eve klima takildi pek sevincliyim ben de......
canim hosgeldinn.
yukarda seceneklere tikla,
bu konuya abone ol de..
sonra her kullanici panelini actiginda konuyu gorursun karsinda cnmm
İstiyorsan yeeeeeeeeeeeeeeecokacimcoook. Yoksa gelip ben zorla ağzına tıkayacam waffle'larıtıkamıyor beni sürekli tatlı istiyorum eyvahedigeldismile
neyse geçer sanırım...
Minoset plus diye bir hap var, denedin mi hiç? Burada da açık açık hap ismi yazmak ne kadar doğru bilemeyeceğim ama neyse, silmem gerekirse söyleyin.ayy kızlar ölüyorum. sancılı bi regl dönemi geçirityorm.
Diğerleri sana daha iyi yardımcı olacaktır. Ben sadece bir-iki şey söyleyeyim :) .merhabalar.. bende artık aranıza katılma kararı aldım.... sizin desteğiniz ve motivenizle daha fazla motive olacağıma inanıyorum....
1,68 boyundayım ve şuan 62,5 kilodayım... hedefim 58-57 .....
bugün diyetim için ne yaptım.... yanlışlarla dolu bi beslenme düzeni ama desteğinizle sizden öğreneceklerimle düzelteceğim..
sabah: 1 tane ayran ve 1 tane simit 5-6 tane zeytin
öğlen: 1 domates, zeytin ve yarım biber + küçük bi kıyı ekmek
ara öğün: 1 tane salatalık
akşamda: ekmeksiz zeytinyağlı fasülye yemeği
gözün aydın anchusacım
ne güzel güle güle serinle anchusacığım..
Diğerleri sana daha iyi yardımcı olacaktır. Ben sadece bir-iki şey söyleyeyim :) .
Birincisi buradakilerin hepsi yeşil çay tiryakisi. Gerçekten de metabolizmayı hızlandırır diye okumuştum yeşil çayın, çok yararı olur sana da. Bir de arkadaşımın tavsiyesi, her gün en az bir bardak limonlu su iç. Tabi şekersiz olacağını söylememe gerek yok sanırımyerimseniben.
canim hosgeldinn.
yukarda seceneklere tikla,
bu konuya abone ol de..
sonra her kullanici panelini actiginda konuyu gorursun karsinda cnmm
hosgeldin milkshakesağol canım.. teşekkür ederim.. bundan sonra sıkı takipçinizim.... arkadaşlarımın peşinden takıldım geldim bende... babymom ve sakaleynmaster.... :enbuyukkk:
insallah ne diyeyim...inşallah başka birilerini de çağırmanız gerekmez :)
ay yok tembellikte ustume yok... ama yarindan itibaren cok ciddi calismaya basliyorum.. bahanemde kalmadi ki. sicak da diyemem artikanchusa hayirli olsun klimannn,
ohhhh pufur pufur oturur makalelerini rahatca yazrasin artik, caliskan, akilli, kulturlu arkadasim benimm. sevesim geldi seni)
kocum dun aksam sozunu tuttum, iyi beslendim ve spor yaptim, onceki msjimi gorursun umarim.
bugun pek ic acici degil, yine de yazayim ver cezami,
sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
yarim salatalik
1 k k beyaz peynir
limonlu yesil cay
ara
yarim avuc kuru uzum
ogle
pureli izmir kofte (3 ad. kofte, 2 kasik pure )
1 kasik salata
1 kasik yogurtlu patlican kizartmasi :-((
ara
1 isirik tost (arkadasim ikram etti )
yarim bardak cafe latte :-((
2 ad. gunahim var farkindayim.
aksam 1 saat winsor toplu pilates telafi eder umarim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?