He he heee:jeyyar:... Yok benim vaktim yok, hem forumcak 10 kilo alırsınız benden söylemesi. Vaktim olsun o zaman hepinizle teker teker ilgilenicem, yiyim canlarım diyecemyesa,nutcase koç olsun...............
Yok yok böyle daha iyi oldu :) . Benim yöntem daha karışıktı, Ctrl+Cler Ctrl+Vler falan... O yüzden Dulci en kısa yoldan anlatmış, tebrikler örtmenimiz çoklu alıntıyı öğrendikaydirigubbakcemile5.bu aradaa,nutcaseenin de hakkını yememk lazımmm,banaa öğretecekiti çok alıntıyııı,benim o günelrde kafamm basmıyoduuu erteeldimm,sonra da yapamamm diyee uğraşmadımmmmm....
Bu beni gaza getirditabiki canım ne yapman gerektıgını bılmek hedef kıloya gıden yolun %50 sidir kaydirigubbakcemile3 tabı bunları uygularsak %100 e ulasabılırız
Ya anlayamadım, kusura bakma. Photoshoptaki değişikliğin dönüşü ne oluyor acaba?
NUTCASECıM biraz paranoyak mısın sen yoksa kaydirigubbakcemile3 ama ben sana bişi diyim mi, photoshopta yaptığın değişikliklerin dönüşü de var aklinialirimsmile
Bence müzikle süreli çalış, 5 dk ile başla mesela kafana göre, 10 dk - 15 dk... ama videolarla çalışmak daha eğlenceli oluyo yerimseniben Sporla da küçülüyo, mesela şınav çekince orası sıkılaşıyo, toparlanıp daha güzel şekil alıyo ama küçülüyo hafiften boshayallersmile
Paranoyak değilim de, ben odanın dağınıklığından dolayı foto çekmenin ne kadar zor olacağını falan anlatıyıyordum arkadaşıma, bir de yüzümü photoshopla silmesini söylemiştim ona, o da istersen odayı da silelim dedi, benim de işime geldi.
Videoyla çalışmayı düşünüyorum zaten de, işte boş bir oda bile olmuyor bazen, herkes bir köşeye serilmiş durumda oluyor. Ben en iyisi sabah erkenden kalkıp spor yapayım, ona da biraz daha süre var :) .
Anladım. Bence şu hareket iyi gelebilir oraya, ama tamamen uyduruyorum, hiç iyi gelmeyebilir de:Simit belin ordaki yana doğru çıkıntılar, daha çok belin arka kısmının yağ bağlamasından dolayı oluşuyo bence.
http://img.timeinc.net/health/i/200801/stretch225.jpg
Foto bulamadım bende benzerini koydum
Olsun olsun canını sıkma:teselli:. Biraz ağır vermişsin ya da hızlı vermişsin çok da sorun değil bence. Belki de aniden bir şey olur sana(yesa falan döver mesela) bir bakmışsın 1-2 hafta boyu çok çok iyi beslenmişsin, çok süper spor yapmışsın, direk 1-2 kilo vermişsin, rahatlamışsın. Ani değişiklikler olabiliyor bu forumda gördüğüm kadarıyla. ıstediğin kiloya ulaşınca da rahat rahat yersin, her gün bir bütün pasta bitirmek değil bu tabi ki ama bence o kiloya düşünce(sürekli aç gezmediğin sürece) istesen de çok yiyemezsin zaten.Diz yere koyup ayakları kaldırınca şınav çekmek çok güzel oluyo cidden ama benim sağ bilek ağrımak için mazeret arıyo :sinifsinif: Benim için de normal aslında gözleme saati iyi olduktan sonra ama sağlıklı beslenmiş olmuyoruz öyle de...Dediklerin çok doğru ama, ben de öyle yapmaya çalışıyorum ama bazen ip elden kaçıyo komple.
Bir tarafın ağrıyorsa şınavı unut, önemli değil :) . Ben de ayakuçlarımı yere koyarak çekemiyorum belimi rahatsız hissediyorum. Duruş bozukluğundandır diye düşünüyorum, biraz ilerleteyim sporu tekrar deneyeceğim, hala rahatsız hissedersem doktor amca yolu gözükür herhaldegamyoncuiremsu.
Son düzenleme: