canim hic canini sikma.. dunde yazmistim sana ilk 4 ay dusuk riski hep vardir ilk hamileliklerde... evet ben sana o yuzden dedim... aerobic tarzi sporlari 4. aydan sonra yapmak daha iyi diye biliyorum. ama bunlari doktorla konusmak lazim.ilk aylarda pilates daha uygun... ama canim doktoruna mutlaka sor...
boyle kanamalrin olmasi normal de olabilir, benim bir arkadasimin da olmustu ama 9 ay sonun da cok saglikli bir bebek dunyaya getirdi..moralini yuksek tut ve bol bol dinlen... sakin yorma kendini. is yerinde hep otur, evdede hep yat. yemekti bulasikti dusunme dinlenip duzene girene kadar...gecmis olsun...
klikcim canım benim düşük riski bir çok hamilelikte olabilecek bir şey, hiçbir şey yapmasan da olabilirdi yani, kendini boşuna suçlama.
bundan sonra çok dikkat edersen birşey olmaz korkma.
artık sana tatil zamanı, evde iş falan yapıyım fazla yürüyeyim deme. sırt üstü yat her fırsatta. şu ilk 3-4 ayı atlattıktan sonra gerisi daha kolay zaten, üzme kendini.
ya işte insan yinede korkuyor..
yani ne biliyim ben birden reglli gibi olunca korktum tabii
bebek düşüyor diye..
yani şu anda kanama olması normalse korkmama gerek yok o zaman
allahtan işim yorucu değil..
bütün gün oturuyorum zaten
evde de dediğin gibi gider gitmez sırt üstü yatıcam,dinlenicem..
canim doktora dedin mi kanamanin surdugunu??? Su anda devam ediyor mu?? Ilk hamileligin oldugu icin vucut bebegi yabanci cisim olarak dusunup disari atmaya calisiyor.. Bu cok tipiktir ilk hamileliklerde,, Su anda otururken de sandalyede arkaya dogru iyice yatar gibi yapip otur, ve kanamanin arttigini hisseder ve rahiminde ciddi kramplar hissedersen de bosver isi falan izin al bir taksiyle eve git...sagligin daha onemli isten gucten...ya işte insan yinede korkuyor..
yani ne biliyim ben birden reglli gibi olunca korktum tabii
bebek düşüyor diye..
yani şu anda kanama olması normalse korkmama gerek yok o zaman
allahtan işim yorucu değil..
bütün gün oturuyorum zaten
evde de dediğin gibi gider gitmez sırt üstü yatıcam,dinlenicem..
olsun lchesiscim 200 gram 200 gramdir...günaydın herkese benden de, ve sağol zuzum seninkiide mübarek olsun. pepper, anchusa sizlere de günaydın:)
dün detox yaptık sadece 200 gram vermişim:)
dun yediklerimi yazayim
sabah
1 weetabix-1 incir-1 kayisi kurusu sut ile
Ara1:biberiye cayi
Ara 2: nane limonlu yesil cay
Ogle: 2 adet fish fingers
3 kasik ispanak yemegi
2 kasik yogurt
1 dilim tam tahilli ekmek
(cok olmus birazcik)
Ara1:1 tane yesil erik
Ara2:2 adet kuru kayisi
Aksam: hellim peynirli akdeniz salatasi
dun gece disaridaydik ve aksam yemegini cok gec yedik (gece 22.30 gibi) o yuzden salatayla gecistirdim...
anchusam sen hala diyette gibi yiyorsun yahu, ben senden çokk yiyorum şu acil diyet durumuma rağmen:)
yok ilk defa dun yaramazliklar olmayan bir menu oldugu icin yazdim,kendimle gurur duyayim diye biraz yoksa menulerim cok buyuk ve sacma sapan oluyor...ve mutlaka dondurma falan yiyorum.....farkettiyseniz bu hafta ilk defa menu bildiurimi yapiyorummmkaydirigubbakcemile3
ama mutlu eden sey hala 51.1 im ne aldim ne verdim....
günaydın herkese
bugün moralim çok bozuk
dün kontrolüm vardı,doktora gidecektim akşam.yolda karnım ağrımaya başladı..doktora gittim,afederseniz bir yandanda kahverengi bir akıntı geliyordu..doktor muayene etti,düşük riski olduğunu söyledi..düşük engelleyici bir hap yazdı..eve geldim..bu seferde kanama başladı..sanki regl oluyordum..gece uyuyana kadar karnıma sancılar girip girip çıktı..bir keç kerede uykumdan uyandırdı bu sancılar..şu anda da kanama hafif bir şekilde devam ediyor..galiba evelsi akşam bilinçsizce yapmış olduğum egzersizden kaynaklandı..anchusa demişti halbuki yapmadan doktora sor diye
inşallah bebeğime bişey olmaz arkadaşlar..dualarınızı esirgemeyin lütfen benden..tabii bu konuda tecrübesi,bilgisi olanlardanda ne yapmam gerektiği konusunda tavsiyeleride bekliyorum...
süpersin ben de dün detox yaptığım için yazmıştım kaydirigubbakcemile3 kiloyu koruyabilmek de başarı tabi, o kadar kolay değil.
anchusa cnm bikac sayfa once sana bi msj yazmistim pilatesle ilgili (bu sabah) gordun mu cnm ?
gunaydin kizlarr;
watreespider sevgili kocum, aksam dedigin gibi yaptim; susuz taze fasulye (zaten kendim diyet olarak pisirmistim, 1 kasik z.yagi ile ve salcasiiz olarak ) yesim; biraz da karpuz yedim.
ama misafirim geldi, onlarla 1 fincan sutlu nescafe ictim.
spor olarak yarim saat tempolu yuruyus yaptik esimle disarda
+ 45 dk. winsor pilates. (ama mahvalsum, terden oldum cok agirmis bu winsor pilates)
anchusa sen bu winsor pilatesi tam bu videodakiler gibi yapabiliyo musun; yaa benim karin kaslarim mi zayif, bel kaslarim mi zayif yoksa balance problemim mi var anlamadim; yerden kalkmalarda zorlaniyorum; hizla kalksam kalkabilirim de onlar gibi sakin sakin boyle vucudumu yerden kaldira miyorum; sense hakliymis, hayda bre deyip bi guc alip yerden ancak oylee;
o da omurgama zarar verecek diye korktum, o hareketleri atladim;
yarim saatini yaptim abdominal videosunun, sonra 15 dk, ebrunun sirt hareketlerini + stretch yaptim.
bu aksam da top hareketlerini yapayim diyorum winsor 'un onlar nasil?
yalniz asil pilates bu bence; ebrununkiler cok basit geldi bundan sonra;
ebrunun cok iddiali dedigi, yaptirdigi en zor hareket olan hundred; winsordaki en basit hareket..
KIZLAR ben kilo alıcam diye korkuyorum ve korktuğumdan dolayı alıcam onu da biliyorummm
adet de olucam herhalde 1 haftası var geçen aya göre o yüzden gözüm aç bütün tatlıları ağzıma tıkasım üzerine de kahveyi basasım var((
1 kurabiye aldım aşağıdan ara için filtre kahve yaptım ama bilmiyorum yaaa
motive edin beni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?