ay valla bravo o zaman ne deyim şekerim,ben lastiksiz beceremem o kısmını 43 dkda yetiversin canım slim pack yapıom gün içinde bide,bu arada bacaklardan ağrı namına bişi kalmadı,şahane olacak şahane,şu 2 kiloyuda versem bi an önce zaman daraldıkça geriliom,veremicem gibi gelio,neyse millet ben uzanacam biraz(şimdi yesa sen buna da HIH ŞU TEMBELE BAK HEMEN YATTI DERSİN:) )
TEMBEL ZUKSEDDINE bak seennnnnn afferin yaw hergun pack demi yapiyorsun sen:) ben de yapacagim hih:)) ohh ne guzel canim alisiyor vucut agri neyim olmuyor tabii bi de esneme cok onemli bence super olacagiz super valla :) hadi hadi yat biraz sen yoruldun tabii cok geldi birden hehe:)
heheheh bende tamamladım şimdi rampı 3,günüm bitti,iki hafta yapacaz demi yesacımbilin bakalim ben naptimmmmm RAMP IT UP:)) 3UNCU GUNUMUZ TEMBEL ZUKSEDDIN KARDES:)
ayyy şekerim kahvaltın çok güselde gün içinde yediklerin biraz az değil mi yoksa ben mi çok yiyom ayyykaydirigubbakcemile3selam kızlaaaar:)
bugün yediklerimi yazayım
kahvaltı:
1, 5dilim tam buğday ekmeği, domates,biber,azıcık peynir, 2 yeşil,2 siyah zeytin:,haşlanmış yumurata
öğlen: yarım kase nesfit
ara: 2dilim karpuz
akşama:çorba ve salata yiyeceğim
geçmişe bakayım birazz
ayy kızlar bunlar ne ya packler meckler
wallahi yetişemiyom ben size
bana da söleyinnn ne yapıyosunuz .
ben de güzel olayım ben de sıkı vücud nilufert olayım
NILUFERTCIM o biraz zor ama :)) sen de dene bakalim
google a sen de zayifla yazilacak
o siteye gidip videolar linkler basligi altina tiklanacak
ordan SLIM IN 6 bulunacak
start it up indirilecek bi de slim&pack indirilecek
sonra da yapilacak ya bak simdi bastaki kisimlarda sorun yok da bu son madde var ya bu videolar yapilacak maddesi iste bu konuda emin olamiyorum pek sana hehe:)
@NUTCASEcim canim yaaaaaaaaaaaaaa TRUFCAN in bebe olayi vardi da ondan sordum valla:))) dedim yine teyze oluyormuyuz acaba diye seyettim:) saolasin canim da benim son olculerim bel 68di acaba inceldi mi yaaa hadi insallah
Tabi ki sen yapacaksın, Anchusa ya da Truf yapacak değil yakaydirigubbakcemile3.@NUTCASEEEEE2 evet canim bos zamanlarimda liste hazirliyorum hehhe onu da yapmistim hehe:)
Yükledikten sonra mı açılmadı yani? Detaylı yazarsanız yardımcı olabilirimyesa bende baktim ama videolar acilmadi yaw...
Yükledikten sonra mı açılmadı yani? Detaylı yazarsanız yardımcı olabilirim. Çok mu resmi konuştum acababilmiyorumkismile...
yalniz ben bu tatli krizlerini napicam ya(neyse meyve yiyim bari (
ayyy şekerim kahvaltın çok güselde gün içinde yediklerin biraz az değil mi yoksa ben mi çok yiyom ayyykaydirigubbakcemile3
canım aslında bugün dengelemeye çalıştım .hafta içi kaçamaklarım çoktu malesef.
YESAAAAA nerdesin canım özledim seniii olumunekankayizsmile
@herkes :) RAMP IT UP yatpim demeye geldim ama zaten demisim hehehe:)))
@KOCCCCCCCCCCCCCCCCCC KOCCCCCCCCCCCCCCCCC ne bicim kocsun yaaaaaaaaaaaa yok gezmelerdeymis yok tatli kriziymis canim kocun gorevlerini karistirdin sen heralde yaw :) kilo aldirmaya degil verdirmeye tesvik edecek:)
heheheh bende tamamladım şimdi rampı 3,günüm bitti,iki hafta yapacaz demi yesacım
bu arada gece yatmadan önce packımıde yapacamıo
Beni en çok gaza getiren göğüs ölçüleriniz oldu aslında. Belkim bende de işe yarar bu sporlar o açıdan. Ayrıca ne teyzesi ya? Sen bebişin ancak dayısı olursunsırnaşık şey. Kızma, kızma tamam bi şi demedik tamam... ay uh aman kaydirigubbakcemile
Tabi ki sen yapacaksın, Anchusa ya da Truf yapacak değil yakaydirigubbakcemile3...
eayyy şekerim kahvaltın çok güselde gün içinde yediklerin biraz az değil mi yoksa ben mi çok yiyom ayyykaydirigubbakcemile3
canım aslında bugün dengelemeye çalıştım .hafta içi kaçamaklarım çoktu malesef.
YESAAAAA nerdesin canım özledim seniii olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?