50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

temiz olduğundan nasıl emin oluyorsun, aynı bezi yer yere sürme geyiği vardır ya mesela, önce yere sürüp sonra mutfak tezgahına süren tipler varmış kaydirigubbakcemile3

canim annem de cok kizar bana, sen hic is yaptirmayi bilmiyorsun diye....
neyse yalniz degilmisim nilufertcim...

Ya canlarım sizden bişi isteyebilirmiyim?
bende plates yapmak istiyorum sizleri yormak ta istemiyorum ama sizlerin yağtığı egzersizleri yapsam hani sizler faydasını gördünüz de ondan diyorum:)
bana linklerini atabilirmisiniz, herhangi bi video indiripte yapabilirim ama szin yaptığınızı yapma istiyorum

ocak detaymış yani, seninkide fenaymış yahu

canım burada piyasa 70 ,
bana 60'a geliyor:hulya:

bırak 45 dakikada olsa kendi ütülesin , alışınca yarım saate iner:roflol::roflol:
senin kadın da bir arızaymış spatz..:1ninca:
tam gün parası vericem yarım gün gel deseydin koşa koşa gelirdim eminim:tomato:
azıcık cadılık yapın kızlar şunlara:jeyyar:
bu kadın milleti uyanık oluyor aman dikkatkötükedihüso

temiz olduğundan nasıl emin oluyorsun, aynı bezi yer yere sürme geyiği vardır ya mesela, önce yere sürüp sonra mutfak tezgahına süren tipler varmış kaydirigubbakcemile3

yok kadin temiz cok.yillardir esime geliyor.herseyin altini falan cekip siliyor... kayinvalidem napardi onu yapsaydi oyle seyler.... bir de cok guvenilir....anahtari birakiyoruz rahatlikla....zaten en onemlisi de o degilmi.. guvenilir birini bulmak..
yazin koye gidiyor 2 ay yok. napcam diye dusnuyorum.. baska bir kadin geldi bir kere de arkasindan bir de ben temizlik yapmistim bu oyle degil neyseki...

lachesiscim ben denedim ,
tuzaklar kurdum ona ,
çekerek temizleyip temizlemediğini kontrol etmek için birkaç şeyin altına peçete koydum ,
alınmış mı diye kontrol ettim baktım almış,
bez olayına gelince baştan veriyorum her yerin bezinin rengi ayrı ,
şuraya şu şuraya şu diye ,
gün sonunda bütün bezler kirlenmiş biçimde geliyora.s

aslinda ben de kadşn almayi cok dusundum de,
2 nedenden harekete gecemedim bir turlu

1- ben de sizler gibi kimseye is yaptiramam, kadin gelecek ben de onla beraber calisicam nasilsa deyip vazgectim.
2- ben cok titizimdir, to aldigim bezlerim, legenim ayridir, temiz bezlerle alirim masalarim komidinlerin tozlarini, yer, cam bezleriyle almam, tuvalet-banyo temizliginde tek kullanimlik bezlerden kullaniyorum, isim bitince atiyorum , yerler ayri, camlar ayri....... yani kadn bu ayrimlari yapamaz diye vazgecti.

nilufert de sormus, ne isler yapiyor kadinlar bir gunde ?

cam, toz, yer, banyo, utu, kapilar, mutfak dolaplar ???? hepsi olmaz herhalde birgunde diy mi?

ay spatz degistir o kadini... ocagi silmemek ne demekmis yaaa.....benimki butun dolaplari bile siliyor herseferinde.... hatta diyince dolap iclerini bile siliyor..
benimkide yarim gun gelmek istemiyor. tum gunu oluyormus yarim gunde gitse.. her hafta yarim gun gelmesini istedim, ama onbeste bir tam gun geliyo iste....

istanbuldaki kizlar ne kadar veriyorsunuz temizlikciye????? merak ediyorum az verdigimdne mi utu yapmak istemiyor acaba,, yoksa uyanikligindan mi, yoksa benim utum gercekten kotu mu, yoksa gercekten kolu mu agriyor...:ecrin_bebek:

vayy çok süper taktikler, ben de uygularım bunları, çok iyi düşünmüşsün:)

mutfak dolaplarini her zaman yapmiyor,hali silmiyor cunku halilarim yeni, perdelerim yeni perde yikamiyor(ama kirlensin ona yikaticam)
geri kalanini yapiyor. utuyu de ben dersem yapiyor...

aferin kiz kahvekokusu...hic aklima gelmez pecete koymak falan.. ama benimkide cekiyor herseyi...benimde renkleri ayri bezlerimin...annem ayarlamis oyle...en son bezleri makineye atip yikayip gidiyor kadin..

beni de ütüden ütüm soğuttu biliyor musun, gerçi annemdeyken az yaptığımdan da pek ütnün gıcıklığıyla karşılaşmamış olabilirim:) benim ütüm beni kanser ediyordu, orayı yapıyorum orası buruşuyor, orayı yapıyorum orası. meğer ben ayarını pek iyi yapmıyormuş, buharsız etkisi olmayan ütülerdenmiş bir de. az versen söylemez miydi ya?

ben de hep selpak kullan at kullanıyorum, ne mükemmel bişi onlar

aynen bir yerine utuyu basarken obur tarafi burusuyor. sinir oluyorum sinir. bir de benim esim beyaz yakali iscidir... surekli takim elbise gomlek giyer.. kacis yok yani utuden... kendim icin hic yapmam utu...

ya ben de bunlara çok takılıyorum kızlar. benimde bezlerim hep ayrıdır. dediğim iş yaptıramam.
benim bi arkadaşım öyle haftada alıyor . normal temizlik yaptırıyor .arkasından bir hafta halılar bir hafta camlar perdeler. bir hafta dolaplar düzeni böyle.

Temizliğim bitti..spor yerine geçer mi???

QUOTE]

ahh ahh canım bu benim hep hayatımdaydı.akraba gibi bişey.
hep de yanındaydım.şimdi düşünüyorumda o beni hep kullandı aslında . birde ondan küçüktüm.herşeyini biliyorum.en son bi şeyden dolayı aramız bozulmuştu.off off.ben onun ne kadar bencil hava atma meraklısı kötüü offfff
şimdi bide o süper süper haberlerini aldım.eimde değil deli oluyorum.
hani başka bi arkadaşım olsa o kadar sevinirim ki.
ama bu haketmiyorrr yaaa[/QUOTE]

ya ben çok merak ettim ne oldu süper süper olan şey ne???

canım ben 80 veriyorum.şirketteki kadınlara sordum ben de ilk almaya başladığımda 70-90 arası piyasa.

değiştirmeyi düşünüyorum da konuştuğumuz gibi güvenilir kadın bulmak kolay değil. şimdi bu hafta annem gelicek, o da görsün bi kadını uyarsın ona göre karar vericez.

canım benimki bi gelişinde cam, bi gelişinde halı siliyor. 1,5 ayda bir oluyor yani cam - halı. işte toz alma, süpürüp silme, mutfak dolaplarını siliyor dıştan, makineleri çekip arkalarını siliyor, banyoyu yıkayıp lavaboları küveti filan yapıyor, balkonları yıkıyor. bilmiyorum başka bişi yapıyorsa da:)

evet canım ilk baslarda oluyo doguma dogruda yanıosun.. ayaklarından corabı eksik etme.. bir bardak suya 1 yemek kasıgı pekmezi karıstırıp hersabah ac karna ic

birde hangi ay dogum yapacaksan 2011in o annelerinin topiği acılmıstır ordada takıl cok faydalanırsın herkes seninle aynı seyleri yasıo cunku.. biz dogurduk hala konusyoruz bulslyoruz telefonlasıoruz guzel paylasımlar oluyo..

belek fena deil merkezide klasik tatil kasabası merkezi .. deniz cok fena bulanık 1 kez girdik hiçgirmedik hep havuda takıldık.. yani eger gittiginiz mekan iiise ozaman sanslısın ama ben biz bidaha belege gitmeyiz emiinim

ayy valla kizlar kendimi cok kotu hissettim..

(zaten regliyim ruzgardan nem kapiyorum )

esimi aradim, ayda bir eve temizlikci alalim diye, bu kiz delirdi durduk yerde demistir icinden.
konusuruz cnm , tmm aliriz dedi, ne desin?

valla imkanim olsa su an isten cikip eve gidip, bir de temizlikci tutup evi temizleyesim geldi..

cocuk olunca kadın gerekio cunku yanlız bakıosanız benim gibi ev işiyle ilgilenemiosunuz zırt pırt aglıo sizde cok normal olmuyosnuz dogumdan cıkmıs olarak psk olarak kafada oluyo azcık yani :)) ama ilerleyen zamanda cocugun uykusu beslenmesi duzeene girince haftada 1- 2 haftada ayda 1 seklinde duzenlenio.. bana ilk zaman haftada 2 geliodu... simdi ayda 1 buyuk temizlige alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…