ay kızlar bugun canım hiç bişey yapmak istemiyor
internette alışveriş sitelerine bakıp duruyorum. halbuki haftalık rapor yapmam lazım, müşteri aramam lazım, maillerimi cevaplamam lazımmmmsempatiksalakcinni
bu cuma günleri böle cozutuyor insan.
bende kıyafetlere bakıyorum netten
spatzcimm;
spor salonunda pilates hocaniz hangi hareketleri yaptiriyor size;
isimlerini biliyorsan yazabilir misin?
dogru videolardan calisip calismadigima emin olmak istiyorum da..
forumun kızları işimizden olucaz bu kadarmı olur sabahtan beri 3 5 telefondan sorun çözdüm gerisi lak lak webden pilates topu lastiği falan bakıodum bende:) sıkıntı kadınlara alışveriş olarak dönüyoo anlaşılan
havada kapalı burda Allahtan yapış yapışlık durum yok
lara hudson nasil, iyi mi?
5 day fit pilates nasillll??
pilatese doymuyorummm; anchusacimin da basini yiyorummm
ben 2 gundur ayni durumdayim spatz.
is yapmak istemiyorum hicccc, sanki biseye moralim bozulmus gibi hissediyorum ama oyle bisey de yok
anlamadim..:-((
yaa ben hala kliki merak ediyorumm
ben de kıyafetlere bakıyorum nilufertkaydirigubbakcemile2
bu yaz yakın bir kaç arkadaşımın düğünü var. onlar icin abiye kıyafet bakıyorum. yani çok abiye olmıcak ama kısa, sade ve şık, cıvıl cıvıl ama bi yandan da sexi birşey olsun istiyorum. çok şey istiyorum dimikaydirigubbakcemile3
lara hudsonı indirdim de hiç denemedim 5 day fit plates anchusanın önerdiği rapid libraryden bulabilirsin.
tatil dönüşü etkisidir belki, çalışmak zor oluyor tatil dönüşlerinde.
benim de aynen öyle bişeyler bulmam lazım. kaydirigubbakcemile5
rapid sifrem yok cnm, uzun suruyor indirmem rapidden :-((
neyse bakicam bi caresine artik..
ben de kıyafetlere bakıyorum nilufertkaydirigubbakcemile2
bu yaz yakın bir kaç arkadaşımın düğünü var. onlar icin abiye kıyafet bakıyorum. yani çok abiye olmıcak ama kısa, sade ve şık, cıvıl cıvıl ama bi yandan da sexi birşey olsun istiyorum. çok şey istiyorum dimikaydirigubbakcemile3
bende 1 aydır aynı arayıs ıcındeyım ama bırsey bulamadım bulursan hbr verkaydirigubbakcemile3
benım yol ısıde geceye kaldı bır pazara gıdeyım bende evde canım sıkıldı
iyi selulit yagi... vichy den hic bir farki yok... ozellikle banyoidan sonra iyi yakiyor....zaten yag da eritme ozelligi varmisanchusa canim;
sac bakim yagini birak da, sen selulit yagindan haber ver;
devam ediyor musun? iyi geldi mi??
cuma gunu tatile cikiyorum. cumaya kadar uygunum ben de..anchusa, spatz bulusma konusunu hemen ciddilestiriyorum,
temmuzun ilk ve 2. haftasi bizim rapor donemimiz, ben cok yogun olucam, birakin oglen cikmayi, h.sonu mesaim bile olabilir :-((
onmuzdeki hafta ici cok musaitim ama.
pazt- sali- crs, size hani gun uyarsa soyleyin bigun onceden, benim ogle saatim cok uzun degil ama 1 saatligine cikabilirim;
isterseniz alisveris merkezinde bulusuruz, isterseniz isyerime gelin burda guzel yemeklerimiz de var, bir de cafemiz var, yemek de kahve de ismarlayabilirim size.
siz bana gun soyleyin olur mu?
tabi onumuzdeki hafta sizin icin de uygunsa.
kızlar ben söz veremiyorum, ama elimden geleni yaparım gelmek için. öğle tatilimi biraz uzatırım, yolları kısaltırım filanhihoyyyt
şu anda uygun görünüyor önümüzdeki hafta
5 day fit pilates harika... winsora benziyor bayagi... ama dvd ye sigmadigi icin cekemedim sana gorustugumuzde laptop getirebilirsen ben de hard discimi getiririm herseyi kopyalariz..lara hudson nasil, iyi mi?
5 day fit pilates nasillll??
pilatese doymuyorummm; anchusacimin da basini yiyorummm
ben de merak ediyorum. ses yokmu klikten henuz???ben 2 gundur ayni durumdayim spatz.
is yapmak istemiyorum hicccc, sanki biseye moralim bozulmus gibi hissediyorum ama oyle bisey de yok
anlamadim..:-((
yaa ben hala kliki merak ediyorumm
var veriririmanchusa 5 day fit pilates linki var mi sende ??
dvd ye sigmiyor. problem orada canim..ben indirirsem yazıp getiririm sana canım. lara hudson hazır zaten, şuan da lastikli olanı indiriyorum onu da eklerim.
ben indirirsem yazıp getiririm sana canım. lara hudson hazır zaten, şuan da lastikli olanı indiriyorum onu da eklerim.
canım isimlerini hiç bilmiyorum. ama önce topun üzerinde oturarak boyun ve sırt esnetiyoruz. sonra topu öne ve yanlara uzatarak vücudumuzu iyice gerdiriyoruz. sonra sırasıyla kol, bacak, kalça, karın ve bel hareketleri yapıyoruz. en sonunda da streching yapıp noktalıyoruzzzzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?