ok tatlim sagol..@norraaaaaaaaaaaaaaaa can :)
1-ara ogun yap kuzum
2-simit yerine dogru duzgun ekmek ye :)
3-tatli krizlerinde
A)disini fircala
B)su ic
C) meyve ye
D)sut icine kabuk tarcin at da ic
E)beni hatirla:)
@KOCCCCCCCCCCCCCCC tamamdir o zaman bak ornek olacaksin sen bizi ayni benim ornek oldugum gibi ehhehe:)
Ya ölçmedim hiç desem inanır mısın?bilmiyorumkismile İki yıl önce mi ne bir kere ölçmüştüm ama unuttum sayıyı, bir de nasıl ölçülür ondan da emin değilim. Mezura(böyle mi deniyordu o kemiksiz metre meretine?) ile denemiştim(başka bir şeyle denenir mi ki sanki), sırtımdan falan kaydı hep, doğru düzgün tutamadım. Mümkün olduğunca gevşek bırakarak ölçüyoruz değil mi? Yani mezurayı kemer gibi sıkmak yok?
o zaman gogus olcum yine geliyor 87 olumunekankayizsmile seninki kac canim sormasi ayip olmasin nutcaseeeeeeeeeeeeeeee delirtme adami sempatiksalakcinni annene solerim bak hehehe kaydirigubbakcemile3
@LACHESIS yok canim cok sahane herkesler RAMP IT UP yapsin bence ama tabii start it up ne ki yaw ben parmagimda oynatirim onu demeye baslayinca gecebilirsiniz zaten kendi sitelerinde 1 hafta start it up 1 hafta ramp it up sonra hep burn it up denilmis ama ben ole yapamam sanirim:)))
ONEMLI NOT: bi onceki mesajimda gectigim dalgayi geri aliyorum LACHESISCIGIM yine sen plates yapiyorsun aramizda hiiiiiiiiiiiiiic ama hiiiiiiiiiiiiiiiiic bi sey yapmayanlar var DULCIIIIIIIIII VE DE YASEMNCIGIMMMMMMMMMMM oturduklari yerden sikilasacaklarmis ole diyorlar hhee:)
@LACHESISCIM ooooooo sen daha start it up imi biteremiyon haaaaaaa hhahhahah (kotu kadin gulusu heheh:) ayyy hic gulecegim yoktu hehehhehe sen pilates yap evet hehehe:))
yesaa bence zükseddin artık tembel falan değill.. sürekli spor yapıyor artık o vereliniortak
@NUTCASE valla yaw cenen amma dusmus ha ben yokken hehe:) idolümüzsün ıste yaw sen cevirmissin zaten neyini soruon:)) yaa var ya o kadar yazana kadar 50-100 mekik ceksen kac kalori yakmistin ha:))
@MELAHATCIGIM haklisin sanirim canim ama agzima takildi bi de tembel demeyince yapmiyor:))
@LACHESISCIM ooooooo sen daha start it up imi biteremiyon haaaaaaa hhahhahah (kotu kadin gulusu heheh:) ayyy hic gulecegim yoktu hehehhehe sen pilates yap evet hehehe:))
BILIN BAKALIM BEN NAPTIM
1-SLIM PACK:))
İdolümüzsün tuhaf duruyor ya, emin olamadığım için sordum. Ayrıca ben mekikçi değilim şınavcıyım canım. Bu forumda lak lak ederek, yani yazarak parmak şınavı çekmiş oluyom naber:dilcikar:... Bak o kadar millete laf soktun, forum kaydı senin yüzündenlaelaelaelaelae.@NUTCASE valla yaw cenen amma dusmus ha ben yokken hehe:) idolümüzsün ıste yaw sen cevirmissin zaten neyini soruon:)) yaa var ya o kadar yazana kadar 50-100 mekik ceksen kac kalori yakmistin ha:))
...
BILIN BAKALIM BEN NAPTIM
1-SLIM PACK:))
günaydiinnnnnnnnnnnnnnnnnn,kimse yokmuuuuuu bayanssulusmile
günaydın millet! gene herkes benden çok bi şeyler yapmış ya.. ne tembelim. güya bugün sıkı tutucaktım.
gerçi kahvaltım salatalık domates ve yeşil biberliydi. pek fire vermedim. az yedim. öğle yemeği için de güveç yaptım azcık ondan yerim yoğurtla filan.
bi de yürürüm oh mis..
günaydın canım opuyorumnanaktan
günaydınn afiyet olsun canımmmzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?