ya ben hamile kalmışım...hani bir turlu hasta olamıyorum diyordum ya ama nasıl olmşsa olmuş işte...en kötüsü iki kutu cipro denen antibiyotik kullandım..bu arada hamile değilim diye powerplatein ustunde zangır zangır titredim vs ama..en sonunda c.tesi kan testi yaptırdım oturup ağladım...yani beklemiyordum ...bir kızım var 2. sini düşünmüyorduk vs...hemen dr umdan randevu aldım...ama şiştim işte
Kahve kokusu uzulme... boyle dalgalanmalar oluyor. bence uzulmeden once bır hafta oncekı kılomuza degıl bir ay onceki kilomuza bakmaliyiz.. haftada bir bildiirm yapmak cok da mantikli degil aslinda...bir de et yedigim zaman hazmedemiyorum ve kesin fazla kiloda cikiyorum ben ...ama iki gun sonra normale donuyorum
tombişlik demek mutsuzluk demek.
hala istediğim kiloya gelemedm ama şöle aynada kendimi zayıf zayıf görünce kendimi ba iyi hissediyorum.
amannn Allah bi daha o kışınki dombik günlerime döndürmesin .hayatımda hiç öle kilo almammıştım.
ya kızlar internettemi sorun benim bilgisayarımdamı yoksa bu sitede mi sorun ya bi tıklıyorum 2 saat donuyor bekleki açılsın . sinir oldum
yaa sense doğru sölüyosun hep böylemi olacak.
hatta biraz önce bi adam geldi hatta oturuyo hala .
adama baktım pasaklı biçimsiz kilolu bişey . ayy adama döndüm şöle bi baktım. bu dedim kesnlikle yemesine içmesine dikkat etmiyordur. ama dedim ben bigün dikkat etmesem alıyorum.bunun sabit kiloda olması hayret dedim.
neyse sensecim piknikde yediğin içtiğin iyi olmuş.
otelde yağındanşuyundan buyundan yiyemiyorsun doğru düzgün zaten
ben geldimmm.ama yine sana malzeme oldumm :gitme: tut şu boğazını di mi? yok sanki herşeyden yemem gerekiyormuş gibi yedim yedim geldim.. adet öncesi iştahım öle bir açılıyor kii. neyse hepsi bahane.geen kendime hakim olamadım.allahtan 2 günlük gittim.
ama tartıda pek bi değişiklik yok bakalım.sabah kalkınca tartılknac belli olacak.
sen gene bana takıl.orda seni falan unuttum yemekleri görünce.burda sana hesap vermek var yaaaa eyvahedigeldismile
bu hafta hep 10 alcamm
öle işteeee
günaydın kızlar...
sense cnm bence sen bosuna dert ediyorsun kendine,
coktan koruma programina gecmelisin,
gercekten son fotolarini gordum ya, ne bacak kalmis, ne popo ne bisey, cok zayifsin, olculerin de cokk ince,
kalca 80 li biseydi hatirladigim.
yuruyusunu yap, yediklerine biraz dikkat et yeter sana artik bence.
170 boy- 45 kilo da olmak istemem yaa.
biraz kadinsilik da lazim, sopa gibi olmak guzel olmak demek degil ki
Kızlar duruş bozukluğu oluştu bende ondan dolayı da felaket bir sırt ağrım var korse falan var mı bunun için biliyo musunuz? kendimi zorluyorum dik duruyim diye otururken falan ama bazen unutuyorum bi de dik durunca çok ağrıyo artık yer etti sanırım((
bu sınav geçsin elime kitap alırsam ne oluyim hep öne bakmaktan bunlar(((
Herkese teşekkür ederim...Amannnnn ne olursa olur ben sadece pimpirikliyim biraz...kusura bakmayınulkerk canim durumuna uzuldum.
insallah antibiyotikler ya da yaptigin spor bebise zarar vermemistir cnm
ayyyyyy sende kendini tombik hissediyorsan öleyim ben ozamandelikafadulden..şekercim fıstık gibi kilon var.....nilüşüm çok tombik hissediyorum kendimi:gitme:
günaydın kızlar...
kuzum hoşgeldin yaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz
nasılsınn???
nasıl geçti haftasonun??
kuzu, selammm
sağol cnm bnm :teselli:günün seninde aydın olsun kuzucum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?