50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlaaaar:)
bugün yediklerimi yazayım

kahvaltı:

1, 5dilim tam buğday ekmeği, domates,biber,azıcık peynir, 2 yeşil,2 siyah zeytin:,haşlanmış yumurata

öğlen: yarım kase nesfit

ara: 2dilim karpuz

akşama:çorba ve salata yiyeceğim

geçmişe bakayım birazz

ayy kızlar bunlar ne ya packler meckler
wallahi yetişemiyom ben size
bana da söleyinnn ne yapıyosunuz .
ben de güzel olayım ben de sıkı vücud nilufert olayım

NILUFERTCIM o biraz zor ama :)) sen de dene bakalim

google a sen de zayifla yazilacak

o siteye gidip videolar linkler basligi altina tiklanacak

ordan SLIM IN 6 bulunacak

start it up indirilecek bi de slim&pack indirilecek

sonra da yapilacak ya bak simdi bastaki kisimlarda sorun yok da bu son madde var ya bu videolar yapilacak maddesi iste bu konuda emin olamiyorum pek sana hehe:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bilin bakalim ben naptimmmmm RAMP IT UP:)) 3UNCU GUNUMUZ TEMBEL ZUKSEDDIN KARDES:)
heheheh bende tamamladım şimdi rampı 3,günüm bitti,iki hafta yapacaz demi yesacım
bu arada gece yatmadan önce packımıde yapacam

ayyy şekerim kahvaltın çok güselde gün içinde yediklerin biraz az değil mi yoksa ben mi çok yiyom ayyykaydirigubbakcemile3

ayy kızlar bunlar ne ya packler meckler
wallahi yetişemiyom ben size
bana da söleyinnn ne yapıyosunuz .
ben de güzel olayım ben de sıkı vücud nilufert olayım

şekerim nası olurda habersiz kalırsın slim serilerinde aman geç kalma yapmaya başla ilk videodan(slim in 6 nın start ıt up tan) cidden çok ii hem ter attırıo hem sıkılıaştırıo

yesa bende baktim ama videolar acilmadi yaw...

@NUTCASEcim canim yaaaaaaaaaaaaaa TRUFCAN in bebe olayi vardi da ondan sordum valla:))) dedim yine teyze oluyormuyuz acaba diye seyettim:) saolasin canim da benim son olculerim bel 68di acaba inceldi mi yaaa hadi insallah

Beni en çok gaza getiren göğüs ölçüleriniz oldu aslında. Belkim bende de işe yarar bu sporlar o açıdan. Ayrıca ne teyzesi ya? Sen bebişin ancak dayısı olursunsırnaşık şey. Kızma, kızma tamam bi şi demedik tamam... ay uh aman kaydirigubbakcemile
@NUTCASEEEEE2 evet canim bos zamanlarimda liste hazirliyorum hehhe onu da yapmistim hehe:)
Tabi ki sen yapacaksın, Anchusa ya da Truf yapacak değil yakaydirigubbakcemile3.
yesa bende baktim ama videolar acilmadi yaw...
Yükledikten sonra mı açılmadı yani? Detaylı yazarsanız yardımcı olabilirim. Çok mu resmi konuştum acababilmiyorumkismile...

Size ennnnnn spesiyalinden bir mesaj yolladımzemuszemus. Yani kısaca özel mesaj gönderdim :) .

Yesa bak sana özendim, özel mesajın başlığını "Melaba" koydum. Ne de olsa, senin gibi olmaya çalışıyoruz, you are our idol sengözlerimebaksanab

selam millet..bugunku raporum..
sabah yarim simit+peynir+domates salatalik nane maydonoz+3zeytin
ogle sebze corbasi+1dilim ekmek
aksam 1corba+1 karniyarik+salata
aksamda meyve yicem:))

birde buun totoyu kaldirip spora basliyim aksam yatmadan 30dk pisiklet yapiyim arttiriyim..

ayyy şekerim kahvaltın çok güselde gün içinde yediklerin biraz az değil mi yoksa ben mi çok yiyom ayyykaydirigubbakcemile3

canım aslında bugün dengelemeye çalıştım .hafta içi kaçamaklarım çoktu malesef.

YESAAAAA nerdesin canım özledim seniii olumunekankayizsmile

@herkes :) RAMP IT UP yatpim demeye geldim ama zaten demisim hehehe:)))

@KOCCCCCCCCCCCCCCCCCC KOCCCCCCCCCCCCCCCCC ne bicim kocsun yaaaaaaaaaaaa yok gezmelerdeymis yok tatli kriziymis canim kocun gorevlerini karistirdin sen heralde yaw :) kilo aldirmaya degil verdirmeye tesvik edecek:)

kahvaltiyi gec yaptim 11 gibi oglen 2-3 gibi yedim aksam yemeginide 7de yedim..bugun disarda islerim vardi kostururken acikmadim, aa bak simdi hatirladim saat 5 gibide 1 kahve icmistim o tikadi heralde tatlandiricili..

bugünlük böyle yesam. yarın gıdım fazla yemek yok p

kontrolleri de sıkılaştırıcam yarın, teşviğin alasını yapıcam size kaydirigubbakcemile

heheheh bende tamamladım şimdi rampı 3,günüm bitti,iki hafta yapacaz demi yesacım
bu arada gece yatmadan önce packımıde yapacamıo

evet kuzum bunu 2 hafta yapalim bence ama benim pazartesi ara gunum olacak bu arada sirf sen pack yapiyorsun diye ben de pack yapacagim heheh hatta once sacima sinamekili kurumu yapip hemen packimi yapacagim senden once yapmis olacagim yani heheh:)

o zaman gogus olcum yine geliyor 87 olumunekankayizsmile seninki kac canim sormasi ayip olmasin nutcaseeeeeeeeeeeeeeee delirtme adami sempatiksalakcinni annene solerim bak hehehe kaydirigubbakcemile3

e

ayyy kuzummmmmmmmmm afferin cok guzel dengelemissin bugun az gibi gorunebilir ama son zamanlarda 1 ay yetecek kadar yedigin icin normal bugun eeee spor ne durumda hic ses yok
HADI FORUM KALKIN HEPBERABER PACK YAPALIM:)

@norraaaaaaaaaaaaaaaa can :)

1-ara ogun yap kuzum

2-simit yerine dogru duzgun ekmek ye :)

3-tatli krizlerinde

A)disini fircala
B)su ic
C) meyve ye
D)sut icine kabuk tarcin at da ic
E)beni hatirla:)

@KOCCCCCCCCCCCCCCC tamamdir o zaman bak ornek olacaksin sen bizi ayni benim ornek oldugum gibi ehhehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…