50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

calisirsin canim, yaparsin senn..

bende de kac gundur var bir tembellik, is yapamama, isteksizlik..

havalardan muhtemelen;

enerji verici bi detox programi yok mu acaba ) hihoyyyt

sen ye canim, senin hakkindir;
hedefine ulastin.

bense diyete yeni baslamis gibiyim, kac aydir spor yapamadigimdan oylece dolandim buralarda ayni kilomda kaldim.
ama 2 kilocuk da olsun verdigime ve bu kis kilo almadigima sukrediyorum hic olmazsa.
genelde herkes kis aylarinda kilo alir.. a.s

simdi spora basladim ya; ben de sizler gibikilo verir miyim acaba ??:çok üzgünüm:

mrbb hkerese,,
nasılsınız?umarımm yolundadır herşey...
bennn yenii pikniktenn geldimm,öldümmmmmmmm....ayy çok yorucuydu,,çocuklara,yapamm etme demektennn ,yiyecek paylaştırmaktann kendiimm hiiçç zevk alamaıdm pikniktenn...yediklerimii yazayımmmm
sabah uyanınca 10 kadar kiraz yeidm ve tibet 19umu yaptımmm,akşamam yapamamyacağımıı biliyodumm... saat 9 gibii pikniğe gittikk...
ara:3 kayısı +1 bardak ayran
öğle:1/2 porsiyon etli pide(4 parçası 1 porsiyondur,ben 2 porsiyon yedimm).sıcacıktıı ve çokk hoştuu,ama kendimi frenledimmm...çocuklara5-6 parça yedilerrr,en az ben yedimmmmmmm+domates-salaltlık söğüş+maydonoz2 bardak ayran
ara:1 max dondurma
ara:5 çilek+2dilim karpuz
akşam:kabak çorbamıı içecemmmmm(midemm bari akşamm dinlensinn)
3lt belki daha fazlaa suu içtim+şimdi de dinelndiriici çayy içicemmmm
hareket:
ip+top +çocukalrın peşinden koşturma+onlara servis....epey yağ yaktımmmm,koçumm kusura bakma bugünn hiiiçç spor falann yapamıycammmmmm...ceza verirsen,o başka tabiii,itaaat ederim......

hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar

ben de diyorum aynisini.
da gunaha girmeyeyim de sabahtan beri kapi caliyor. bayramda cocuklar bayram parasi toplar ya hani el opup... ay kandilde hic ama hic duymamistim bunu.. 15 dk da bir cocuk ordusu gelip elimi opup kandil kutluyorlar. ne yapacagimi sasirdim yaaaaaaa....bizim mahallenin arkasinda bir mahalle var oradan geliyorlar galiba..elimi opmek de istiyorlar.... immmdaaaaaaattt.. evde seker cukulata kalmadi....

Son düzenleme:

kandilmimişş bugün?hereksin kutlu olsunnn...aa ilk defa duydumm,şeker mi topluyolarrr çoccuklarr,bizim burda yokkk hiç,sadece bayramlarda şeker toplarlar....

ben tiroid hastasi oldugum halde sporla verdim. bence sporun etkisi cok buyuktu ebnim kilo vermemde...
cumartesi gecesi giymeyi planldigim elbiseyi deneyeecgim. insallah cok bol gelmez..

anchusa güzel güzel serinle,çarpılma....güle güle kullan klimanı.
milkshake,ne adar iştah açıcı bir nick,kahve kokusundan sonra 2.favorimm....hoş geldin....

kandilmimişş bugün?hereksin kutlu olsunnn...aa ilk defa duydumm,şeker mi topluyolarrr çoccuklarr,bizim burda yokkk hiç,sadece bayramlarda şeker toplarlar....

bilmiyorum para mi vermemm gerekiyor?? oyle bir adet varsa bilgilendirin kizlar. kapiyi acmamaya basladim artik... herkese 1 lira verseydim 50 lira gitmisti su ana kadar zaten... kandil boyleyse bu evde bayram nasil olur hayal bile edemiyorum..

ben tiroid hastasi oldugum halde sporla verdim. bence sporun etkisi cok buyuktu ebnim kilo vermemde...
cumartesi gecesi giymeyi planldigim elbiseyi deneyeecgim. insallah cok bol gelmez..

dogru soyluyosun cnm, sporsuz zayiflamak diye bisey mumkun olmuyor; hic yemese bile veremiyor insan.

ins. ben de veririm bundan sonra.

ay bir dene bakalim, bol gelmez insallah..

bu arada kandilde seker toplandigini ben de hic duymamistim; kandilde helva yapilir, komsulara dagitilir,
bu cocuklar biraz firsatciymis anlasilan.

bence artik calana acma kapiyi )))))))

bencede beni saf buldular... ben ilk gruba cikolata tutunca, keisn butun mahalle arkadaslarina haber ucurdular. herkesi yolladilar. kucuk cocuklar neyse de bir tane 14-15 yasinda ergen cocuk geldi kandil kutalamaya korkup yapiyi yuzune kapadim.. cok ayip oldui ama napayim yaaaaa...:hulya:
helva dedin canim helva istedi.. ama esim de yemez ki helva.. sonra hepsini ben yamak zorunda kalirim.. yapmayayim ben en iyisi.
bizim memlekettede hamur yapilir bir tane o dagitilir kandillerde..

Son düzenleme:

süper tesbitler

iyi ya işte şekerin çikonun kalmaması iyidir
sen evde cıs namına ne varsa verseydin

darisi butun olmayanlarin basina

amin diyim
biz klima taktırmadık yeni evimize seyyar ufolardan alalım dedik her odada faydalanabilmek için
güya ev hediyesi olarak gelecekti kayınvalidelerden

darisi butun olmayanlarin basina

sağol canımm,iyi dileklerin içinn..Biz köyde yaşama avantajındaann klimya ihtiyaç duymuyoruzz,,evelrimizz serinn...

bende 2 porsiyon 8 parça çok değil mi demişti düzelttin neyse
evevt yyaa,,okuyunca a kötüü oldummmm....

hoş geldinn aramızzaa...

bu ardaa çoklu msj akşamm öğrenmiştim de,,,uygulayımm dedim......zemuszemus

klikin o kandil simitinden burda olsaydı keşkeeeeeeeeeee

yoğun ısrarlarıma karşın yarın aşçımız helva yapıyo kaydirigubbakcemile3

anchusa

cnm sana yine sorularim var;

-- senin pilates matin var mi? ben halinin uzerinde yapiyorum, sirtima zarar verir miyim? bi battaniye falan mi sersem altima acaba;

-- bir de filtre kahveyi nerden aliyosun, nasil hazirliyosun? duyduguma gore filtre kahve yag yakiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…