50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım karpuz kes kavun kes yeşil çayın biraz soğuyunca içersin peynirini ye ooo seçeek çok
sesnseeee benide yola getirr.bende şikayet etmiyim kilo konusu değil sadece.
ayy bilmiyorum inşallah reglim yaklaştığı içindir. bölee bi yaşam enerjim yok kılzarr yaa.

heh bende akşamdan size bi soru hazırlamıştım sen yazınca aklıma geldi. mesela kızlar bacakları hafif açıp ayakta belimizden hafif öne doğru eğiliyorruz yaa bakıyorum pump it up da falan sırtları çukur oluyor benimki kambur.
sizce bu kamburluktanmı esneklik olmadığından dolayımı

Son düzenleme:

aaaaa iyiki sormuşummm hemen bakıyim pepperim çok sağol yaaa aynennnn kolda uyuşma ve kürk kemikleri arasında ağrı inşallah geçer ince olması da süpermiş hemen bakıyorum Şeniz

peppercim baktımmm koldan ve belden geçen bant şeklinde di mi?

Son düzenleme:
ulkerkcim canım uzulme ..antibiyotik etkilememistir bende kızıma hamile kalmadan agzımdn 10tane igne oldum dişeti tedavisi..tedavim bitti ogrendim hamileymisim cok sevinmiştim ama endiselenmiştim ck sukur ya hep ya hic kuralıyla hep benimle oldu.. seninde oyle olur

klikcim sinerjisini bulastırdı millete

canım ara ver yarın yap zaten adetin geçsin üzerine komple bi temizlik olmuş olur halsiz düşersin şimdi ..

sadece meyve sebze ağırlıklı beslen bu ara...
konuşmak işe yaradıysa ne mutlu Şeniz
bu ne hızzz wowww
o kort olayına ben giriş yapamadım squash takılıyodum bakalım bu sene ne yapıcam ?

yok valla insan kendi moralini bozuyo başka bişiy değil
kendine bi hayat yaratıcan bööle gerçek olmasına gerek yok herşeyi algılamak istediğin gibi algılıycan başka türlü lmaz: olmuyo (ben başka türlü baş edemiyorum) ay bi de yapçaklarımı düşünmüyorum hiç zamanı gelince hemen icraata geçiyorum o zaman sızlanmam azalıyo gözümde büyümüyo hiçbişey

şiddetle tavsiye edilir... :hulya:

evet çukur olmasının nedeni onların dik bizim kambur durmamız ve sırt kaslarımızı çalıştırmamamız...

selam herkese... nasılsıız görüşmeyeli.....
ben okulun son haftası olduğu için çok yoğunum.......

hafta sonu regli olsun aartık bu hafta biraz kilo veririm diye ümit ediyorum......çizelgeme baktım tam bir aydır cumartesileri 54.1 çıkıyormuşum. bu ne yaa insan 100 gr damı veremez miçok canım sıkıldı........

2 gündür slim 6 yapıyorum ve 1 saaat yürüyüş ayrıca adım sayar pedometre aldım günlük 10000 adıma atmaya çalışıyorum..... çok iyi oluyor sürekli yürüyesim hareket edesim geliyor....sayıyı arttırmak için......tavsiye ederim....

benide gaza getirdiniz helal olsun size özelliklede YESA yan gel yat modunda deyince gaza geldim..ve Leslie sansone 3 mil ..ona başladım yanlız sadec 40 dk yapıp bıraktım kaydirigubbakcemile2oğlumun uykusu geldi miyavladı durdu :ecrin_bebek:kuzum ama sevinçliyim oda benim yanımda oynadı ..ne de iyi geldi zemuszemusyanlız leslie hatun benim yılar önceki yaptığım stepi yaptırıyor unutmuştum hatırladım..eee vucutta alışkın çok zevkle yaptım.....:lepi::teytey:

verdiğim üç kiloyu geri alarak yine 59 a çıkmışım offff offf ipin uçunu kaçırmıştım zaten belliydi bugün diyete başladım birazdan bir kase müsli yiycem tatlıyı çıkarıyorum hayatımdan hedefim 52 inşallah verebilirm

çok feci verirsin ama tatlıyı hayatından çıkar birde buraya takıl(belki daha önceden burdasındır ama ben yeni sayılırımda)...yemen mümkün değil birde yazdığım için menumu utandığpım için atıştırmıyorum

ara öğün yeşil çay ve yeşil elmamı yedim..
13 de öğle yemeğim haşlama tavuk göğsü
yanında yarım yağlı yoğurtla ayran 1 dilim kepek ekmek yeşil salata.
.ara öğün yeşil çay ve yeşil elma yine akşama şu an bilmiyorum..

slm kizlar nasilsiniz
güne dengesiz basladim ben bugün sabah kan aldirdigim icin

(09:00)
1 bardak kahve az kahve kremasi ile ( normalde kullanmiyorum ama disardaydim ve light süt yoktu, birde tansiyonum düstü feci sekilde :bbo: )

(11:30)
1 dilim avuc ici büyüklügünde tam tahilli ekmek
3 zeytin, renkli biber, biraz yogurt
1 kupa yesil cay

menum:

sabah
1 dilim keğek ekmegi
1 domates, yarim salatalik
1 k.k. beyaz peynir
1 cay kasigi bal

limonlu yesil cay

ara
1 avuc kuru meyve

ogle,
1,5 ad. hasanpasa kofte
2 kasik patates pure
1 kase cacik

evet cnm, kahvaltin flan sarkmis bugun biraz, dengesiz baslamis ama toparlayabilirsin.

ogunlerin arasini uzatmazsan, sebzeni meyveni yersen gunu kurtarirsin cnmm

bende yazayım
sabah
kk peynir
1 dlm kızarmış tam tahıllı ekmek
5 zeytin(yeşil)

öğlen
1 kupa çorba
1 köfte+közlenmiş biber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…