50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çilekliii bu arada caycınızıda lısteye eklemıstım kılo verenler lıstesıne...suan en son sayfaydı sanırım :)
...hadı 48 olalım mutlu olalımmmmm

günaydın kızlar ben geldim, hafta sonunu kazasız belasız atlatdım, çok az yemesemde çok da fazla yemedim idare ettim, bugün sabahta ilk önce iki bardak ılık suyumu içtim, peynirli omlet ve bir kepekli ekmek yedim, yanında bir bardak şekersiz çay içtim, su içmeyede devam ediyorum

Günaydın arkadaşlar. Cumartesi günü itibariyle 56,5 kiloyum ve çok mutluyum zemuszemus Geçen hafta baya da kaçamak yapmıştım ama yine bir kilocuk gitmiş. Önümüzdeki hafta kaliperle ölçüm yapılıp hedef kilo belirlenecek benim hedefim 52-53 olsada diyetisyen o senin hedefin vücudundaki yağa göre karar vericez diyor. ınşallah kalan fazlalıklarıda bir ay içinde verebilirim.

Arkadaşlar merhaba ben geldim.
Ramazanda o kadar dikkat ettim ve kilo almadan atlattım.
Ancak bayram ve sonrası kilo aldım.mafoldumben
ve şuan 58.5 olmuşum
lütfen beni motive edinnn.çok ihtiyacım var.

Sadece 3 kilon kalmış canım neyi dert ediyorsun. Hiç merek etme sıkı bir diyet birazda yürüyüşle bir ayda bile verirsin kiloları :1hug:bence..

evet ama spora gıdıyorumya veremıyoum sankı anlamadım yapıştılar psıkolojık etkılemıyımde kendımı.....ınsallah verebılırm...cunku dıyet yapmamı ıstemıyolar kı kaslarımdan gıtmesın dıye...bende az yoyorum ama proteınde karbınhıdrtta alıyorum mecburen...51 kıloyum ama 55 gıbı duruyorum cunku ust bacaklarım şişko :))))...onlar erıse ohh :)...sağolll bu arada canım

Arkadaşlar merhaba ben geldim.
Ramazanda o kadar dikkat ettim ve kilo almadan atlattım.
Ancak bayram ve sonrası kilo aldım.mafoldumben
ve şuan 58.5 olmuşum
lütfen beni motive edinnn.çok ihtiyacım var.

canım bak once detoks yap benden tavsıye 2 gunde fazla odemınden kurtul super motıve olursun sonrada dıkka edersın hoopp gıder kılolarrr :)

evet canım sağol bende öyle düşünüyorum. çünkü 7-8 ay oldu spor yapmaya başlayalı ve ne kadar zorlasamda eski kiloma ulaşamayabilirim bu yüzden.çünkü sıkılaştığımıda hissediyorum ama diyet yapmadan spor yapınca böyle oldu bence. bugün diyetin 2. günü. bakalım ne olucak. :1shok:

evet seker aynen...sureklı su iç :) aklına bişi gelırse hemen frenle kendını...ohh sımsıkı olucm fıt durucam rahat denıze havuza gırıcem rahat sort gıycem aynada kendıme bakarkan nasıl saklasam dıye dusunmuycem dıye düşün hoppp yemezsın ozaman sayet yersende dekı eyvahhhh sımdı 30 dk hızlı tempoda yurusem anca erıtıcem bunu...degmez yemıyım de :)) hihiih ...ben oyle yapıyorum ne ypıyım :)

bugün ikinci şeref günüm bakalım nasıl geçecek. dün akşam sporumu yaptım ve kendimi süper hissediyorum... yasemin1306 canım desteğin için çok sağolkaydirigubbakcemile5
bu arad sende diyetdesin dimi?

spor olrak ne yapıyosun sen? ben 30 dk. kardiyo yapıyrunm ağırlıkda kullanıyorum kollarım için ama acaba plates daha mı iyi incelmek için. :uhm:

mrb kızlar ben yeni katıldım aranıza.benim de boyum 1.67, 58 kiloyum.çok güzel motive ediyosunuz birbirinizi ve benim de motive olmaya çok ihtiyacım var.bugün diyetimde 3. günüm birazdan yürüyüşe çıkıcam ve evde yapmak için de nivea bodynin cdsini indiriyorum.kullanan var mıydı sizce faydalı olur mu

Canım ne yazıkki bacaklarımızın kalın olması ailemizden yadigar. Bazen ne yapsan incelmiyor. Hatta kas yapıncada kalınlaşıyor. Ben 50 kilo olduğum dönemde de bacaklarım kalındı. Şimdi daha kalın. Ben bacaklarımla barıştım artık. Sanada tavsiyem canım kafana takmaman...:teselli:

Canım ne yazıkki bacaklarımızın kalın olması ailemizden yadigar. Bazen ne yapsan incelmiyor. Hatta kas yapıncada kalınlaşıyor. Ben 50 kilo olduğum dönemde de bacaklarım kalındı. Şimdi daha kalın. Ben bacaklarımla barıştım artık. Sanada tavsiyem canım kafana takmaman...:teselli:

Herkese selam bugünü şöyle bir özetliyeyim size
Sabah erkenden uyanıp 30 dakika yürüdüm
Arkasından 25 dakika egzersiz yaptım
Bol su içtim yaaaa
Kahvaltı olarak çorba istedi canım 1 dilim ekmekle onu içtim
Öğlen ise yine çorba içtim 1 dilim ekmekle
Ara olarakta 200 gr kadar üzüm yedim

Dün benim tartı günümdü ve 800 gr gitmiş ama göbekten 3 cm kalçadanda 1 cm inceldim :dance:

arkadaşlar bende 57 kıloyum .zayıf görünüyorum ama şu beldeki yan yağlar benı deli ediyo napcam ben yaa ne kadar uğraşsam da gitmiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…