50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugunku menum

uyanınca maydonoz suyu

kahvaltı: 1dom,1salatalık,az dereotu,peynir,etimek,yeşil cay

ara:bir avuc kiraz bir fincan sut

oglen: 1 kase corba,avuc ici kadar cavdar ekmegi,2kasık yogurt

ara:3 tombul erik

aksam: mantar sote, 2 kasık barbunya ,2 kasık bulgur pilavı

içilenler: 2 bardak yesil cay,1 bardak çin zayıflatma cayı, bol su

yatmadan kiraz sapı içicem

egzersiz: tibet,callan karın, ebru plates, start it up, bol ev temizligi

start it up yapıcagım zaman stres oluyorum :))

selma millet, bugunku menum..
sabah 1 dilim ekmek, light krem peynir,cay
oglen 1 dilim ekmek, 1kase sebze corbasi
ara 1 minik light yogurt
aksam izgara tavuk gogsu 2 kasik pilav salata
yatmadan da 1-2 kayisi yirim belkim:))
5i biyerde cayda ictim:))
hadi bakalim..

MELABAAAAAAAAAAAAA ben geldim ama hemencik cikip RAMP IT UP yapip gelip hava atacagim:))

norraaaaaaaaaa naber can :))

YENI KOC

AZULOSDFSAHDJFSHDFSHFGSFH

offffff kullanici adini asla hatilayamam ben simdi:)) ama anladiniz siz onu bi de yeni koc gece 12den sonra koc oluyor :)) hadi operimm herkesleri guzel menuler gordum afferin:))

kızlar 80-89lar kh diyetine gore puanlıolar yediklerini ve 40ı gecmemek gerekiomus ornegin

yumurta 0
peynir çeşitleri 1

3 zeytin 1
yarım domates 3
1 salatalık 4
1 dilim light ekmek 8

5 kiraz 4

1 kase yoğurtlu yumurtalı tavuk çorbası 7 diyelim

bilginiz varmı bu diyetten puanlamadan..

taze fasülye domatesiyle birlikte 10 diyelim

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babymomcum iyiymis de nerden bilecegiz o puanlari bi de kocun o puanlarla ugrasmasi zor olur ama bilen varsa paylasirsa kendi hesaplamasini yapmak isteyen de yapar guzel olabiling:)

düşük karbonhidrat diyeti listesi var burada, ama onu doktorlar tavsiye etmiyorlar, kısa süreli kilo vermek için iyiymiş, ama kalıcı kilo vermek imkansızmış bu şekilde.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babymomcum iyiymis de nerden bilecegiz o puanlari bi de kocun o puanlarla ugrasmasi zor olur ama bilen varsa paylasirsa kendi hesaplamasini yapmak isteyen de yapar guzel olabiling:)

yesam kuzum tartılabildin mi, ne kadar oldun?

sagol tatlim, annem geliyo bugun trden onu bekliyom, o gelince kendimi spora vericem rahat rahat o benim sipama bakarken:)))

kızlarrr merhabalar bugun ben ayran detoxsundayım kahvaltıda yapılıomus ben bütün gün ayran yenilio sandıydımkaydirigubbakcemile3 nese yarın kahvaltıdan sora yaparım spor olrak bugun 125 kez ip atladım onuda çok zor atladım valla dün 500 atlamiştım koçumuz bugünün menüsü ve sporuyla sen birincisin diyince gaza geldim 500 daha atladım onuda bugun yerimden zor kalkıorum valla okadar çok hamlamişimki bugun iki kez banyo yaptım basarken bile acıo düşünün nese şuan accık ii şimdide nivea body ve slim in 6 yapım yeter herhalde bugünlükopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yesam kuzum tartılabildin mi, ne kadar oldun?

canim makina bozuk cikti yaa gelecek persembeye kaldi soyledim bu makinanin durumu nedir bi yaptirin haaa dedim kizdim en kizgin halimle:) boyumu da tam olarak soyleyecek bakalim:)

sagol tatlim, annem geliyo bugun trden onu bekliyom, o gelince kendimi spora vericem rahat rahat o benim sipama bakarken:)))

ohhh canim yaa ne guzel valla aman kendini yemege verme de

@SENSEEEEEEEEEEEE kuzum sen 1.55din yaw 1.53 e indirmissin boyunu nasil oluyor zayiflayinca boyun da kisaliyor sanirim heheh:)

BILIN BAKALIM BEN NAPTIMMMMMMMMMMMMM hehehhe:))

ramp it up sekerimmm hehhehe ayy dur kucuk harfle yazmisim ole olmaz

YAPTIKLARIMMMMMMMMMMMMM

1-RAMP IT UP

TEMBEL ZUKKSEDDIN NERDE onun da ramp it up yapmasi gerekiyor ama tirt hehehe:)

BILIN BAKALIM BEN NAPTIMMMMMMMMMMMMM hehehhe:))

ramp it up sekerimmm hehhehe ayy dur kucuk harfle yazmisim ole olmaz

YAPTIKLARIMMMMMMMMMMMMM

1-RAMP IT UP

TEMBEL ZUKKSEDDIN NERDE onun da ramp it up yapmasi gerekiyor ama tirt hehehe:)

yesaaaa naber kız cadı?sempatiksalakcinni

ben start it up yaptım, üstüne de slim in 6 karın şeysinden.yahuu bu göbek ne zaman bırakıcak peşimi!

kızlar bugun cok yorumlayamadım menulerınızı sınırlıyım bırazda hıc yazasım gelmedı zor zar plates yaptım ama gozume carpan bır kacamak olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…