50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar tartılan yok mu?
ben tartıldım geçen hafta aldığım 200 gr ve artı 200 daha verip 56,5 olmuşum :teytey:

mrb kızlar, inar tebrikler cnm aynen devam et
bende 500 gr verip 57,7 olmuşum...
eh yavaş da olsa hafiflemek keyifli :)))

Teşekkür ederim pelushhh,
Eh olsun da yavaş olsun, yeterki hafifleyelim:)))
Hem yavaş olursa daha kalıcı olur belki de mi arkadaşımzemuszemus

umarım cnm yaa :) ben ömrümde ilk defa 55 in üstüne çıktım bu yıl
hem de bir çıktım ki sorma 62 yi gördüm yani tartıda
sanırım artık yaştan kaynaklı, kolay veremedim bütün yaz diyetle geçti valla hala balık etli kıvamdayım :)))

Ben 45-50 arasında gezinir iken 2 yıl içinde birden 59-60 oldum,
Daha önce hiç kilo vermeye çalışmama gerek kalmadığından acaba önceden de denesem böyle yavaş mı verirdim bilmiyorum ama şimdi yavaş veriyorum.
Bu yaz benim için de öyle geçti, Ama vercez arkadaşım hep beraber :teselli:

51kg 140 gr. olmuşum , ramazanda diyet yapamıyorum ama yinede tartılıyorum. İftarda, sahurda Allah ne verdiyse yiyorum, iftarda özellikle yavaş yemeye dikkat ediyorum öyle olunca fazla gitmiyor a.s

ben rmazanın ilk günü gün içinde 54 geliyordum ama şimdi 54.5 çıktım off 2 gündür tatlı yiyorum...aslında önceden gün içinde yediğimden az yiyorum ramazan da ....ramazan şişirecek galiba beni...bide üstüne bayram olucak :bbo:

slm kızlar naber nasıl gıdıyor.benım baralar sınırlerım bozuk bıraz pek keyfımde yok.dıyetı bozmadım ama braz tatlıyı kacırdım cok yemedım tabıkı.ucundan ucundan yıyorum malum ramazan akşamları davetler tatlısız olmuyo sadece tadına bakıp bırakıyorum ama artık hayır dıycem tatlıya.ha dıyetı sıkıcam braz sporada agırlık vercem.bu arada sandolozu bende alamyı dusunuyorum.aa unutmadan moonscum tebrık ederım senı opuyorumnanaktan evet tartı gunu kılo bıldırımı yapalım hemen55,550 hadı kızlar kolay gelsın hayırlı ramazanlaropuyorumnanaktan

Ayıptır sorması kaç yaşındasın :kedi: ?

bir dergide şöyle bi yazı okumuştum, biz kadınlar 25 ile 30 yaş arasında kilo alma eğilimimiz artarmış..
ve bu dönemde olduğumuz kiloyu hayatımız boyunca korumamız mümkünmüş...
metabolizma da 25de yavaşlamaya başlıyor...
kastettiğim buydu yani cnm :))

meraba kızlar, bende 55 kilo olmuşum, iftar ve sahurda yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum, inşallah ramazanı kilo almadan bitirebilirim

selam kızlarr kaydirigubbakcemile2
ben son 15 gün içinde 2 kilo verdimmm 55 oldum :lepi:
nasıl oldu bilmiyorum ama tüm kıyafetlerimde fark var ve annem de farketmiş olacak ki akşam kızım sen zayıfladın heralde dedi :kedi:
çok sevindim ya... ama midemin küçüldüğüne eminim belli bi miktardan sonra kabul etmiyo bünyem ve az yiyorum herkese başarılar a.s.

sevgiseli cnm tebrikler, aynen devam et..
zayıflamak bizleri ne kadar mutlu ediyor :) bende bugün 57,1 olmuşum... hergün 200-300 gr bişiler gidiyor
gitsin hepsi gitsinnnnnnnn....
:)))

Merhaba,
Ben de 61,5 olarak başladığım bu savaşımda bu sabah 58,7'yi görünce pek bir sevindim pek bir sevindim de kendimi durduramayıp kocaman bir dilim yaş pasta yedim. Sanırım biraz daha motivasyona ihtiyacım var o yüzden bu gruba dahil olmak istiyorum.. bir dilim yaşpastacık birşey yapmaz değil mi:)

kızlar ya ben gündüzleri pek bişey yemiyorum normal kahvaltı bazen de sütsüz nesfit arada aç hissedince de salatalık ya da bi parça meyve yiyorum bunda bi sorun yok bundan memnunum ,ama akşamları felaket iştahım artıyor aç olmasam da hep yiyesim geliyor ,iştahımı kapatacak bişeyler önerebilir misiniz?senağlama

Arkadaşlar bmi nizi 20nin altına niye düşürmek istiyorsunuz. bir deri bir kemik olacağız diye bir kaide yok. kilo verirken sağlığımızı tehlikeye atmayalım lmaz:

ben de 59 idim 58 olmuşum. 55te biter zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…