ohhhhh 59 lardan düşmüş sün ne güzel
[TRUF cum kaç aylık oldu hamileliğin ne kadar kilo aldın hareket yapıyor musun?
canım 2 yıl 3 aylık bir kızım var
şimdi ikinci bebişi istiyoruz
eğer hamileysem (ki henüz belli değil)
2 hafta 5 günlük hamileyim (belki de değilim)
istiyorsanız inşallah hamilesindir...
canımsın benim biliyün değilmiiiiiiii..opuyorumnanaktansakaleynnn renk kattın topiğimizeee..canımbenimmm
1 günden bişey olmaz birde öğle vakti fazla kalorili beslendinya akşama hafif geçiştiririsin olur babymmm...water durum vahim doner ekmekler magnumlar havada ucustu senlikte... ama evdeyim yesil cayım demlenio..sporda free gunumdu..bide sabah yıne şiş kalktım 58.yıne dun 58.3tu nerden cıktı anlamadım.saırum sporlarıma bide slim in 6 ekliycem
benc ekendini spor yapamıyorum diye kasma bebeğinle ilgilen mutlu ol daha çok kilo veririsin..yoksa bebekten dolayı kilo veremiyorum diye endişelenirsen boşuna sıkıntıya girersin ki kilo vermede stres faktörü çok önemli...al mıncırığı kucağına sağa sola dön hopla zıpla oda mutlu olur ilgilenmiş olursun sende hareket etmiş olursun...:lepi:kızım çok yaramaz ya aynı odanın içinde arkamı dönsem ağlıyo derdi işi hiç bitmiyo vakit bulamıyorum yani,olmuyo bi türlü spor..
şimdi koçum koçcazım haklısın spor konusunda ki bekleyecek zamanda yok artık gitsin bu kilocuklarrrrrrrrrrrrr..sanada gunaydın canım cook sıcak bayılıyrz ve nem var.
ooo hava guzelmıs serın tam spor havası degılmı sen sporu cocuklada yapabılrsın o ortada dolanır sen spor yaparsın. ben tatılde yıgenımle yaparım bellı sure sonra o da yapmaya baslamıstı platesı hatta teyze hadı huff huff yapalım dıyrdu. ebru dehset nefes alıo yakaydirigubbakcemile3 yoksa cocukları beklersen onlar okula gıdene kadar beklemelısın ama bızım kaybedecek vaktımız yok hadı bakalım spora
belimiz aynı gıbı ama senın kalca hıc yok. ama tebrık ederım cok guzel kılo vermıssın 5 ayda 10 kıloalkisalkisalkis tebrıkler darısı basıma ben nerdeyse 4 ayda 3 kılo bıle olmamıstr farklı yaptıgın bırsey varmı?
ayy ayy ayy hemende gelmıs rapor vermıs aferım sana yesanın dedıgı gıbı bız sana gaz vermek ıstemıstıkkaydirigubbakcemile3 bak basarlı olmusuz ben senın yapacagını bılıyrdm yapmaya gıdıyrm demıstın. ama yesa sonra bıraz aklımı karıstırdı sositosositokaydirigubbakcemile3
yesa sana zaten anlatmıs canım ama bana bu hafta gunluk menulerının raporunu mutlaka verkı sende kendını boylece kontrol et. ayrıca sporlarımızı aksatmıyrz onu solemıstım onceden.
bu program guzel gıbı bana uygun ben buna baslayabılırım yada tatıle gıttıgımde yesacım faydası oldumu bunun vucudunda degısıklık varmı bana encok callan etkı edıyr ama superı cok zorlyr
sımdı kocunuz naptı onu anlatsın sabah 40 dakıka yuruyus ve ardından dus
ama kahvaltıyı anlatmayayım sevgılım geldı ona guzel ve zararlı seyler hazrladım uclarındanda tırtıkladım sımdı koc olarak kotu ornek olmayayım .kacamak yapmamda sabahkı tartı sonucu da etkılı oldu 50.7 cıktım ama bugun artık bır ogun adaha yerım saglıklı bırsey olur o da zaten cok sıcak sevgılım gelmese ben ancak karpuz yerdım olede bır nem varkı anlatamam sımdı kocunuz gezmeye kacıyr sakın abartmayın
hayırlısı olsun canım
ben bi 3 kilo daha vermeyi istiyordum ama nasip işte
aaaaaaaaaaaaaa ben de hosgldin tembel zukseddin yazacaktim tam hehe:)) afferin canim yaa yaw su MELAHAT gelse de yazik zukseddinime takilmasam artik:)))
YOK KUZUM senin yerin ayri bi de yasemncigimin ama MELAHAT yeni gozdem:)) ama o simdi arkadasinin dugununde kurttlarini doktugu icin tembel zukseddine takiliyordum:))
yaw bi gidin bi cay koyun bari yaw:)
Şeniz hoşbulduk babym deryayla beraber süpersiniz sizi denetlemeye geldim yoksa 73 kilo bir hatun bu topiğe ağır gelirooo pinky denizyıldızı..hgeldiniss agustos anneleri
dnzyyildizi84 naber ya:))
kac kilosun kac olmak istiyosun :) tabii bi de boyun kac
yoksa bize laf sokmaya mi geldin kiz:) ayyy 50 kilo olan bi insan neden zayiflamak ister ki mi dicen bak:))
sakaleynmaster can naber yaa bi menunu yaz da gozumuz menu gorsun hade bakalim:))) bi de cocuklardan firsat bulup bi seyler yaptiysan onlari da yaz ya da firsat bulursan neyim degil ya bu valla yap bi seyler bahane yok bu forumda:)) yok benim hipotiroidim var :) yok benim 6 cocugum var yok bilmem ne :))
Şeniz hoşbulduk babym deryayla beraber süpersiniz sizi denetlemeye geldim yoksa 73 kilo bir hatun bu topiğe ağır gelir
kilomu ne sen sor ne ben söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 bak yukarda söylemişim :kedi: boyum 1.70 yanlış topikteyim değil mi? :bbo: Bu aralar çaba sarfediyorum koçunuz iyi gaz veriyormuş ama kıskandım :))) Evet 50 kilo olsam var ya tüm topikleri dolaşıp göbek atarım :kedi:
Neyse hepinize bol şanslar zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?