürültü ile uyanıyoruz ki sormayın..
uyku kalitem de sıfırın altında..
yarın eşimle ortak bir arkadaşımız gelecek bize yatılı misafir olarak,ona da hazırlık yapmam gerek bugünden:hulya:ilk gün dışarıda yemeğe çıkarsak , ikinci gün benim ellerimle yaptığım yemeklerden yemek isteyecektir kuşkusuz , e güzel bir haftasonu kahvaltısı da ellerimden öpünce , ben bittim gözünüz aydın kızlar..
canım hiçbir şey yapmak istemiyor bugün..
geçmişi az sonra okumayı planlıyorum..
sizleri çok özledim bu arada..

tamam canım çok sağol. siz de ayarlayabilirsiniz umarım.

ben de dalgalı denizi hiç sevmem, sideye de o sebepten gitmiyorum, ama bak sen gittiğinden dümdüzmüş, ah bu denizleri bir çözemedim:)
caretta carettalar varmış plajda ben onlarla ilgilenirim artık dalgalı olursa napıyım:)
bayılırım kaplumbağalara.
zaten az kalcaz. eşim cuma ve pazartesi işe gitmiycek sadece. 3 gece kalıcaz yani
Gerçi bana yeter ekstradan çıktı nasıl olsa, ağustos da yine gitmek istiyorum.
Aslında geçen hafta olsa Sideyi seçerdim sizle karşılaşırdık oralarda

cok da kasma kendini... kolay seyler hazirlamnaya calis misafirlerine...bazen ben de onu yapcam bunu yapcam diye kendimi bir strese sokuyorum, paralize oluyorum sonrasinda.biz de ozledik seni..

ay kıyamam misafirleri severim ama yoruyorlar üstüste olunca gerçekten, sen de pratik menüler seç kendine madem:)

evet canim denizlerin durumu mevsime, ruzgara gore degisiyor demek ki.
mayis da ne de olsa ruzgarliymistir,

simdi cok guzeldir eminim.

zaten anchusanin dedigi gibi cok havuz oluyor (ama ben denizde yuzmeyi herzaman daha cok severim)
ohh 3 gun mis gibi dinlenir, yuzer, guneslenir, eglenir gelirsin.

koy kahvaltisina gidin mutlaka,
bir de rum tavernasi cok eglenceli oluyor onu da kacirmayin.

botla kayilan su kaydiragi belekte varmi bilmiyorum, torbada vardi, gecen yil esimin israrlariyla denemistim, o da coook zevkli. onu da yap cnm.

ayy carettalarla da fotograf cekkk..

valla gecen hafta olsa karsilasirdik yaa, ne hos olurduu

cok da kasma kendini... kolay seyler hazirlamnaya calis misafirlerine...bazen ben de onu yapcam bunu yapcam diye kendimi bir strese sokuyorum, paralize oluyorum sonrasinda.biz de ozledik seni..

ay kıyamam misafirleri severim ama yoruyorlar üstüste olunca gerçekten, sen de pratik menüler seç kendine madem:)

kahvekokusu kendini cok yorma cnm,
pratik seyler hazirlarsin miafirlerine..

öyle yapıcam kızlar..
öğleden sonra kadınım gelicek , barbunya pilaki ile rus salatası yaptırıcam ona,ütü yapar nevresimleri değiştirir..
ben de köfte yoğurup fırında salçalı köfte yapmayı planlıyorum..
kahvaltı için de kıymalı börek içi hazırlar dolaba atarım , valla benden bu kadarkaydirigubbakcemile
eşim de yardımcı oluyor Allah'tan ama o da inanılmaz yoğun bu aralar , başını kaşıycak vakti yok adamcağızın,yazık dün misafirler varken çaktırmadan uyukluyordu ara ara , kimse farketmedi ama benden de kaçmadı haniolumunekankayizsmile
bu arada kızlar , start it up'ı indirmiştim ya ben pc'den silmişim sanırım sadece 1. part kayıtlı,nereden indiriyorduk onu , biri bana link verebilir mi?
lachesiscim tatile git dinlen sen de biraz , yoğunluk , yorgunluk tepe sersemi yapıyor insanı..
biz de haftaya doğu karadeniz turuna çıkıcaz kızlar , 20 gün olmıycam:kedi:

Günaydın kuzular, pek bir mutlu uyandım bu sabah çünkü akşam tatile gidicez hihoyyyt

AYY ne güzel yaa imrendim

senin işin zor şekerim ya
Allah kolaylık versin

kızlar kulaklarınızı çekicem ama biraz işim var.

sinirlerim bozuk.ziraa

bencil ,pinti, her haltı yiyip kendini masum mazlum iyi niyetli hep ezilmiş gibi gösteren bi salağın bu kadar da olmaz dedirtten yürü ya kulum cinsinden haberlerini almak siznirlerimi bozdu.

fesatmısın diyebilirsiniz ama ben o kızın içini ve yaptıklarını çok iibilirim öffffff

niye bazıları bu kadar şanslı yaaa

Son düzenleme:
kizlar yaa,

bakiyorum da hepiniz eve yardimci kadin aliyorsunuz.

bir ben mi almiyorum? hem calisyorum hem her ise kendim kosturuyoeum, kendimi cok yoruyorum galiba..

hata mi ediyorum ya. kotu hissettim simdi kendimi..

nilüfertcim seni benden iyi anlayan olamaz sanırım..
6 aydır benim de başımda var öyle biri..
yüzünü görünce günüm kötü geçiyor dedirten cinsten..
sıkma canını , yoksay onu hayatında yokmuş gibi davran..

kizlar yaa,

bir ben mi almiyorum? hem calisyorum hem her ise kendim kosturuyoeum, kendimi cok yoruyorum galiba..

peppercım ben kadını 2 haftada bir alıyorum ,
öbür türlü her gün gelen cinsten olanı çocuk olunca düşünüyorum kısmetse..
bana gelen bayan da eşimin iş yerinde temizlik işçisi,
eşim bu hafta inanılmaz yorulduğumu görünce bir de yarın misafir geleceğini duyunca benim sesimi çıkarmadığımı görünce bana üzülmüş sanırım..
sabah bayandan rica etmiş , öğleden sonra bize gelmesi içinopuyorumnanaktan
yoksa 2 haftadan başka kadın gelmiyor bana da pepperımyerimseniben

kizlar yaa,

bence kendini bu kadar yormaya gerek yok...
kendini dusun biraz..niye para kazaniyoruz??? daha rahat ve konforlu yasamak icin....
ama guvenilir bir kadin bulmak cok zor.... bulabilsen ver anahtari gelsin cumalari temizlesin, haftasonu mis gibi tertemiz evde oturursun...
amanin kim kizdirdi seni boylee.....
canim hayat her zaman cok adil olmuyor maalesef... ama sonucta oyle insanlarla arandaki fark mutlaka ama mutlaka ortaya cikiyor.belki maddi acidan ya da kariyer acisindan o kadar yukselemiyorsun ama insanlar sana hep daha fazla saygi duyuyor... ki bu kariyerden ve paradan daha onemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…