50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım sana da günaydın.
ayran detoxunu ben de yapıp perişan olmuştum. tansiyonum yerlerdeydi. :) hele yazın hiç yapamam sanırım. tebrik ederim seni alnının akıyla bitirmişsin :)

saol cnm hiç kaçamak yapmadan bitti valla ama zor olmadı hava biraz yağmurluydu iki gündür onun için rahat oldu sıcak olsaydı bende dayanamazdım kesinkaydirigubbakcemile3

canlar nasılsınızzz
tum babaların babalar gununu canı yurekten kutluorumm
bu dunyada olmayan babalarında ruhu sadd olsunnn

mrb larr,
waterciğim,koçluğun için teşekkürler,azuloass sana da yeni koçluğunda başarılar canım.
dün sçama sapan beslendim,bulantım vatdıı kayda değer bişey yemedim,yazmıyorum o yzüden
bugünkü menüm:
sbahın 8 inde güne başladım:1 bardak yeşil çay+ardından tibet+6 çilek+yoğurt
9:30 kahvaltı:1/2 dilim kepek ekme+peynir+zeytin+maydonoz+domts+salatlık+haşlanmş yumurta+1 kaşık çilek reçeli
ara:1 türk kahvesi
öğle:son 1 kase kabk çorbamm
ara:3dilim karpuz yiyorummmmm
ara2:yine meyve düşünüyorummm kayısı ,nektari olabilirrr..
akşam:mercimek çorbası+salata yiycemm
hareket:ev temizliği,süpürüp,silme+1 saat ütü+100 ip atladım,yapcaklarım:200 daah ip talarım+slim in 6 yapcam+pilates yapmayı planlıyorummmmmm

sklymaster tebrikler güzel vermişinn kiloo..diğrer veren ark.kutlarımm,başarılarının devamını dilerim..
truf ,iyi gezmelerr sana.Aoç nin dondurmasını ben de çok severimm,afietle ye canımm,anchusanın dediği gibi biz robot değilizz yani...

ben cuma tarıldım:50.5 tim,dün ve bugün de 50 çıktımmm,acaba bu hafat her gün tartılcamm oy yüzdenn,1 günde 500gr düşmekk imansızz bencee

nutcase teks en varsın,,napıyosunnnn şınavcıı?sen çalışıyo musun bi yerde?yada öğrenci miisn?sırf meraktan soruyorum,söylememk zorunda hissetme kendiniiiii(nasıl sanan bnzettim miii....)

neyse,kalkıyım da barii yavaş yavaş yemek hazırlığına başlayımm,anca yaparımm bennn..nutcase snaa küstümm,,,,canıum birileriyle yazışmakk çekmiştiiii,sen bana bişey yazmadın...hı öyle olsunnnnnnnn.............

selam kızlar ya benim hiç enerjim yok ya, spor yapmaya halim yok, yemek yemeyi de kesesim yok tartıda da 2 kilo fazla çıkıyorum ne oluyor bana böyle

sayfa açıktır ama pcnin yanında değildir belki canım hemen küsme:)

nutcase teks en varsın,,napıyosunnnn şınavcıı?sen çalışıyo musun bi yerde?yada öğrenci miisn?sırf meraktan soruyorum,söylememk zorunda hissetme kendiniiiii(nasıl sanan bnzettim miii....)
He he heee, evet benzedikaydirigubbakcemile3. Yok ben çalışmıyorum, öğrenci de değilim. Boş gezenin boş kalfasıyım. Foruma girmeye vaktim olmuyor falan demiştim vaktiyle, onun da anlamı kişisel işlerim var demekti, yani iş ya da ders değil başka başka şeyler işte :) .
Çok özür dilerim ya, ben bakmıyordum foruma, açık bırakmışım orada öyle kalmış:sm_confused:. Yoksa ben de yazmak isterdim, canım biraz sıkılıyor zaten.
sayfa açıktır ama pcnin yanında değildir belki canım hemen küsme:)
Evet evet evet işte bak aynen böyle olduşutarafagitti
benim de yemek hazırlamam lazım ama hiç hazırlayasım yok dışardan söyliycez.
Afferimmmmm gel alnından öpeyim seniopuyorumnanaktan. En iyisini yapıyorsunuz, kim uğraşacak bu sıcakta. Ben de bir saat sonra muhallebi yiyeceğim söylemesi ayıptır. Siz de tatlı bir şeyler yiyin, sıcakta güzel oluyor :) .

aynen laşesisim ayynen! ( canım hiçbişey de yapmak istemiyo zorla dışarı çıktım, 1 saat olmadan döndüm. off

bu havalar da ancak tatil çekilir:)

bide koçum di mi ben kaydirigubbakcemile2

evet ya bizi senin motive etmen lazım ama motiveye ihtiyacın var:)

biraz önce bir kornet yedim, sonra kağıdına baktım 375 kaloriymiş dedim bunu yakmam lazım leslie yapayım ama yapamadım ayaklarımda derman yoktu

selam kızlar yediklerimi yazayım dışarıda kahvaltı yaptım .sabahla öğleyi birleştirdim.
ama baya fenaaa:)
1 dilim tam buğday ekmeği,azıcık simit, yarım gözleme, peynir ,3 zeytin kaydirigubbakcemile3 , domates, slaatalık, 1 çay kaşığı reçel,2 dilim karpuz.

daha bi şey yemedim .zaten yiyecek de yerim kalmadı.
slim in 6 yapacağım. çok sevdim ben bu sporu. çok zevkli, yapmayanlar yapsın mutlaka benim gibi yerinden kalkmaya üşenenler için bile zevkli zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…