hehhehehhe Allahim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim siirim daha sahaneydi acaba hem bas harflerinden spatz cikiyordu dur aaa seninkinden yesa cikiyormus heheh ben de cadi cikacak sandim da korktum :) off yaa kopyalayim bi yere de canim falan sikilir moralim bozulursa okurum iki eglenirim hehhe:)
slim in yaptım ama nası zorla size anlatamam kızlar yaaa
hiç içimden gelmeyerek sırf 6 hafta kuralına uyayım die
birisi sabha egzersizinden bahsetmiş,bende sabah sporunun daha yararlı olduğunu okumuştum,metabolizma güne canlanarak başlıomuş spor yapınca hemde uykuda depoladığın enerjiyi yakıomuş sabah sporu,ee çalıştığımız için sabah saatler süren egzersiz ne mümkün...
ben sabah kalkınca ilk iş slimin karın videosunu yapıom 11 dk kısa zaten hemde aradan çıkmış oluyor
kızlar yattım ben ii geceler yarın şu callan esneme zımbırtısına bakacam artıkın bu bacaklarla zükseddin yürümes çünkü öptümmm
50 mekık cektım 25 ayaklar 90derece 25 ayaklar yerde ama hala uyumıcam uyumaya karar verınce bıraz daha cekeyım deeeeeeeemı hehheŞ=
ya da netten yazin bakalim belki bulursunuz
5 day fit pilates (5 farkli gun icin videolar var , ben bunu cok sevip yaptim)
core fitness progressive pilates for weight loss (pilatesi cardio ile kombine ediyor, cok da eglenceli, kilo vermeni sagliyor, normalde pilatesle kilo vermek cok zor)
crunch workout , fat burning yoga
gobek problemi olanlara flatten your belly with pilates, sirf gobek calismasi yarim saat kadar suruyor, gbek problemi olanlar icin diger bir video da winsor pilates intensive abdominales.
denise austin pilates for everybody (hareketler guzel de bu kadin da antipatik geliyor
slim sculpt pilates with band. bantla calismayi sevenler icin cok iyi, vucudu cok guzel sekillendiriyor, ama kasici biraz..
the method pilates all in one workout bu da eglenceli, arkada davullar calarken yapiyorlar, ama tipik pilates degil... cardio ile karisim
topla calismayi sevenle ricin winsor pilates ball workout
bir de winsor pilatesin accelerated body sculpturing var. bunu da uzun sure yaptim ve faydasini gordum
stott pilateste de nefis anlatiyor kadin kurallari ama ingilizce.
kahve selülitmi yapiyooooorrr :bbo: ama ama icinde koffein var, hani iyi geliyordu selülite
calistigim zaman öglen pilav yada makarna yemezsem doymuyorum ama, yada ben öyle saniyorum
maalesefki döner ekmekliydi, elim büyüklügündeydi ( elim kücüktür )
fena kıskanmış yaaa kardeşiiiimmmmmmmmm :))))))ben geldım kızlar bugun cok mutluyum cok alısverıs yaptım yıne ve kılo vermek ıcın daha bır azımlendım kılo verdıkce kıyafetler daha guzel duruo. bugun bırde gecen hafta gorustgm arkadasımla gorustum ve sureklı cok zayıflamıssın ıyıce kemıklerın cıkmıs dedı o dedıkce ben mutlu oldum cıksın cıksın daha cok kemık cıkması lazım dedım. ama kotu bır yanı goguslerın de kuculmus dedı amannn napalım onada careler var nede olsa .
bugun bırde boynum ıcın doktora gıttım 3 gundur agrıyrdu cunku duzlesme vardır dıyrdum ama doktor cok hafıf duzlesme var yasına gore boynun cok ıyı dedı ne demek ıstedı burda anlamadım ama kas gevsetıcı ılaclar ve egzersız verdı sporu boslamıstım bu yuzden ama bu hafta yenıden spora merhaba dıyecegım ayy cok enerjıyım bugundelikafaduldenhihoyyyt
ay o kriz bana dün geldiiii saldırıyodum zor tuttum anchusa şahit :)bu haftanın koçu açıklandığına göre bugünkü menümü yazam hemen
sabah bi kase yağsız sütle nesfit
öğlen sebzeli tavuk dürüm(iş yerindeyim yemeğim yoktu napiim)
akşam biraz patates salatası 1 tanede köfte
bide akşam yemeğinden sonra tatlı krizim geldi 1 avuç nesfit kemirdim leblebi gibi
ay ne zaman geçiyoruz diğer videoya yahu???yok yav bu hafta sadece yedim bu tarz bişi valla yemedim hamburger pide vs falan,bu hafta düsgün gittim bide sratıt up sayesinde tam 1 kilo verdim ya bu sabah gördüm tartıda
Evet katkılı light ürünlere ben de karşıyım DALSİCİĞİM sayesinde etiform bile yemiyorum burdaki acıbadem kurabiyelerini götürüyorum :)))Ben kola çok içerdim veee bıraktım :lepi: Sen de bırak, ancak dışarda içersem içiyom menüye uyum için. Kolayı kilo yaptığı için zararlı olduğu için bıraktıydım ben, sen de aynı sebeple motive ol bence. Ayrıca tatlandırıcılar da çok zararlı o yüzden light ürünler karşıyım ben sempatiksalakcinni
Karın konusunda sana katılıyorum canım da, bunun için sıfır yağ olmasına gerek yok diye düşünüyorum, senin belki şu an düzdür ama sen kusurlara odaklandığından bunu farkedemiyorsundurTabi oturun azcuk pırtlayabülü :))) Benim bile ayakta iken çok kötü durmuyo çünkü... Bel arkasındaki yağlanma çok önemli tabi, nivea nın 4 setlik cd sindeki oraları çalıştıran güzel hareketler var :lepi: Bariz oraya odaklanıyo cidden...
YASEMNCIGIM ICIN GECMISTEN HABERLER
1- peppercigim tatilden dondu cok super gecmis yemis icmis kilo almis ama olsun dedi aman yemegin salcalisi kadinin kalcalisi dedi:)) bi suru de fotograf koydu
2- valla fotograflari goren ben de tatil isterim diye kocalarinin basinin etini yedi
3- lachesisin cenesine dayanamayan kocasi tamam dedi 3 gecelik tatile gittiler bugun hehhe:))
4- klikcim hamile hamile agliyor surekli kilo aldim diye agliyor asil sevinmesi lazim bbeeebebeeem buyuyor diye:) ben yine koc olacam diye de agliyor :"))
5-yeni kocumuz waterim spiderim oldu
6-babymom cok sahane menulerle karsimiza cikti
7-dun herkes herkesi gaza getirdi herkes evine temizlikci teyzelerden alacak diye liste yaptik evine temizlikci teyze alanlar diye
8- peppercigim almiyormus cok icerlendi bu duruma direkt kocasinin basinin etini yedi ben de temizlikci teyze isterim diye hatta en super temizlikce teyze benim olacak dedi :)))
9-spatz sevgilisiyle kendi arasinda nisan yapti ama bundan haberin vardir belki:")))
10- senaykahraman aramiza katildi onunda boyu 1.60altinda ama menuleri cok fena :)))
yeter 10 tane:))
kızlar ıııyıgeceler nasılsınızz:ben fazla gıremıorummm ama aklım sızde kalbımdesınızz
dualarımdasınız aklımdasınızz unutmayın nolurrr
ben anneannemle ılgılenıorum annem fazla yorulmasın dıye herseyını ben ustlendımm
bıde kolumda cekılme oldu tam acamıorum kan tahlılınden sonra oldu sınıre geldı sanırım
sızlerı ozledım
herkes ııyımı:
4- klikcim hamile hamile agliyor surekli kilo aldim diye agliyor asil sevinmesi lazim bbeeebebeeem buyuyor diye:) ben yine koc olacam diye de agliyor :"))
boy 166 ve kilonu 43 olmasınımı istiyorsun?????somalili çocuklar gibi olursun kuzum ya... yani kilo güzel bir şey değil sağlıksız ama bu kadar takıntılı olmak daha sağlıksızlık...yani şu an 57 sin demi? 43 olacağına bu kilonda kal daha sağlıklı..
günaydınlar herkese
yesacım yaa
sen valla çok tatlı birisinn
sabah sabah ne kadar güldüm yaaa
sen beni güldürdün allahımda seni hepppp güldürsün inşallahh
dert,tasa,üzüntü senden çooookkk uzaklarda olsunn...
herkeslere günaydın
3 gündür evime yeni girdim yahuuuuu
pek sık giremedim kusura bakmayın
çalıştığım yerde bi ev tutmuştuk her ihtimale karşı belki kalırım diye
9 aydır 1 gece bile kalmadığımdan boşalttık dün mesaiden sonra
gece 1,5 tu eve geldiğimizde
3 e kadar sürdü tantana
neyse yine birlikteyiz şükür
kilo listesi yayınlandımı bilmiyorum dün tartılamamıştım bugün tartıldım 53,6 olarak bilidirim yapıyorum
ama 3 günlük bi şişlik var yani
leslie yapmayı çoookk özledimmmm
@sensecim evet ya hiperaktifimdir ben annem 5 aylik dogurmus zaten hehe sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni[/B]
gunaydın..yaklasık 600 grlık odemle uyandım..şişim var.wcyede cıkmadım..3 kayısı form cayı içtim..bugun meyve corba beslenmeyı dusunuyorum bakalım
Kızlarrrrr günaydınnnnnnn :)
bulunmaz bilgiler hemen kaydettim canımmmm çok sağol
engin bilgilerinle aydınlat bizi anchusammmmm :)
pilatese başladın di mi sen de ?? Beraber yapıyoruz yani??
canım hoşgeldin aramıza....
döner sırf doymuş yaaaağğğğ ve yaz için uygun değil tatlım yaaa
zaten arkadaşlar söylemişler ama diyetinin başındasın daha gün içinde bütün dikkat etmelerin uçar gider kilo bile alırsın...
fena kıskanmış yaaa kardeşiiiimmmmmmmmm :))))))
yeni egzersizler var mı canım yaa yoksa sağa sola çevirme gibi mi verdi?
canım ben de her yerde boyunlukla otururyorum şekli kaydı düzeltmeye çalışıyorum :)
ay o kriz bana dün geldiiii saldırıyodum zor tuttum anchusa şahit :)
ay ne zaman geçiyoruz diğer videoya yahu???
Evet katkılı light ürünlere ben de karşıyım DALSİCİĞİM sayesinde etiform bile yemiyorum burdaki acıbadem kurabiyelerini götürüyorum :)))
nivea body cdsi mi??
o da mı malum siteden iniyo onu da indiriyim de eksik kalmıyim bari rapid i sömürdüm zati :))))
sırnaşık şey :roflol: :teytey: :dance: kafamçokkarıştı Yahu YESA alemsin kızım yaaa hiperaktiflik fışkırıyo resmennnnnn PESSSSSSSSS sempatiksalakcinni
Geçmiş olsun canım yaaa zamanın oldupunda göster bi dokora yawww
kan alınırken bişey hissetmedin mi???
Aydün yazıyodum pat diye net gitti giremedim bi daha
NİLÜFERTCİĞİMMM CANIMMMM koçluğun için çok sağol maşa başında bile çalıştırdın bizi yaaa bizim için helak oldunnnn çok sağol herşey içinnn :lepi:
WATERSPIDERCIMMM Yeni koçluğun hayırlı olsun canımmm halı gibi silkele bizi yaz bitiyo verelim son fazlalıkları... kaydirigubbakcemile3
Ben menümü yazıyimmm
06:30
2 ceviz
1 kuru kayısı
06:30 – 07:10
Yürüdüm
08:30
1 bardak yeşil çay
2 kalın dilim ezine peyniri
4-5 Roka
1 Kırmızı biber
1 Domates
1 salatalık
1 dl. esmer ekmek
10:45
1 Keçiboynuzu
Yeşil çay
11:40
Çörekotu 1 ç.kaşığı
12:45
3 dl. Rulo köfte
1 tabak marul, havuç, salatalık, domates sirkeli
½ dl. Esmer ekmek
½ kase y.yağlı yoğurt
15:45
1 filtre kahve şekersiz
1 kakaolu kuru pasta
17:00
Çörekotu 1 ç.kaşığı
17:30
1 tabak marul, havuç,salatalık,domates z.yağlı sirkeli
2 kaşık y.yağlı yoğurt
½ dl. Yulaflı ekmek
19:30
1 cafe latte
1-2 acıbadem kurabiyesi
21:30-23:30
ebru ile pilates
slim in 6
callanetics
23:45
2 erik
2 kayısı
1 avuç kiraz
1 dilim elma
3 kaşık light yoğurt ile karıştırdım üzerine tarçın serptim
farkındayım aslında kötü oluyor, geçen yaz öyleydim çünküama göbeğime artık katlanamıyorum, yediklerime de dikkat edemiyorum bi türlü beceremedim boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?