50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dun ogleden sonradan beri depresif halim devam ediyor kizlar

canim sikkin boyle, hic is yapasim da yokk.. valla zor calisiyorum,

imkanim olsa da eve gitsem ya, offf

günaydın kuzular

günaydın canım
bu aralar yoğunluktan görüşemesekte
nasılsın

yaa istanbuldakiler mişşş
kıskandırmayın insanı

lastik için internetten sipariş verebilirsin

ben de bugün cildiyeye gidicem bütün kollarım kızardı kabardı, güneş alerjisi mi oldum ne oldum anlamadım, hiç böyle olmamıştım
her sene olurum ben alerji...esimde.... o yuzden tatile hep antihistaminiklerle gideriz...

ya ben sana 2 tane mi winsor pilates koymusum??? 5-6 tane var bende.. neyse goruscegeiz yaaaa o zaman usb de veririm oburlerini de aklinialirimsmile

Son düzenleme:
zukseddin lastikler pazarda bile satiliyormus artik ebru salli pilates lastigi diye... birinden duymustum. pazardan almis istanbulda... bir sansini dene istersen
peppermint ben de sicaktan calisamiyorum. iki gunder klimacilari bekliyorum cok fena yaa hava... bu ne nem.....
truf hosgeldin .. evet bu aralar booooo deyip gidiyorsun

anchusa tmm cnm ,
cdler evde, aksam bi bakayim digerleri hamile pilatesinin icinde mi diye.

yoksa da dedigin gibi kahveye geleceksin ya bana o zaman alirim, ya da toplu gorusmemizde

kucuk not: benim ablam internetten tanistigi arkadaslarini evinde agirladi (taa ankaradan geldiler hem de ) sonra da onlar ankaraya gittiler..

KLIKCIM kanaman olmus drunu ara lutfen ve bitki caylarını kes.maydonoz nane dereotu yeme..bence kanama onemli Allah korusun korkutmak istemiorum ama 2 arkadasım kanama sonrası bebeklerinin kalbinin durdugunu ogrendiler.. lutfen ciddiye al bu mevzuyu

ayy burdaki pazarda bulamam ki şimdi çıkıyorum burdaki başka bi yere daha bakacam inş.bulurum

bizde oyle 2009 agustos annneleriyle hamile kaldıgımız andan itibaren yazısıoruz bebekler yasına gircek nerdeyse 2 senedir yani:) kac kerede bulustuk cok guzel baglar var aramızda

aaa..şimdi yeşil çay almıştım kendime
onu içmeyimmi diyorsunn...??

sen zaten cok calisma. patronuna calisiyormus gibi gorun yeter....sempatiksalakcinni

evet evet bende aynen öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile3

tamam, cunku benim acelem vardi cok karisik cekmis olabilirim.
gelecegim kahveye sozum soz.

aaa..şimdi yeşil çay almıştım kendime
onu içmeyimmi diyorsunn...??

evet evet bende aynen öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile3

içme..zaten benim drum yesil cayı kesinlikle yasaklamıstı hamileyken..bide belki drun sana progesteron verir dusuk tehlikesine karsın..yani azcık dikkat et salla kiloyu filan bebegin daha onemli canım

klikcim bide surekli uzanmalısın sırt ustu..sen iştesin keske izin alabilseydin

ya burda 3. haftam henüz
ve 5 kerede izin aldım..
o yüzden isteyemedim izin..
zaten artık istersem vereceklerinide düşünmüyorumm
aslında doktor 3 günlük rapor yazacaktı ama yeni olduğum için yüzüm olmazdı
ama allahtan rahatım burada..tekim ve koltuğumu arkaya yasladım,uzanıyorumm şu an

Son düzenleme:

sakın platesmis spormus napıosun sen...! ilk 3 ay cok onemli dedik dimi bukadar uyarıya hala devam edersen sen bilirsin canım..unutma icinde atan minicik bir kalp var ve senin o emanete gozun gibi bakman gerekio..sen ii olacaksinki ona bakasın..ben market poseti bile tasımıodum ilk 3 ay. ama sonra kendim gidiodum markete yuruyuse egzersiz yapıodum azcık sabret lutfen ..bidahada konuyla ilgili yorum yapmıyacagım artık diyceklerimi dedim

içme..zaten benim drum yesil cayı kesinlikle yasaklamıstı hamileyken..bide belki drun sana progesteron verir dusuk tehlikesine karsın..yani azcık dikkat et salla kiloyu filan bebegin daha onemli canım

evet evet hap verdi doktorum..adıda progynex. dünden beri içiyorum..günde 3 kez
benim doktor bana yeşil çay içebilirsin demişti..ama dediğin gibi bunu içmeyim ben
ya zaten doktorumuda değiştiriyorum inşallah..buna pek güvenmiyorum nedense..
kontrollerimi baştan savma yaptı her ikisinde de..

ozele mi gidiyorsun hastaneye mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…