50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

]

heyecanla haberini bekliyeceğim ..ben adetimin olacağı günü yaptım çıkmıştı...
engel olabilir belki şu güne kadar az kendine dikkat et bari ..

mrb,
yine bititi hafta sonu,yarın yine pazartesii yaaa...
menüm:sabah: 2yeşil çay+tibetimi yaptım+10 kadar kiraz yarım saat sonra geç kahvaltıı(saaat 12ye geliyodu)1 dilim tam buğday ekm+1 haşlanmış yumurta+peynir+zeytin+ott çeşitleri+domate+salaltalıkk
ara:3dilim karpuz
ara:1 türk kahvesi yanında 15 leblebi
ara:3 kayısı
akşam:domate ssosslu+az tereyağlı makarna+yoğurt
hareket:-----------ütü,hafif ev temizliği
inşalalh akşamm slim 6 nın karın hareetlerini yapcammm

salata yedim..bugun menu bildirirm yok hersey ortada..

sabah kahvaltı herseyden azar
oglen doner ekmek ayran
ikindi magnum double cikolatalı
aksam salata yagsız bol limonlu

2 bardak yesilcay 2 bardak metabolizma hızlandırıcı cay

yatmadan sporda yapıcam dus alıp oyle yatıcam

]

heyecanla haberini bekliyeceğim ..ben adetimin olacağı günü yaptım çıkmıştı...
engel olabilir belki şu güne kadar az kendine dikkat et bari ..

hemen buraya haber vereceğimden emin olabilirsin canım

akşam telafi etmişsin dondurmayı
ama magnumada dayanılmıyoki

truf bende hamile kalmadan önce 60 kiloydum dahada ince hamile kalmak için spor yapmıştım..haftada 5 gün koşu bandında yürüyüşle 1 ayda 4 kilo verdim şimdi burdaki espiri her akşam spor sonrası bir adet magnum götürüyordum..tabi o spor sonasrı gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı ve 2.5 ay kese gözükmedi ha bugün ha yarın 62 olmuştum geri..bu hamileliğimede 60 la başlamıştım..magnum beni nerelere götürdü...kusura bakmayın bu topiğe ait bi paylaşım değildi ama magnumun gözü kör olsun..

ayyy kuzum ellerine saglik ictim de geldim olumunekankayizsmile

canim tabii ki de engel degildir zaten gebelikte yuruyus falan sart yoksa dogum cok zor gecermis yaaaaa cok deneyimliyimdir de bu konuda heheh ogut verene bak yaa olumunekankayizsmile canim bence sen hamile degilsin cunku verecek bi 3 kilon daha var ya onu verince hamile kalacaksin icimden bi ses ole diyor valla sempatiksalakcinni

canim hoyt masallah boya bak sen var ya 1.70e 60 kilo olsan offffff offffffffffff yakar yikarsin ortaligi ben 1.57im yani oyle saniyorum umarim daha da az degilimdir sempatiksalakcinni valla sen katil gel aramiza bosver 73 neyim seni azimli gordum zaten bi bakmissin 63 :)) sonra da 60:)

canim yaw sen de haaa termal sauna sort yok deniz tuzuyla peeling yok e-tra jel oturdugum yerden zayiflama hesaplari gordum tamma bunlari yap da spor oncesinde ya da sonrasinda yap e-tra jel beni inceltsin ben yatayim olmazz ama yine de kosusturmussun afferin kaydirigubbakcemile

kızlar bu slim in 6 videosunu nerden izliyorsunuz? youtube hiçbir şekilde açılamıyor bende.

SEN DE ZAYIFLA sitesinden canim videolar linkler bolumunden kaydirigubbakcemile2

an itibariyle hem RAMP IT UP HEM DE BURN IT UP inmis bulunuyor hayde breee pehlivanzadelerim benim:))

rezim menum geliyorrr ornek almayin ha:)

sabahin koru
kuruyemis (sasirdim iyice ya sabah sabah cok pardon bi daha olmayacak bitirdim cunku:)

sabah
kahvaltilik gevregi
sut

ara
kuruyemis (ahanda carpiyor koc bi tane:)

ara
1 en kucuklerinden su hindistan cevizi olan cikolata var ya ondan

ara
1 elma

aksam
sebzeli etli bir yemek
patates
beyaz havuc

rica ederim canim yapmayanlar utansin YASASIN SLIM IN 6 KARDESLIGI 6 hafta sonra tas olacagiz tassss ki benim 5 haftam kaldi yuru be yesa kim tutar seni ne ZUKSEDDIN mi birak Allasen yaa tembel o tembel hehhe:)) MELAHATTTTT

aksam makarnayı yagsız yapsaydık daha ıyı olurdu ama hadı neyse bugun pazar ama dıger araların ve ogunun guzel sporlarında harıka:)

sabajkı hem sımıt hem pogca bozmus menunu sımıt zaten fazla bırde ustune sen poğça yemişsin bırdaha olmasın.bosuna kılo almayalım

spor dehası yesa yıne super sporunu yapmıssın ama menunu daha goremedık bugunde pazar sızın menulerınız bugun kalabalık oluyordu sanırım dıkkat et ozellıkle aksam.neyse bıttıyse super oldumu bende aynen bıtırene kadar ugrasyrm ama bırdaha kuruyemıs alırken tek tek al karısık alma az mıktarda tek cesıt oldumu daha ıyı olur

TRUFCUM aferin canim menun guzel 10 puan:)) benimki bugun 0 puan sanirim yaa offf carpin bana iki yaa:)

bi yesil cay yapin da icek yaw canim cekti:)

sana soledım ama bugun benımde felaket verdıgım kıloyuda yarın almıs olacagım hemen yarın detoksa gırmelıyım

yardım istiyorum

canım ne konuda menulerını yaz sporun ıcın videolar ındır yavas yavas basla bız senı gaza getırırız

canım zaten sen tek basına cok guzel vermıssın bundan sonrası bıraz zorlar ama burda hep bırlıkte verırız merak etme

aksam corbanın yanına salata da yapabılırsın genel olarak menun harıka kıskandım ınan benım bugun felaketdı ama yarın bende detoks yapıp dengelemeyı dusunuyrm senın menunu bugunun en ıyı menusu ılan edıyrm:hooray:alkisalkisalkis sporuda oturdugun yerden bıle yapabılırsın eger hıc vaktım yok dıyrsan karnını ıcıne cek bırak bacak hareketlerı yap bunlar bıle cok faydalı. gun ıcınde karnını hep ıcıne cek yururken kalcanı sıkkaydirigubbakcemile2

kocunuz sımdı gıdıyor opuldunuz

ben bu kuruyemıslerı gormessem cok guzel bır menu var ortada ama neyse bıtmısler ya gecmıs olsun yarın kuruyemıssız magnumsuz bır menu beklıyrm

sımdı cıkıyrm aksam gorusurz fıstıklar

kızlar bu slim in 6 videosunu nerden izliyorsunuz? youtube hiçbir şekilde açılamıyor bende.

sende zayıfla videolar linkler bölümünden indiriyosun canım

]

bend eakşam indireceğim lesli hatunu...kaydirigubbakcemile2

gel gel..

walk of 10 pounds kesinlikle işe yarıyor

bu topic alışkın canım böyle muhabbetlere
hem de gayet topicle alakalı yazmışsın
ben de 50 ile hamile kalmıştım
72 ile tamamlamıştım
kızımdan 5 ay önce yine hamile kalmıştım ama maalesef
9 haftalıkken küraj oldum kalbi durmuştu

an itibariyle hem RAMP IT UP HEM DE BURN IT UP inmis bulunuyor hayde breee pehlivanzadelerim benim:))

ikisini birden bir anda nasıl indirdin cadıcım

hay maşşallah
sen kilo alma topiğinemi gittin geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…