Tamam üzülme geçti :teselli: , bir daha olmayacak amakızlar biraz önce bir dilim yaş pasta yedimmafoldumben
günaydın kızlar,sizlere hayırlı ramazanlar diler mutluğumu paylaşmak isterim ; hedef kiloma ulaştım ...!
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
arkadaşlar acı cehre kullanan varmı aranızda
tebrikler moonserose.. bu topike geldiğin günü hatırlıyorum ya nerdeyse. azmettin ve verdin bütün kilolarını. hepimize örnek olacak kişisin. hedefine ulaştın diye bizi bırakma sakın. bize taktik tavsiye ver arada sırada
a.s
günaydın kızlar,sizlere hayırlı ramazanlar diler mutluğumu paylaşmak isterim ; hedef kiloma ulaştım ...!
tebrikler moonserose gözünaydın hedefine ulaşmışın darası başımıza
sanada hayırlı ramazanlar herkese hayırlı ramazanlar ALLAH tuttuğumuz oruçlarımızı ve ibadetlerimizi kabul etsin
bu arada ben 58 le ayrıldım aranızda kilo veremiyorum diye şu an 60 olmuşum:sinifsinif: yürüyüş yapıyorum bakalım ramazanda verebilecekmiyim biraz inş. veririm hedefim 54opuyorumnanaktan
Harika bir haber!! Kaç kilo verdin toplamda, ne kadar sürede?
Ben de 400 gr. verebilmişim bu arada sonunda. :] Pek diyet yapamadım bu hafta, sporla olduğu kadar işte. Metabolizmamı hızlandırıyorum diye kendimi kandırıyorum. kaydirigubbakcemile3 Herneyse haftaya sıkarım biraz bari.
kullanmadım ama kullanan ve kendini ,sağlını mahveden arkadaşlarım oldu pelushcuğum aman derim bulaşma hiç amann
kullanmadım ama kullanan ve kendini ,sağlını mahveden arkadaşlarım oldu pelushcuğum aman derim bulaşma hiç amann
teşekkür ederim perilievciğim,herzaman burda olacağım ama sizlerinde hedefine ulaştığını görmek için kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?