50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yesacım ben slim in 6 yapıcam.ama sen söyelyince daha zevkli oluyor.o yüzden seni bekliyordum.

hadi ben kalktımm. kaydirigubbakcemile

hehehe deli melahat:)) anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu TEMBEL ZUKSEDDIN kesin pack yapmaya gitti var yaaaaaaaaaaaaa ben de gidiom canlar insallah zukseddinden once gelirim hehe:)

ok tatlim sagol..

o zaman gogus olcum yine geliyor 87 olumunekankayizsmile seninki kac canim sormasi ayip olmasin nutcaseeeeeeeeeeeeeeee delirtme adami sempatiksalakcinni annene solerim bak hehehe kaydirigubbakcemile3
Ya ölçmedim hiç desem inanır mısın?bilmiyorumkismile İki yıl önce mi ne bir kere ölçmüştüm ama unuttum sayıyı, bir de nasıl ölçülür ondan da emin değilim. Mezura(böyle mi deniyordu o kemiksiz metre meretine?) ile denemiştim(başka bir şeyle denenir mi ki sanki), sırtımdan falan kaydı hep, doğru düzgün tutamadım. Mümkün olduğunca gevşek bırakarak ölçüyoruz değil mi? Yani mezurayı kemer gibi sıkmak yok?

Ayrıca iç sesim neden bu kadar çok konuşuyor? Parantez açmaktan bıktım, adam gibi Türkçe öğretin bana.

Yesa, sen İngilteredesin değil mi? Söyle bakalım "you are our idol" cümlesini nasıl Türkçeye çevireceksin? Ben bir türlü yapamadım da. Hayır yurtdışında falan da değilim, sadece gerizekalıyımkaydirigubbakcemile3. İdolümüz mü olacak Idolumuz mu ü'ler u'lar karışıyor bir türlü toparlayamıyorum, bir el at sana zahmet...

ben start it up ı bile bitiremediğimden ona geçemem sanırım. platesle devam ediyim.

@NUTCASE valla yaw cenen amma dusmus ha ben yokken hehe:) idolümüzsün ıste yaw sen cevirmissin zaten neyini soruon:)) yaa var ya o kadar yazana kadar 50-100 mekik ceksen kac kalori yakmistin ha:))

@MELAHATCIGIM haklisin sanirim canim ama agzima takildi bi de tembel demeyince yapmiyor:))

@LACHESISCIM ooooooo sen daha start it up imi biteremiyon haaaaaaa hhahhahah (kotu kadin gulusu heheh:) ayyy hic gulecegim yoktu hehehhehe sen pilates yap evet hehehe:))

BILIN BAKALIM BEN NAPTIM

1-SLIM PACK:))

ONEMLI NOT: bi onceki mesajimda gectigim dalgayi geri aliyorum LACHESISCIGIM yine sen plates yapiyorsun aramizda hiiiiiiiiiiiiiic ama hiiiiiiiiiiiiiiiiic bi sey yapmayanlar var DULCIIIIIIIIII VE DE YASEMNCIGIMMMMMMMMMMM oturduklari yerden sikilasacaklarmis ole diyorlar hhee:)

kızlar bende o hiçbirşey yapmayanlardanım.bana da yardımcı olsanız.

@LACHESISCIM ooooooo sen daha start it up imi biteremiyon haaaaaaa hhahhahah (kotu kadin gulusu heheh:) ayyy hic gulecegim yoktu hehehhehe sen pilates yap evet hehehe:))

ya kardiyo hiç yapasım yok bu sıcak havalarda yattığım yerden lastikle plates yapıyorum işte
ama günde 2 kere yarımşar saat yapmaya çalışıyorum guclubacismile

ya aslında bir ara günde 1000 kalorie yakmaya çalışıyordum ya leslie ile falan 3 gün mü 4 gün mü ne yapmıştım o hafta bir kilo vermiştim, şu kpss geçsin yeniden başlıycam bakalım.

yesaa bence zükseddin artık tembel falan değill.. sürekli spor yapıyor artık o vereliniortak

beni anlayan biri çıktı hayret şekerim saolsın,evet ben bu topiğe geldiğimden beri zaten sürekli spor yapıodum,hatta en çok yapanlardandım,bu slime başlayınca ayy şuram buram ağrıo dedim ya,yesa hemen damgaladı beni tembel die,millette beni öle sanacak,alakası yok halbuki düzenli spor yapıorum ben,haa yemem çok sağlıklı değil onu kabul ediyorum,neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliorum ama kendimde uygulayamıorum yeme konusunda:)
bu arada packımıde tamamladım millet

ayy yesaaa peeesss Allah kuru iftiradan saklasın heeebayanssulusmile,sen giderken ben dönüodum şekerim slime senden önce başladığımı hatırlatırım HIHHHH

İdolümüzsün tuhaf duruyor ya, emin olamadığım için sordum. Ayrıca ben mekikçi değilim şınavcıyım canım. Bu forumda lak lak ederek, yani yazarak parmak şınavı çekmiş oluyom naber:dilcikar:... Bak o kadar millete laf soktun, forum kaydı senin yüzündenlaelaelaelaelae.
Slim pack, karın kaslarıydı sanırım de mi? Hergün yapmayın öyle şeyleri, benden söylemesi. Sonra Arnold(schwazzengerskdjfkj) abiniz gibi kaslarınız olur. Biraz korkutayım hi hi hiii...
Şaka bir yana, ben gerçekten kaplan avatarlı arkadaşımız(ismini doğru yazamayacağım şimdi) pek spor yapmıyor sanıyordum. Afedersiniz.

günaydın millet! gene herkes benden çok bi şeyler yapmış ya.. ne tembelim. güya bugün sıkı tutucaktım.
gerçi kahvaltım salatalık domates ve yeşil biberliydi. pek fire vermedim. az yedim. öğle yemeği için de güveç yaptım azcık ondan yerim yoğurtla filan.
bi de yürürüm oh mis..

günaydiinnnnnnnnnnnnnnnnnn,kimse yokmuuuuuu bayanssulusmile

günaydın canım opuyorumnanaktan

günaydınn afiyet olsun canımmmzemuszemus

benimde dün ayran detoxsum bitti arkadaşlar 1 kilo 400gr vermişim ama çoğunluğu ödemdir onun için çizelgemi değiştirmicem ve cumaya kadarda tartılmıcam bakalım kaç olcam inş kilo vermem hızlanır yaa temmuzun 15 ne kadar ellileri görebilicemmi acep:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…