50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar bu hafta ne yediklerime çok dikkat edebildim ne de egzersizlerimi düzenli yapabildim.
ve sonucunda 200 gr alıp 56.9 olmuşum. mafoldumben klava:

Kızlar ben sabah işe gelmeden önce tartıldım.

Regl dönemim çok yaklaşmış olmasına rağmen ki bu dönemde felaket şişiyorum (ortak sorunumuz)kilom 57.6 bu sonuç benim için sevindirici...

Ayrıca şu anda yeme içgüdüme engel olmakta çok zorlanıyorum kendimi işe vermeye çalışsam da sürekli canım bişeler istiyor. Verdiğim kiloları bu dönemde geri alıyorum sinir oluyorum çünkü dön başa oluyor.

Şimdi yeşil çayımı yudumluyorum , öğlen arası gidip tartılıcam zemuszemus, bu hafta pek bi fark olacağını sanmıyorum :1no2:

günaydın kızlar, herkes iyi gidiyor afferinn size
bende regl olcam şişkinlik tüm vücudumu sarmış durumda, buna karşın 58,6 ydım sabah, ki bu sevindirici bir gelişme.. normalde regl döneminde 59-60 arası oynarım çünkü :)
şimdi tatlılara karşı koymam lazım
hayır yemiyceeeeem sizi..!!!!!

kızlar ben de sabah tartıldım 55.8 im 3. gün 1 kilo gitmiş gibi görünüyor tartıda ama ben bi değişiklik farketmiyorum heralde giden ödem neyse pes etmek yok kesinlikle sabah yarım kase nesfit yedim 9 gibi 11:30 gibi de 1 dilim kepek ekmeği 3 zeytin 1 dilim peynir ve 1 domates birazdan yeşil çayımı da içicem hadi hepimize kolay gelsin...

canım önerilerin için cok tşk ederım deniycemopuyorumnanaktan

unutmadan kılo 55,500 .sabahtan kahvaltı yaptım klasık peynır light ekmek domates salatalık bı arada elma yedım,turk kahvesı ıctım ve braz oncede salata yedım.brazdanda yuruyus yapcam.opuyorum herkesiopuyorumnanaktan

ay ben de gene 58 kilo oldum :) saldım gitti gene. ramazanın hatırına şimdiden bozdum ben :) sonra veririm artık ya napim dimi ama :)

cnm seni yakında 40-49 kilo aralığındakiler grubuna alıcaz az kaldı...

peluşum bende sizinki kadar boy yok senağlama, hedefim 48 - 49 kg olmak. Böylede iyiyim aslında , zaten çok katı bir diyet yapmıyorum, biraz kısıyorum sadece kaydirigubbakcemile5. 1.70cm olsam 51 kilo ile o zaman kilo almaya çalışırdım.

Walla bence o boya o kilo çok iyi , tabi ekrana çıkmıyacaksan... İşin zayıf olmanı gerektirmiyorsa 55 olsan yeter. Kuzenim 1,72 boyunda 51 kilo, kilo almak için uğraşıyor...

ay ben de gene 58 kilo oldum :) saldım gitti gene. ramazanın hatırına şimdiden bozdum ben :) sonra veririm artık ya napim dimi ama :)
Bende ramazanda zorlamicam kendimi ama destek ürünlere devam...Yeşilçayımı 5i1 yerdemi içicem :içelim:, lahana yağımı sürücem, biraz da yürüyüş...

slm kızlar 158boy 58 kilodayım.şimdilik en fazla 52 olmak istiyorum.okulum ekimde açılıyor.yani napıp edip bir buçuk ayda 6 kgmı vermem lazım.yarından itibaren sıkı bir diyete ve spora başlıyırum.bakalım verebilicekmiyim

51.400 düm aç karnına bir kaç gün sonra tok karnına tartıldım 51.850 olmuşum bu nasıl iş ya anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…