kizlar gunaydin...bizim burada teyzeler inciri temizleyip satiyorlar recellik. hayatimda ilk defa recel yapmaya kalktim.ki recel agzima surmem, niye yapmaya kalktiysam onu da anlamis degilim.. heves iste.....Bir de teyzenin gaziyla bayagi bir almisim....Sanirim recelim pek basarili olmadio... sabahtan beri onu kurtarmaya calisiyorum ben de....
ay bugunde temizlik var evde...yemek yok...makalelerime de bayagidir bakamiyorum....GAyet gergin durumdayim
kahvalti bile edemedim, bir fincan kahve ve yaninda bir tane incir receli tanesi kahvaltim oldu....
yaa ne guzellllll.....
nane kardes deseydin ya dun birlikte yapardik bugun.... ya da dedin de ben mi kacirdim.. bakamadim dun pek foruma.
Belek'e gidicez, sizin mekanın Belek'te olanına. Belek'e de hiç gitmedim hayatımda bilmiyorum nasıl. Eşim istedi. Çok uzun kalmıycaz zaten eşim biraz yoğun, ağustos da yine gidicez sonra, ben bunaltımı nasıl yansıttıysam eşime o da dayanamadı:)
aksama yemegi hallederim bir sekildede, temizlikciyede disaridan soyleyeyim bariii...ehehe başına iç açmışsın
resmen:) akşama da makarna pişirirsin olur biter:) ya da ıspanak temizlenmiş, doğranmış, dondurulmuş alınca makarnadan kolay
yoğurtlu yoğurtlu güzel olur ikisi de bu yaz günlerinde:)
cnm oyle olmaz, en azindan 1 dilim peynir kes, ye biraz ekmekle..
dun soyledim cnm, hatta truf da katilacakti son anda musait olamadi.
ben tatil siskinligini bi atayim diye 1 gunluk yapayim dedim cnm
sirketten bi arkadasim gitti dondu ordan .
mayisin 17 sinde gitmislerdi.
cok cok memnun kalmislar.
yalniz deniz'e hic girememisler, karadeniz gibi dalgaliydi dedi.
gittikleri tarihle alakalidir muhtemelen, siz gittiginizde cok guzel olur insallah.
simdiden iyi tatiller cnm
kac gece kalacaksiniz??
dogrudur ben kacirmisimdir kesin.. dun pek bakamadim foruma, dis hekimindeydim sonrada esimle bulustuk...aksam yemegindede cok yedimmm...su an da yarim kilo fazla gozukuyorummm , hos tuvalete de gidemeidm ama...bu hafta tam sacmaladim taaaammm....kaydirigubbakcemile3
nilufeeeert benim kulagimi cek...
ay ben de mi bir bunalima girsem ne yapsam acaba....
benim esim de oyle bir calisiyor ki... hic birseye vaktimiz yok.....
gittiginiz yerde bol bol yemek ye... benim yedigim en guzel otel yemekleri oradaydi.. bir de dedigim gibi a la carte tan mutlaka ama mutlaka faydalan....ozelden yazdim zaten..
sirketten bi arkadasim gitti dondu ordan .
mayisin 17 sinde gitmislerdi.
cok cok memnun kalmislar.
yalniz deniz'e hic girememisler, karadeniz gibi dalgaliydi dedi.
gittikleri tarihle alakalidir muhtemelen, siz gittiginizde cok guzel olur insallah.
simdiden iyi tatiller cnm
kac gece kalacaksiniz??
cok da kasma kendini... kolay seyler hazirlamnaya calis misafirlerine...bazen ben de onu yapcam bunu yapcam diye kendimi bir strese sokuyorum, paralize oluyorum sonrasinda.biz de ozledik seni..günaydın kızlar..
çok yorgunum..
çok yoğun 3 gün geçirdim , dün teftişim bitti..
sabah duruşma , öğleden sonra iş yerindeki yoğunluk beni mahvetti..
dün akşam yemekli misafirim vardı:kedi:
evimizin karşısında da yol yapım çalışması var,sabahları öyle bir gürültü ile uyanıyoruz ki sormayın..
uyku kalitem de sıfırın altında..
yarın eşimle ortak bir arkadaşımız gelecek bize yatılı misafir olarak,ona da hazırlık yapmam gerek bugünden:hulya:ilk gün dışarıda yemeğe çıkarsak , ikinci gün benim ellerimle yaptığım yemeklerden yemek isteyecektir kuşkusuz , e güzel bir haftasonu kahvaltısı da ellerimden öpünce , ben bittim gözünüz aydın kızlar..
canım hiçbir şey yapmak istemiyor bugün..
geçmişi az sonra okumayı planlıyorum..
sizleri çok özledim bu arada..
günaydın kızlar..
çok yorgunum..
çok yoğun 3 gün geçirdim , dün teftişim bitti..
sabah duruşma , öğleden sonra iş yerindeki yoğunluk beni mahvetti..
dün akşam yemekli misafirim vardı:kedi:
evimizin karşısında da yol yapım çalışması var,sabahları öyle bir gürültü ile uyanıyoruz ki sormayın..
uyku kalitem de sıfırın altında..
yarın eşimle ortak bir arkadaşımız gelecek bize yatılı misafir olarak,ona da hazırlık yapmam gerek bugünden:hulya:ilk gün dışarıda yemeğe çıkarsak , ikinci gün benim ellerimle yaptığım yemeklerden yemek isteyecektir kuşkusuz , e güzel bir haftasonu kahvaltısı da ellerimden öpünce , ben bittim gözünüz aydın kızlar..
canım hiçbir şey yapmak istemiyor bugün..
geçmişi az sonra okumayı planlıyorum..
sizleri çok özledim bu arada..
tamam canım çok sağol. siz de ayarlayabilirsiniz umarım.
ben de dalgalı denizi hiç sevmem, sideye de o sebepten gitmiyorum, ama bak sen gittiğinden dümdüzmüş, ah bu denizleri bir çözemedim:)
caretta carettalar varmış plajda ben onlarla ilgilenirim artık dalgalı olursa napıyım:)
bayılırım kaplumbağalara.
zaten az kalcaz. eşim cuma ve pazartesi işe gitmiycek sadece. 3 gece kalıcaz yani
Gerçi bana yeter ekstradan çıktı nasıl olsa, ağustos da yine gitmek istiyorum.
Aslında geçen hafta olsa Sideyi seçerdim sizle karşılaşırdık oralarda
cok da kasma kendini... kolay seyler hazirlamnaya calis misafirlerine...bazen ben de onu yapcam bunu yapcam diye kendimi bir strese sokuyorum, paralize oluyorum sonrasinda.biz de ozledik seni..
ay kıyamammisafirleri severim ama yoruyorlar üstüste olunca gerçekten, sen de pratik menüler seç kendine madem:)
kahvekokusu kendini cok yorma cnm,
pratik seyler hazirlarsin miafirlerine..
Günaydın kuzular, pek bir mutlu uyandım bu sabah çünkü akşam tatile gidicez hihoyyyt
ama kendini kırıyorsun o daha kötü ya..kendine söz veriyorsun yemeyecem diye sonta arkadaşlarımı kıramadım hüpppppp kaşarlı pide:1no2:
ayyyyy sana çok özendimmmm.....
ya bende mutlu uyanamıyorum hastalığım 2 gün gecikti tartımda 60 çıktım..yememe dikkat ediyorum peki bu ne???????
kızlar kulaklarınızı çekicem ama biraz işim var.
sinirlerim bozuk.ziraa
bencil ,pinti, her haltı yiyip kendini masum mazlum iyi niyetli hep ezilmiş gibi gösteren bi salağın bu kadar da olmaz dedirtten yürü ya kulum cinsinden haberlerini almak siznirlerimi bozdu.
fesatmısın diyebilirsiniz ama ben o kızın içini ve yaptıklarını çok iibilirim öffffff
niye bazıları bu kadar şanslı yaaa
kizlar yaa,
bakiyorum da hepiniz eve yardimci kadin aliyorsunuz.
bir ben mi almiyorum? hem calisyorum hem her ise kendim kosturuyoeum, kendimi cok yoruyorum galiba..
hata mi ediyorum ya. kotu hissettim simdi kendimi..
bence kendini bu kadar yormaya gerek yok...kizlar yaa,
bakiyorum da hepiniz eve yardimci kadin aliyorsunuz.
bir ben mi almiyorum? hem calisyorum hem her ise kendim kosturuyoeum, kendimi cok yoruyorum galiba..
hata mi ediyorum ya. kotu hissettim simdi kendimi..
amanin kim kizdirdi seni boylee.....kızlar kulaklarınızı çekicem ama biraz işim var.
sinirlerim bozuk.ziraa
bencil ,pinti, her haltı yiyip kendini masum mazlum iyi niyetli hep ezilmiş gibi gösteren bi salağın bu kadar da olmaz dedirtten yürü ya kulum cinsinden haberlerini almak siznirlerimi bozdu.
fesatmısın diyebilirsiniz ama ben o kızın içini ve yaptıklarını çok iibilirim öffffff
niye bazıları bu kadar şanslı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?