Herkese merhabalar
Nesmecim bir parfume kokladım ablamda yeni almış fiyatı gayet iyiydi...SJP(sarah jesica parker) NYC(new yor city) şeker kokusu angel tarzı ben cok severim aklında olsun....
ben dun tibete başladım..3 ile başladım haftada 1 sayımı artırılıyordu....
sabah
2 dlm kızarmış ekmek
kk peynir
3 zeytin
1 yumurta
öğle
patates salata
tavuk eti(bacak)
akşam
salata yerim buyuk ihtimal
(farklı birşey yersem yazarım)
çok çok geçmiş olsunn,ben 7/24 burda mesai yaptımm,bozulma ama ne arayanın,ne soranın oldu.ben de attile falan çıktın sanmıştımm.1 haftadır in,cin, ben ve 2-3 kişi top oynadık.iyşleştin umarımmm..kendine dikat ettt.ee bu kadar yesayı örnek alıncaa sonuç böylee.....Merhaba
Bir haftadır yazmıyorum farkındayım. Kusura bakmayın. Geçen Cuma hastalandım, 3 gün falan bakamadım foruma. Sonra da arkadaşıma ulaşmaya çalıştım, o da 1 haftadır hastaymış bilgisayara bakamıyormuş, o yüzden yazamadım kusura bakmayın.
Arkadaşınla ne ilgisi var derseniz şöyle; bazılarınız biliyordur ben kendi bilgisayarımdan girip yazmıyorum foruma. Mesajlarımı arkadaşıma gönderiyorum o kendi bilgisayarından girip yazıyor. O da bir hafta hasta olunca yazdıklarımı gönderememiş, sizi benden ayrı bıraktığı için çok özür diliyor, ehe he hekaydirigubbakcemile3. Geçmişi de okuyamadım, beni arayıp soran oldu mu? Bir şey yazdıysanız göremedim kusura bakmayın.
Bu arada nasıl hasta olduğumu da anlamadım, aniden çıkan bir şeydi. Tam da hastalanmadan bir iki gün önce Yesa hastaydı, ben de düşündüm acaba alışkanlık olarak "ben de Yesa gibi hastalansam" falan mı dedim yanlışlıkla. Senin yüzünden hastalandım Yesa:2:. Bunun acısını bir sonraki koçluğumda çıkaracağım:jeyyar:.
Hadi hepinize kolay gelsin...
sendeki hafızaya hayranım ya,................Aaa bir tek Ulkuerk var forumda. Cevizli tatlını yedin mi canım? Bak aklımda kalmış hala, yemediysen ye lütfen.
verebilirisnnnnnn......şimdi kızlar ben 2 ayda 6 kilo verebilirmiyim????...
geçmiş olsunn,bizler iiiizzz ,kendien ii bak..
kızlarr selammm sızelerede haber veremedımm ınternetım yoktu cok sukur ev bulduk tasındık anca netım baglandı dun baglandı aslında ama nette sorun vardı bı geldı bı gıttı bı haber veremedımm tatlılarım
bu arada tasınmadan dolayı dızımı ıncıttım ılac kullanıorum
sızler nasılsınz
geçmiş olsun...
Veirsin bence hatta 1ayda bile verirsin spor ve diyetleşimdi kızlar ben 2 ayda 6 kilo verebilirmiyim????...
selam gençler!
vallaha canım öyle bir hamburger ve patates kızartması,kumpir vs vs istiyo ki cok fenayım yaa hiç bişey bastıramıyo o isteğimi.. zor tutuyorum kendimi çok
bugun start it up&pack&limber yaptım..2 tane de zumba videosu yaptım..
mucuk mucuk sizlere.
niye ben geldiğimde kimse olmuyorr yafff:sinifsinif:
Haftanın listesi:
babymom 54.6 (1.1 vermiş) alkisalkisalkis
peppermint 54.1 (500 gr vermiş)
sensewitch 45.6 (400 gr vermiş)
lachesis 56.8 (100 gr vermiş)
sevgilim benim 61 (aynı)
yasemin 56 (aynı)
tweety 58.6 (aynı)
dulcinea 53(aynı)
ayy ne guzell herkes kılo vermıs yada almamayı basarmıs ınsallah bende sıze katılcamm
dızım gecsın sporada baslıcam hayırlısıyla
bu arada sevgılım benım dedıgın kımm cıcegım cok merak ettımm
herkese merhaba diyecem ama kimse yok..
Haftanın koçu kim???
Haftanın listesi:
babymom 54.6 (1.1 vermiş) alkisalkisalkis
peppermint 54.1 (500 gr vermiş)
sensewitch 45.6 (400 gr vermiş)
lachesis 56.8 (100 gr vermiş)
sevgilim benim 61 (aynı)
yasemin 56 (aynı)
tweety 58.6 (aynı)
dulcinea 53(aynı)
Ve haftanın birincisi 1.1 kilo ile babymom :hooray: alkisalkisalkis vereliniortak
lachesis ellerine saglik canim; senin sinavin nasil gecti ?
pek iyi geçmedi tatlım, sınavda bana bir mallık geldi uzaklara daldım durdum konsantre olamadım, matematiği sona bıraktım bir de niye öyle bir şey yaptıysam o yüzden yetiştiremedim. matematiğin yarısına sürem yetmedi yani. sınav yoksa çok zor değildi, ama bana bişeyler oldu niyeyse öyle garip işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?