50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar.. bende artık aranıza katılma kararı aldım.... sizin desteğiniz ve motivenizle daha fazla motive olacağıma inanıyorum....

1,68 boyundayım ve şuan 62,5 kilodayım... hedefim 58-57 .....

bugün diyetim için ne yaptım.... yanlışlarla dolu bi beslenme düzeni ama desteğinizle sizden öğreneceklerimle düzelteceğim..

sabah: 1 tane ayran ve 1 tane simit 5-6 tane zeytin
öğlen: 1 domates, zeytin ve yarım biber + küçük bi kıyı ekmek
ara öğün: 1 tane salatalık
akşamda: ekmeksiz zeytinyağlı fasülye yemeği

tıkamıyor beni sürekli tatlı istiyorum eyvahedigeldismile
neyse geçer sanırım...
İstiyorsan yeeeeeeeeeeeeeeecokacimcoook. Yoksa gelip ben zorla ağzına tıkayacam waffle'larıklava:.
Neyse neyse şaka yaptım(koç görmesin) :) . Ama gerçekten küçük bir tatlı yemen seni doyurur diye düşünüyorum, küçük bir de tuzlu yersin, tost gibi bir şey, sürekli yemek-tatlı düşünmezsin en azından. Ne olacak ki yani, o tatlı sana 9 kilo olarak mı dönecek, boşuna kasıyorsun kendini bence, rahat olun biraz yahu:dance:.
ayy kızlar ölüyorum. sancılı bi regl dönemi geçirityorm.
Minoset plus diye bir hap var, denedin mi hiç? Burada da açık açık hap ismi yazmak ne kadar doğru bilemeyeceğim ama neyse, silmem gerekirse söyleyin.

Ya ben güya birileri için hangi çaylar sancıya iyi gelir diye bakacaktım, unuttumeyvahedigeldismile. Çok özür dilerim, yakında araştıracağım soruşturacağım, kızmayın bana:tomato:.

Bir de yaptığınız Winsor Pilates'in tam adını yazabilir misiniz? İnternetten bulursam yükleyeyim. Ebruyu sevmiyorum ya, her hareketi yarım yamalak yapıyor, diğer kadınlar yere yatınca ayaklarını kafalarına kadar getirebiliyorlar, o böyle hanım hanımcık yapıyor her şeyi, neyse ben susayım:1closedeyes:.

Diğerleri sana daha iyi yardımcı olacaktır. Ben sadece bir-iki şey söyleyeyim :) .
Birincisi buradakilerin hepsi yeşil çay tiryakisi. Gerçekten de metabolizmayı hızlandırır diye okumuştum yeşil çayın, çok yararı olur sana da. Bir de arkadaşımın tavsiyesi, her gün en az bir bardak limonlu su iç. Tabi şekersiz olacağını söylememe gerek yok sanırımyerimseniben.

sağol canım.. teşekkür ederim.. bundan sonra sıkı takipçinizim.... arkadaşlarımın peşinden takıldım geldim bende... babymom ve sakaleynmaster.... :enbuyukkk:

anchusa hayirli olsun klimannn,
ohhhh pufur pufur oturur makalelerini rahatca yazrasin artik, caliskan, akilli, kulturlu arkadasim benimm. sevesim geldi seni )

kocum dun aksam sozunu tuttum, iyi beslendim ve spor yaptim, onceki msjimi gorursun umarim.

bugun pek ic acici degil, yine de yazayim ver cezami,

sabah
1 dilim kepek ekmegi
1 domates
yarim salatalik
1 k k beyaz peynir

limonlu yesil cay

ara
yarim avuc kuru uzum

ogle
pureli izmir kofte (3 ad. kofte, 2 kasik pure )
1 kasik salata
1 kasik yogurtlu patlican kizartmasi :-((

ara
1 isirik tost (arkadasim ikram etti )
yarim bardak cafe latte :-((

2 ad. gunahim var farkindayim.

aksam 1 saat winsor toplu pilates telafi eder umarim..

temel kurallarimiz (yeni gelen arkadaslar icin

-- cuma gunleri kilo bildirimi lachesis arkadasimiza yapilacak
-- gunluk yiyip ictiklerimiz kocumuzun yorumlari icin buraya yazilacak
-- egzersiz diyetimizin bir parcasi olacak mutlaka
-- bitki caylarindan faydalanilacak
-- 6 ogun beslenilecek; ara ogunler, meyve-kuru meyve- ceviz- sut- yogurt vs seklinde olacak; ana ogunler izgara, sebze, salata'lardan olusacak

simdilik aklima gelenler bunlar;

arkadaslar da yardimci olurlarr

sağol canım.. teşekkür ederim.. bundan sonra sıkı takipçinizim.... arkadaşlarımın peşinden takıldım geldim bende... babymom ve sakaleynmaster.... :enbuyukkk:
hosgeldin milkshake
inşallah başka birilerini de çağırmanız gerekmez :)
insallah ne diyeyim...
ay yok tembellikte ustume yok... ama yarindan itibaren cok ciddi calismaya basliyorum.. bahanemde kalmadi ki. sicak da diyemem artik
ben d eyarim saat once bir adet kavala kurabiyesi goturmus bulunuyorum...

Sabah
Yarim dilim tam tahilli bugday ekmeginden tost(Kasarli ve salamli)
Filtre kahve

Ara:Biberiye cayi

Oglen:
2 kasik yogurt
2 kasik ispanak yemegi
1 dilim tam tahilli ekmek
1 cok ince dilim karpuz

Ara:Kavala kurabiyesi ve filtre kahve

ara 2: Bir dilim karpuz

Aksama da bezelye yiyecegim yaninda belki bulgur pilavi ve salata yapabilriim

Son düzenleme:
Milkshake hoş geldin aramıza,
bugünkü menüm
kahvaltı: bir galete, yeşil çay, 1 ısırık tadına bakmak için mücver
ara: bir avuç leblebi ve kuru üzüm karışımı
öğle: çorba, 2 kaşık sebzeli et, cezalık olarak da kaşınıyorum ya puding az dı ama
ara: yeşil elma
akşam sadece marul salatası yemeyi düşünüyorum inş, ara da da meyve yerim evime erken gidersem plates yaparım gidemezsem de yürüyerek eve giderim,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…