nilüfertcim seni benden iyi anlayan olamaz sanırım..
6 aydır benim de başımda var öyle biri..
yüzünü görünce günüm kötü geçiyor dedirten cinsten..
sıkma canını , yoksay onu hayatında yokmuş gibi davran..
peppercım ben kadını 2 haftada bir alıyorum ,
öbür türlü her gün gelen cinsten olanı çocuk olunca düşünüyorum kısmetse..
bana gelen bayan da eşimin iş yerinde temizlik işçisi,
eşim bu hafta inanılmaz yorulduğumu görünce bir de yarın misafir geleceğini duyunca benim sesimi çıkarmadığımı görünce bana üzülmüş sanırım..
sabah bayandan rica etmiş , öğleden sonra bize gelmesi içinopuyorumnanaktan
yoksa 2 haftadan başka kadın gelmiyor bana da pepperımyerimseniben
QUOTE]
ahh ahh canım bu benim hep hayatımdaydı.akraba gibi bişey.
hep de yanındaydım.şimdi düşünüyorumda o beni hep kullandı aslında . birde ondan küçüktüm.herşeyini biliyorum.en son bi şeyden dolayı aramız bozulmuştu.off off.ben onun ne kadar bencil hava atma meraklısı kötüü offfff
şimdi bide o süper süper haberlerini aldım.eimde değil deli oluyorum.
hani başka bi arkadaşım olsa o kadar sevinirim ki.
ama bu haketmiyorrr yaaa
peppercım ben kadını 2 haftada bir alıyorum ,
öbür türlü her gün gelen cinsten olanı çocuk olunca düşünüyorum kısmetse..
bana gelen bayan da eşimin iş yerinde temizlik işçisi,
eşim bu hafta inanılmaz yorulduğumu görünce bir de yarın misafir geleceğini duyunca benim sesimi çıkarmadığımı görünce bana üzülmüş sanırım..
sabah bayandan rica etmiş , öğleden sonra bize gelmesi içinopuyorumnanaktan
yoksa 2 haftadan başka kadın gelmiyor bana da pepperımyerimseniben
bence kendini bu kadar yormaya gerek yok...
kendini dusun biraz..niye para kazaniyoruz??? daha rahat ve konforlu yasamak icin....
ama guvenilir bir kadin bulmak cok zor.... bulabilsen ver anahtari gelsin cumalari temizlesin, haftasonu mis gibi tertemiz evde oturursun...
amanin kim kizdirdi seni boylee.....
canim hayat her zaman cok adil olmuyor maalesef... ama sonucta oyle insanlarla arandaki fark mutlaka ama mutlaka ortaya cikiyor.belki maddi acidan ya da kariyer acisindan o kadar yukselemiyorsun ama insanlar sana hep daha fazla saygi duyuyor... ki bu kariyerden ve paradan daha onemli...
QUOTE]
hep de yanındaydım.şimdi düşünüyorumda o beni hep kullandı aslında . birde ondan küçüktüm.herşeyini biliyorum.en son bi şeyden dolayı aramız bozulmuştu.off off.ben onun ne kadar bencil hava atma meraklısı kötüü offfff
ama bu haketmiyorrr yaaa
nilüşüm nasıl bir haber bu:uhm:
evleniyor falan mı:uhm:
sana benden bir tavsiye ; yok sayarsan çok rahat edeceksin..
onunla ilgili bir şey duyduğunda tanımadığın birinin haberini alıyor gibi hissedecdeksin kendiniyerimseniben
ben nerdeyse 1 yillik evliyim daha hic kadin getirtmedim eve yardimci.
valla dogru, ayda bir olsun almam lazim yaa.
peppercim ben bile bekar halimle eve yardımcı alıyorum. 3 haftada bir geliyor. eskiden kendim hallediyordum ama baktım başka bir şeye zaman kalmıyor, bir de benim de erkek kardeşim kalıyor bende çoğunlukla, ev çabuk kirleniyo, dağılıyor; çağırmaya başladım ben de.
kizlar bende ufak bir geziye cikiyorum.. Esim cok mesgul olunca, ve bir arkadasim mezuniyetine cagirinca, baska bir arkadaimin da dogum gunu olunca ucak biletimi aldim..budapesteye gidiyorum, oradan da araba kiralayip bratislava geciyoruz...bir haftalik minik bir ziyaret yapacagim. arkadaslarimi cok ozledim.
tabiki pepperım , ayda bir olsun al muhakkak bak rahat edeceksin:hulya:
kuşum sen de yoğun tempoda çalışıyorsun,ev işlerinden birazı bari üzerinden kalkarbuyrunnnnnnnnn
aferin kız sana,evlendikten sonra da böyle devam ettiryerimsenibenaklinialirimsmile
evet canim denizlerin durumu mevsime, ruzgara gore degisiyor demek ki.
mayis da ne de olsa ruzgarliymistir,
simdi cok guzeldir eminim.
zaten anchusanin dedigi gibi cok havuz oluyor (ama ben denizde yuzmeyi herzaman daha cok severim)
ohh 3 gun mis gibi dinlenir, yuzer, guneslenir, eglenir gelirsin.
koy kahvaltisina gidin mutlaka,
bir de rum tavernasi cok eglenceli oluyor onu da kacirmayin.
botla kayilan su kaydiragi belekte varmi bilmiyorum, torbada vardi, gecen yil esimin israrlariyla denemistim, o da coook zevkli. onu da yap cnm.
ayy carettalarla da fotograf cekkk..
valla gecen hafta olsa karsilasirdik yaa, ne hos olurduu
öyle yapıcam kızlar..
öğleden sonra kadınım gelicek , barbunya pilaki ile rus salatası yaptırıcam ona,ütü yapar nevresimleri değiştirir..
ben de köfte yoğurup fırında salçalı köfte yapmayı planlıyorum..
kahvaltı için de kıymalı börek içi hazırlar dolaba atarım , valla benden bu kadarkaydirigubbakcemile
eşim de yardımcı oluyor Allah'tan ama o da inanılmaz yoğun bu aralar , başını kaşıycak vakti yok adamcağızın,yazık dün misafirler varken çaktırmadan uyukluyordu ara ara , kimse farketmedi ama benden de kaçmadı haniolumunekankayizsmile
bu arada kızlar , start it up'ı indirmiştim ya ben pc'den silmişim sanırım sadece 1. part kayıtlı,nereden indiriyorduk onu , biri bana link verebilir mi?
lachesiscim tatile git dinlen sen de biraz , yoğunluk , yorgunluk tepe sersemi yapıyor insanı..
biz de haftaya doğu karadeniz turuna çıkıcaz kızlar , 20 gün olmıycam:kedi:
AYY ne güzel yaa imrendim
kizlar yaa,
bakiyorum da hepiniz eve yardimci kadin aliyorsunuz.
bir ben mi almiyorum? hem calisyorum hem her ise kendim kosturuyoeum, kendimi cok yoruyorum galiba..
hata mi ediyorum ya. kotu hissettim simdi kendimi..
ama bu haketmiyorrr yaaa
evlendikten sonra daha sık düşünüyorum zaten canım. ütü yapmaktan nefret ediyorum, o zaman bir de eşimin pantolonu gömleği çok olcak ( ayy eşim demek ne güzel yaaa) onlarla başedemem. şimdiden söylüyorum zaten, ütüleri ben yapmam anlaşalım diyorumkaydirigubbakcemile5
evlendikten sonra daha sık düşünüyorum zaten canım. ütü yapmaktan nefret ediyorum, o zaman bir de eşimin pantolonu gömleği çok olcak ( ayy eşim demek ne güzel yaaa) onlarla başedemem. şimdiden söylüyorum zaten, ütüleri ben yapmam anlaşalım diyorumkaydirigubbakcemile5
bak bende hic sevmem utuyu..
ama temizlikcim de sevmiyor..
habire bahane uretiyor bana utun kotu, kolum agriyor, beceremiyorum ebn utuyu diye...
ben is yaptirmayi da pek bilmem, utanirim... o kolum belim agriyor deyince utuyu alip benim yapasim geliyor...
simdi de tam 7 tane gomlek var utulenecek yaptirsammi yaptirmasam mi dusunuyorum...
kizlar bende ufak bir geziye cikiyorum.. Esim cok mesgul olunca, ve bir arkadasim mezuniyetine cagirinca, baska bir arkadaimin da dogum gunu olunca ucak biletimi aldim..budapesteye gidiyorum, oradan da araba kiralayip bratislava geciyoruz...bir haftalik minik bir ziyaret yapacagim. arkadaslarimi cok ozledim.
sakın halmaz:
senin iyiniyetini çözmüş , aklı sıra kullanmaya çalışıyor..
o gelince yapılacakları söyle yapsın..
benimki gelince yapılacakları söylüyorum , bir odayı temizliyor bana bırakıyor , ben odaya kapanıp çalışıyorumyerimseniben
neden para veriyorsun anchusa:uhmnun işi ozemuszemus
spatzcım biz evlenmeden önce o konuda anlaşmıştık ,
pantolonlar hariç herşeyi eşim ütülüyorkaydirigubbakcemile5
bak bende hic sevmem utuyu..
ama temizlikcim de sevmiyor..
habire bahane uretiyor bana utun kotu, kolum agriyor, beceremiyorum ebn utuyu diye...
ben is yaptirmayi da pek bilmem, utanirim... o kolum belim agriyor deyince utuyu alip benim yapasim geliyor...
simdi de tam 7 tane gomlek var utulenecek yaptirsammi yaptirmasam mi dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?