50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlaaaaaaaaar

ben bugün çalışıyorum ve tartılamadım haliyle
kaçım bilmiyorum bile

ay kızlar bugun canım hiç bişey yapmak istemiyor

internette alışveriş sitelerine bakıp duruyorum. halbuki haftalık rapor yapmam lazım, müşteri aramam lazım, maillerimi cevaplamam lazımmmmsempatiksalakcinni

ben 2 gundur ayni durumdayim spatz.

is yapmak istemiyorum hicccc, sanki biseye moralim bozulmus gibi hissediyorum ama oyle bisey de yok
anlamadim..:-((

yaa ben hala kliki merak ediyorumm

ay kızlar bugun canım hiç bişey yapmak istemiyor

internette alışveriş sitelerine bakıp duruyorum. halbuki haftalık rapor yapmam lazım, müşteri aramam lazım, maillerimi cevaplamam lazımmmmsempatiksalakcinni

bu cuma günleri böle cozutuyor insan.

bende kıyafetlere bakıyorum netten

bu cuma günleri böle cozutuyor insan.

bende kıyafetlere bakıyorum netten

ben de kıyafetlere bakıyorum nilufertkaydirigubbakcemile2

bu yaz yakın bir kaç arkadaşımın düğünü var. onlar icin abiye kıyafet bakıyorum. yani çok abiye olmıcak ama kısa, sade ve şık, cıvıl cıvıl ama bi yandan da sexi birşey olsun istiyorum. çok şey istiyorum dimikaydirigubbakcemile3

forumun kızları işimizden olucaz bu kadarmı olur sabahtan beri 3 5 telefondan sorun çözdüm gerisi lak lak webden pilates topu lastiği falan bakıodum bende:) sıkıntı kadınlara alışveriş olarak dönüyoo anlaşılan
havada kapalı burda Allahtan yapış yapışlık durum yok

spatzcimm;

spor salonunda pilates hocaniz hangi hareketleri yaptiriyor size;
isimlerini biliyorsan yazabilir misin?

dogru videolardan calisip calismadigima emin olmak istiyorum da..

spatzcimm;

spor salonunda pilates hocaniz hangi hareketleri yaptiriyor size;
isimlerini biliyorsan yazabilir misin?

dogru videolardan calisip calismadigima emin olmak istiyorum da..

canım isimlerini hiç bilmiyorum. ama önce topun üzerinde oturarak boyun ve sırt esnetiyoruz. sonra topu öne ve yanlara uzatarak vücudumuzu iyice gerdiriyoruz. sonra sırasıyla kol, bacak, kalça, karın ve bel hareketleri yapıyoruz. en sonunda da streching yapıp noktalıyoruzzzzemuszemus

ay canım aynen öyle yaaa.. bi burdaki iş arkadaşlarımla muhabbet ediyorum, sonra dönüyorum bi size laf yetiştiriyorum. bi yandan da alışveriş siteleri filanhihoyyyt

lara hudson nasil, iyi mi?

5 day fit pilates nasillll??

pilatese doymuyorummm; anchusacimin da basini yiyorummm

lara hudsonı indirdim de hiç denemedim 5 day fit plates anchusanın önerdiği rapid libraryden bulabilirsin.

is yapmak istemiyorum hicccc, sanki biseye moralim bozulmus gibi hissediyorum ama oyle bisey de yok

tatil dönüşü etkisidir belki, çalışmak zor oluyor tatil dönüşlerinde.

benim de aynen öyle bişeyler bulmam lazım. kaydirigubbakcemile5

rapid sifrem yok cnm, uzun suruyor indirmem rapidden :-((

neyse bakicam bi caresine artik..

bende 1 aydır aynı arayıs ıcındeyım ama bırsey bulamadım bulursan hbr verkaydirigubbakcemile3

benım yol ısıde geceye kaldı bır pazara gıdeyım bende evde canım sıkıldı

bende 1 aydır aynı arayıs ıcındeyım ama bırsey bulamadım bulursan hbr verkaydirigubbakcemile3

benım yol ısıde geceye kaldı bır pazara gıdeyım bende evde canım sıkıldı

tamam canım haber veririm. ben taksimdeki pasajlara bakmayı düşünüyorum.orda çok orjinal şeyler bulunabiliyor. ama daha acelesi yok diye ağırdan alıyorum.

anchusa canim;

sac bakim yagini birak da, sen selulit yagindan haber ver;

devam ediyor musun? iyi geldi mi??
iyi selulit yagi... vichy den hic bir farki yok... ozellikle banyoidan sonra iyi yakiyor....zaten yag da eritme ozelligi varmis
cuma gunu tatile cikiyorum. cumaya kadar uygunum ben de..
kızlar ben söz veremiyorum, ama elimden geleni yaparım gelmek için. öğle tatilimi biraz uzatırım, yolları kısaltırım filanhihoyyyt
şu anda uygun görünüyor önümüzdeki hafta

lara hudson nasil, iyi mi?

5 day fit pilates nasillll??

pilatese doymuyorummm; anchusacimin da basini yiyorummm
5 day fit pilates harika... winsora benziyor bayagi... ama dvd ye sigmadigi icin cekemedim sana gorustugumuzde laptop getirebilirsen ben de hard discimi getiririm herseyi kopyalariz..

ben de merak ediyorum. ses yokmu klikten henuz???
anchusa 5 day fit pilates linki var mi sende ??
var veriririm
ben indirirsem yazıp getiririm sana canım. lara hudson hazır zaten, şuan da lastikli olanı indiriyorum onu da eklerim.
dvd ye sigmiyor. problem orada canim..

ben indirirsem yazıp getiririm sana canım. lara hudson hazır zaten, şuan da lastikli olanı indiriyorum onu da eklerim.

valla canim ne kadar iyi olurrr,
cok sagolun hepiniz;

sen de anchusa da spatzcim da ne kadar ilgilisiniz;
valla alakali alakasiz herseyi size sorasim geliyor siz boyle ince ince bana yanit verdikce )

lastikliyi de, lara hudsonuda, 5 day fit'i de isterim cnmcigimmm

su anda arayistayim; en uygun pilatesi bulma arayisi..
bonnie's pilates'i denemis miydin sen cnm ?

hmm tamam cnmcigim;
bana da boyun ve sirt agirlikli biseyler lazim aslindaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…