50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar nasilsinizz
size bisey sormak istiyorum, bu yandaki simitler var yaa :bbo: onlari nasil yok edebilirim
önerebileceginiz egzersizler varmi canlar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kzı erkek sevgilim nedemek bi kızın sevgilisi varsa erkek dir zaten.
gülüdrdün beni

hayırdır canım siz evlenmekten alıkoyan ne .iş mi ?

kaydirigubbakcemile3 erkek arkadaşım yazacaktım önce sonra vazgeçti sevgilim o artk benim dedim kendi kendimee
Evlenmekten alıkoyannn:) ah ahhh ah ki ne ahh biz çok sorunlar atlattık eski nişanlı olayları falan sonrasında iş te sorun aynı işyerindeyiz ama şözleşmeli işte, onun askerliği var daha zor ya daha öncede demiştim ben 3 yaş büyğüm ondan sinir oluyorum nasıl benden küçük olabilir kocaman adam nüfusta karışıklık olmuştur kesin:))) ben 25 oldum hadi taaa al beni taaa almıyoo

Son düzenleme:
anchusaa tatlim benimm,
kargom geldi.

ne kadar iyisin cnm, cok tesekkur ederim. hem hamile egzersizlerini de eklemissin (gelecegimi gordun yoksa ))

eline koluna saglik, cnm arkadasim. klikin dedigi gibi niye karsi odemeli gondermedin, mahcup ettin bizi...

cnm yakin sayilirmisiz, isyeri adresimi ogrendin; bir oglen yemege gel , gercek manada tanisalim, arkadas oluruz; ya da ogleden sonra kahve icmeye.. cok sevinirim gerekten.. ya da alisveris mrk.inde bulusabilirizzz

benimde hiç gidesim yok..:2:
niye yaaaa. haftasonu bizde esimin sirketinin barbeku partisine gece de gala yemegine katilacagiz. eglence olacak diye sevincliyim ben....ben de sacimi dusunuyom. piknige abarti olmayan ama geceye de uygun olan brsey yaptirayim sacimi diyom...
anchusa, spatz, kahvekokusu;
aynen dediginiz gibi kizlar, sirf namim yurusun diye hediye edilmis bisey, sinir oldum yaaa.

boyle insanlar heep vardir...cok yakinimda var benimde bir tane.. ismi lazim degil...show yapmak amaclari...

şimdi bir koca kase kısır ,
yanına da börek , çay ne yenirdi amaeyvahedigeldismile
ayy var ya o kısır ı bende düşündüm
anchusa, spatz, kahvekokusu;
aynen dediginiz gibi kizlar, sirf namim yurusun diye hediye edilmis bisey, sinir oldum yaaa.

sen bunu anlatırken aklıma arkadaşımın patronu 2yıl kadar önceçalışanlarına vakkodan 50 liralık hediye çeki vermiş. bu arkadaşımda asgari ücretle çalışıyor. kız gitmiş vakkoya 50liraya sadece erkek mendili gibi bişey o alınabiliyorkaydirigubbakcemile3
market alışverişi verse ondan iyi.

ama ben senin patronun için pek öle düşünmedim canım yaa. kadın (bayan dı dimi) kendisi ordan alışveriş yapıyordur başka yerleri dolaşmadan alıvereyim demiştir. sonuçta gömleği almış.
50liralık hediye çeki n den iyidir

niye yaaaa. haftasonu bizde esimin sirketinin barbeku partisine gece de gala yemegine katilacagiz. eglence olacak diye sevincliyim ben....ben de sacimi dusunuyom. piknige abarti olmayan ama geceye de uygun olan brsey yaptirayim sacimi diyom...

bilmem bu arkadaşını tanımıyorum belki ondandır.. hatta çoğu kişiyi..

evet ilerde lazim olur diye hamile egzersizlerini de koydum....bulunsun arsivinde..
evet is yerine baya yakinim.
kizlar ben bu konud ahic profesyonel degilim. odemeli gondermek ayibima gidiyor. ama hic onemli degil zaten.. cok birsey degil lafi bile olmaz...
olur ayarlayalim bir kahve bulusmasi...
insallah cd ler calisiyordur hic kontrol etmedim de...

slm kizlar nasilsinizz
size bisey sormak istiyorum, bu yandaki simitler var yaa :bbo: onlari nasil yok edebilirim
önerebileceginiz egzersizler varmi canlar

mekik ve twist bence ideal,
ama kızların da dahiyane fikirleri oluyor bu gibi durumlarda ,
yorumları bekle bence

sabah ve akşam programı birarada olacağına göre ,
fön yerine spor bir topuz yaptırabilirsin ,
ya da örgü de olabilir,
fön ensene yapışacağı için rahatsız edebilir seni bu sıcaktayerimseniben

galiba anladım ben onu:roflol:

bilmem bu arkadaşını tanımıyorum belki ondandır.. hatta çoğu kişiyi..

olsun canim ben de esimin is arkadaslariyla farkli dunyalarin insaniyim, gercekten cok ama cok farkliyim , ama nisanlin yaninda olacak.. bol bol bakinirsin... yer icer dans eder eglenirsin.....tadini cikar boyle seylerin....

ise basliyorum ben kizlar
aksama bol yorum bekliyorum
yesil cayli günler diliyorum kaydirigubbakcemile3 :içelim:

sıkıca toplattırp at kuğu yaptırabilirsin.
bak şimdi canım barbekü partiisde çektiii
doğuda örev yapıyouz yaa biz mahrumiyet bölgesii. sanırım artık çk sıkıldık.
gerçi istediğim yere tayinim çıksa yine kelli göbekli 30yıllık tipik memurlar çalışıyor olacak etrafımızda

evet anladin sen onu kaydirigubbakcemile3
evet ben orgu cok severim. dugunume bile orgu yaptiriyordum az kalsin.hafta sonu icin de yaptirayim dedim. ama saclarimda kat kat orgu olurmu bilemedim simdi..birde balik sirti gibi onlerini ordursem iki yandan arkada ne yaptirabilirim bilemedim...tepeyi kabartip at kuyrugumu yaptirsam ama saclarim baya kisaldi sican kuyrugu gibi birsey olacak o da....
kuaforumde yok onume cikan ilk mahalle kuaforune giriyom istanbulda....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…