50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım eğer bebiş düşünüyorsan böyle ağır diyetler yapma, düzenli beslen hamilelikte ve sonrasında ihtiyacın olacak

göbekten 3 cm mi mükemmel tebriklerr :))

bu arada bence elma diyeti yapmayın yahu bana bek sağlıklı gelmiyor elma asitli bir meyve midenize zarar verebilir..

bende bu sabah yulaf lapasıyla diyete başliyayım dedim ama yiyemedim attım yarısını acıkınca normal kahvaltı yapacağım..of ben 50ye indim ve kaldım gitmiyor yapamıyorum diyet falanda sonum ne olacak bilmiyorum valla..:gitme:

canım eğer bebiş düşünüyorsan böyle ağır diyetler yapma, düzenli beslen hamilelikte ve sonrasında ihtiyacın olacak

evet 8 aydır ağır diyet yapamıyorum oldu olucak derken....kilolarda birazdan o yüzden oldu fındık fıstık incir derken kilo aldım en iyisi sık sık ve az az yemek

şekerrr benımde tatlı krızım gelıyo vallahı dıyet 1dılım kepek ekmek uzerıne az sarelle suruyorum okadar sonra bol su ıcıyorum....heraksamda yuruyorum 2*5km....zaten okadar yoruluyokı ınsan sporda dıyosunkı kendıne okadar ter doktum 30 dk. yurudum ne için bı cıkolata ıcınmı selulıt ıcınmı yaglar ıcınmı rahat gıyınememk aynada kendıne bakmak ıstememek ıcınmı...haha ben hep boyle yapıp frenlıyorum şeker kendımı:)))

vayyy superrr spora gıtmeden once surup streclenıp gıdıyım ozaman ben :))) gercekyten ıncelıyosa eger ayva gobıkım kalmaz :)

canımmmm yeterkı ıste sende yaparsınnn....hıc olmadı parmak uclarınla merdıven ın cık :)

Canım çok zor bir diyete benziyor :1no2: , üstelikde şok diyet biliyorsun. Fazla kilon olsa yap derdim belkide , üç beş kilo için... yine de sana kalmış.

bence elma dıyetı yapma....tüm diyetısyenler aynı seyı soyluyor tek tıp beslenmeee metabolızmayı cokertıyo ve tum kılo kastan gıdıyor.....

evet canım 3 cm ama benim göbek yokki zaten neyse olsun bakalım
Canım bu kflexi falan dene meyveli olanları gayet iyi tadı
elma diyetine gelince zaten çok sağlıksız olduğunu söylemişimdir hep
Olur canım azmet verirsin inşallah yerimseniben

bence elma dıyetı yapma....tüm diyetısyenler aynı seyı soyluyor tek tıp beslenmeee metabolızmayı cokertıyo ve tum kılo kastan gıdıyor.....

yapmıycam vazgeçtim zaten....biraz önce yağsız tost ve meyve suyu içtim pişman oldum ya veremiyorum kendimi rejime

kızlar ben iki ay önce 49 idim şimdi 53 kiloyum eski kiloma tekrar dönmek istiyorum beni de aranıza alırmısınız

yapmıycam vazgeçtim zaten....biraz önce yağsız tost ve meyve suyu içtim pişman oldum ya veremiyorum kendimi rejime

yagsız tost ve meyve suyu olsun onu bır baslangıc say...acıkınca su ıc ana yemegınden 2,5-3 saat sonra 2 kuru kayısı ye veya 3 dıyet bıskuvı ve bol su iç...nekadar su ıcersen okadar yemekten uzaklasrsın ve hep dıyetı dusunme seker...

yemek yemek ısteyınce onların nekadar zor gerı gıttgını dusun :)

ben zaten çok su içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…