kızlar yorumlarınızı okudum hepibize teşekkürler
bugün menü şaştı biraz
ama yarın daha iyi olcak merak etmeyin
öpüyorum hepinizi
yatmaya gidiorum
iyi geceler öpüyorum hepinizi
ya arkadaşlar yardım edin bana nolurrr diyete başlıorumn
hem etli hem tartt,mera ettimmm???????????
canım sen hep aynı şikayetlerle geliyorsun.
ama takılmıyosunda . sen çalışıyormusun evdemisin. ona göre bi program yapalım sanaa
yesammm bidenemmmmm.
ve sus.pates püresi tart .
öğlen 1 muz
boyum 156 falan kilom sonbaharda 48di 58 olmuşum 10 kilo vermem lazım anlıcağınız akannehir
yesaaaa nerdesin . devirdinmi popoyuuu
YESAAAAAACANNN iyiyim kuzum yorgunum
bugün spor falan yok yemişim slim ini callanını yahuu sempatiksalakcinniso
Hamilelik zor be yesammm önce bi prosedürü atlatalım :))))
senin sis karnini yirim anam hamile neyim olmayasin heheh:)) dinlen kuzum dinlen dun zaten 3 gunluk spor yapmistin hehe:) ben de pek yorgunum yaa niye bu kadar yorgunuz biz yaaa offf off Şeniz
zayıflama irade,iste ve sabır üçgeninde gelişen bir durum bnece.size yeğenimi anlatayım;1.sınıfa giden tombul,göbe li bir yeğenim varr,öğle yeme lerinde az yemye başlamışş,göbeğim var diye+ o ulun etrafında oşuyomuşş+öğretmenii geçen gün çi olata dağıtmış ve almmamışşş benim göbeğimi eritmemm lazımm diye,,çocu ta i iradeye resmen hayran aldım yaa,,,,,ben onu endime örne alıyorum da.......
selam kızlar, yarın akşam tatile gidiyoruz çok mutluyum:) fazla kalamıycaz gerçi eşimin işlerinden dolayı neyse, bu bana şimdilik yeter:)
menümü yazıyım:
sabah 1.5 ev poğaçası tam tahıllı
arada okulda kahve içtim ama içinde süt mü vardı kremamı anlamadım, pek anlamam kahveden.
öğlen yarın poğaça, 2-3 kiraz
akşam 2 tane ev yapımı hamburger minik bişey.:)
eşimle 2 km falan yürüdük yemekten sonra
eve geldiğimizde de karpuz ve kiraz yedik.
spor yapmıycam yarın sabah yaparım artık. yeterince yürüdüm bugün.
YESAAAAAACANNN iyiyim kuzum yorgunum bugün spor falan yok yemişim slim ini callanını yahuu sempatiksalakcinni
koçum izin var di mi yapmıycam bugünnnnn
yarın da belki yapmam
koçum yoğurt mu yapıyo ne yapıyo bilmiyorum ama akşam yine karnım davul gibiydi nooluyosa göbek çevrem balon gibi şişiyo akşam olunca yaaaaaaaaa
sinir oluyorum siniiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso
kızlar ben cuma yokum listeyi yapamıycam haliyle, yesam, koçum nilüfertim napsak?
senseee yaa benimde öyle akşama doğru şişiyor karnım.
lechesisi tatilemi ne güzellll
benim zukseddinim nerdeee
hehh şölee biraz dinlen yahuu.
gerçi insan spor yapınca duramıyorum ya. bak ben bugün yaptım hala elim ayağım oynuyor
canım istersen eski kiloalrı bana gönder
ben yaparım bu hafta
ya ööle böle değil nilüfertciğim yaa 56 kilo olduğum zamanın gergin hali gibi o derece yaniii
bu yoğurt beni bozarrr
artık ara öğüne aldım yoğurdu 1 hafta ööle deniycem koçum uygun mudur?
bazı yoğurtlar öyle rahatsızlık veriyor gerçekten de, niye fark ediyorsa artık.
valla anlamadım yaaa göbeğimin çevresi deniz simidi giymiş gibi şu an o derece yani
nerde bizim yaptığımız callanlar anacım simitler löp löp valla sempatiksalakcinni
bu arada tartı 48 doğru vuruyo cuma da yaklaşıyo eyvahedigeldismile annecim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?