50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canımmm miyav çok severim bennnn :)

merhaba arkadaslar bugun detoxsumun ikinci gunu ii gidiyor kacamak felan yapmadim kahvaltimi yaptim bulgurlu nohutlu mercimekli ve salatalikli ayranimi yedim simdi yarim saat sora yeniden yiycem ins detoxstan sora kilo vermem hizlanir hizlanirmi sizcebilmiyorumkismile

AYYYY canlarimmmmm affferin cok super gidiyorsunuz ben de birazdan ramp it up imi yapsam diyorum aksama yapamayacagim

kilo veren herkesleri tebrik ederim LACHESIScigim super listen icin de ayriyeten tesekkurlerimi sunarim:))

lachesisim ben de teşekkür ederim canım sana liste
için ben şimdi bi temizliğe başları valiz maliz hazırla
8 gün boyunca ankarada olucaz
düğün neyim var
inşallah kilo alıp gelmem

herşeye dayanırım da
aoç dondurmasına dayanamam

şimdi kaçıyım gece belki uğrarım
uğrayamazsam da beni unutmayın anacıııııııııııım

sefiyorum sizleri

AYYYY canlarimmmmm affferin cok super gidiyorsunuz ben de birazdan ramp it up imi yapsam diyorum aksama yapamayacagim

kilo veren herkesleri tebrik ederim LACHESIScigim super listen icin de ayriyeten tesekkurlerimi sunarim:))

rica ederim tatlım, ramp it up dizleri yoruyor mu?

rica ederim kuzu iyi tatiller şimdiden, aoç dondurması nedir?

@NUTCASE canim yaa sen bu gidisle var yaaaa olacaksin sanirimm :))

@LACHESIS yok canim cok sahane herkesler RAMP IT UP yapsin bence ama tabii start it up ne ki yaw ben parmagimda oynatirim onu demeye baslayinca gecebilirsiniz zaten kendi sitelerinde 1 hafta start it up 1 hafta ramp it up sonra hep burn it up denilmis ama ben ole yapamam sanirim:)))

@TRUF canimmmmm gule gule git gule gule gel emi bol bol oyna kurtlarini dok hehe:)) aman deyim kilo neyim olma bu arada sen regl oldun mu gecikti mi ne oluyor ne bitiyor heheh:)

@TEMBEL ZUKSEDDINNNNNNNNNNNNNNNN sana bi sorum var hani ramp it up da lastikle yapiyorlar ya benim lastigim yok senin var mi ben de lastiksiz katiliyorum onlara:)

yesacım lastikli yerler var yakol çalıştıran yerler o kısım 8 dk sürüro zaten ben o kısmın 3 dksında dumble(umarım yanlış yazmamışımdır) çalışıom kol altlarım için yani 48 dklık videoyu 43dk falan yapıorum lastik olmadığı için

@NUTCASE canim yaa sen bu gidisle var yaaaa olacaksin sanirimm :))
Gerçekten de senin gibi olacağım söyleye söyleye. Neyse, ya gerçekten kilolarınız değil de beden ölçüleriniz beni bayaa gaza getiriyor söyleyeyimkaydirigubbakcemile2.
@TRUF canimmmmm gule gule git gule gule gel emi bol bol oyna kurtlarini dok hehe:)) aman deyim kilo neyim olma bu arada sen regl oldun mu gecikti mi ne oluyor ne bitiyor heheh:)
Aaaa, elalemin reglinden sanane kız:mymeka:kaydirigubbakcemile3. Bak şimdi hatırladım "bugün regl olanlar listesi" gibi bir şey yapmıştı biri burada, sen miydin o?kaydirigubbakcemile3

@TEMBEL ZUKSEDDIN nasil belli tembel oldugun valla ben 48 dklik videoyu 50dk yapiyorum hehehhehe:))) her bi yerini yapiyorum hih:)) lastigim yok olsun ama lastigim varmiscasina sikiyorum :"))

@BABYMOM canim yaa senin olculerin de o kadar kotu deeel sadece bel gobek kismin demek ki sen mekik agirli verip karin neyim calis bence SLIM IN 6 slim and pack yapabiling bak o cok sahane:)

@NUTCASEcim canim yaaaaaaaaaaaaaa TRUFCAN in bebe olayi vardi da ondan sordum valla:))) dedim yine teyze oluyormuyuz acaba diye seyettim:) saolasin canim da benim son olculerim bel 68di acaba inceldi mi yaaa hadi insallah

@NUTCASEEEEE2 evet canim bos zamanlarimda liste hazirliyorum hehhe onu da yapmistim hehe:)

slim pack baslıyım ozaman canım.tskler

ay valla bravo o zaman ne deyim şekerim,ben lastiksiz beceremem o kısmını 43 dkda yetiversin canım slim pack yapıom gün içinde bide,bu arada bacaklardan ağrı namına bişi kalmadı,şahane olacak şahane,şu 2 kiloyuda versem bi an önce zaman daraldıkça geriliom,veremicem gibi gelio,neyse millet ben uzanacam biraz(şimdi yesa sen buna da HIH ŞU TEMBELE BAK HEMEN YATTI DERSİN:) )

TEMBEL ZUKSEDDINE bak seennnnnn afferin yaw hergun pack demi yapiyorsun sen:) ben de yapacagim hih:)) ohh ne guzel canim alisiyor vucut agri neyim olmuyor tabii bi de esneme cok onemli bence super olacagiz super valla :) hadi hadi yat biraz sen yoruldun tabii cok geldi birden hehe:)

delüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…