50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen kaç kilosun bakalım aklinialirimsmile Ne zamandır burdasın, çizelge yerinde sayıyo kaydirigubbakcemile3 İlk zamanlar motive olmucan da ne zaman olucan yahu, ben şubatta beri debelendiğimden bu hale geldim (makarnayı hiç bi zaman bırakmadım ama )

delikafadulden opuyorumnanaktan Ay canım ya, hayırlı olsun, sesi çıkmayınca keyfin bozuk diye düşünüp endişelenmiştim valla, cidden çok sevindim :lepi: Şu an burda en çok senin kilo vermen önemli olumunekankayizsmile Bi deeee hem tok, hem kıyafet, zırt pırt tartılan bi insan olarak rahatlıkla söyleyebilirim: 53 lü kilodasın :teytey:

masallhhhh cok guzel vermişsin

start it up var slim in6 1.video

peki sporu yemekten hemen sonrami yapayim yoksa biraz zaman gecsinmi

Zaman geçmeli canım, en az 1-1 buçuk saat... Tabi yürüyüş yapacaksan çok da geçmesine gerek yok

Aynen öyle hic kusura bakmasin gecende öyle bi Bikinia aldimki =) coooooooooook sevincliyim giyecegim isde beyaz üstü pembe falan...
Güle güle giy aklinialirimsmile

canım cok sevındım detoksdan dolayı da olsa karnın tok kıyafetın var super:lepi:

slim in 6 hep ayakta son 10 dakıka falan yerde onu yapabılırsın bende sevdım boyle olmasını bende evdekı tum halıları kaldırdım bır ıkı kılım serdım onun ustunde yapyrm

waterım salmaya nıyetım yok dediğin gibi..bu hafta diresin haftaya veririm birden..

buarada guzel incelmişim sifon askılı bluz aldım cokta guzel durdu

cok guzel canım bencede bu hafta olmasada haftaya kesın vereceksın bende 2 haftada 1 yada 2 kılo veryrm ancak

peki sporu yemekten hemen sonrami yapayim yoksa biraz zaman gecsinmi

canım aslında 2 saat sonra ama cok gec olur sen 1 saat sonra hafıf bır spor yap

start it up var slim in6 1.video

Teşekkürler canım opuyorumnanaktan duyduğuma göre onda da bacakları çok zorlayan hareketler varmış... özellikle üst bacaklar mı? Bacaklarım da kalın da, o yüzden çekiniyom o tarz hareketlerden. Neti ay sonu limitsiz yapcağımdan şu an kavuşamıyom o videolara da :kedi:

temizlik yapıyoruzya zuzum oyüzden giremedim ama bugün çook sevinçliyim paylaşmak istedim.. çizelgemi güncellesemmi aklinialirimsmile

masallhhhh cok guzel vermişsin

sağol canım yaaa darısı hepimizin başına..

KIZLAR BUGÜN İTİBARİYLE TAM 10 KİLO VERMİŞ BULUNMAKTAYIM:lepi::dance::teytey:

yarin calismiyorum, bende bi detox yapayim diyorum
gecen gün birisi kabak detoxu yazmisti galiba, nasil yapildigini bilen varmi yoksa sayfalari didik didik edip aramaya basliyorum cokacimcoook

merhaba ben bu siteye yeni uye oldum arkadasim gosterdi saolsun oda burda 1 sene once 60 dan 53 e kadar dusmus cok guzel motivasyon oldugunu soyledi herseyi gosterdi saolsun benide araniza alirmisiniz temmuzun 20sine kadar zayiflamam lazimzemuszemusopuyorumnanaktan

Tabi kız, ne duruyon, güncelle hemen :lepi: Maşallah kaydirigubbakcemile3 Darısı benim başıma opuyorumnanaktan

Çok güzel yapmışsın canım opuyorumnanaktan kiralık ev arama olayı devam ediyo mu

canım bu hafta sonunda universitelilerin sınavı bitecekmıs ondan sonra cok bos yer olur dıyorlar ole carsıya gıderken hep bakınıyrmda ozel olarak aramaya baslamadım daha onumuzdekı hafta bakarım ama evı tasımayı dusundukcede usenıyrm bu kadar esyayı topla gotur onume cok guzel bır fırsat cıkarsa toplanmayı goze alırım heralde

neyse ben sımdı slım ın 6 yapayım kenıdımı cok ıyı hıssedıyrm

Hoşgeldin opuyorumnanaktan Hemen ilk bilgileri verem sana, cuma günleri kilo bildirim yapıyoz, Lachesis e özelden mesaj gönderiyoz, onun dışında her hafta bi kişiyi koç seçiyoz, o menülerimiz yorumluyo, ceza falan veriyo, bu hafta koçumuz waterspider.
20 temmuzun özelliği ne kaydirigubbakcemile3

bende hedefimi 50ye çekicem 50 olma yolunda beraber ilerleyebiliriz artık zuzummmmolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

Çok iyi yaparsın kuzucm yaw, madem aynı kilodayız, birlikte hedefimize ulaşak :lepi: hihoyyyt

Çok doğru düşünmüşsün canım, bence şu ankinden daha iyi fırsat çıkarsa, uça uça taşınırsın hihoyyyt

Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…