50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa ayıp ediyosun yaaa ben de yesa yaptım harflerden boşuna mı uğraştık o kadarsempatiksalakcinni

hadi kaçtım ben kıslarrrr...öperim sizi pek çok!

ayyyyyyyy canim o nasi soz bayildim hatta kendime ozel mesaj attim iceriginde senin siirin var hep okuyacagim hep hatirlayacagim canim benim bana kimse siir yazmadi biliyomusun heheh:))

watercigim tamamdir yatmadan mekik cekip dua :) operim al yanaktan

evet canım bunu ben solemıstım bencede cok faydalı 11 dakıkalık bır vıdeo bıle super bence maksat metabolızmayı uyandırmak hatta start it up 25 dakıka heralde o bıle olabılır ben plates dusunyrm daha rajat olur dıye ama sole bır alternatifde var 8 dakıkalık vıdeolardan bırgun karın kalca bırgun karın bacak dıye degıstırerek yapmak

kızlar yattım ben ii geceler yarın şu callan esneme zımbırtısına bakacam artıkın bu bacaklarla zükseddin yürümes çünkü öptümmm

iyi geceler canim kesin yap bak 2 gun yapiyosun 3uncu gun duzeliyosun yaa mucize gibi:)

50 mekık cektım 25 ayaklar 90derece 25 ayaklar yerde ama hala uyumıcam uyumaya karar verınce bıraz daha cekeyım deeeeeeeemı hehheŞ=

50 mekık cektım 25 ayaklar 90derece 25 ayaklar yerde ama hala uyumıcam uyumaya karar verınce bıraz daha cekeyım deeeeeeeemı hehheŞ=

yaww yesacım kendıne ıskence yapma tatlım yeter o ballar enerji oldu uctu artık :)

yarın benım ıcınde cok yorucu olacak yatayım barı erken kalkıp sporda yapayım ev temızleyıp sızı kontrol edecegım opuldunuz kızlar ıyı geceleropuyorumnanaktan

kızlar ıııyıgeceler nasılsınızz:ben fazla gıremıorummm ama aklım sızde kalbımdesınızz
dualarımdasınız aklımdasınızz unutmayın nolurrr
ben anneannemle ılgılenıorum annem fazla yorulmasın dıye herseyını ben ustlendımm
bıde kolumda cekılme oldu tam acamıorum kan tahlılınden sonra oldu sınıre geldı sanırım
sızlerı ozledım
herkes ııyımı:

gunaydın..yaklasık 600 grlık odemle uyandım..şişim var.wcyede cıkmadım..3 kayısı form cayı içtim..bugun meyve corba beslenmeyı dusunuyorum bakalım

Kızlarrrrr günaydınnnnnnn :)

bulunmaz bilgiler hemen kaydettim canımmmm çok sağol
engin bilgilerinle aydınlat bizi anchusammmmm :)

pilatese başladın di mi sen de ?? Beraber yapıyoruz yani??

canım hoşgeldin aramıza....

döner sırf doymuş yaaaağğğğ ve yaz için uygun değil tatlım yaaa
zaten arkadaşlar söylemişler ama diyetinin başındasın daha gün içinde bütün dikkat etmelerin uçar gider kilo bile alırsın...
fena kıskanmış yaaa kardeşiiiimmmmmmmmm :))))))

yeni egzersizler var mı canım yaa yoksa sağa sola çevirme gibi mi verdi?

canım ben de her yerde boyunlukla otururyorum şekli kaydı düzeltmeye çalışıyorum :)

ay o kriz bana dün geldiiii saldırıyodum zor tuttum anchusa şahit :)
yok yav bu hafta sadece yedim bu tarz bişi valla yemedim hamburger pide vs falan,bu hafta düsgün gittim bide sratıt up sayesinde tam 1 kilo verdim ya bu sabah gördüm tartıda
ay ne zaman geçiyoruz diğer videoya yahu???
Evet katkılı light ürünlere ben de karşıyım DALSİCİĞİM sayesinde etiform bile yemiyorum burdaki acıbadem kurabiyelerini götürüyorum :)))

nivea body cdsi mi??
o da mı malum siteden iniyo onu da indiriyim de eksik kalmıyim bari rapid i sömürdüm zati :))))

sırnaşık şey :roflol: :teytey: :dance: kafamçokkarıştı Yahu YESA alemsin kızım yaaa hiperaktiflik fışkırıyo resmennnnnn PESSSSSSSSS sempatiksalakcinni

Geçmiş olsun canım yaaa zamanın oldupunda göster bi dokora yawww
kan alınırken bişey hissetmedin mi???

Aydün yazıyodum pat diye net gitti giremedim bi daha
NİLÜFERTCİĞİMMM CANIMMMM koçluğun için çok sağol maşa başında bile çalıştırdın bizi yaaa bizim için helak oldunnnn çok sağol herşey içinnn :lepi:

WATERSPIDERCIMMM Yeni koçluğun hayırlı olsun canımmm halı gibi silkele bizi yaz bitiyo verelim son fazlalıkları... kaydirigubbakcemile3

Ben menümü yazıyimmm

06:30
2 ceviz
1 kuru kayısı

06:30 – 07:10
Yürüdüm

08:30
1 bardak yeşil çay
2 kalın dilim ezine peyniri
4-5 Roka
1 Kırmızı biber
1 Domates
1 salatalık
1 dl. esmer ekmek

10:45
1 Keçiboynuzu
Yeşil çay

11:40
Çörekotu 1 ç.kaşığı

12:45
3 dl. Rulo köfte
1 tabak marul, havuç, salatalık, domates sirkeli
½ dl. Esmer ekmek
½ kase y.yağlı yoğurt

15:45
1 filtre kahve şekersiz
1 kakaolu kuru pasta

17:00
Çörekotu 1 ç.kaşığı

17:30
1 tabak marul, havuç,salatalık,domates z.yağlı sirkeli
2 kaşık y.yağlı yoğurt
½ dl. Yulaflı ekmek

19:30
1 cafe latte
1-2 acıbadem kurabiyesi

21:30-23:30
ebru ile pilates
slim in 6
callanetics

23:45
2 erik
2 kayısı
1 avuç kiraz
1 dilim elma
3 kaşık light yoğurt ile karıştırdım üzerine tarçın serptim

günaydınlar herkese

4- klikcim hamile hamile agliyor surekli kilo aldim diye agliyor asil sevinmesi lazim bbeeebebeeem buyuyor diye:) ben yine koc olacam diye de agliyor :"))

yesacım yaa
sen valla çok tatlı birisinn
sabah sabah ne kadar güldüm yaaa
sen beni güldürdün allahımda seni hepppp güldürsün inşallahh
dert,tasa,üzüntü senden çooookkk uzaklarda olsunn...

farkındayım aslında kötü oluyor, geçen yaz öyleydim çünkü ama göbeğime artık katlanamıyorum, yediklerime de dikkat edemiyorum bi türlü beceremedim boshayallersmile

herkeslere günaydın
3 gündür evime yeni girdim yahuuuuu
pek sık giremedim kusura bakmayın
çalıştığım yerde bi ev tutmuştuk her ihtimale karşı belki kalırım diye
9 aydır 1 gece bile kalmadığımdan boşalttık dün mesaiden sonra
gece 1,5 tu eve geldiğimizde
3 e kadar sürdü tantana

neyse yine birlikteyiz şükür
kilo listesi yayınlandımı bilmiyorum dün tartılamamıştım bugün tartıldım 53,6 olarak bilidirim yapıyorum
ama 3 günlük bi şişlik var yani

ayyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmmmm hepimizi hepimizi guldursun insallahhh aminnnnnnnnnnnnnn uzak olsun dertmis tasaymis amannnnnn deyip gecelip hep ya da hobaaaaa diyelim sırnaşık şey bi de o senin ve de bebeginin tatliligi

canim benim cok cok kolay gelsin de unutma bizi bak beni biliyosun agliyorum sen olmayinca sempatiksalakcinni bildirimde bu haftalik nilufertcigime yapilacak daha liste yayinlanmadi olumunekankayizsmile

leslie yapmayı çoookk özledimmmm

amaninnn yine aglicak kacinnn heheh kaydirigubbakcemile3

@sensecim evet ya hiperaktifimdir ben annem 5 aylik dogurmus zaten hehe sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

kızlar ben geldım herkese gunaydın bende sabah kalktım 40 dakıka yuruyusumu yaptım sımdı sızlere bakayım dedım. ama pek fazla ugrayan olmamıs. havada cok guzel bugun yuruyuslerımızı dısarda yapabılırız. bende kahvaltımı hazrladım bırazdan yapacagım onu yazayım
sabah
yumurtasız melemen tarzı bısey yaptım cok az zaytınyagıyla
1 tane tam tahıllı ekmek
acık cay ve yesil cay

sonra temızlık yapacagım arada bakarım sıze

gunaydın..yaklasık 600 grlık odemle uyandım..şişim var.wcyede cıkmadım..3 kayısı form cayı içtim..bugun meyve corba beslenmeyı dusunuyorum bakalım

canım aynı şişlik bendede var bende bugun kalkar kalkmaz 4 km yurudum sonra yıne aynı bendede yesıl cay , sıcak su bol tuketmelıyız. meyveyıde cok kacırma fazlası zarar herseyın. bırde regl olacaksan ondan da olabılır sıslık benım 1 hafta once baslar senınde ole olabılır belkı.

yok canım yaa o arkadasım benım kotulugumu ıstemez kıskanmaz ama bır anda degısıklık gorunce kotu olursun dıye uyardı.

doktorda saga sola cevırme on arka omuz kaldırıp ındırmece gıbı hareketler verdı bırde leslıenın bır hareketı var omuzlar arkaya dogru gıdıo bırde o var sen bılıyrsndur heralde bunları sanada cok gecmıs olsun boyun agrısını bılırım cekılmez bısey ınsaallah en kısa surede duzelır
menune gelınce öğunlerın cok guzel cok basarılı ama aksam yemegınden sonra kı acı bademler var bırde ogleden sonra kuru pasta var tamam ögleden sonrakını anlayabılırım ama aksam yemegınden sonra sadece 1 porsıyon meyve yada sut hakkımız olsun o tur seylerı sabah erken saatlerde yemelısın
farkındayım aslında kötü oluyor, geçen yaz öyleydim çünkü ama göbeğime artık katlanamıyorum, yediklerime de dikkat edemiyorum bi türlü beceremedim boshayallersmile

canım bence sen 50 olsan yeter 43 kılo olarak okudum hedefını yanlıs hatrlamıyrsam yaa ruh gıbı bısey olursn ben bıle bu boyumla 45 altını dusunemıyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…