sabahları normal kahvaltımı yaparım ara da yoğurt çorba felan yerim akşamları elma yiyim diye düşünüyorum bide elma sirkesine başlamayı düşünüyorum....eğer hamileysem diye korkuyorum bişey olur diye(gerçi fazla umudum yok da )bakalım az kaldı zaten reglime....vitamin içiyorum sanırım oda çok etkiliyor beni
Herkese selam bugünü şöyle bir özetliyeyim size
Sabah erkenden uyanıp 30 dakika yürüdüm
Arkasından 25 dakika egzersiz yaptım
Bol su içtim yaaaa
Kahvaltı olarak çorba istedi canım 1 dilim ekmekle onu içtim
Öğlen ise yine çorba içtim 1 dilim ekmekle
Ara olarakta 200 gr kadar üzüm yedim
Dün benim tartı günümdü ve 800 gr gitmiş ama göbekten 3 cm kalçadanda 1 cm inceldim :dance:
canım eğer bebiş düşünüyorsan böyle ağır diyetler yapma, düzenli beslen hamilelikte ve sonrasında ihtiyacın olacak
Ayyy hayranım işte böyle insanlara ben de sabah 2 dakika daha uyumanın hesabını yapıyorum zorla kalkıyorum...
Canım çok sağol desteğin için dediğin gibi çok yok biraz azmedip dişimi sıkmam ve yarıda bırakmamam lazım ve benim en büyük sorunum verdiğim kiloyu adet dönemim gelince geri almam tam vermeye başlıyorum adet döneminde müthiş derecede iştahım açık ve üstelik hep şekerli yiyecekler, çikolatalar, tatlılar... Ne kadar kendii frenlesem de olmuyor yaa bu olay nasıl kontrol altına alınır. Benim gibi olan arkadaşlar vardır herhalde kızlar siz napıyorsunuz??
Lahana yağını alıyorsun incelmesini istediğin bölgeye sürüp strech filmle sarıyorsun. Daha sonra spor yapıyorsun. Ben spor yapmasamda ev işi yaparken yada hareketli olduğum zamanlarda sürüyordum. En fazla iki saat bekleyecek sonra duş alınacak veya ıslak mendille silinecek. Bir şişe bitirdim, ikincisini daha alamadım. Tekrar başlamayı düşünüyorum :hulya:
günaydın kızlar, topiğimizin maşallahı var herkesi pek azimli gördüm opuyorumnanaktan ve bende bayramda aldığım kiloları verdim sanırım, iki kilom kaldı ama en zor kilolar kaldı inşallah çabuk giderler, bu arada spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum, ben bir türlü başaramadım spor yapmayı, bu yüzden de bacaklarım sıkı değil, bana çok cıvık geliyorlarmafoldumben
HAngi topic canım? göbeğinizi eritmek için bu gün ne yaptınız mı? Bu arada maşallah 1 haftada 3 cm.... İyi gelişme.
Canım çok zor bir diyete benziyor :1no2: , üstelikde şok diyet biliyorsun. Fazla kilon olsa yap derdim belkide , üç beş kilo için... yine de sana kalmış.
göbekten 3 cm mi mükemmel tebriklerr :))
bu arada bence elma diyeti yapmayın yahu bana bek sağlıklı gelmiyor elma asitli bir meyve midenize zarar verebilir..
bende bu sabah yulaf lapasıyla diyete başliyayım dedim ama yiyemedim attım yarısını acıkınca normal kahvaltı yapacağım..of ben 50ye indim ve kaldım gitmiyor yapamıyorum diyet falanda sonum ne olacak bilmiyorum valla..:gitme:
bence elma dıyetı yapma....tüm diyetısyenler aynı seyı soyluyor tek tıp beslenmeee metabolızmayı cokertıyo ve tum kılo kastan gıdıyor.....
evet canım o topik yerimseniben
elma diyeti nedir kızlar biraz bahsedermisiniz
yapmıycam vazgeçtim zaten....biraz önce yağsız tost ve meyve suyu içtim pişman oldum ya veremiyorum kendimi rejime
kızlar ben iki ay önce 49 idim şimdi 53 kiloyum eski kiloma tekrar dönmek istiyorum beni de aranıza alırmısınız
hosgeldınnnn :)
yagsız tost ve meyve suyu olsun onu bır baslangıc say...acıkınca su ıc ana yemegınden 2,5-3 saat sonra 2 kuru kayısı ye veya 3 dıyet bıskuvı ve bol su iç...nekadar su ıcersen okadar yemekten uzaklasrsın ve hep dıyetı dusunme seker...
yemek yemek ısteyınce onların nekadar zor gerı gıttgını dusun :)
offf kalçadan acayip kilo aldım spora başlamam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?