Watercım misafir geldi, sonra görüşürük
tamamdır sensem bugünden itibaren her gece yatmadan 15x5
hatta rapor bilem vericem sana
tamamcanım byyy
kuzucum nolsun yarın yola cıkacagım cok yorgunum nasıl olacak hepsı bılmyrm bırazda utum var off sen naptın canım fotograflarını gordum cok tatlısınız masaallah allah mesut etsin:)) ayrıca senın fızıgınde gayet duzgun bence sen dert yanınca aa dugun gelıyr napacagım dıye bende sanıyrdmkı cok kılolusum ama bu fızıklede gelınlık gayet guzel durur
Karnını içeri çekip harekete başlamadan nefes alıp mekiğe kalkarken verirsen çok daha etkisini görürsün kuzummmmmm yerimseniben
ne olsun water aynı uğraşlar bendede..
elbisene baktım canım çok hoş ama sakın beyaz giyme çok sırıtır..
kahve ayakkabıya bayıldım bayıldım...
nerden aldığınıda gördümyerimseniben
koyu renk giy bence...
tamam canım denedim öyle yapıcamyerimseniben
ay dur bide öpüyüm seni ŞenizŞeniz
hızlı cevap yazan yerin tonu da olabilirrr elbise açık-aykkabı koyuu hoş dururr.
canım o ayakkabıların elbıseyle alakası yok onları oyle dolanırken hosuma gıttı aldım gumus rengi yada sarı tonlarında veya sıyah zaten hepsını dedım ne kaldı
tamam canım denedim öyle yapıcamyerimseniben
ay dur bide öpüyüm seni ŞenizŞeniz
canım o renk de bogmazmıkı acaba bayan olmak ne zor yaa. ayrıca kahverengi ayakkabıyı herkes begenmıs cok sevındım kahverengi acaba yazın kullanıslı olurmu dıye dusunyrdm ıyı geldı hepınıze tesekkurler
yaa aslında şu sıralar hemen her renk elbisenin altına siyah topuklu giyiyolar..
benim hoşuma gidio açıksası..öyle olabilir..
doğruu çok yakınmışş tonlarrrr..renk olarak endişen olmasın bence çok kullanışlıııı...
canım en son bende öğle yapacak gıbıyım bugun ustunde kucuk tasları olan bır topuklu buldum ama cok pahalıydı elbıseden pahalıydı ve ben o tur ayakkabıları cok gıyemem 1 kere ıcın alamam dedım memleketde arastırayım bırde cook sagol canım
nesmeciiimmmm ben yogurt yedım ama kendıme geldım ınan ama baska kotu bırsey yok benım detoks degılde sok dıyet oldu galıba :)))
yaa kızlar benim canım acayip makarna istiyo..
aylar oldu yemeyeli..
akşam bizimkiler çubuk makarna yedi..
ayy nasıl canım istedi anlatamam..
soslu soslucokacimcoook
afiyte olsun canımmm,ben de şimdii leblebii yiyommmmmm midem kazındı da......ayy bziizm detokss anca bu kadar oldu desenee...
evett evett siyahhhhhhhh
watercim cicilerin çok güzel bende çok beğendimmmmmm çok hoşlar güle güle giy tatlımmmmolumunekankayizsmile
bugünki mnüm arkadaşlar sabah 500 kez ip atladım müsli yedim arada 2 erik öğle ise kabak yemeği ve salata arada 1 tane dondurmaeyvahedigeldismile napım arkadaşlar çok ısrar etti dün yemiycem die söz vermiştim kendime sen yemessen bizde yemeyiz diyince kıramadım onları akşamda bir kase çorba içtimmmm sora 500 kez ip atladım 4 mil yaptım 40dk nivea body yaptım 40dk slim in 6 yaptım şimdide terden öldüm nişanlımı bekliom şimdide gece çalışcak görüm gitcekde girmediki bi msne duş alcaktım:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?