50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

--tmm anchusacigim, birlikte kararlastiririz gununu.. fazla uzatmayalim ama

-- klikcigim anad. yakasi evet, avr.yakasinda calisiyorum ama.. sana anad. yakasinda hast. doktor tavsiye edecektim , ama zaten bulmussun doktorunu, iyi olur bu sefer ki ins.

-- nilufertcigim adacayi ic cnmm

klikcim geçmiş olsun canıma.s.
iyi misin şimdi

ya yarım saat önce iyiyidim ama şimdi fena halde başım dönmeye başladı..
tuzlu ayran içicem şimdi..
buraya da zorla yazıyoprum..kafamı kaldırmaıyorum..

kızlar selam bu sıcakla sanırım burda buhar olup havaya karışıcam:))
geçmişe bakamadım klık hayırdır problem mi var canım

düşük tehlikesi varda leylaelacım..
kötüyüm o yüzden biraz
birazda kanamam var ve başım dönmeye başladı

ah canım ya okudum şimdi hayallah üzüldüm şimdi umarım atlatırsın,daha önce demiştim sna hatırlarsan ama insanın illaki yaşaması gerekiyo demi neyse üzülme sakın kısmetinde varsa senin olucaktır o.artık birazdaha dikkatli olursun

kahve için teşekkürler pek severim.... akşam kociş gelince mutlaka içeriz karşılıklı bugünde sizle içmiş olayım
klık içmesin amaaa.....:))

sıkıldım kızlar valla burasıda olmasa nasıl vakit geçer di

dünkü menümü yazmamıştım çünkü yazılmayacak kadar kötü gündüzleri çok iyi gidiyo da akşam arkadaşlarla çıkınca uyum sağlama babıında...

dün sabah: bir galete yeşil çay 2 yulafllı bisküvi ofiste bu kadar oluyo
arada kiraz bir avuç
öğle çorba, el ayasından bile küçük köfte, yağsız tuzsuz limonlu salata çok az ekmek tüketmiyorum dicektim ki akşamı hatırladım birden
ara: bir kase yoğurt 1 tane galete
kuaföre gittim saçlarımı yaza hazırladık,
diyet yapıyorum diye mini etek aldım,
buraya kadar iyi sonra tutturdular teknelerde balık ekmek yiyelim diye bende yedim ekmeğin içini alabildikleri kadar aldırttım ama, üstüne de sahilde yürüyüş yaptık yaklaşık 1 saatten fazladı
bu hafta toplam mekik sayısı 50 yi geçmedi eve gittiğim de geç oluyo hep

Evet evet cezaları alalım

yok yok,zaten onu içmeye iseğimde yok..karnım aç
yemek söyledim ,gelsin onu yicem..
belkide açılktan dönüyordur başım

ben normalde açken başım döner halsiz kalırım sen hamileyken açsın saat 2 olmuş oooo sana bu forumdan çok sopa gelir bak işte bundan var senin içinde dikkat et aç kalma

ayyy ben ne yerdim hamileykennn ohhhh vallaha insanın enrahat olduğu dönem birde ben çok dikkatliydim beslenmeme çok bilinçli yaptım dr. um şaşırırdı gel yanımda çalış diyetisyen olarak demişti hahaaa.hamilelik çok özel ve çok güzel bir dönem...klık sen zaten artık diyet falan yapma sakın bolbol su iç bebeğin ve senin için bu çok önemli anaaammm yandın sen artık hepimiz burdan dıdır yeriz seni..:))

canım yemeğini ye güzelce,
yanına da bir ayran hüplet bakalım,
az sonra rapor alıcam sendenyerimseniben

sağolasıkahve kokusucuumm..
yemeğimi yedim şimdi..bol tuzluda bir ayran içtim
hapımıda içtim..baş dönmemim ve karın ağrımın geçmesini bekliyorum..

ben normalde açken başım döner halsiz kalırım sen hamileyken açsın saat 2 olmuş oooo sana bu forumdan çok sopa gelir bak işte bundan var senin içinde dikkat et aç kalma

doyurdum doyurdum karnımı..

ne demek estağfurullah
sizin yorumlarınız,tavsiyeleriniz benim için nimet nimet

kahvekokusu
kahve nasil guzel duruyor
ustalar gitsen hemen bir turk kahvesi yapacagim kendime
cok sagol
klik
yemene cok dikkat et bu aralar.... cok guzel yee yemegini..kulagini cekeriz sonraaa

Son düzenleme:

aferin klikcimea.s.
aç kalmak yok tamam mı kuzum..

merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız ama ben sizden daha kiloluyum boy 169 kilo 67 - 68 gidip geliyorum bide ben bu sitede yeniyim sizide tesadüfen buldum ben sabahları ve akşamları aç karnına soğan ve maydanoz suyu içiyorum 1 hafta oldu yağları eritiyormuş tek şikayetim yüzüm terlediği zaman çok yağlı oluyo ben bu siteyi kapatınca sizi nasıl bulucam

hadi kızlar keyiflenelim azıcık ,
koçumuz görmesin:roflol:

of mis gibi mis
şekersiz
1 fincandan bişey olmaz.. teşekürler ne iyi geldi...
kızlar selam bu sıcakla sanırım burda buhar olup havaya karışıcam:))
geçmişe bakamadım klık hayırdır problem mi var canım
Evet ıZMıR yanıyormuş....
..

ya ben galiba 6 haftalık hamileyim..doktor o kadar tuhaftıki onu bile doğru düzgün söuylemedi bana inan...inşallah tavsiyelerini yeni doktorumda uygulayacağım..ilgin için çok sağol..

keseyi kalp atışalrını ne zaman duydun..6 haftalık sın ve spor yapıyorsun tam sopalıksın 12-16 haftaya kadar çok dikkat etmelisn yazık canım ya ne güzel bak hemen gelmiş meleğin..daha yenisin ya anlayamayabilirsin ama kalp atışı tekmesi duydukça doktorda tekrar görmek için günleri sayacaksın bak gör ama rejimi filan rafa kaldır...bak ilk gebeliğimde 20 kilo aldım ..ikinicide 18 kilo ikinci bebeğim 11 aylık ve şu anda gebelik öncesi kilomla aynıyım ..
önce hamileliğine odaklan tadını çıkart birde muz ye bebeğe iyi kilo aldırıyor..

canım hoşgeldin aramızaa vereliniortak
soğan ve maydonoz suyu gibi sular yağ yakmaz tatlım yağı anca egzersizle yakabilirsin başka bişiyle değil inanma onlara...

canim hosgeldinn.

yukarda seceneklere tikla,
bu konuya abone ol de..

sonra her kullanici panelini actiginda konuyu gorursun karsinda cnmm

daha kalp atışını duymadımki bebeğimin..
evet tam sopalığım ben bilmiyorumkismileklava: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…