50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yawwwwwwwwwwwww simdi gitmen lazimsa ne ara gecmis okuyacaksin yaaaaaaaa ayyy bu koclar oldurecek beni
He he heee . 40 sayfa okuyacağım yahu, acıyın bana:sinifsinif:. Vakit buldukça okuyacağım.
Oh, afiyet olsun canım. Olabilir tabi ki. Karpuz çok sulu ve kalorisinin çok düşük olduğunu okumuştum. 1 karpuzu tek başınıza bitirmediğiniz sürece sorun olmaz bence :) .

Şimdi ben sizinle dırdıra dalmayayım en iyisi geçmişe döneyim.

100gr karpuz 19 kaloriymiş gençler zemuszemus

bu kolyede uymaz ona dimi, ay ben bunları ne zaman kullanıcam offff, ağliycim şimdi, bir de takı aramak gerek :sinifsinif:

bence takı takma sadece uzun küpeler tak..çünkü elbisen önündeki işleme tarzı toka vs yeterli kolye vs hem kalabalık durur hemde önündeki işlemeyi yok edebilir...ama küpe ve koluna takı süper olur bence...

+10 ulkerkcigime katiliyorum taki takma hele bole bi taki cok alakasiz olur takma takma tasi tokasi neyim var zaten

@ulkercigim iyi geceler canim benim bebege sevgiler:))

@katzi valla haklisin canim ya bi baslayinca gerisi geliyor

@herkes benim hala bi seyler yapasim var eski edecek olursa hadi forum yaw yok mu bi aslan parcasi

@HERKESSSSSSSS HAFTANIN KOCU NUTCASEYI gecmisi okuyup yorum yapana kadar bizleri gaza getirene kadar DISLAYINNNN HEHEHEH

@herkes benim hala bi seyler yapasim var eski edecek olursa hadi forum yaw yok mu bi aslan parcasi
Şınav çek o zaman he he hee:jeyyar:.
@HERKESSSSSSSS HAFTANIN KOCU NUTCASEYI gecmisi okuyup yorum yapana kadar bizleri gaza getirene kadar DISLAYINNNN HEHEHEH
Bak üstte gaza getirmeye başladım bile . Tamam tamam ben geçmişi okumaya dönüyorum. Hadi bu sırada sizden de "dış, dış" sesleri duyayım:dance:.

canım şunlara bi bak bakalım..

http://img227.imageshack.us/g/dsc04780.jpg/

orda siyah bi ayakkabı var.. renk olarak değil ama model olarak cok hosuma gitti.. ayrıca bu tip ayakkabılarla asla yürüme zorlugu ve ayak agrısı cekmezsin. tango yaparken bunladan giyiyoruz biz cunku bu yüzden.. gerci bizimkiler özel dans ayakkabısı. ama piyasadan da bu tipde ayakkabılar bulabilirsin onlar da yormaz seni..

valla bazen öyle rahat yapıyorlarki yürüryemem dediğin ayakkabı ile uçuyorsun sanki...

Lanchesis tatlişkom ben özele yazdım
çok doğru diyorsun canımm ben genelde topuklu giyerdim eskiden hiçte rahatsız olmazdım
şimdi düğünde rahat etsin diye öyle demiştimm

tamam canım bakıyım bu renk tonu iyi mi peki biraz daha mı koyusu olmalı, resmini de götüreyim bari alışverişe

.
bu ton uygun canım çok çeşit var zaten alışverişte anlarsın:1shok:

şimdi bu elbiseye beyaz altın da olmaz dimi, ay ben ne ters elbise almışım offf :sinifsinif:
ben geçen sene ne uğraştım sadece takı için günlerce gezdimeyvahedigeldismile
yasemncigimmmmm ben de ayakkabi aldim diger ayakkabiyi giymicem bu daha uyumlu oldu :)

resmi varmı canım bi bakayımCADIARZU

süpper tavsiye canım ağzımdan aldın vallaaaa:lepi:

tamam canım öyle yapıyım süper tavsiye, aynen öyle yapıyım çok sağol Şeniz

hadi yattım bennnnnnnn öpüldünüzzzzz

iyi geceler

çok sağol hayatım, bunlar rahat oluyorsa bu tarz bişeyler alıyım o zaman umarım bulurum bakalım.

bu ton uygun canım çok çeşit var zaten alışverişte anlarsın:1shok:

ben geçen sene ne uğraştım sadece takı için günlerce gezdimeyvahedigeldismile

ay ben çok sıkılıyorum kuzum, takı gerçi eğlenceli de ayakkabı denemek yoruyor

bu arada elbisen bi harika canım

çok sağol tatlım olumunekankayizsmile

Lachesis evet canım dğerlerine oranla daha rahattırlar bilekten kemerli oldugu için.. ayagı tutuyor yürümesi falan daha rahat.

lache canım prensesin konularında da abiye ayakkabılar var birkaç model var orada senin kıyafete uygun bu içlerinden biri tabiki renkleri sen ayarlayerimseniben

evet canim masallahin varmis:)) ben de sacima sinameki yaptim bi de elektirik supurgesiyle odami supurdum bayaa olmustu solemesi ayip 1 saat kadar sacimda bekletip yikayim yatayim deemi:) evet evet cok sahane fikir heh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…