Sense, avatarın ne güzel olmuş ya. Miyav miyav. Ben de şu hödüğü değiştirsem iyi olur yakında.
Sevgilim_benim ismini değiştirdi mi? Beni gelişmelerden haberdar edin.
Ayrıca Yesaya çok özeniyorum, her gün ben de öyle spor yapabilsem bir günnnn diye düşünüyorum.
Ben de avatarımdaki Clive Owen hıyarını bir kediyle değiştirmeyi düşünmüştüm. Ama kopya gibi olmasın o zaman başka bi şi bulayımsağol canımmm miyav çok severim bennnn :)
AYYYY canlarimmmmm affferin cok super gidiyorsunuz ben de birazdan ramp it up imi yapsam diyorum aksama yapamayacagim
kilo veren herkesleri tebrik ederim LACHESIScigim super listen icin de ayriyeten tesekkurlerimi sunarim:))
lachesisim ben de teşekkür ederim canım sana liste
için ben şimdi bi temizliğe başları valiz maliz hazırla
8 gün boyunca ankarada olucaz
düğün neyim var
inşallah kilo alıp gelmem
herşeye dayanırım da
aoç dondurmasına dayanamam
şimdi kaçıyım gece belki uğrarım
uğrayamazsam da beni unutmayın anacıııııııııııım
sefiyorum sizleri
Ve haftanın birincisi 1.5 kiloyla sakaleynmaster :hooray:
Tebrik eder, gözlerinden öperiz opuyorumnanaktan
Gerçekten de senin gibi olacağım söyleye söyleye@NUTCASE canim yaa sen bu gidisle var yaaaa olacaksin sanirimm :))
Aaaa, elalemin reglinden sanane kız:mymeka:kaydirigubbakcemile3. Bak şimdi hatırladım "bugün regl olanlar listesi" gibi bir şey yapmıştı biri burada, sen miydin o?kaydirigubbakcemile3@TRUF canimmmmm gule gule git gule gule gel emi bol bol oyna kurtlarini dok hehe:)) aman deyim kilo neyim olma bu arada sen regl oldun mu gecikti mi ne oluyor ne bitiyor heheh:)
@TEMBEL ZUKSEDDIN nasil belli tembel oldugun valla ben 48 dklik videoyu 50dk yapiyorum hehehhehe:))) her bi yerini yapiyorum hih:)) lastigim yok olsun ama lastigim varmiscasina sikiyorum :"))
@BABYMOM canim yaa senin olculerin de o kadar kotu deeel sadece bel gobek kismin demek ki sen mekik agirli verip karin neyim calis bence SLIM IN 6 slim and pack yapabiling bak o cok sahane:)
@TEMBEL ZUKSEDDIN nasil belli tembel oldugun valla ben 48 dklik videoyu 50dk yapiyorum hehehhehe:))) her bi yerini yapiyorum hih:)) lastigim yok olsun ama lastigim varmiscasina sikiyorum :"))
@BABYMOM canim yaa senin olculerin de o kadar kotu deeel sadece bel gobek kismin demek ki sen mekik agirli verip karin neyim calis bence SLIM IN 6 slim and pack yapabiling bak o cok sahane:)
TEMBEL ZUKSEDDINE bak seennnnnn afferin yaw hergun pack demi yapiyorsun sen:) ben de yapacagim hih:)) ohh ne guzel canim alisiyor vucut agri neyim olmuyor tabii bi de esneme cok onemli bence super olacagiz super valla :) hadi hadi yat biraz sen yoruldun tabii cok geldi birden hehe:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?