yapabildigin kadar yap hic zorlama kendini
gecen sene yapabiliyordum ben hepsini, ama 1 hafta ara verince bile cok zorlaniyorum pilateste.....su anda iyice paslandim 1 aydir yapmiyorum
3 seviyeyide gostermesi lazim winsorun.. en basinda diyor eger baslangic seviyesindeyseniz su kizi takip edin diye.. kendini onunla kiyasla digerleriyle degil...
topla egzersizler bana hep daha kolay gelir...
bol su ic....su tikiyor insani...bikini icine girdiginde olacak manzarayi dusun... gobegin pirtlamasini, baldirlarin bingil bingil olmasini istemezsin di mi?
arkadaşlar hepnize ilginiz için çok ama çok teşekür ederim..
demin kahvaltı yaptım,çay içtim sıcak..
karnımın ağrısı hafifledi..kanamada oldukça azalmışş..
kendimi iyi hissediyorum sizlerin ve ailemin ilgisi sayesinde..
hepinize çok çok teşekür ederimm..
eşim aradı az önce..çık işten doktora gidelim dedi ama şu anda kendimi iyi hissettiğim için kabul etmedim..akşamada inşallah güzelce yatıp dinlenicem
bu arada sizler ne kadar iyi insanlarsınız yaa
sanki bütün melekler bu topikte birleşmişş
tanımadığınız etmediğiniz birinin derdiyle dertlenip
ona yardım etme telaşına düştünüz..
allah hepinizden razı olsun..
günaydın kuzular
eşim aradı az önce..çık işten doktora gidelim dedi ama şu anda kendimi iyi hissettiğim için kabul etmedim..akşamada inşallah güzelce yatıp dinlenicem
geçmişi okudum bu yazını gördülkten sonra geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim, kendini iyi hissetmene rağmen dr görünsen de için daha rahat etse olmazmı
sağlık konularında özellikle bebek konularında pinpirikli olmanın hiç zararı olmaz,
topik için sana katılıyorum sabah ilk iş forumu açmak öğleye kadar bir önceki akşam dan yazılanları okumakla geçiyo işim elverdiğinde,
Ben hepinizi çok sevdim ya çook:1hug:
gercekten de pilates tam bir denge sporuymus;
ve de vucudun ust kisminin cok guclu olmasi gerekiyor.
zamanla ben de guclndiririm umarim.
en en zorlandigim da rolling like a ball
yaa single leg stretch gibi kolay bi hareket bile winsorda daha zor sanki, cunku bacak acisini farkli ayarliyorlar, nerdeyse 90 derecei o da cok zorluyor
aa en basta o soyledigini duymadim ben;
aslinda birkez yapmadan izlemek ve dnlemek lazim sanirim; cunku yapmaya calisirken ayni anda ekrana bakmak zor oluyor
cnm daha iyi hissetmene cok cok sevindim,
insallah daha da iyi olacaksin. dedigim gibi isyerinde yorulma, yaslan arkada dinlen, ayaklarinin altina da bi yukseklik koy, uzat ayaklarini.
aksam da gider gitmez yatarsin.
boyle dikkat ettigin surece de biseycik olmaz korkma canim.
sen de cok iyisin canim benim.
tanimiyor degiliz ki birbirimizi valla en iyi arkadaslar bile birbirleri hakkinda bu kadar sey bilmez..
herbiriniz arkadasimsiniz benim;
keske imkan olsa da gorussek,
ya istanbuldakiler gorussek bari en azindan.
belki senin bebisin olunca bebek gormeye geliriz sana
günaydın herkese
bugün moralim çok bozuk
dün kontrolüm vardı,doktora gidecektim akşam.yolda karnım ağrımaya başladı..doktora gittim,afederseniz bir yandanda kahverengi bir akıntı geliyordu..doktor muayene etti,düşük riski olduğunu söyledi..düşük engelleyici bir hap yazdı..eve geldim..bu seferde kanama başladı..sanki regl oluyordum..gece uyuyana kadar karnıma sancılar girip girip çıktı..bir keç kerede uykumdan uyandırdı bu sancılar..şu anda da kanama hafif bir şekilde devam ediyor..galiba evelsi akşam bilinçsizce yapmış olduğum egzersizden kaynaklandı..anchusa demişti halbuki yapmadan doktora sor diye
inşallah bebeğime bişey olmaz arkadaşlar..dualarınızı esirgemeyin lütfen benden..tabii bu konuda tecrübesi,bilgisi olanlardanda ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyeleride bekliyorum...
görüşelim evet ya, hedefe ulaşınca dedik ama benim hedefe ulaşma işi zor gözüküyor,
klikin bebiş ele avuca gelince mıncırmaya gidelim:)
aynen oyle
hangisini yapiyorsun?? accelerated body sculpturing mi cd4 mu 5 mi yoksa gobek mi??
bence uzun zamandir yapmamanin etkisi var..dedim ya ben 1 hafta ara verince esnekligim gidiyor kutuk gibi oluyorum.. ben dun baktim en basinda 3 kisi gosteriyor kendisi dahil orta seviyedekiler sunu ileri seviyedekiler beni, baslangic seviyesindekileri sunu takip etsin diyorr..
bana rolling like a ball cok kolay gelir mesela. gobek ve sirt kaslariyla alakali o hareketer ama bana da cok zro gelen hareketler var...vucudunun zayif noktalarina bagli hep...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?