50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar, sabah tartıldığımda bir kaç yüz gr daha verdiğimi gördüm, çok sevindim, hafta sonu cozutmama ve spor yapmama rağmen kilo verebiliyorum, inşallah durmaz kilo vermem, ramazanda da devam edebilirim, birde verdiğim kiloları geri almazsam süper olacak, tek bir sorunum var kıyafetlerimin hiç biri olmuyor artık yeni kıyafetler almam lazım

günaydın hanımlar,
cileklipuding canım, bence boy / kilo kişiye göre değişiyor, ben 1,70 boya 58 kiloyum normal denebilecek kilodayım, yakın bi arkadaşım 1,73 boyunda 50 kilo ama benden çok farklı durmuyor, görenler hatta beni daha zayıf sanıyolar, boyuda daha uzun olmasına ve aramızda 8 kilo fark olmasına rağmen, sanırım kemikleri kof :))))
kişiden kişiye değişiyor yani...
sherin canım tok karna fazla çıkman lazım, uzmanlar sabah kalkınca tuvalete çıktıktan sonra kıyafetsiz tartılmayı öneriyorlar. onun dışında gün içinde tartılmamalısın seni yanıltır...
kızlar artık 57 lere düşmek istiyorum çok yavaş veriyorum kiloları ya neden böyle oldum eskiden diyeti yapar 2 haftada istediğim forma girerdim

slm kızlar dun yedıklerımı yazmıstım en son akşam yuruyusten 1 30 saat sonra lıght ekmekle hazırlanmıs tost kavun karpuz yedım sonrada brazcık dondurma.havalardanmıdır nedır pek keyfım enerjım yok bu aralar.sız neler yaptınız dunden berıopuyorumnanaktan

Burcuhayal bende forumlarda dolaşıyorum işte, sandaloz sakızına sardım bayaa, kullanan var mı aranızda? İşe yarar mı? Aktar 530 tl demiş kilosuna :1shok:, ama burda alan arkadaşlar 100 gr. 2-5 tl arası almışlar. Çok merak ettim işe yarar mı acaba :sinifsinif:?

günaydın kızlar,sizlere hayırlı ramazanlar diler mutluğumu paylaşmak isterim ; hedef kiloma ulaştım ...!

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

tebrikler moonserose.. bu topike geldiğin günü hatırlıyorum ya nerdeyse. azmettin ve verdin bütün kilolarını. hepimize örnek olacak kişisin. hedefine ulaştın diye bizi bırakma sakın. bize taktik tavsiye ver arada sırada

a.s

arkadaşlar acı cehre kullanan varmı aranızda

kullanmadım ama kullanan ve kendini ,sağlını mahveden arkadaşlarım oldu pelushcuğum aman derim bulaşma hiç amann

teşekkür ederim perilievciğim,herzaman burda olacağım ama sizlerinde hedefine ulaştığını görmek için kaydirigubbakcemile5

hayırlı ramazanlar kızlar....biraz önce tartıldım 54.3 ile ramazana başladım bakalım ne olcak ramazan bitene kadar

twety teşekkürler canım,azim,istek ve devamlııkla sende hedefine ulaşacaksın eminim :))

günaydın kızlar,sizlere hayırlı ramazanlar diler mutluğumu paylaşmak isterim ; hedef kiloma ulaştım ...!

Harika bir haber!! Kaç kilo verdin toplamda, ne kadar sürede?

Ben de 400 gr. verebilmişim bu arada sonunda. :] Pek diyet yapamadım bu hafta, sporla olduğu kadar işte. Metabolizmamı hızlandırıyorum diye kendimi kandırıyorum. kaydirigubbakcemile3 Herneyse haftaya sıkarım biraz bari.

5 ocakdan beri diyetteydim 10 kg dan fazla verdim . ilk fırsatta zayıflama öykümü zayacağım eklerim buraya da yerimseniben bu arada herkese hayırlı ramazanlar dilerim

kullanmadım ama kullanan ve kendini ,sağlını mahveden arkadaşlarım oldu pelushcuğum aman derim bulaşma hiç amann

yaaa, noldu peki, bende siparişi vermek üzereydim internette süper yorumlar var ilk içtikten sonra sabah kalktığında bile 3 kilo vermiş kalkıyomuşssun fln ama bazı yorumlarda senin gibi kötüler nitelikte çok kararsızım yani

nptınız kızlar iftarda fazla kaçırdnız mı?
ben sahurda 1 kase domates çorbası 1 haşlanmış yumurta süt peynir 5 zeytin domates salatalık ve bol bol su içtim
iftarda 2 zeytin 1 kase yayla çorbası patlıcan salatası cacık biraz kavun yedim
biraz öncede 4 tane erik yedim

tbrk ederim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…