hosgeldin milkshake
insallah ne diyeyim...
ay yok tembellikte ustume yok... ama yarindan itibaren cok ciddi calismaya basliyorum.. bahanemde kalmadi ki. sicak da diyemem artik
ben d eyarim saat once bir adet kavala kurabiyesi goturmus bulunuyorum...
hepinizin kandili mubarek olsun arkadaslar
ben de diyorum aynisini.
da gunaha girmeyeyim de sabahtan beri kapi caliyor. bayramda cocuklar bayram parasi toplar ya hani el opup... ay kandilde hic ama hic duymamistim bunu.. 15 dk da bir cocuk ordusu gelip elimi opup kandil kutluyorlar. ne yapacagimi sasirdim yaaaaaaa....bizim mahallenin arkasinda bir mahalle var oradan geliyorlar galiba..elimi opmek de istiyorlar.... immmdaaaaaaattt
calisirsin canim, yaparsin senn..
bende de kac gundur var bir tembellik, is yapamama, isteksizlik..
havalardan muhtemelen;
enerji verici bi detox programi yok mu acaba) hihoyyyt
sen ye canim, senin hakkindir;
hedefine ulastin.
bense diyete yeni baslamis gibiyim, kac aydir spor yapamadigimdan oylece dolandim buralarda ayni kilomda kaldim.
ama 2 kilocuk da olsun verdigime ve bu kis kilo almadigima sukrediyorum hic olmazsa.
genelde herkes kis aylarinda kilo alir.. a.s
simdi spora basladim ya; ben de sizler gibikilo verir miyim acaba ??:çok üzgünüm:
kandilmimişş bugün?hereksin kutlu olsunnn...aa ilk defa duydumm,şeker mi topluyolarrr çoccuklarr,bizim burda yokkk hiç,sadece bayramlarda şeker toplarlar....
anchusa güzel güzel serinle,çarpılma....güle güle kullan klimanı.
milkshake,ne adar iştah açıcı bir nick,kahve kokusundan sonra 2.favorimm....hoş geldin....
ayy,öğle yemeğimde yanlış yazmışımm,,2 porsiyon değil tabiki,2 parçaa yani yarım porsiyon oluyo............
delikafadulden abonelik olayını bende şimdi yaptım bilmiyodum forum takip yazdığım mesajlardan doğru giriyodumdelikafadulden
ben tiroid hastasi oldugum halde sporla verdim. bence sporun etkisi cok buyuktu ebnim kilo vermemde...
cumartesi gecesi giymeyi planldigim elbiseyi deneyeecgim. insallah cok bol gelmez..
dogru soyluyosun cnm, sporsuz zayiflamak diye bisey mumkun olmuyor; hic yemese bile veremiyor insan.
ins. ben de veririm bundan sonra.
ay bir dene bakalim, bol gelmez insallah..
bu arada kandilde seker toplandigini ben de hic duymamistim; kandilde helva yapilir, komsulara dagitilir,
bu cocuklar biraz firsatciymis anlasilan.
bence artik calana acma kapiyi)))))))
temel kurallarimiz (yeni gelen arkadaslar icin
-- cuma gunleri kilo bildirimi lachesis arkadasimiza yapilacak
-- gunluk yiyip ictiklerimiz kocumuzun yorumlari icin buraya yazilacak
-- egzersiz diyetimizin bir parcasi olacak mutlaka
-- bitki caylarindan faydalanilacak
-- 6 ogun beslenilecek; ara ogunler, meyve-kuru meyve- ceviz- sut- yogurt vs seklinde olacak; ana ogunler izgara, sebze, salata'lardan olusacak
simdilik aklima gelenler bunlar;
arkadaslar da yardimci olurlarr
ben de diyorum aynisini.
da gunaha girmeyeyim de sabahtan beri kapi caliyor. bayramda cocuklar bayram parasi toplar ya hani el opup... ay kandilde hic ama hic duymamistim bunu.. 15 dk da bir cocuk ordusu gelip elimi opup kandil kutluyorlar. ne yapacagimi sasirdim yaaaaaaa....bizim mahallenin arkasinda bir mahalle var oradan geliyorlar galiba..elimi opmek de istiyorlar.... immmdaaaaaaattt.. evde seker cukulata kalmadi....
darisi butun olmayanlarin basina
darisi butun olmayanlarin basina
evevt yyaa,,okuyunca a kötüü oldummmm....bende 2 porsiyon 8 parça çok değil mi demişti düzelttin neyse
merhaba kızlar benide aranıza alırmısınız ama ben sizden daha kiloluyum boy 169 kilo 67 - 68 gidip geliyorum bide ben bu sitede yeniyim sizide tesadüfen buldum ben sabahları ve akşamları aç karnına soğan ve maydanoz suyu içiyorum 1 hafta oldu yağları eritiyormuş tek şikayetim yüzüm terlediği zaman çok yağlı oluyo ben bu siteyi kapatınca sizi nasıl bulucam
amin diyim
biz klima taktırmadık yeni evimize seyyar ufolardan alalım dedik her odada faydalanabilmek için
güya ev hediyesi olarak gelecekti kayınvalidelerden
canim siizin orasi da cok sicak oluyor mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?