50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

çilekliii bu arada caycınızıda lısteye eklemıstım kılo verenler lıstesıne...suan en son sayfaydı sanırım :)
...hadı 48 olalım mutlu olalımmmmm

Evet canım gördüm o sayfayı a.s , o geri aldı olduğu gibi kiloları bense ramazan öncesine kadar almadım ondan sonrada tartılmadım, yarın yada öbür gün tartılıım artık akannehir , bu aralar bi detoks patlatmak istiyorum bende kaydirigubbakcemile2 , spor yapacak vakit bulamıyorum, benim sorunum karın - bel, öyle oluncada ne kadar kilo versende bişi farketmiyo :sinifsinif: , diyet yapmaya başlayınca herkes bana çok yükleniyor, ne gereği var, zayıfsın, ye... Çok bunalıyorum akannehir. Gizli gizli yapmaya çalışıyorum :jeyyar: Lahana yağını denedin mi sen? ben denedim 5cm. inceldim göbekten ama diyet yapıyordum o zamanlar, sadece lahana yağının etkisi diyemem yani... Yine de faydası var kaydirigubbakcemile2.

Bu arada iştahını açık olanlara spirulinayı tavsiye ederim, hem saçlara ve cilde çoooooooook iyi geliyor zemuszemus. Asrın süper gıdası walla ben kaçıyorum kızlar, zaten topikte kimse yok, kendi kendime yazışıyorum kaydirigubbakcemile3. yarın görüşürüz opuyorumnanaktan

efet canım bacaklarımın altı ınce ust kısmı etli hahahah :) herkese gore gercı ınce...ama banane :) daha ınce olsaymıs dımı...şaka bıryana valla ugrasıyorum bakalım:))

lahana yagımı sürdunnn şeker??? yok denemedım sadece spor bende...canım cılegım

arkadaşlar bende 57 kıloyum .zayıf görünüyorum ama şu beldeki yan yağlar benı deli ediyo napcam ben yaa ne kadar uğraşsam da gitmiyoo
Bende de var :1no2:

Kızlar göbeğiniz ve bel yağlarınız için bi topik var bende ordayım bu hafta ilk haftam 3 cm belden gitti...Bundan önceki yarışmadada 4 hafta kalmıştım 8 cm gitmişti bi deneyin derim

Kusura bakmayın kızlar iş yoğunluğum nedeni ile yazamadım.

Haklısın canım spora bir şekilde zaman ayırmam lazım. Bol su içmem gerekiyor. Bu ikisini rayında tutabilsem ne mutlu bana....
Aslında bir ara her sabah kalktığımda ve akşam yatarken aerobik hareketler yapar 50 mekik çekerdim ama bunu bir türlü devam ettiremiyorum ama bu defa kendime söz veriyorum yapıcam... :)

Ayyy hayranım işte böyle insanlara ben de sabah 2 dakika daha uyumanın hesabını yapıyorum zorla kalkıyorum...

Canım çok sağol desteğin için dediğin gibi çok yok biraz azmedip dişimi sıkmam ve yarıda bırakmamam lazım ve benim en büyük sorunum verdiğim kiloyu adet dönemim gelince geri almam tam vermeye başlıyorum adet döneminde müthiş derecede iştahım açık ve üstelik hep şekerli yiyecekler, çikolatalar, tatlılar... Ne kadar kendii frenlesem de olmuyor yaa bu olay nasıl kontrol altına alınır. Benim gibi olan arkadaşlar vardır herhalde kızlar siz napıyorsunuz??

Kızlar göbeğiniz ve bel yağlarınız için bi topik var bende ordayım bu hafta ilk haftam 3 cm belden gitti...Bundan önceki yarışmadada 4 hafta kalmıştım 8 cm gitmişti bi deneyin derim
HAngi topic canım? göbeğinizi eritmek için bu gün ne yaptınız mı? Bu arada maşallah 1 haftada 3 cm.... ıyi gelişme.

lahana yagımı sürdunnn şeker??? yok denemedım sadece spor bende...canım cılegım
Lahana yağını alıyorsun incelmesini istediğin bölgeye sürüp strech filmle sarıyorsun. Daha sonra spor yapıyorsun. Ben spor yapmasamda ev işi yaparken yada hareketli olduğum zamanlarda sürüyordum. En fazla iki saat bekleyecek sonra duş alınacak veya ıslak mendille silinecek. Bir şişe bitirdim, ikincisini daha alamadım. Tekrar başlamayı düşünüyorum :hulya:

günaydın kızlar, topiğimizin maşallahı var herkesi pek azimli gördüm opuyorumnanaktan ve bende bayramda aldığım kiloları verdim sanırım, iki kilom kaldı ama en zor kilolar kaldı inşallah çabuk giderler, bu arada spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum, ben bir türlü başaramadım spor yapmayı, bu yüzden de bacaklarım sıkı değil, bana çok cıvık geliyorlarmafoldumben

canım lahana yağını aktardan mı aldın kaça aldın

günaydın kızlar sabah kk da elma diyetini gördüm...yapsam mı diyorum dayanabilirmiyim sadece elma çorba tarzımı yesem acaba

Aynı ben sanki etlerim sallanıyor -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar sabah kk da elma diyetini gördüm...yapsam mı diyorum dayanabilirmiyim sadece elma çorba tarzımı yesem acaba
Canım çok zor bir diyete benziyor :1no2: , üstelikde şok diyet biliyorsun. Fazla kilon olsa yap derdim belkide , üç beş kilo için... yine de sana kalmış.

Canım çok zor bir diyete benziyor :1no2: , üstelikde şok diyet biliyorsun. Fazla kilon olsa yap derdim belkide , üç beş kilo için... yine de sana kalmış.

sabahları normal kahvaltımı yaparım ara da yoğurt çorba felan yerim akşamları elma yiyim diye düşünüyorum bide elma sirkesine başlamayı düşünüyorum....eğer hamileysem diye korkuyorum bişey olur diye(gerçi fazla umudum yok da )bakalım az kaldı zaten reglime....vitamin içiyorum sanırım oda çok etkiliyor beni

Elma sirkesine bende başlıycam evde iki şişe var ama onları banyoda saçlarımıza kullanıyoruz, tavsiye ederim. Son durulama suyuna biraz katıyoruz, parlatıyor saçları.. İçmek için yeniden almam lazım :içelim: . Çok sağlılklı birşey gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…