50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kız hasta halinle bile ona buna sataşmadan duramıyon kaydirigubbakcemile3 Nutcase de öyle işte :)) Hadin yat artıkın, ben de film izleyem

water,nesme bizim detoks hakketende şok diyet oldu
detoksluktan çıkmış,olsun az yedik ama genede
bende bugün kendime ciciler aldım:)

evevt detoks değil ama az yedikk,kardayız yani....cciileirini güle güle kullannn.resism ekle de bakalımmm....

ayyyy ben mandalinayı çok severim.ilk çıktığında ve biterken özellikle ve şimdii canım çektii olsa da yesemmmmmmmm

biliom bilerek dedigini deli dulci diye bosuna mi diom heheheh ahh deli meli ama keske dulci gibi olsam hehehe:)

@nesmecimm sen bana kiraz ama soyle iri iri buyuklerinden karpuz kavun neyim yolla ben de sana 1-2 mandalina belki yollarim belli yollamam heheh

@NUTCASEEEEEEEEEEEE koccccccccccccccccc nerdesinn sen yaaaaaaaaaaaaa valla o kadar menu yazdim yorumlayan yok heheh kim secti seni yaaa heeh:)

biliom bilerek dedigini deli dulci diye bosuna mi diom heheheh ahh deli meli ama keske dulci gibi olsam hehehe:)

delikafadulden opuyorumnanaktan Taam artık, bugün huzurla uyuyabilirim hihoyyyt

Koçlara yüklenmeyelim kızlar yaw, işi çıkmıştır yerimseniben Hee buarada geçen azulu 2. kez koç seçmişsin cimcimem, o kadar koç olmayanlar vardı halbuki, mesela nesme lülülülülülü

nasi yaaaaaaaaaaa ben azulos a sordum koc oldun mu dedim yok olmadim bu hafta olabiling mi musaitmisin dedim musaitim hatta iyi de olur bu hafta bana dedi hay Allahim yawwww sormadan kafama gore secmiom yaw nesme ile de konustuk bu hafta degil de gelecek hafta bana daha cok uyar dedi gelecek hafta nesme sonra babymom (ya da tam tersi aramizda anlasacagiz:) kime hangisi daha uygunsa ) sonra da zukseddin pardon tembel zukseddin:)

Hoşgeldin lachesiscim, bi ara arkadaşımdaydım, onun dışında hep burdayım sempatiksalakcinni ıyiyim ben, senin çalışmalar nasıl gidiyo?

Cimcimem kimi seçiyosa en uygunu odur zaten kaydirigubbakcemile3 Tahmin ettiydim unuttuğunu, azul ortadan kaybolduğu haftanın öncesinde koç olduydu. (seçme yöntemini özelden yürüttüğünü biliyom canım) Yaw esas ben senin koç olacağın haftayı sabırsızlıkla bekliyom :lepi:

deneme sınavı falan yapıyorum işte geceleri, matematikte biraz ilerledim eşim yardım ediyor, ama tarihte hala kötüyüm öyle yani:) bu saatlerde hep çalışıyorum ondan karşılaşamadık herhalde, şimdi yine gitmem lazım,

çok öptüm hepinizi ben gidiyim ders çalışıyım görüşürüz opuyorumnanaktan

canım cok tesekkur edrım sızlerın tavsıyelerını degerlendırecegım. bende nesmenın dedıgı gıbı aradım ama bulamadım hem bol hem zayıf gosteren yok :)))

water,nesme bizim detoks hakketende şok diyet oldu
detoksluktan çıkmış,olsun az yedik ama genede
bende bugün kendime ciciler aldım:)

canım hayırlı olsun cıcılerını ıyı gunlerde kullan. evet yaa ama ben dayanamadım artık okula gıttım alısverıse gıttım utu yaptım bavul topladım derken halsız kaldım hıc kendımı bu kadar kotu hıssetmemıstım sonra yogurt yedım ama baska bırsey yok evde zaten:)) bu arada dizlerinin bağı çözülmek sözünü bugun daha ıyı anladım hala dızlerım agrıyor.

bu arada arkadaşlar bugün alışveriş yapacam die çok yürüdüm bacaklarım ağrıo ayakta kalmaktan,sporda ara günümdü ama boş durmadım gene heee,şimdi slim packteyim ii geceler herkese

canım hayırlı olsun cıcılerını ıyı gunlerde kullan. evet yaa ama ben dayanamadım artık okula gıttım alısverıse gıttım utu yaptım bavul topladım derken halsız kaldım hıc kendımı bu kadar kotu hıssetmemıstım sonra yogurt yedım ama baska bırsey yok evde zaten:)) bu arada dizlerinin bağı çözülmek sözünü bugun daha ıyı anladım hala dızlerım agrıyor.

canım kahve limon etkılı bır ılactır :)))

Cimcime de yatmış, tatlı rüyalar herkeslere

evet kızlar hepınıze ıyı geceler. ben yolda olacagım ıcın sızlerle gorusemeyecegım evde de ınternet yok ben fırst buldukca ugrarım buraya hepınızı coook opuyorumopuyorumnanaktan

gunaydin kizlarrrr,

koc buralarda mi?
2 gundur kayip mi yoksa?

fazla giremedim ben geri foruma.

dun yedigim ictigim benim olsun, yaptiklarimi anlarayim ))

40 dk. mtv mat pilatesi

(ebru salli ile hemen hemen ayni )

optum hepiniziii,
pepper kacar

Kızlarrrr günaydınnnnnnn

Bugüne hayatımdaki herşeye herkese şükrederek başladımmm.

Çok iyi hissediyorummm

Tavsiye ederim cankuşlarrr olumunekankayizsmile

Merhabalarrr;
artık sabah kahvaltılarını domates salatalık ve peynir ve kepekli grisiniyle,hafifim hafif yaşıcam :)kaydirigubbakcemile2
şu acai üzümü ve altın çilekle ilgili ne düşünüyorsunuz sizce kullanalım mı?

gunaydin pepperim!

kolay gelsin sanaaaakaydirigubbakcemile2

Kızlarrrr günaydınnnnnnn

Bugüne hayatımdaki herşeye herkese şükrederek başladımmm.

Çok iyi hissediyorummm

Tavsiye ederim cankuşlarrr olumunekankayizsmile

gunaydin umut kelebeğikaydirigubbakcemile3

ne iyi ediyorsun, bize de pozitif enerji veriyorsun hem.ben çok uykusuzum bugun, söyleniyordum o yuzden kendi kendime ama iyi geldin bana.

az sonra yanıma stajyer gelicek, o yuzden pek giremicem kızlar haberiniz olsun. öperim çoook!

saoalsin canimmmmmm ole tabii en uygununu secerim hep heheh:)) vvalla azulun sucu o zaman :) ben de benim koc olacagim haftayi sabirsizlikla bekliyorum canim

canim nesmenin dedigi gibi bi elbise zaten hic bi yerde yok hehehe merak etme yani :))) iyi yolcularlar canim bekleriz donecegin gunu:)

gunadyin canim kahvaltin iyiymis valla da acai altin maltin bozar beni sempatiksalakcinni

GUNAYDIN CANLARRR spatzzzz senseeeeee cikip ise gidecegim hemencikk bi opuyum de gidim dedim hehe:)

hımmm canummm açılırsın az sonraaa sempatiksalakcinni

Günün güzel geçsin şekerciğimmm :)

YESAAAMMMM denk gelemedik ben de yazamadım sana geçmiş olsun canım yaa iyi misin bugün daha dün halsizmişsin burnun akıyomuş ???? :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…