50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayakkabı fikri için profilime resim koydum..
fuşya renk elbise ve dore ayakkabı..
bide ona bak istersen hoş duruo.

canım evet yaa cok hos gozukmusler sagol yaa cok hos durmus super hatta ayy kadında cok guzel:)) saclarımıda dagınık sekılde toplattırayım dıyrm dugun yerı cok sıcak cunku dugun aydında olacak salamam

yesa çok yorma kendini bence pack kessin seni bu sefer,bugünlük

yesa vücut direncinn düşüktür,sporla iyice düşer..Dinlen benceee yorma endinii

yesamm gecmıs olsun canım ama sen daha tam duzelmeden ramp yapma bence bugunde toparlan yarın yaparsn

Merhaba kızlar

YESACIM CADICIM geçmiş olsun... hasta halinle spor senin neyine, delü müsün yahu kaydirigubbakcemile3 :)

canlarimmmmmmmmmmmmmmmm yirim daha yapmadim da bi tek pack yapacagim insallah yapinca yazarim operim herkesleri

@WATERIMMMMMMMMM DEMEK ISTEDIM:) buyuk genis alsaydin o zaman zayiflamis hissi veriyomus hehheheh buyuk geliyor o kadar zayifladim ki diye dusunuyormussun hehehhe illa nesme yaw:))

bu arada elbisen guzelmis siyah ayakkabi ve de siyah canta ile tamamlarsan daha da guzel olur canim gule gule kullan

Son düzenleyen: Moderatör:
ama yesaa dünkü elbise çok aşırı bol değild kiiii,hem hafif bol kıyafetlerin öyel bi hvavası oluyoo dediğimin arkasındayımmm sonuna kadar ..........

YESACIM CADICIM senin nen vardı kuzum Pack mack yapacağına göre çok da kötü değilsin. Ben bi tek ishal durumunu okudum ayıptır söylemesi

@nesme yaaa yazdikca gulduruyorsun beni sekerim:))

@dulciii burnum akiyor bogazim sis bas agrim var gozlerim sicak ve de agir ve de kapanacak gibi oluyor halsizlik yorgunluk uyuma hissi (bunlar pazartesi birazda sali boyleydi) bugun sadece burnum kaldi tabii birazda yorgunluk ama olur o kadar pack yaparim diyodum da hala yapmadim valla ya ayyyyy ishalimde duzelmis simdi geldim wcden solemesi ayip iyiydi :)) ya nesmenin kahve limonu ya bugunku muz ve kola etki etki etti ya da hepsi

Ayy canım cimcimem tam şifayı kapmışsın, çok geçmiş olsun, neyse ki toparlanmışsın :lepi: Mandalina ye bol bol
Aman aman iyi, çalışırken zor olurdu wc işleri

Yaw cadı, niye bana deli diyip duruyon sempatiksalakcinni

Hiç sorma.. Mahjong Connect diye bi oyun keşfettim, dünden beri kafayı bozdum, skorlardan anladığım kadarıyla kafayı bozan kişi sayısı çok :))

ışin komiği yalnız değilim:

97. Dulcinea 1.720
98. Nutcase 1.705

:roflol:

water,nesme bizim detoks hakketende şok diyet oldu
detoksluktan çıkmış,olsun az yedik ama genede
bende bugün kendime ciciler aldım:)

bu arada arkadaşlar bugün alışveriş yapacam die çok yürüdüm bacaklarım ağrıo ayakta kalmaktan,sporda ara günümdü ama boş durmadım gene heee,şimdi slim packteyim ii geceler herkese

hehhehe deli dulci nutcaseyi de yanina katmis:))

offfffffff mandalina deme canim bana yaaa okulda surekli mandalina yiyorum cocuklara mandalina dagitiyoruz hala kiraza kavuna karpuza gecemedik biz yaaaaaaa

ben de yatayim canlrim goruusuuzz insallah yarina yapacagim soz yarina basimin etini yeyin de yapayim artik yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nutcase benden önce oynamış bu oyunu :)

Tatlı rüyalar cimcime, sen hele bi iyileş, başının etini yeme borcum olsun

Buarada geçen gün resmini gördüydüm, pek beğendim fiziğini aklinialirimsmile

aaaaaaaaaaaaaaaaa gitmemissssssssss yasasinnn:))) saolasin dulcimmmmmmm en guzel fizikler senin olsun iyk:) nutcasenin isi gucu oyun zaten :) gecen bi 50 mekik 50 sinav cekmis 4 yil aradan sonra utanmadan onu yazmis yaa heheh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…