50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızım çok yaramaz ya aynı odanın içinde arkamı dönsem ağlıyo derdi işi hiç bitmiyo vakit bulamıyorum yani,olmuyo bi türlü spor..

water durum vahim doner ekmekler magnumlar havada ucustu senlikte... ama evdeyim yesil cayım demlenio..sporda free gunumdu..bide sabah yıne şiş kalktım 58.yıne dun 58.3tu nerden cıktı anlamadım.saırum sporlarıma bide slim in 6 ekliycem

kızlar mutlu saglıklı pazarlar nasılsınız:

sanada gunaydın canım cook sıcak bayılıyrz ve nem var.
günaydın kızlar
pazar kahvaltısını azcık sosis kaçamağıyla kazasız bi şekilde atlattım,bana ne oluyosa haftasonu oluyo zaten...

hadı yıne hafıf atlatmıssın ama sosıs ıcın genel bır bılgı vereyım duyumlarıma gore sosıs cok zararlıymıs ıcerısınde hersey bulunuo demıslerdı yenmeyen etlerden falan yapılıyrmus o gunden sonra sosıs yemıyrm sevgılım cok severdı onada yedırttırmıyrm.yaa zaten bana plastık gıbı gelıo o
bende dün gece ve bu sabah güzel cozuttummbilmiyorumkismile

o zaman hemen spor yapıyrz yasemıncıgım.sanırım annen hasta gecmıs olsun o yuzden sana zorlama yapmıyrm zaten hastaya bakmakda super bır spordur getr gotur ınsan yorulur

ooo hava guzelmıs serın tam spor havası degılmı sen sporu cocuklada yapabılrsın o ortada dolanır sen spor yaparsın. ben tatılde yıgenımle yaparım bellı sure sonra o da yapmaya baslamıstı platesı hatta teyze hadı huff huff yapalım dıyrdu. ebru dehset nefes alıo yakaydirigubbakcemile3 yoksa cocukları beklersen onlar okula gıdene kadar beklemelısın ama bızım kaybedecek vaktımız yok hadı bakalım spora
belimiz aynı gıbı ama senın kalca hıc yok. ama tebrık ederım cok guzel kılo vermıssın 5 ayda 10 kıloalkisalkisalkis tebrıkler darısı basıma ben nerdeyse 4 ayda 3 kılo bıle olmamıstr farklı yaptıgın bırsey varmı?

ayy ayy ayy hemende gelmıs rapor vermıs aferım sana yesanın dedıgı gıbı bız sana gaz vermek ıstemıstıkkaydirigubbakcemile3 bak basarlı olmusuz ben senın yapacagını bılıyrdm yapmaya gıdıyrm demıstın. ama yesa sonra bıraz aklımı karıstırdı sositosositokaydirigubbakcemile3

yesacım geldim artık aranızdayım ama günlük hangi sporları yapıyorsunuz bana da anlatıverin..
bende ölçülerimi yazayım...
kilo en son 63 dü ..
göğüs 95.
bel 73 ..
kalça 97..

yesa sana zaten anlatmıs canım ama bana bu hafta gunluk menulerının raporunu mutlaka verkı sende kendını boylece kontrol et. ayrıca sporlarımızı aksatmıyrz onu solemıstım onceden.

bu program guzel gıbı bana uygun ben buna baslayabılırım yada tatıle gıttıgımde yesacım faydası oldumu bunun vucudunda degısıklık varmı bana encok callan etkı edıyr ama superı cok zorlyr

sımdı kocunuz naptı onu anlatsın sabah 40 dakıka yuruyus ve ardından dus
ama kahvaltıyı anlatmayayım sevgılım geldı ona guzel ve zararlı seyler hazrladım uclarındanda tırtıkladım sımdı koc olarak kotu ornek olmayayım .kacamak yapmamda sabahkı tartı sonucu da etkılı oldu 50.7 cıktım ama bugun artık bır ogun adaha yerım saglıklı bırsey olur o da zaten cok sıcak sevgılım gelmese ben ancak karpuz yerdım olede bır nem varkı anlatamam sımdı kocunuz gezmeye kacıyr sakın abartmayın

keske bıraz dıkkatlı olsaydın ama ben sana guvenıyrm sen cok kacrmamıssındır babymomcum sımdı kılo tam bunyeye yerlesmeden hemen kacamak yaparsak ertesı gun fark olur tabı ama sen bugun dıkkatlı davranırsan bunu dengeleyebılırız. bırde sen gecen hafta 1.4 kılo vermıstın sanırım bu hafta o kadar olmayabılır vucudun dırenmeye baslıyr. bırde sporuda cok kacrmamak lazım onunda cogu zarar dengelemeyı bılmelıyız sen gunluk kac saat spor yapıyrsn

sevgili watercım kk=kibrit kutusu

şekerler bugun formsantede sabah karbonhidartlı beslenince metabolizman hızlanırmış..akşamda protein ağırlıklı olmalıymışki hucrelerin yapı taşlarını onarıyorlarmış...

WATERIMMMMMMM canim bana da callan muhtesem yariyor valla da bu slim de iyi bacaklaimin sikilastigini hissediyorummm valla superi bosver canim ya normal yapsan super olur zaten hehe:)

ben de yuruyus yaptim bugun birazdan da slim in 6imi yapacagim insallah

basen ve baldırların incelten egzersiz hangisi? slim yerine lesliemi yapsam sonucta yruyus ii gelioo bacaklara.platestede bikac hareket yapıos.karın zaten plates ve callanda var

yesa akıl ver kuzum

1 saat oluyo sporum.. callanın karın gezersizi, ebruyla plates toplu kısıma kadar bide benim salondan hatırladıgım bikac hareket..

1 saat guzel ben daha fazladır dıye dusunmustum bence 1 saat ıdeal

tamam bende normal yapayım barı superı dusundukce callandan sogudum kı ben spora alısık bır kısı olmama ragmen bazı hareketlerde sayıyı tamamlıyamıyrm yesacım duydunmu sabah 50.7 geldım bakalım yarın ne olacak kesın 1 haftada bunun ınıs cıkısı olur

aksama salata yıycem dengelerim..yarında dengelerim

cok guzel salatanın yanına hafıf bır corbada ıyı olabılır. zaten 300 gr fark var cok degıl sen onu halledersın. benım vucutda cok dengesızdır ve zor kılo verır nerdeyse 2 haftada 1 kılo ama ıyıce yerlesıyor ve kalıcı oluo

canım yaa dun dusundum ole bu ne dıye butun peynır cestlerını dusunyrm ıcınden cıkamadım krem olsa dıyrm dıger k ne kıbrıt kutusu hıc aklıma gelmeıstı peynır cesıdı sanmıstımkaydirigubbakcemile3

basen ve baldırların incelten egzersiz hangisi? slim yerine lesliemi yapsam sonucta yruyus ii gelioo bacaklara.platestede bikac hareket yapıos.karın zaten plates ve callanda var

yesa akıl ver kuzum

platesde ve callan da var basen hareketlerı ama 8 dakıkalık bacak egzersızlerıde olabılır platesı lastıkle yaparsan o da super oluo ben toptansa lastıgı daha cok sevyrm

kızlar mutlu saglıklı pazarlar nasılsınız:

sağol canım ben nöbetteyim bugün
sen nasılsı sıcakmı oralar

kızım çok yaramaz ya aynı odanın içinde arkamı dönsem ağlıyo derdi işi hiç bitmiyo vakit bulamıyorum yani,olmuyo bi türlü spor..

1-2 ay sonra belki biraz daha sakinleşir kızın
inşallah o zaman vakit bulabilirsin
ama ben zayıflayınca dedimki neden 2 yıl beklemişim ki salak ben
doğumdan hemen sonra zayıflasaydınya dedim.
sanki zayıflamayacakmışım gibi geliyordu ama oldu işte

selam kizlar, kolay gelsin hepiciginize

sabah tartildim 100 gram daha vermisim, yüzümde nasil bi gülümseme anlatamam
yakinda gramlarla bozmazsak kafayi iyidir..

tatile az kaldi, denizi düsünün bikiniyi düsünkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

ohhhhh 59 lardan düşmüş sün ne güzel

[TRUF cum kaç aylık oldu hamileliğin ne kadar kilo aldın hareket yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…