50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menum

uyanınca maydonoz suyu

sabah: 1 haslanmıs yumurta, 1 dom,1 salatalık, dereotu, yesil cay

ara: bir avuc kiraz, 1 fincan sut

oglen:2 parca nuggetlı bol salata, yesil cay

ara:4 erik

aksam: corba, ayran (dusunuyorum)

ara:yesil cay, elma

yaptıgım egzersizler: tibet, callan karın,ebruplates, start it up

bol su içtim bardagımda hep bi parca limon vardı

herkese ii kandillerr

güle güle semerta senin ve

@herkes Regaib Kandiliniz mübarek olsun canlar
inşallah istediğimiz kiloya kavuşuruz hepimiz
herkesin gönlünden geçeni versin Rabbim

yillarca matsiz pilates yapmis biri olarak sunu soyleyeyim matla yapmak daha kolay ..ve sirtina batmiyor yer..bence bir mat edin, ya da ona benzer bir duzenek kur..

filtre kahveyi heryerde bulabilirsin. su anda kullandigim migrostan.normal cekilmis filtre kahve.(normalde kahve cekirdegi alip evd eben ceker kullanirim ama su siralar marketten daha onceden aldigim kahveyi bitirmeye calisiyorum..minik bir french press edindin mi hazirlamasi da caydan kolay. sicak su ve kahve koyup 5 dakika bekleyip frenc pressi ittiriyorum asagiya... ama ben genellikle tembel oldugumdan turk kahvesini (ya da filtre kahveyi ama turk kahvesiyle bu method daha guzel) kupanin icine koyup uzerine soguk su koyup, mikrodalgada 1 dakika pisiriyorum.
sonra da icine bir parca bergamut, ya da vanilya ya da tarcin attinmi keyfine diyecek yok..
turk kahvesi ya da filtre kahve gunde 1 kupayi gecirmedigin zaman cok ama cok faydali.. antioxidant ozelligi var. antiaging ozelligi bile var.. ben cok acik ictigim icin kahveyi iki uc kupa icme hakki goruyorum gun icerinde,

sagol anchusacigim;

ben bir mat edineyim en kisa zamanda, o zamana kadarda bi battaniye sereyim bari altima..

su filtre kave yapma seyinin adi da french pres 'mis demek, bak onu bilmiyodum, alayim ondan da, nerde bulabilirim;
migrosta o da var midir ?

hem de bu hafta 2 kere kahve ictim ya ben sunu farkettim, kahve bagirsaklar calistiriyor, o yuzden baslicam kahve icmeye.

cok sagol canim;
gercekten de cok gormus, kulturlu bi kizsin sen..

kızlar selammm
sızlerı cok ozledımmm canlar
regaıp kandılınızı kutlar yanacıklarınızdan operım
allah tum dualarınızı kabul etsın ınsallah

HEPİNİZİN KANDİLİ KUTLU OLSUN...Bugün edilen dualar kabul olurmuş...
ahh cizelgemdeki kiloya bi ulassaydim yeniden bu haftaaa
ulaşırsın ya üzülme...
yok yok,zaten onu içmeye iseğimde yok..karnım aç
yemek söyledim ,gelsin onu yicem..
belkide açılktan dönüyordur başım
cnım kaç haftalık oldu şimdi 2 kilo aldın demi....
iyi aksamlar hepinize,

spatzi goremedim bugun ???
iyi akşamlar

MENÜM
sabah
domates
kk peynir
3 zeytin
1 dlm kızarmış ekmek

ara
1 ceviz

öğlen
1 tabak yağsız yogurtlu mantı

akşam(düşündüklerim)
1 but ızgara
az yağlı salata

Hareket== ev tmziliği ve 30-45 dk yürüyüş...

bizim burda zuccaciyelerde bile var artik.. ama lachesis onlarin orda cok zor buldu. sonunda hatirladigim kadariyla migrostan aldi. ona bir sor istersen.... bitki caylari icinde kullaniyoruz french press i.... ayni methodla bitki cayi demliyoruz icinde...

Valla ben de bu mikrodalga teknigi almanlardan ogrenmistim. benden habire turk kahvesi istiyorlardi.(onlar da pek tuketmiyorlar nescafe) bizim gibi pisirmek zor geldiginden boyle iciyorlardi, ben de denedim ve tadi nescafeden guzel geldi. (tabii gercek turk kahvesinin tadinin yanindan gecemez). simdi pratik diye yapiyorum her zaman. bitki cayindada yni methodu deniyorum. bitki cayini atip n1 dk mikrodalgada psiiriyorum..

ya anchusa,,biarz cahilceyimm bu konudaa,,tek uzmanlık alanım türk kahvesi,diğerlerini içmem ve anlamamm..bir ara,jacobs un maxvell hause gibi adı olan bir kahveii vardıı,içiyodummm o filtre kahve mi?

bir ara da tiramisu yapma için monarc gibii adı olan bi kahve almıştımm nescafe diyee,,o filtre kahve olabilir mi?onun tadı bana acıı gelmiştii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…