50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sağol anchusacığım..
dediğin gibi inşallah bende şu 3 ayı hayırlısıyla atlatırım..

ya işte insan yinede korkuyor..
yani ne biliyim ben birden reglli gibi olunca korktum tabii
bebek düşüyor diye..
yani şu anda kanama olması normalse korkmama gerek yok o zaman
allahtan işim yorucu değil..
bütün gün oturuyorum zaten
evde de dediğin gibi gider gitmez sırt üstü yatıcam,dinlenicem..

dun yediklerimi yazayim
sabah
1 weetabix-1 incir-1 kayisi kurusu sut ile

Ara1:biberiye cayi
Ara 2: nane limonlu yesil cay

Ogle: 2 adet fish fingers
3 kasik ispanak yemegi
2 kasik yogurt
1 dilim tam tahilli ekmek
(cok olmus birazcik)

Ara1:1 tane yesil erik
Ara2:2 adet kuru kayisi

Aksam: hellim peynirli akdeniz salatasi

dun gece disaridaydik ve aksam yemegini cok gec yedik (gece 22.30 gibi) o yuzden salatayla gecistirdim...

doktor ne dediyse o doğrudur canım, sen doktorun telefonun alıp her durumda ara bence, ben olsam öyle yapardım, riske atılcak bir konu değil. doktor doğru yönlendirmeler yapacaktır. Aklına takılanı buradaki hamileler bölümündeki arkadaşlara da danışabilirsin onlar baya tecrübeliler sonuçta.

canim doktora dedin mi kanamanin surdugunu??? Su anda devam ediyor mu?? Ilk hamileligin oldugu icin vucut bebegi yabanci cisim olarak dusunup disari atmaya calisiyor.. Bu cok tipiktir ilk hamileliklerde,, Su anda otururken de sandalyede arkaya dogru iyice yatar gibi yapip otur, ve kanamanin arttigini hisseder ve rahiminde ciddi kramplar hissedersen de bosver isi falan izin al bir taksiyle eve git...sagligin daha onemli isten gucten...
günaydın herkese benden de, ve sağol zuzum seninkiide mübarek olsun. pepper, anchusa sizlere de günaydın:)
dün detox yaptık sadece 200 gram vermişim:)
olsun lchesiscim 200 gram 200 gramdir...

anchusam sen hala diyette gibi yiyorsun yahu, ben senden çokk yiyorum şu acil diyet durumuma rağmen:)

anchusam sen hala diyette gibi yiyorsun yahu, ben senden çokk yiyorum şu acil diyet durumuma rağmen:)

yok ilk defa dun yaramazliklar olmayan bir menu oldugu icin yazdim,kendimle gurur duyayim diye biraz yoksa menulerim cok buyuk ve sacma sapan oluyor...ve mutlaka dondurma falan yiyorum.....farkettiyseniz bu hafta ilk defa menu bildiurimi yapiyorummmkaydirigubbakcemile3
ama mutlu eden sey hala 51.1 im ne aldim ne verdim....

süpersin ben de dün detox yaptığım için yazmıştım kaydirigubbakcemile3 kiloyu koruyabilmek de başarı tabi, o kadar kolay değil.

günaydın kızlarr. regl oldum ama buna rağmaen sabah 52,600 gördüm sevindirik oldum
lachesis cim 1 günlük detoksla mı 200 gr verdin. ee normal ki güzelim.
klikcim sana da geçmiş olsun. arkadaşlara katılıyorum. moralini bozma. peki dün akşamüstü gitmişsin dr a sonra kanaman devam etmiş tekrar gitmeyi düşünmüyormusun dr a.?
bence yine bi uğra dr a

yatıp dinlenmelisin eve gidince
hiç kalkmadan
işte de yorma kendini
telefon aç doktoruna da söyle belki ilacını değiştirir

süpersin ben de dün detox yaptığım için yazmıştım kaydirigubbakcemile3 kiloyu koruyabilmek de başarı tabi, o kadar kolay değil.

sen niye acil diyettesin canım

KLıK cnm anchusa ve lachesis cok dogru soylemisler;
doktorunu bir ara canim,
kanama suruyor de,
isyerindeyim de;
eve gidip yat der belki, ona gore hareket edersin;

is degil, senin ve bebeginin sagligi onemli bitanem benim.

bu sozlerimiz de seni korkutmasin, stres yapma ama tedbirimizi alalim diye,

sen hemen bi ara doktorunu canim.

ben de bu sabah 54,4 ciktim;
tatil kilolarindan yavas yavas kurtuluyorum;

tatil donusu 55,5 tum

yarina kadar cizelgemdeki kiloma gelemem belki ama napalim, saglik olsunn

yapabildigin kadar yap hic zorlama kendini
gecen sene yapabiliyordum ben hepsini, ama 1 hafta ara verince bile cok zorlaniyorum pilateste.....su anda iyice paslandim 1 aydir yapmiyorum
3 seviyeyide gostermesi lazim winsorun.. en basinda diyor eger baslangic seviyesindeyseniz su kizi takip edin diye.. kendini onunla kiyasla digerleriyle degil...
topla egzersizler bana hep daha kolay gelir...
bir de o kadar esneyenler yillardir gunde 4-5 saat pilates yapiyorlar isleri bu..onlarla kiyaslama cok kendini..

Son düzenleme:
KIZLAR ben kilo alıcam diye korkuyorum ve korktuğumdan dolayı alıcam onu da biliyorummm

adet de olucam herhalde 1 haftası var geçen aya göre o yüzden gözüm aç bütün tatlıları ağzıma tıkasım üzerine de kahveyi basasım var ((

1 kurabiye aldım aşağıdan ara için filtre kahve yaptım ama bilmiyorum yaaa

motive edin beni yaaa

bol su ic....su tikiyor insani...bikini icine girdiginde olacak manzarayi dusun... gobegin pirtlamasini, baldirlarin bingil bingil olmasini istemezsin di mi?

45 dk plates yaptım ebruyla geldim, böyle canlı olunca çok güzel oluyor, banttan hiç spor yapasım yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…