50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa arkadaslar iftardavetlerınden hıc bır dıyet yapamıyorum elm sıkesı ıcıyordum onuda bosladımve hala 59 um artı umdumu kestım ben bayramda zayıf gorunmek ıstemıstım cok am az zamn kaldı artık bayramdan sonra basıyım dıyorum kurbana anca .inş tabiii:)kaydirigubbakcemile3

Bu hafta diyetisyenimin verdiği liste:

Sabah:
(Yataktan kalktıktan bir saat içinde kahvaltı yapılmalı)
1 bardak sıcağa yakın ılık su,
2 kuru kayısı(diyet yaparken problem yaşayanlara)
1 dilim peynir yada 1 yumurta
2 dilim ekmek
1 bardak oda sıcaklığında su
Domates, salatalık, yeşillik serbes..

Kuşluk:
1 adet meyve

Öğle:
2 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 4 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1/2 bardak yoğurt veya 1/2 bardak süt veya 1 bardak ayran
Bol salata(az zeytinyağlı)

ıkindi:
1 dilim ekmek
1 dilim peynir

Akşam:
2 porsiyon et (tavuk, balık, et ızgara yada haşlanmış olmalı) veya 4 kaşık sebze yemeği ve 1 porsiyon et veya 6 kaşık etli, kıymalı sebze yemeği
1 dilim ekmek
1/2 bardak yoğurt veya 1/2 bardak süt veya 1 bardak ayran
Bol salata(az zeytinyağlı)

Gece:
1 adet meyve

mrb herkse:) uzun zmndr ınternetımı kullanamıyordum tekrar burda olmak guzel:)10 gundur dıyet yapıyorum ama lısteye baglı kalmadan ve 2 ogunle ..cunku cok denedım ana ogunlerde az yedıgım halde ara ogunlere mıdemde yer kalmıyor okul acılana kadar da erken kalkabılcegımı hıc sanmıyorum yemek saatlerımı 12 ve 17 olarak belırledım 12de sadece nesfıt yıyorum 17de sebze ya da et olrsa 5 dılım.Gece acıkırsamda max 2 elma yıyorum.haftada yaklasık 4 saat yuruyorumBır de form cayı ıcıyorum tadı guzel tavsye ederım sımdılık 10 gunde 59dan 57.6ya dustum.Artık daha sık yazarım herkese basarılar:)

Son düzenleme:

canım ben normalde bu kadar yemiyorum, ekmekler falan ne öyle ya, ikindide bile var :1shok:

heralde bu diyeti yaparsam kilo alırım...?

kızlar mrhaba nası gıdıyo bayramda yaklastı bayramdan sonra daha sıkı devam ederız dıyete ınşallah ama benım tavsıyem mutlaka yuruyus egzersız yapın cunku ozman hem dha cabuk kılo verıyo ınsan hem daha kalıcı oluyo hemde vucut kılo verınce sarkmıyo sıkılasıyo.bu aralar bayram temızlıgı falan yuruyus yapamıyrum ama bugun soz verdım kendıme yapıcam.ben soyle bı plan uyguluycam bır gun yuruyus bırgun egzersız yapmayı dusunuyorum.deneyımlerıme dayanark 1 saat yuruyusun ve ufak tefek kendını cok yormadan sorunlu bolgere yapılan egzersızlerın cok faydası var benden sıze bır tavsıye kızlar bırde yeşil çay ve eger basen selulıt problemı olanlar varsa kabak lıfı kesesı cok ışe yaıyor.ama en başta ınançlı olmak gerekıyo yapabılecegınıze ınanın bunun cok faydası var.ALLAH hepımızın yardımcısı olsun ve ayrıca kadır gecenız mubarek olsun kızlar opuyorumnanaktan

canım ben normalde bu kadar yemiyorum, ekmekler falan ne öyle ya, ikindide bile var :1shok:

heralde bu diyeti yaparsam kilo alırım...?

Bende diyetisyenime aynı şeyi söylemiştim. Ben bunları yersem kilo alırım diye ama bir ayda yağdan 3 kg verdim ve her haftada verdiği listeyi sizlerle paylaşmaya çalışıyorum. Hepimiz kilo vermeye çalışıyoruz. Önemli olan sağlığımızı kaybetmeden düzgün beslenerek kilo vermek. Bence gittiğim diyetisyen işin bilincinde ve işinide düzgün yapıyor.

Bugüne kadar kafama göre diyet yaptım çok da güzel kilo verdim ama sonra fazlasıyla geri aldım. Tartıda azalma görünce hepimiz çok seviniyoruz. Ancak kilolar yağdan mı gidiyor kastan mı gidiyor önemsemiyoruz.

günaydın kızlar ben bu haftayı iftar davetleri ile geçirdim ve bol bol yedim son iki gün içerisinde yediklerimle 5 kişilik bir aile doyardı:kedi:
bugün 54 kiloyum arkadaşlar, yediklerime dikkat etseydim 53 lü rakamları görecektim heralde

Günaydın Herkese

Tekrar hatırlatma
Bugün tartı günümüz. Listeyi yarın yayınlıyorum.

Sevgiler &% Herkese Bol zayıflamaaaaaaa

Kızlar geçen hafta 57.2 kiloydum, bu hafta 56.3 kiloyum ve regl oluyorum.

kilo vermemin sebebi iftarda canım hiçbişe istemiyor su ile karnım şişiyor. Kilo vermek için ramazan da bir çaba sarf etmedim. ınşallah hasta olmam sonuçta dengesiz ve sağlıksız beslenme oluyor.

selam kızlar
şu ramazan bir an önce bitse de zayıflamaya başlasam :sm_confused:
yoksa 60-69 kilo grubuna transfer olacağım kaydirigubbakcemile3

slm kızlar malum tartı gunu kılo bıldırımı yapayım 55 hedefıme 5 kılo kaldı ınşallah hepımız hedefımıze ulasıcaz.opuyorumnanaktan

ay ben unuttum bugün tartılmayı :çok üzgünüm: yarın tartılırım sabah yazarım kızlar :enbuyukkk:
umarım vermişimdir ama bu hafta yedim baya ya aynı olsam razıyım :çok üzgünüm:

Günaydın Kızlar
Listede hala eksikler var. Öğlen bildirim yapacağım. Lütfen herkes dünkü kilosunu bildirsin

Sevgiler

merhabalar herkeze. ben aranıza yeni ktıldım. aslında hiçbirimiz obez falan deılız ama o 3-5 kılolar daha zor bence benım boyum 164 flan ve kılm da 56. sımdı sız bu kılo çok normal diyeceksiniz ama bence kilo deil ölçüler önemli ve nekadar kasın oldugu bu yuzden ben zayıf klasmanına gıremıyorum. 3 gun once basladım diyete ve bu defa cok kararlıyım.bu arada kızlar ben bır doktor arkadasımın tavsıyesıne uyarak dusuk karbonhıdrat diyeti yapıyorum yani daha çok protein yıyorum ve bir gram bıle seker almıyorum. amacım 52 olmak. daha tartılmadım salı gunu 1 hafata olunca bakıcam artık ve sizede bildirecegim. birazada spor yapmak lazım ben ıyıce bosladım.
neyse hepimiz umarım istediğimiz kiloya kavusuruz.

Günaydın Kızlar
Listede hala eksikler var. Öğlen bildirim yapacağım. Lütfen herkes dünkü kilosunu bildirsin

Sevgiler

kızlar selam. ben çooook uzun zamandır buralarda değildim. hala çaba gösterdiğimizi bilmek ise çok guzel. Selishacığım gorduğum kadarıyla liste işini sen devralmışsın. ben işten ayrıldığım için ve evimde olmadığım için bir suredir ne tartılabiliyorum ne nete girebiliyorum. bayramdan sora döneceğim ama aranıza. kilolardan kurtulmayı eskisinden cok istiyorum artık.:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…