50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

beyaz show da defne samyeli çıktı ne fizik var kadın da ya

zayıf
18 yaşından beri aynı kilodaymış
ha ha bide kibariyeye bakın şişko haliyle mini etek giymiş bide

canım sen yolculuğa çıkmıyormuydun

canım ona sınırlıyım zaten sabahtan otobuslerde yer yoktu gece 12 ye yer ayrttım dedmkı aksam 11 de geırm alırım sonra servıs ne zaman gelecek dıye aradım adam burdakı cocuk sıze yanlıs yerı ayırmıs orası satılmıstı arabada yer yok kusura bakma dedı bırde usrune sevgılımın babası hastalanmıs yogun bakımdaymıs neyse sımdı bırqazdaha ıyı oldu artık bısey cıkmazsa sabah 7 ıcın yer ayrttım tabıkı baska fırmadan uyanabılırsem gıderım

yesaaaa naber kız cadı?sempatiksalakcinni

ben start it up yaptım, üstüne de slim in 6 karın şeysinden.yahuu bu göbek ne zaman bırakıcak peşimi!

napiyim spatz cadisi:)) cok yoruldum canim ya yatacagim sanirim:)))

ohhh afferin sen de guzel yapmissin bi sen bi ben zaten canim gerisi tiris heheh saka saka bi tek TEMBEL ZUKSEDDIN tiris bi de MELAHAT

DULCIIIIIII ile YASEMNCIGIMI hiiiiiiiiiiiiic saymiyorum zaten onlari herkes biliyor hehehe

canim yaw gorduk senin gobegini minnacigin da minnacigi yok gibi bi sey ama o pack yaparsan duzenle dumdumdum duz olur benceeeeee kaydirigubbakcemile2

canlarim son kez yazayim yatayim yesa yine RAMP IT UP yapti bugun 2. gunu:))) hadi operim herkesleri al yanaktan:))

YENI KOCUMUZ

AZULOSJSDGHJHGADFJGADFJDJF A BASARILAR

ESKI KOCUMUZ

WATERIM SPIDERIME OPUCUKLER

kızlar selam bana haber verin bakalım haftanın birincisi kim oldu,bu arada dünden beri ramp a başladım onu yapıorum bugün 2,günüm olacak daha yapmadım saat 1 de başlıcam.bugün yediklerimde pek bi vassat aslına bakarsınız,ayy ben tartılmadımda regli oldum çünkü şişim,yeni koç kim bide

ya kızlar gecenin bu saati tekrar geldim ama kimse yokmuş ya ben bu aralar iice saldım yemek konusunda bide regli oldum ya tatlılar meyveler tam gaz maş. kendime dur demem lazım kocam gelecek yaklaşık 20 gün sonra ve beim o gelene kadar 2 kilo verebilmem laım en az,yoksa anlamıyacak kilo verdiğimi ben bile anlamıyorum verdiğimi sanki aynıyım,aynada sadece biraz daha sıkıyım ama gene aynı kilo gibi duruom aynada, yok böle bi olay ya sinirlerim bozuldu buna
bu arada ramp ta 2,günümü tamamladım,CADI YESAYA DUYURULURRRRRRRR

Günaydın kızlarrrrrrrrrr

WATERIM SPIDERIM koçluğun için çok sağol canımmm

bu haftanın koçu kim ki?

ona da şimdiden kolay gelsinnnnn :)

Azuloymuş koç e uğruyo mu ki azulo ben uzun süredir görmedim hiç yaa??

gelsin bırakmasın bizi koçsuuuzzzzzzzzzz :)

Son düzenleme:
@SENSEEEEEEEEEEEE kuzum sen 1.55din yaw 1.53 e indirmissin boyunu nasil oluyor zayiflayinca boyun da kisaliyor sanirim heheh:)[/B]

Ay sorma yaa en son geçen gün erkek arkadaşım ölçtü cidden 153 ben de inanamadım :)

çekiyo muyum acaba yaa?? sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
kuzum günaydınnnn nasılsın??

kilo ne durumda herşeyden önce moralin nasılll bakiiim??

provan ne zaman?

ayyy ne sordummmm

dün ilk provam vardı canım.

sadece beyaz kumaş ve iğneler vardı üstümde onla bile heyecanlamdın ayy ne

manyağım..sempatiksalakcinni

kiom en 55ti dün tartılamadım ama gören herkes kesin 52-53sün sen dedi çok mutlu oldum delikafadulden

ay birden inceldim sanki sensem yaa...

geçen hafta böyle değildim..

e incelince moralde düzelio tabiii...

haaa bide gelinliğin içine dün çamaşır aldım..

en küçük bedeni oldu belime :dance:

ama ondan göğüslerim fırtladı bi büyüğünü aldım..

olsun bunada şükür

OHHHHH ne güzel işte yaaaa

çok sevindim kuzucuğum yaaa olumunekankayizsmile

göğüs büyük olsun zaten yaa benimkiler patlamış balon gibiydi zor toparladım valla ama hala minicik kaydirigubbakcemile3 85-90 kullanıyordum şimdi 75-80

göğüs olmalı valla bel de ince duruyo o zaman kaydirigubbakcemile2

beslenme şeklini değiştir dedin ya çok işe yaradı..

bide o dediğin detox.. geri alırım die korktum ama almadım..

beslenme şeklini değiştir dedin ya çok işe yaradı..

bide o dediğin detox.. geri alırım die korktum ama almadım..

yerimseniben

artık almazsın yaz geldi zaten sürekli hücreler devir daim ediyo sadece susuz bırakma kendini yeterrr :)

çok sevindim çoooooooookkkkkkkkkkkkkk Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…