kızlar mutlu saglıklı pazarlar nasılsınız:
günaydın kızlar
pazar kahvaltısını azcık sosis kaçamağıyla kazasız bi şekilde atlattım,bana ne oluyosa haftasonu oluyo zaten...
bende dün gece ve bu sabah güzel cozuttummbilmiyorumkismile
hoşbulduk canım.....sizin ölçülele benim ölçüler nekaaaaannnnn yakkın -tatlicadiarzu-sırnaşık şeymikemmel hatunlar.....:lepi:bayanssulusmile
şimcik yan gelip yatanlar gurubuna eklensem ..yan gelip yatmak nerde ama iki çocukki birisi daha 11 aylık ve diş çıkartıyor 24 saat çalışıyorum uyku yok oturma eh işte.. oğluma banyo yaptırıp uyuttum kızım başladı ve spor kaldı..yinede verdiğin yerlere bakayım..teşekkür ederim ..kaydirigubbakcemile3
CUMA sabah mı bildiriyoruz...
bu arada 18 derece ve kapalı bir hava ama yağmaycak tam benim havam..yakmaz üşütrmez rahat rahat gez istediğini yap.:hulya:kaydirigubbakcemile2..buralar ısınmaya başladı ...sempatiksalakcinni
Canım benim sürekli sıkıntı halinde olabiliyor çünkü sabah 6 da çıkıp İzmir den çeşmeye gidiyorum çalışmaya eve döndüğümde saat nerdeyse 8 oluyo o yüzden zorlama ile oluyo çoğu zaman...
canım 5 ayda verdim...
ölçülerim göğüs : 86
bel :67
kalça: 83 cnm bel sorunum var benim kalça dar olunca boru gibi duruyorum doğal olarak :)))
hepsine komple cvp vereyim bakalım
çok saygılı ve sevgili yesa kardeşim bakınız saaat kaç ?saat tam 2,30 ?peki ben gecenin bu saati nie yazıorum?sporceğizlerimin hepiciğini bitirdimde ondan(slim pack slim start artı selülit kremi ve masajı):lepi:
yani sevgili watercım ve sevgili yesacım neymiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşş?
ben tembel totoyu vurup deviren biri değilmişim:jeyyar:aklinialirimsmile:sm_cool:
havamıda atayım iki dakikada hıhhhhh
yattım ben herkes kendine ii baksın,iiki varsınız heeee:1hug:
yesacım geldim artık aranızdayım ama günlük hangi sporları yapıyorsunuz bana da anlatıverin..
bende ölçülerimi yazayım...
kilo en son 63 dü ..
göğüs 95.
bel 73 ..
kalça 97..
SLIM IN 6 ILE ILGILI BILGILER (alintidir)
Forumlarda dolaşırken beachbody koçlarının programı daha farklı önerdiklerini gördüm. Onlar Slim in 6'in;
1. Hafta: Start It Up
2. Hafta: Ramp It Up
3.,4.,5. ve 6. Haftalar: Burn It Up yapılmasını öneriyolarmış
bu arada Ramp It Up 47 dakika, Burn It Up 59 dakikaymis honk:)
water durum vahim doner ekmekler magnumlar havada ucustu senlikte... ama evdeyim yesil cayım demlenio..sporda free gunumdu..bide sabah yıne şiş kalktım 58.yıne dun 58.3tu nerden cıktı anlamadım.saırum sporlarıma bide slim in 6 ekliycem
1 saat oluyo sporum.. callanın karın gezersizi, ebruyla plates toplu kısıma kadar bide benim salondan hatırladıgım bikac hareket..
WATERIMMMMMMM canim bana da callan muhtesem yariyor valla da bu slim de iyi bacaklaimin sikilastigini hissediyorummm valla superi bosver canim ya normal yapsan super olur zaten hehe:)
ben de yuruyus yaptim bugun birazdan da slim in 6imi yapacagim insallah
aksama salata yıycem dengelerim..yarında dengelerim
sevgili watercım kk=kibrit kutusu
şekerler bugun formsantede sabah karbonhidartlı beslenince metabolizman hızlanırmış..akşamda protein ağırlıklı olmalıymışki hucrelerin yapı taşlarını onarıyorlarmış...
basen ve baldırların incelten egzersiz hangisi? slim yerine lesliemi yapsam sonucta yruyus ii gelioo bacaklara.platestede bikac hareket yapıos.karın zaten plates ve callanda var
yesa akıl ver kuzum
platesde ve callan da var basen hareketlerı ama 8 dakıkalık bacak egzersızlerıde olabılır platesı lastıkle yaparsan o da super oluo ben toptansa lastıgı daha cok sevyrm
kızlar mutlu saglıklı pazarlar nasılsınız:
kızım çok yaramaz ya aynı odanın içinde arkamı dönsem ağlıyo derdi işi hiç bitmiyo vakit bulamıyorum yani,olmuyo bi türlü spor..
selam kizlar, kolay gelsin hepiciginize
sabah tartildim 100 gram daha vermisim, yüzümde nasil bi gülümseme anlatamam
yakinda gramlarla bozmazsak kafayi iyidir..
tatile az kaldi, denizi düsünün bikiniyi düsünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?