sağol canım sana da günaydın.
ayran detoxunu ben de yapıp perişan olmuştum. tansiyonum yerlerdeydi. :) hele yazın hiç yapamam sanırım. tebrik ederim seni alnının akıyla bitirmişsin :)
neyse,kalkıyım da barii yavaş yavaş yemek hazırlığına başlayımm,anca yaparımm bennn..nutcase snaa küstümm,,,,canıum birileriyle yazışmakk çekmiştiiii,sen bana bişey yazmadın...hı öyle olsunnnnnnnn.............
selam kızlar ya benim hiç enerjim yok ya, spor yapmaya halim yok, yemek yemeyi de kesesim yoktartıda da 2 kilo fazla çıkıyorum ne oluyor bana böyle
He he heee, evet benzedikaydirigubbakcemile3. Yok ben çalışmıyorum, öğrenci de değilim. Boş gezenin boş kalfasıyımnutcase teks en varsın,,napıyosunnnn şınavcıı?sen çalışıyo musun bi yerde?yada öğrenci miisn?sırf meraktan soruyorum,söylememk zorunda hissetme kendiniiiii(nasıl sanan bnzettim miii....)
Çok özür dilerim ya, ben bakmıyordum foruma, açık bırakmışım orada öyle kalmış:sm_confused:. Yoksa ben de yazmak isterdim, canım biraz sıkılıyor zaten.neyse,kalkıyım da barii yavaş yavaş yemek hazırlığına başlayımm,anca yaparımm bennn..nutcase snaa küstümm,,,,canıum birileriyle yazışmakk çekmiştiiii,sen bana bişey yazmadın...hı öyle olsunnnnnnnn.............
Evet evet evet işte bak aynen böyle olduşutarafagittisayfa açıktır ama pcnin yanında değildir belki canım hemen küsme:)
Afferimmmmm gel alnından öpeyim seniopuyorumnanaktan. En iyisini yapıyorsunuz, kim uğraşacak bu sıcakta. Ben de bir saat sonra muhallebi yiyeceğim söylemesi ayıptır. Siz de tatlı bir şeyler yiyin, sıcakta güzel oluyor :) .benim de yemek hazırlamam lazım ama hiç hazırlayasım yok dışardan söyliycez.
aynen laşesisim ayynen!( canım hiçbişey de yapmak istemiyo zorla dışarı çıktım, 1 saat olmadan döndüm. off
bide koçum di mi ben kaydirigubbakcemile2
Afferimmmmm gel alnından öpeyim seniopuyorumnanaktan. En iyisini yapıyorsunuz, kim uğraşacak bu sıcakta. Ben de bir saat sonra muhallebi yiyeceğim söylemesi ayıptır. Siz de tatlı bir şeyler yiyin, sıcakta güzel oluyor :) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?