ay oyle mi diyorsun??? birde evlenmeden once yapiyordu utu(esimin eski temizlikcisi) evlendikten sonra mirin kirin etmeye basladi.. ben de uzuldum... ki hic karismam ben.. arkasinda gezinmem, rahat falan birakirim..
canim sormasi ayip ne kadar veriyorsun??? ben az mi veriyorum acaba...
yaa kızlarr ben de anchua dediği gibi birine bi iş söylerken çok utanırım.
hatta bi kere aldım kadına daha iş varken hadi sen git yoruldun. arkadaşım çok kızmıştı delimisin sen diyee.
mesela bir gün içersinde neeri yaptırıyorsunuz.
ütüyü bende eşimle anlaşmıştım .kendisi yapar:))
benimki de şu anda kendi gömleklerini kendi ütülüyor, ama 1 gömleği 45 dakikada yapıyor ancakaydirigubbakcemile3
canım ben de aynen öyle hiç iş yaptıramıyorum ya. ocağın üstünü bile silmiyor. mutfaktaki detaylara girersem başka iş yapamam diyor. yaa insanın içine sinmez bütün evi temizleyip ocağın üstünü yağlı bırakmak.
bi kere misafir gelicekti, sadece silip süpürülecekti ev, benim de başka işlerim vardı dışarıda, aradım rica ettim yarın boşsan yarım gün gelir misin dedim. "boşum ama yarım gün gitmiyorum hiç biryere" dedi. ayy anlamıyorum ki yaaa...neyin prensibidir bu...
ay oyle mi diyorsun??? birde evlenmeden once yapiyordu utu(esimin eski temizlikcisi) evlendikten sonra mirin kirin etmeye basladi.. ben de uzuldum... ki hic karismam ben.. arkasinda gezinmem, rahat falan birakirim..cocuguyla gelmesine de izin veriyorum.... hos cocugunun hic bir zarari yok... tv karsisinda oturuyor.
canim sormasi ayip ne kadar veriyorsun??? ben az mi veriyorum acaba...
benimki de şu anda kendi gömleklerini kendi ütülüyor, ama 1 gömleği 45 dakikada yapıyor ancakaydirigubbakcemile3
canım ben de aynen öyle hiç iş yaptıramıyorum ya. ocağın üstünü bile silmiyor. mutfaktaki detaylara girersem başka iş yapamam diyor. yaa insanın içine sinmez bütün evi temizleyip ocağın üstünü yağlı bırakmak.
bi kere misafir gelicekti, sadece silip süpürülecekti ev, benim de başka işlerim vardı dışarıda, aradım rica ettim yarın boşsan yarım gün gelir misin dedim. "boşum ama yarım gün gitmiyorum hiç biryere" dedi. ayy anlamıyorum ki yaaa...neyin prensibidir bu...
temiz olduğundan nasıl emin oluyorsun, aynı bezi yer yere sürme geyiği vardır ya mesela, önce yere sürüp sonra mutfak tezgahına süren tipler varmış kaydirigubbakcemile3
temiz olduğundan nasıl emin oluyorsun, aynı bezi yer yere sürme geyiği vardır ya mesela, önce yere sürüp sonra mutfak tezgahına süren tipler varmış kaydirigubbakcemile3
lachesiscim ben denedim ,
tuzaklar kurdum ona ,
çekerek temizleyip temizlemediğini kontrol etmek için birkaç şeyin altına peçete koydum ,
alınmış mı diye kontrol ettim baktım almış,
bez olayına gelince baştan veriyorum her yerin bezinin rengi ayrı ,
şuraya şu şuraya şu diye ,
gün sonunda bütün bezler kirlenmiş biçimde geliyora.s
aslinda ben de kadşn almayi cok dusundum de,
2 nedenden harekete gecemedim bir turlu
1- ben de sizler gibi kimseye is yaptiramam, kadin gelecek ben de onla beraber calisicam nasilsa deyip vazgectim.
2- ben cok titizimdir, to aldigim bezlerim, legenim ayridir, temiz bezlerle alirim masalarim komidinlerin tozlarini, yer, cam bezleriyle almam, tuvalet-banyo temizliginde tek kullanimlik bezlerden kullaniyorum, isim bitince atiyorum , yerler ayri, camlar ayri....... yani kadn bu ayrimlari yapamaz diye vazgecti.
nilufert de sormus, ne isler yapiyor kadinlar bir gunde ?
cam, toz, yer, banyo, utu, kapilar, mutfak dolaplar ???? hepsi olmaz herhalde birgunde diy mi?
lachesiscim ben denedim ,
tuzaklar kurdum ona ,
çekerek temizleyip temizlemediğini kontrol etmek için birkaç şeyin altına peçete koydum ,
alınmış mı diye kontrol ettim baktım almış,
bez olayına gelince baştan veriyorum her yerin bezinin rengi ayrı ,
şuraya şu şuraya şu diye ,
gün sonunda bütün bezler kirlenmiş biçimde geliyora.s
ay spatz degistir o kadini... ocagi silmemek ne demekmis yaaa.....benimki butun dolaplari bile siliyor herseferinde.... hatta diyince dolap iclerini bile siliyor..
benimkide yarim gun gelmek istemiyor. tum gunu oluyormus yarim gunde gitse.. her hafta yarim gun gelmesini istedim, ama onbeste bir tam gun geliyo iste....
istanbuldaki kizlar ne kadar veriyorsunuz temizlikciye????? merak ediyorum az verdigimdne mi utu yapmak istemiyor acaba,, yoksa uyanikligindan mi, yoksa benim utum gercekten kotu mu, yoksa gercekten kolu mu agriyor...:ecrin_bebek:
1- ben de sizler gibi kimseye is yaptiramam, kadin gelecek ben de onla beraber calisicam nasilsa deyip vazgectim.
2- ben cok titizimdir, to aldigim bezlerim, legenim ayridir, temiz bezlerle alirim masalarim komidinlerin tozlarini, yer, cam bezleriyle almam, tuvalet-banyo temizliginde tek kullanimlik bezlerden kullaniyorum, isim bitince atiyorum , yerler ayri, camlar ayri....... yani kadn bu ayrimlari yapamaz diye vazgecti.
cam, toz, yer, banyo, utu, kapilar, mutfak dolaplar ???? hepsi olmaz herhalde birgunde diy mi?
beni de ütüden ütüm soğuttu biliyor musun, gerçi annemdeyken az yaptığımdan da pek ütnün gıcıklığıyla karşılaşmamış olabilirim:) benim ütüm beni kanser ediyordu, orayı yapıyorum orası buruşuyor, orayı yapıyorum orası. meğer ben ayarını pek iyi yapmıyormuş, buharsız etkisi olmayan ütülerdenmiş bir de. az versen söylemez miydi ya?
ben de hep selpak kullan at kullanıyorum, ne mükemmel bişi onlar
kizlar bende ufak bir geziye cikiyorum.. Esim cok mesgul olunca, ve bir arkadasim mezuniyetine cagirinca, baska bir arkadaimin da dogum gunu olunca ucak biletimi aldim..budapesteye gidiyorum, oradan da araba kiralayip bratislava geciyoruz...bir haftalik minik bir ziyaret yapacagim. arkadaslarimi cok ozledim.
yaa kızlarr ben de anchua dediği gibi birine bi iş söylerken çok utanırım.
hatta bi kere aldım kadına daha iş varken hadi sen git yoruldun. arkadaşım çok kızmıştı delimisin sen diyee.
mesela bir gün içersinde neeri yaptırıyorsunuz.
ben çok memnunum..yani bir kere söyledim sonrasında karışmıyorum yani gerek kalmıyor akıllı bayan yapıyor işini..suyunu sık sık değiştirir bir yerleri silerken.. valla siliyor ocak üstü vs...ama dolap içi ütü yok...bazende yarım gün gelir...
evet bazılar sildim der silmez..sende şunu yapıver der ..komik çok kadın var böylecanım burada piyasa 70 ,
bana 60'a geliyor:hulya:
valla iyi şekerim burda 80
bırak 45 dakikada olsa kendi ütülesin , alışınca yarım saate iner:roflol::roflol:
senin kadın da bir arızaymış spatz..:1ninca:
tam gün parası vericem yarım gün gel deseydin koşa koşa gelirdim eminim:tomato:
azıcık cadılık yapın kızlar şunlara:jeyyar:
bu kadın milleti uyanık oluyor aman dikkatkötükedihüso
aferin kiz kahvekokusu...hic aklima gelmez pecete koymak falan.. ama benimkide cekiyor herseyi...benimde renkleri ayri bezlerimin...annem ayarlamis oyle...en son bezleri makineye atip yikayip gidiyor kadin..
valla çok iyikaydirigubbakcemile3
ay spatz degistir o kadini... ocagi silmemek ne demekmis yaaa.....benimki butun dolaplari bile siliyor herseferinde.... hatta diyince dolap iclerini bile siliyor..
benimkide yarim gun gelmek istemiyor. tum gunu oluyormus yarim gunde gitse.. her hafta yarim gun gelmesini istedim, ama onbeste bir tam gun geliyo iste....
istanbuldaki kizlar ne kadar veriyorsunuz temizlikciye????? merak ediyorum az verdigimdne mi utu yapmak istemiyor acaba,, yoksa uyanikligindan mi, yoksa benim utum gercekten kotu mu, yoksa gercekten kolu mu agriyor...:ecrin_bebek:
Günaydınlar herkeslere zemuszemus
ya hava çok güzel
herkese bakıyorum kısa kollularla falan
benim üzerimde uzun kollu var
ama içime kar yağıyor sanki
2 gündür hep üşüme halindeyimm
hamilelik üşüme yaparmıki acaba :bbo:
Belek'e gidicez, sizin mekanın Belek'te olanına. Belek'e de hiç gitmedim hayatımda bilmiyorum nasıl. Eşim istedi. Çok uzun kalmıycaz zaten eşim biraz yoğun, ağustos da yine gidicez sonra, ben bunaltımı nasıl yansıttıysam eşime o da dayanamadı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?