heyecanla haberini bekliyeceğim ..ben adetimin olacağı günü yaptım çıkmıştı...aaa sen daha çayını içmedinmi soğudu bak
bi de iğneyi önce kendine batırsan sonra çuvaldızlasan başkalarını daha iyi olcek sankim
bi de beni de gaza getir yaaa
gebelik zayıflamaya engel değildir değilmi
bi de bugün test yaptım negatif çıktı ama daha (beş) 5 gün var normalde
ne demek gel ağustos annelerinin fıstığı...niye ağır gelsin motive olursun...
ozlemm fıstıgımmm hosgeldin
olumunekankayizsmile sık sık ziyarete geleceğim sizi 2. kapım oldu burası o zaman aklinialirimsmile
]
heyecanla haberini bekliyeceğim ..ben adetimin olacağı günü yaptım çıkmıştı...
engel olabilir belki şu güne kadar az kendine dikkat et bari ..
salata yedim..bugun menu bildirirm yok hersey ortada..
sabah kahvaltı herseyden azar
oglen doner ekmek ayran
ikindi magnum double cikolatalı
aksam salata yagsız bol limonlu
2 bardak yesilcay 2 bardak metabolizma hızlandırıcı cay
yatmadan sporda yapıcam dus alıp oyle yatıcam
bend eakşam indireceğim lesli hatunu...kaydirigubbakcemile2tamam tamam bari burda goruselim
bos durma indir 1-2 videoda spor yap:))
olumunekankayizsmile sık sık ziyarete geleceğim sizi 2. kapım oldu burası o zaman aklinialirimsmile
aaa sen daha çayını içmedinmi soğudu bak
bi de iğneyi önce kendine batırsan sonra çuvaldızlasan başkalarını daha iyi olcek sankim
bi de beni de gaza getir yaaa
gebelik zayıflamaya engel değildir değilmi
bi de bugün test yaptım negatif çıktı ama daha (beş) 5 gün var normalde
Şeniz hoşbulduk babym deryayla beraber süpersiniz sizi denetlemeye geldim yoksa 73 kilo bir hatun bu topiğe ağır gelir
kilomu ne sen sor ne ben söyleyeyim kaydirigubbakcemile3 bak yukarda söylemişim :kedi: boyum 1.70 yanlış topikteyim değil mi? :bbo: Bu aralar çaba sarfediyorum koçunuz iyi gaz veriyormuş ama kıskandım :))) Evet 50 kilo olsam var ya tüm topikleri dolaşıp göbek atarım :kedi:
Neyse hepinize bol şanslar zemuszemus
]
sırnaşık şeydelikafaduldenamanın yazayım ne yaptım ..spor yapamadım ama termal sauna şortumu sabahtan geçrimiştim totuşuma..sonra onulna ev iş çocuk ilgilendim ve duşa girdim deniz tuzuyla pelig yaptım sonrada X-tra celimi süründüm..olarmı..birde topiğe en son yazdığım öğle saatinden sonra hiç oturmadan çamaşır astım mutfağı temzileyip pakladım yemek bebek oynatmak hoplayıp zıplamak gibi 2.5 saatlik bir süre geçirdim...buyrunnnnnnnnn
Amanın 6 çocuk .....laelaelaelaelaedelikafadulden-tatlicadiarzu-
kızlar bu slim in 6 videosunu nerden izliyorsunuz? youtube hiçbir şekilde açılamıyor bende.
mrb,
yine bititi hafta sonu,yarın yine pazartesii yaaa...
menüm:sabah: 2yeşil çay+tibetimi yaptım+10 kadar kiraz yarım saat sonra geç kahvaltıı(saaat 12ye geliyodu)1 dilim tam buğday ekm+1 haşlanmış yumurta+peynir+zeytin+ott çeşitleri+domate+salaltalıkk
ara:3dilim karpuz
ara:1 türk kahvesi yanında 15 leblebi
ara:3 kayısı
akşam:domate ssosslu+az tereyağlı makarna+yoğurt
hareket:-----------ütü,hafif ev temizliği
inşalalh akşamm slim 6 nın karın hareetlerini yapcammm
sağolasın sakaleynmaster
bugün
sabah
1 kase tabak işte baya bi kiraz yedim araba sürerken (1saat 45 dakika)
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği
1/2 kk yağsız beyaz peynir
1/4 simit
1/4 poğaça
öğlen
etli patlıcanlı domatesli bi yemek
2 yemek kaşığı dolusu pilav
salata
1 dilim çavdar ekmeği
ara
1 bardak yeşil çay
akşam
öğlenin aynısı
ara
1 bardak siyah çay şekersiz ve açık
1 avuç beyaz leblebi
can kusumm burdayim SLIM IN 6IMI YAPTIM dusumu aldim aksam da yemekten sonra pack yapacagim insallah bi de topluca yazarim
yarin 1 gunluk ara veriyorum badminton oynayacagim zaten slim in 6 yok
sonra 2inci haftama geciyorum ama sanirim bugun 7.gunum benim olsun fazla mal goz cikarmaz:))
ama menum cok fenaydi bugun nerde o DULCIIIIIIIIIIII bana aldirdi kuruyemisleri neyse bitti bugun de ben de kurtuldum onlar da kurtuldu:))
TRUFCUM aferin canim menun guzel 10 puan:)) benimki bugun 0 puan sanirim yaa offf carpin bana iki yaa:)
bi yesil cay yapin da icek yaw canim cekti:)
yardım istiyorum
canımsın benim biliyün değilmiiiiiiii..opuyorumnanaktan
1 günden bişey olmaz birde öğle vakti fazla kalorili beslendinya akşama hafif geçiştiririsin olur babymmm...
benc ekendini spor yapamıyorum diye kasma bebeğinle ilgilen mutlu ol daha çok kilo veririsin..yoksa bebekten dolayı kilo veremiyorum diye endişelenirsen boşuna sıkıntıya girersin ki kilo vermede stres faktörü çok önemli...al mıncırığı kucağına sağa sola dön hopla zıpla oda mutlu olur ilgilenmiş olursun sende hareket etmiş olursun...:lepi:
şimdi koçum koçcazım haklısın spor konusunda ki bekleyecek zamanda yok artık gitsin bu kilocuklarrrrrrrrrrrrr..
eğer dikkatli beslenirsem çabuk kilo vernbilen birsiyim..aralık 25 ten beri 11 kilo verdim..sadece sporuma başlayamadım ki bu sürede spor yapabilseydim 50leri çoktan görmüştüm kendimi iyi biliyorum ama.hiç uyumayan ve iştah problemi olan bir osuncuğum var..
haftalık beslenme bilgilerimizi günlükmü verceğiz
bugün yazayım
sabah 1 dilim kepek ekmek yumurta+1 tane zeytin+2 parmak büyüklüğünde kk peynir ve fromplus çay..
ara yeşil elma yeşil çay
öğlen 4 kaşık nohut yemeği 2 kaşık pilav ve 2 kaşık yarımyağlı yoğurt salata
ara yeşil elma yeşilçay ve adaçayı..iki adet kepekli girisini
şimdide detoks çorbam var dı ondan içtim bir kasede yine ondan içerim bugünü kapatırım ..çorbanın içine nane zencefil tozu kırmızı biber atıp içtim..ve 2 litre su şu ana kadar...buyrunnnnnnnnn
rezim menum geliyorrr ornek almayin ha:)
sabahin koru
kuruyemis (sasirdim iyice ya sabah sabah cok pardon bi daha olmayacak bitirdim cunku:)
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ara
kuruyemis (ahanda carpiyor koc bi tane:)
ara
1 en kucuklerinden su hindistan cevizi olan cikolata var ya ondan
ara
1 elma
aksam
sebzeli etli bir yemek
patates
beyaz havuc
kızlar bu slim in 6 videosunu nerden izliyorsunuz? youtube hiçbir şekilde açılamıyor bende.
]
bend eakşam indireceğim lesli hatunu...kaydirigubbakcemile2
gel gel..
truf bende hamile kalmadan önce 60 kiloydum dahada ince hamile kalmak için spor yapmıştım..haftada 5 gün koşu bandında yürüyüşle 1 ayda 4 kilo verdim şimdi burdaki espiri her akşam spor sonrası bir adet magnum götürüyordum..tabi o spor sonasrı gebe kaldım ama düşükle sonuçlandı ve 2.5 ay kese gözükmedi ha bugün ha yarın 62 olmuştum geri..bu hamileliğimede 60 la başlamıştım..magnum beni nerelere götürdü...kusura bakmayın bu topiğe ait bi paylaşım değildi ama magnumun gözü kör olsun..
an itibariyle hem RAMP IT UP HEM DE BURN IT UP inmis bulunuyor hayde breee pehlivanzadelerim benim:))
rezim menum geliyorrr ornek almayin ha:)
sabahin koru
kuruyemis (sasirdim iyice ya sabah sabah cok pardon bi daha olmayacak bitirdim cunku:)
sabah
kahvaltilik gevregi
sut
ara
kuruyemis (ahanda carpiyor koc bi tane:)
ara
1 en kucuklerinden su hindistan cevizi olan cikolata var ya ondan
ara
1 elma
aksam
sebzeli etli bir yemek
patates
beyaz havuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?