günaydın kuzular
cnm daha iyi hissetmene cok cok sevindim,
insallah daha da iyi olacaksin. dedigim gibi isyerinde yorulma, yaslan arkada dinlen, ayaklarinin altina da bi yukseklik koy, uzat ayaklarini.
aksam da gider gitmez yatarsin.
boyle dikkat ettigin surece de biseycik olmaz korkma canim.
sen de cok iyisin canim benim.
tanimiyor degiliz ki birbirimizi valla en iyi arkadaslar bile birbirleri hakkinda bu kadar sey bilmez..
herbiriniz arkadasimsiniz benim;
keske imkan olsa da gorussek,
ya istanbuldakiler gorussek bari en azindan.
belki senin bebisin olunca bebek gormeye geliriz sana
kızlar selam,dün yemeğe davetliydik o yüzden bi yedim bi yedim ki sormayın aslında miktar olarak değilde zararlı şeler yedim hemde 9buçukta mecbureno yüzden şu 2 günü az yiyerek geçirmeyi planlıorum,bide reglimin eli kulağında off canımda nası tatlı istio,ya arkadaşlar iki tane spor malzemesi satan yere gittim lastikten yok yok yok... bugün slimin ikinci videosuna geçeçem o lastikten almam lazım yaaaaa
her sene olurum ben alerji...esimde.... o yuzden tatile hep antihistaminiklerle gideriz...ben de bugün cildiyeye gidicem bütün kollarım kızardı kabardı, güneş alerjisi mi oldum ne oldum anlamadım, hiç böyle olmamıştım
canim senin gonderdigin cd de 2 tane winsor videosu vardi;
biri top egzersizleri,
digeri de abdominal
abdominali yapttim (yapmaya calistim) ben dun aksam
ve kendisi yapmiyor sadece anlatiyor, 3 kisi de yapiyor.
bu aksam da topu deneyeyim, olmazsa topla devam ederim, bazen top, bazen ebru salli ile yaparim..
ya ben sana 2 tane mi winsor pilates koymusum??? 5-6 tane var bende.. neyse goruscegeiz yaaaa o zaman usb de veririm oburlerini de aklinialirimsmile
zukseddin lastikler pazarda bile satiliyormus artik ebru salli pilates lastigi diye... birinden duymustum. pazardan almis istanbulda... bir sansini dene istersen
peppermint ben de sicaktan calisamiyorum. iki gunder klimacilari bekliyorum cok fena yaa hava... bu ne nem.....
truf hosgeldin .. evet bu aralar booooo deyip gidiyorsun
anchusa tmm cnm ,
cdler evde, aksam bi bakayim digerleri hamile pilatesinin icinde mi diye.
yoksa da dedigin gibi kahveye geleceksin ya bana o zaman alirim, ya da toplu gorusmemizde
kucuk not: benim ablam internetten tanistigi arkadaslarini evinde agirladi (taa ankaradan geldiler hem de ) sonra da onlar ankaraya gittiler..
Evet arkadaşlar bende sizin gibiyim
hiç çalışasım yok..bir an önce akşam olmasını istiyorum..
KLIKCIM kanaman olmus drunu ara lutfen ve bitki caylarını kes.maydonoz nane dereotu yeme..bence kanama onemli Allah korusun korkutmak istemiorum ama 2 arkadasım kanama sonrası bebeklerinin kalbinin durdugunu ogrendiler.. lutfen ciddiye al bu mevzuyu
sen zaten cok calisma. patronuna calisiyormus gibi gorun yeter....sempatiksalakcinni
anchusa tmm cnm ,
cdler evde, aksam bi bakayim digerleri hamile pilatesinin icinde mi diye.
yoksa da dedigin gibi kahveye geleceksin ya bana o zaman alirim, ya da toplu gorusmemizde
kucuk not: benim ablam internetten tanistigi arkadaslarini evinde agirladi (taa ankaradan geldiler hem de ) sonra da onlar ankaraya gittiler..
yarin tarti gunu cokkk korkuyorum....
aaa..şimdi yeşil çay almıştım kendime
onu içmeyimmi diyorsunn...??
evet evet bende aynen öyle yapıyorum kaydirigubbakcemile3
klikcim bide surekli uzanmalısın sırt ustu..sen iştesin keske izin alabilseydin
evet aslında doktor rapor yazacaktı 3 günlük
ama yazdırmadım..çünkü burda daha 3. haftam dolmadı ama ben dünle beraber 5. kez izin aldım..daha ssk da başlamadı..hamile olduğumuda söylemedim..çünkü öğrendiklerinde devam etmemi isteyeceklerini düşünmüyorum..çünkü zaten ben 5 ay sonra çalışmayı bırakmak istiyorum..yani doğuma kadar geçici olarak çalışacağım..burdakilerinde bundan haberi yok..tamam yaptığım yanlış birşey belki ama
kimseyi yüzüstüde bırakmayacğım..yerime birini ayarlayıp öyle ayırlacağım eğer kısmet olurda herşey yolunda giderse.
kendimi suçluyorum maalesef..yaptığım spor birazda tempoluydu..ama kocaman karınlı hamileler yaptığına göre bana da uygundur diye düşünmüştüm..maalesef yanlış düşünmüşüm..eğer kanama devam ederse yarın falanda
o zaman artık işe gelmem evde yata dinlernirim mecburen..
içme..zaten benim drum yesil cayı kesinlikle yasaklamıstı hamileyken..bide belki drun sana progesteron verir dusuk tehlikesine karsın..yani azcık dikkat et salla kiloyu filan bebegin daha onemli canım
evet evet hap verdi doktorum..adıda progynex. dünden beri içiyorum..günde 3 kez
benim doktor bana yeşil çay içebilirsin demişti..ama dediğin gibi bunu içmeyim ben
ya zaten doktorumuda değiştiriyorum inşallah..buna pek güvenmiyorum nedense..
kontrollerimi baştan savma yaptı her ikisinde de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?