Süper ya, hamurişi detoksu:roflol:.
Sorma, ben de makarna, börek, tost, dondurma detoksu yapıyorum. Daha fazla yarasın diye hepsini aynı günde yapmaya çalışıyorum. Detoksun da anlamını bozduk, hayırlı olsunvereliniortak.
selam kızlar..
DULCİİİMMM bugün öğlen dayanamadım tartıldım tartı tam 55.0 gösterdi..
ay çoook mutluyum:dance: üstelik nregliyim ve kıyafetlerimle tok karnına tartıldım
detoxlar işe yaradı...:lepi:
detox sonrası olduğu için kilomu çok fazla benimseyemesemde yinde çoook mutluyum yaaa:teytey:
selam kızlar..
DULCİİİMMM bugün öğlen dayanamadım tartıldım tartı tam 55.0 gösterdi..
ay çoook mutluyum:dance: üstelik nregliyim ve kıyafetlerimle tok karnına tartıldım
detox sonrası olduğu için kilomu çok fazla benimseyemesemde yinde çoook mutluyum yaaa:teytey:
Ben sporu gündüz yapıyom gelende watercım, detoks planını da unutunca o yüzden öyle dedim. :kedi: Sana çok spor borcum var olumunekankayizsmile
Kızlar leslie dışında sadece ayakta yapılan video var mı bildiğiniz??? Yaz sıcağında halının üstünde debelenmek hiç cazip gelmiyo valla :sinifsinif:
Bir şey değil de ben hangi konuda bilgi sahibiymişim çözemedim şimdibilmiyorumkismile. Ödem konusuysa onu internetten buldum :) .
suyla ilgili falan bilgi vermişin ya ..ödemi anladımmm canımm alıntı olduğunu....alıntı yapamasam da,,anlayabilirm............kötükedihüso
peki sporu yemekten hemen sonrami yapayim yoksa biraz zaman gecsinmi
Güle güle giy aklinialirimsmileAynen öyle hic kusura bakmasin gecende öyle bi Bikinia aldimki =) coooooooooook sevincliyim giyecegim isde beyaz üstü pembe falan...
selam kızlar..
DULCıııMMM bugün öğlen dayanamadım tartıldım tartı tam 55.0 gösterdi..
Ben sporu gündüz yapıyom gelende watercım, detoks planını da unutunca o yüzden öyle dedim. :kedi: Sana çok spor borcum var olumunekankayizsmile
Kızlar leslie dışında sadece ayakta yapılan video var mı bildiğiniz??? Yaz sıcağında halının üstünde debelenmek hiç cazip gelmiyo valla :sinifsinif:
waterım salmaya nıyetım yok dediğin gibi..bu hafta diresin haftaya veririm birden..
buarada guzel incelmişim sifon askılı bluz aldım cokta guzel durdu
peki sporu yemekten hemen sonrami yapayim yoksa biraz zaman gecsinmi
start it up var slim in6 1.video
delikafadulden opuyorumnanaktan Ay canım ya, hayırlı olsun, sesi çıkmayınca keyfin bozuk diye düşünüp endişelenmiştim valla, cidden çok sevindim :lepi: Şu an burda en çok senin kilo vermen önemli olumunekankayizsmile Bi deeee hem tok, hem kıyafet, zırt pırt tartılan bi insan olarak rahatlıkla söyleyebilirim: 53 lü kilodasın :teytey:
masallhhhh cok guzel vermişsin
canım cok sevındım detoksdan dolayı da olsa karnın tok kıyafetın var super:lepi:
slim in 6 hep ayakta son 10 dakıka falan yerde onu yapabılırsın bende sevdım boyle olmasını bende evdekı tum halıları kaldırdım bır ıkı kılım serdım onun ustunde yapyrm
temizlik yapıyoruzya zuzum oyüzden giremedim ama bugün çook sevinçliyim paylaşmak istedim.. çizelgemi güncellesemmi aklinialirimsmile
KIZLAR BUGÜN İTİBARİYLE TAM 10 KİLO VERMİŞ BULUNMAKTAYIM:lepi::dance::teytey:
Çok güzel yapmışsın canım opuyorumnanaktan kiralık ev arama olayı devam ediyo mu
Tabi kız, ne duruyon, güncelle hemen :lepi: Maşallah kaydirigubbakcemile3 Darısı benim başıma opuyorumnanaktan
merhaba ben bu siteye yeni uye oldum arkadasim gosterdi saolsun oda burda 1 sene once 60 dan 53 e kadar dusmus cok guzel motivasyon oldugunu soyledi herseyi gosterdi saolsun benide araniza alirmisiniz temmuzun 20sine kadar zayiflamam lazimzemuszemusopuyorumnanaktan
bende hedefimi 50ye çekicem 50 olma yolunda beraber ilerleyebiliriz artık zuzummmmolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
canım bu hafta sonunda universitelilerin sınavı bitecekmıs ondan sonra cok bos yer olur dıyorlar ole carsıya gıderken hep bakınıyrmda ozel olarak aramaya baslamadım daha onumuzdekı hafta bakarım ama evı tasımayı dusundukcede usenıyrm bu kadar esyayı topla gotur onume cok guzel bır fırsat cıkarsa toplanmayı goze alırım heralde
neyse ben sımdı slım ın 6 yapayım kenıdımı cok ıyı hıssedıyrm
googlede kabak detoxu yaziyorum, karsima kremali kabak cikiyor yaa :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?