50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekür ederimm,parfümmm tavsiyesi içinn.daha alamadımm zatennnn....menün gayet güzellll..aferinn sanaa...bu arada yesa dün züksediin uğrarsa koç olca demiştii,amam uğrammamış, o yüzden bu hafta burda olcak birii koç olcak,sen olur musun,ulkerk?ya da şöyle söyleyim,koç olmak isyeten var mı?

çok çok geçmiş olsunn,ben 7/24 burda mesai yaptımm,bozulma ama ne arayanın,ne soranın oldu.ben de attile falan çıktın sanmıştımm.1 haftadır in,cin, ben ve 2-3 kişi top oynadık.iyşleştin umarımmm..kendine dikat ettt.ee bu kadar yesayı örnek alıncaa sonuç böylee.....

Aaa bir tek Ulkuerk var forumda. Cevizli tatlını yedin mi canım? Bak aklımda kalmış hala, yemediysen ye lütfen .
sendeki hafızaya hayranım ya,................

şimdi kızlar ben 2 ayda 6 kilo verebilirmiyim????...
verebilirisnnnnnn......

geçmiş olsunn,bizler iiiizzz ,kendien ii bak..
geçmiş olsun...

melabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

@NUTCASE delisiiiii guldurdun beni :))) gecmisler olsun canim benim de her daim soylemeyin yahu yesa gibi olsam diye hehe:)) bi de niye kendi bilgisayarindan yazmiyosun biri gorur diye mi hay Allahim yaaaaaaaaaaaaaa heheh:))

@prensesim sana da gecmis olsun canim

@NUTCASECIGIM ulkerkcim yapmadiysa olabilir iyi dusunmussun hem pepper laf ederse nesme secti derim heheheh hatta ben de laf edebilirim bu durumda heheh :)) super fikir bak cok sevdim ben bu fikri

@herkes napiyosunuz canlar yaw hic ses soluk yok:)

Selam kızlar nasılsınız?
bugün yediklerimi yazayımn size

sabah: 8 adet yeşil zeytin light süt yarım yaglı peynit(kibrit kutusu kdr) 1 yumurta domates salatalık 2dilim uno light

ögle: 1kase çorba ve birazcık yogurt(light)

Ara:1 kase sütlü dondurma

Akşam : 1kase corba bol salata

kızlar sizce nasıl diyetimm cogu zaman böyle yiyorum diyetimi 5. günündeyim ? SAGLIKLIMI SİZCE

selam kizlar..

liste yayinlandimi..

ben bu hafta 500 gr vermisim, cok mutlu oldım,

54,1 ciktim bu sabah.

sporun faydasi oldu sanirim.

simdi gidip dropasize4life yapicam 1,5 saat, ben dayanabildigim kadar yapicam.

optum hepinizi

selam gençler!
vallaha canım öyle bir hamburger ve patates kızartması,kumpir vs vs istiyo ki cok fenayım yaa hiç bişey bastıramıyo o isteğimi.. zor tutuyorum kendimi çok
bugun start it up&pack&limber yaptım..2 tane de zumba videosu yaptım..
mucuk mucuk sizlere.

çok canın çekiyoza bence ye
ben eskiden yerdim ama genede patır patır gidiyodu kilolarcokacimcoook ama artık gitmiiiiii

Haftanın listesi:

babymom 54.6 (1.1 vermiş) alkisalkisalkis

peppermint 54.1 (500 gr vermiş)
sensewitch 45.6 (400 gr vermiş)
lachesis 56.8 (100 gr vermiş)

sevgilim benim 61 (aynı)
yasemin 56 (aynı)
tweety 58.6 (aynı)
dulcinea 53(aynı)

ayy ne guzell herkes kılo vermıs yada almamayı basarmıs ınsallah bende sıze katılcamm
dızım gecsın sporada baslıcam hayırlısıyla
bu arada sevgılım benım dedıgın kımm cıcegım cok merak ettımm

nicki "sevgilim benim" canım. değiştircek inşallah yakında, garip bir nicki var:)

kızlar ben tatile cıkıorum silivri- antalya yapıcam aralarda girebilirsem girerim ..ama giremezsem koclugum ertelensin ok mi yesacım... hadi ii bakın kendinize

Ve haftanın birincisi 1.1 kilo ile babymom :hooray: alkisalkisalkis vereliniortak

listeye 2. siradan girmisim;
cok mutlu oldum.

sanirim sporun faydalari; durup durup birden veriyor insan.
bu sabah da 53,80 ciktim kizlar.
galiba ben de nihayet zayiflama surecine girdim acayip mutluyum.

babymom tebrikler,

sensewitch artik zayiflama cnm nolurr. bak zayiflama hastaligina yakalandin diye korkuyorum, 45 kg cok az cnm .. 1-2 kilo al, sonra da onu koru derim ben yanlis anlamazsan cnmm

bu arada sinav nasil gecti?

lachesis ellerine saglik canim; senin sinavin nasil gecti ?

prenses nasilsin cnm? gorusemiyoruzzz

yalnz listede cok az kisi var;
yesa nerde?

yesa'nin favori arkadaslari ( ) zukseddin, nutcase nerde?

bizim spatz, anchusa nerde?

ulkerk nerde?

kizlar niye bildirim yapmiyosunuzzz???

lachesis ellerine saglik canim; senin sinavin nasil gecti ?

pek iyi geçmedi tatlım, sınavda bana bir mallık geldi uzaklara daldım durdum konsantre olamadım, matematiği sona bıraktım bir de niye öyle bir şey yaptıysam o yüzden yetiştiremedim. matematiğin yarısına sürem yetmedi yani. sınav yoksa çok zor değildi, ama bana bişeyler oldu niyeyse öyle garip işte.

aa ciddi misin cnm?
ya her iste bir hayir varmis, uzme canini.
hem daha sonucun gelmedi; belki de iyi bir sonuc alirsin..
zaten matematigi cogu kisi yapamaz, belki senin yetistirdigin kadari bile yeterli olur. insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…