50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım arkadaşlarım ,
destekleriniz için çok ama çok teşekkür ediyorumzemuszemus
şu anda yumurtlama dönemindeyim , bu dönemde böyle şişmeler normalmişyerimseniben

meksika biberi diyorlar:uhm:

para tuzağından başka bişey değil kızlar bunlar bence yaa.ama cidden kilo ii vermişler. anchusanın dediği gibi obez olsan neyse
ay geçen gözüme çarptı acai be..y diye bi ilaç var 170 lira diyor ya. yuhh dedim onun yerine ay spor salonuna gitsin insanlar.

nilüşcüm saçmasapan şeyler bunlar,
heleki bebek sahibi olmadan böyle şeylere hiiiiçççç girişmemek lazım ,
belli mi olur , doğurganlığı bile etkileyebilirler:içelim:

kizlar ben boyle seyler yiyemiyorum artik, bana asiri tatli geliyor.... sutlu cikolata bile sevmiyorum artik, bitterin tadi da daha guzel geliyor... eskiden severdim simdi zevkim degisti..

ben de aynıyım anchusoşum ,
ama ben oldum olası zevk alarak yiyemedim böyle şeyleri,sanırım benim de güzel tarafım buyerimseniben

ben de aynıyım anchusoşum ,
ama ben oldum olası zevk alarak yiyemedim böyle şeyleri,sanırım benim de güzel tarafım buyerimseniben

meyve suyu bile icemiyorum tatli geliyor.... cok cok minicik meyve suyunu sodayla karistirinca ancak iciyorum. yada bir tatli yiyecegiz esimle paylasiyorum(ben dortte birini yiyorum gerisi esime kaliyor). insallah boyle devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…