ya şu elbiseyi ben göremedim kacıncı sayfada bi bakayım cok emrak ettim
He he heeeyawwwwwwwwwwwww simdi gitmen lazimsa ne ara gecmis okuyacaksin yaaaaaaaa ayyy bu koclar oldurecek beni
Oh, afiyet olsun canımkızlar karpuz zayıflatıyor galiba ya, ben diyeti bıraktım ya bu hafta biskremler makarnalar börekler dondurmalar gırla gitti, ama her akşam bu saatlerde karpuz yedim sonra geç yattım ama tabi ve 300-400 gram vermiş gözüküyordum bu sabah, yarın sabah ne göstericek bilmem tabi. bundan karpuza bağladım olabilir mi acaba?
He he heee. 40 sayfa okuyacağım yahu, acıyın bana:sinifsinif:. Vakit buldukça okuyacağım.
Oh, afiyet olsun canım. Olabilir tabi ki. Karpuz çok sulu ve kalorisinin çok düşük olduğunu okumuştum. 1 karpuzu tek başınıza bitirmediğiniz sürece sorun olmaz bence :) .
Şimdi ben sizinle dırdıra dalmayayım en iyisi geçmişe döneyim.
bu kolyede uymaz ona dimi, ay ben bunları ne zaman kullanıcam offff, ağliycim şimdi, bir de takı aramak gerek :sinifsinif:
Şınav çek o zaman he he hee:jeyyar:.@herkes benim hala bi seyler yapasim var eski edecek olursa hadi forum yaw yok mu bi aslan parcasi
Bak üstte gaza getirmeye başladım bile@HERKESSSSSSSS HAFTANIN KOCU NUTCASEYI gecmisi okuyup yorum yapana kadar bizleri gaza getirene kadar DISLAYINNNN HEHEHEH
çok doğru diyorsun canımm ben genelde topuklu giyerdim eskiden hiçte rahatsız olmazdımvalla bazen öyle rahat yapıyorlarki yürüryemem dediğin ayakkabı ile uçuyorsun sanki...
Lanchesis tatlişkom ben özele yazdım
bu ton uygun canım çok çeşit var zaten alışverişte anlarsın:1shok:tamam canım bakıyım bu renk tonu iyi mi peki biraz daha mı koyusu olmalı, resmini de götüreyim bari alışverişe
.
şimdi bu elbiseye beyaz altın da olmaz dimi, ay ben ne ters elbise almışım offf :sinifsinif:
yasemncigimmmmm ben de ayakkabi aldim diger ayakkabiyi giymicem bu daha uyumlu oldu :)
bence takı takma sadece uzun küpeler tak..çünkü elbisen önündeki işleme tarzı toka vs yeterli kolye vs hem kalabalık durur hemde önündeki işlemeyi yok edebilir...ama küpe ve koluna takı süper olur bence...
bence takı takma sadece uzun küpeler tak..çünkü elbisen önündeki işleme tarzı toka vs yeterli kolye vs hem kalabalık durur hemde önündeki işlemeyi yok edebilir...ama küpe ve koluna takı süper olur bence...
hadi yattım bennnnnnnn öpüldünüzzzzz
canım şunlara bi bak bakalım..
ImageShack Album - 7 images
orda siyah bi ayakkabı var.. renk olarak değil ama model olarak cok hosuma gitti.. ayrıca bu tip ayakkabılarla asla yürüme zorlugu ve ayak agrısı cekmezsin. tango yaparken bunladan giyiyoruz biz cunku bu yüzden.. gerci bizimkiler özel dans ayakkabısı. ama piyasadan da bu tipde ayakkabılar bulabilirsin onlar da yormaz seni..
bu ton uygun canım çok çeşit var zaten alışverişte anlarsın:1shok:
ben geçen sene ne uğraştım sadece takı için günlerce gezdimeyvahedigeldismile
bu arada elbisen bi harika canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?