arkadaşlar 1 haftadır 59da takıldım kaldım delircem 68den 59a kolaylıkla indim ama artık durdu sinir oldum.. yardım edin banaaa napabilirmmmmm
selam kılar bayadır gelmiyordum buralara rejiim yapmaktan sıkıntı geldi artık bana....ne yapsam 52 olamıyorum 53 de takılıyorum.....yıllardır böyle bari korusam bu kiloyu onada razıyım.....ben ramazanda sahur da kahvaltı türü yiyorum haşlanmış yumurta süt peynir zeytin domates salatalık...iftarda da önce çorbamı içip biraz bekliyorum sonra hafif yiyorum...bekarken annem sayesinde kilo alıyormuşm ramazanada her gece hamur işleri normal olarak da kilo alıyordum...evlendiğimden beri böyle ramazanı anlattığım gibi geçiryrm fazla kilo almıyorum....
boyun kaç???
185 canım, stress oldum artık heralde ondan durdu kılo vermem
aslında zayıf sayılırım ama ekımde best model finalistiyim bu yarışma psikolojimi bozduuu:S 1.5 ay var daha ama sımdıden psikolojim bozuldu aynada sürekli kendimi kilolu buluyorum hala
benide arkadaslarim cok tesvik etmisti katilmam icin..ama cesaretim yoktu..cok sevindim ins.iyi bir dereceyle bitirirsin...a.s.
pilates ve yuruyus yada yuzme tavsiye ederim.yediklerine dikkat et..sorun olmaz..simdiden stres yapma kiloyu..
saoll canımm:) :) BMI ye göre zayıf gözüküyorum gel gör ki asla kendımı aynada incecik bulamıyorum.. Yarısma yaklastıkca stresım de arttı stress arttıkca iştahım da artıyoo.. zayıflıyım derken kio almaktan korkuyorumm..
Allah'ım burda herkes manken gibi kafamçokkarıştı, ben kaçayım kaydirigubbakcemile3
Allah'ım burda herkes manken gibi kafamçokkarıştı, ben kaçayım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?