canım bence giyilir. hiç de öyle ağır veya abartılı bir elbise değil ki. sade, şık bir elbise.
baktim yorumladim
bence uygundur...
baktim yorumladim
bence uygundur...
Ben çıktım kuzular, anneme gidicem çok öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
lachesisi
annesinin evinde ne yiyecek acabasempatiksalakcinni
karnım mı acıkıyor nee???
kuuz yaa sen böle düğün müğün diyince giyineceksin süsleneceksin
ay canım çekti wallla ya.
lachesisi
annesinin evinde ne yiyecek acabasempatiksalakcinni
karnım mı acıkıyor nee???
şimdi bir koca kase kısır ,
yanına da börek , çay ne yenirdi amaeyvahedigeldismile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kzı erkek sevgilim nedemek bi kızın sevgilisi varsa erkek dir zaten.
gülüdrdün beni
hayırdır canım siz evlenmekten alıkoyan ne .iş mi ?
niye yaaaa. haftasonu bizde esimin sirketinin barbeku partisine gece de gala yemegine katilacagiz. eglence olacak diye sevincliyim ben....ben de sacimi dusunuyom. piknige abarti olmayan ama geceye de uygun olan brsey yaptirayim sacimi diyom...benimde hiç gidesim yok..:2:
anchusa, spatz, kahvekokusu;
aynen dediginiz gibi kizlar, sirf namim yurusun diye hediye edilmis bisey, sinir oldum yaaa.
ayy var ya o kısır ı bende düşündümşimdi bir koca kase kısır ,
yanına da börek , çay ne yenirdi amaeyvahedigeldismile
anchusa, spatz, kahvekokusu;
aynen dediginiz gibi kizlar, sirf namim yurusun diye hediye edilmis bisey, sinir oldum yaaa.
niye yaaaa. haftasonu bizde esimin sirketinin barbeku partisine gece de gala yemegine katilacagiz. eglence olacak diye sevincliyim ben....ben de sacimi dusunuyom. piknige abarti olmayan ama geceye de uygun olan brsey yaptirayim sacimi diyom...
anchusaa tatlim benimm,
kargom geldi.
ne kadar iyisin cnm, cok tesekkur ederim. hem hamile egzersizlerini de eklemissin (gelecegimi gordun yoksa))
eline koluna saglik, cnm arkadasim. klikin dedigi gibi niye karsi odemeli gondermedin, mahcup ettin bizi...
cnm yakin sayilirmisiz, isyeri adresimi ogrendin; bir oglen yemege gel , gercek manada tanisalim, arkadas oluruz; ya da ogleden sonra kahve icmeye.. cok sevinirim gerekten.. ya da alisveris mrk.inde bulusabilirizzz
slm kizlar nasilsinizz
size bisey sormak istiyorum, bu yandaki simitler var yaa :bbo: onlari nasil yok edebilirim
önerebileceginiz egzersizler varmi canlar
niye yaaaa. haftasonu bizde esimin sirketinin barbeku partisine gece de gala yemegine katilacagiz. eglence olacak diye sevincliyim ben....ben de sacimi dusunuyom. piknige abarti olmayan ama geceye de uygun olan brsey yaptirayim sacimi diyom...
boyle insanlar heep vardir...cok yakinimda var benimde bir tane.. ismi lazim degil...show yapmak amaclari...
bilmem bu arkadaşını tanımıyorum belki ondandır.. hatta çoğu kişiyi..
boyle insanlar heep vardir...cok yakinimda var benimde bir tane.. ismi lazim degil...show yapmak amaclari...
sabah ve akşam programı birarada olacağına göre ,
fön yerine spor bir topuz yaptırabilirsin ,
ya da örgü de olabilir,
fön ensene yapışacağı için rahatsız edebilir seni bu sıcaktayerimseniben
galiba anladım ben onu:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?