aa ciddi misin cnm?
ya her iste bir hayir varmis, uzme canini.
hem daha sonucun gelmedi; belki de iyi bir sonuc alirsin..
zaten matematigi cogu kisi yapamaz, belki senin yetistirdigin kadari bile yeterli olur. insallah
ya üzüldüğüm sınav kolaydı matematik de çok kolaydı ama zaman alıyor tabi geç kaldığını fark etsen de yetiştiremiyorsun. her zamanki gibi normal sıralamayla çözseydim çok iyi bir puan alırdım, böyle de çok kötü bir sonuç almam belki ama bana yeterli olmaz ki, en az 90 almalıydım.
ay bir de tartıda 3 kilo fazla çıkıyorum şaka gibi, üzüntüden şiştim galiba
Günaydın canım arkadaşlarım ,
nihayet 2 kilo fazlalığımla tatilden döndümbilmiyorumkismile
çok özledim sizi çooookkkkk:kedi:
burnumda tüttünüz..
şehir fırsatında kampanya var, 5 öğün diyet yemeği 34 tl, sana uyar aslında bu işyerinde ne yiycem derdinden kurtulursun bir haftalık da olsa:)
Günaydın canım arkadaşlarım ,
nihayet 2 kilo fazlalığımla tatilden döndümbilmiyorumkismile
çok özledim sizi çooookkkkk:kedi:
burnumda tüttünüz..
cnm dur, stres yapma oyle,
uzme kendini.,
sonuc bi gelsin; gerekirse ondan sonra uzulursun..
belki de iyi bir sonuc alacaksin; ve o zamana kadar kendini bosuna uzmus olacaksin.
binav yildai yapiliyordu cnm? sen diyordun herkes kurslara gidip 1 yil hazirlaniyor diye; sen de gidersin bi kursa en kotu ihtimalle.
uzme canini.
kilo konusu da ya tartin sasirdi ya da sistin dedigin gibi. 3 kilo almis olamazsin cnm
ya üzüldüğüm sınav kolaydı matematik de çok kolaydı ama zaman alıyor tabi geç kaldığını fark etsen de yetiştiremiyorsun. her zamanki gibi normal sıralamayla çözseydim çok iyi bir puan alırdım, böyle de çok kötü bir sonuç almam belki ama bana yeterli olmaz ki, en az 90 almalıydım.
canimmm hosgeldinnn.
biz de seni ozledikk.. nasil gecti tatilin... ? eglendin mi, dinlendin mi, gezdin mi bol bol???
2 kilo alinir tatilde normaldir;
seyahat sirasinda bile 1 kilo su topluyormus zaten vucut.
bisey olmaz, 1-2 haftaya atarsin cnm.
buralari bilemezsin; foruma bi haller oldu; tatiller sinavlar derken kopmalar oldu :-(((
gecen 2 hafta ben de fazla giremedim is yogunlugundan.
cok ozlemisim, bu sabah daldim siteye hemenn
hee evet ben de gordum onu.
cnm bizim isyerinde cesit bol, diyet turu, meyve, sebze, izgara hepsi var
pek sikinti yasamiyorum yemek konusunda.
saogol cnm yine de.
kizlar ne zamandir merak ettigim bisey var;
diyelim ki birinin yumurtama tarihi 15 haziran;
adet tarihi de 30 haziran.
15 haziran da dollenme gercekselirse; 30 haz. da adet gorur mu, 1 ay sonra yani 30 temmuzda ki adeti mi gecikir yoksa.
yanlis anlasilmasin, hamile degilim; yeni adetim bitti benim)) bunu merak ediyorum ne zamandir da.
canım hiç üzülme ,
sonuçlar gelene kadar vaktini güzel geçirmeye bak,
sonuçlar geldikten sonra şayet beklediğin gibi olmazsaönümüzdeki maçlara bakıcaz dersin..
biliyorsun bu sınav işleri uzun bir süreç,kendine haksızlık etme lütfena.s.sen elinden geleni yaptın fazlasıylayerimseniben
kendini üzmeye değmez
canım benimmm,
inşallah bir an önce veririm şu kilolarısenağlama
bu arada bir sorun var , sorun mu diyelim artık bilemiyorum ama ,
eşim bebek istiyor,
ama ben hiç hazır değilim,
çok korkuyorum kızlar:bbo:
ne yapmalıyım , ne olur bana akıl fikir verinmafoldumben
canım benimmm,
inşallah bir an önce veririm şu kilolarısenağlama
bu arada bir sorun var , sorun mu diyelim artık bilemiyorum ama ,
eşim bebek istiyor,
ama ben hiç hazır değilim,
çok korkuyorum kızlar:bbo:
ne yapmalıyım , ne olur bana akıl fikir verinmafoldumben
hiç bilmiyorum canım ben de merak ettim şimdi.
sağol canım. ay ben de hep bebek istiyordum şimdi kesin düşünmeye başladık biz de engel kalamdı şimdi ben de korkmaya başladım kendimi hazır hissetmiyorum, ben daha çocuğum gibime geliyor, belki de normaldir böyle korkmamız ya da biraz daha beklemek lazım.
bence sen eşine söylemelisin hazır olmadığına senin hazır hissetmen daha önemli.
kızlar dr.nevra diye girin google'dan onun sitesinde otomatik siklus hesaplayıcısı var,oradan yumurtlama dönemi çıkıyor..
lachesiscim aynı duyguları yaşıyoruz seninle ,
ya eşimle konuştuk , sen ne zaman istersen o zaman olacak dedi ama şimdi de korkuyorum , ya bebeğimiz olmazsa diye:umursamazzaman ben vicdan azabından kurtulamam sanki benim yüzümden olmuyormuş gibi hissederim..
bu arada sen kaç yaşındaydın canım:uhm:
ben de daha kendim çocukmuşum gibi hissediyorum,
eşime de kıyamıyorum , başkalarının çocukları olunca gözlerinde öyle bir heyecan oluyor ki , acaba bencillik mi yapıyorum:uhm:
Herkese merhabalar
Lanchesis hayırlısı olsun üzülme bir daha girersin sınava..
Kahve kokusu hoşgeldin nerelerdeydin tatilde?
eee koç kim??
nutcase bana msj atmış bu hafta sen ol diye ama babyde zukzeddin demiş ??????
Ayyy ilahi kızlar neden korkuyorsunuz...Hazır olmadığınız anda bile eğer hamile iseniz herşey kendiliğinden gelişiyo..hemen adapte oluyorsunuz...bırakın olumsuzlukları...
canim bence bu bir sorun degil.
evliligin dogal sonuc. evli oldugunuza gore esinin senden bir bebek istemesi cok dogal, hem de cok romantik.
ben de esim benden bebek istesin isterdim)) ama o sozlerine cok sadik; evlenmeden once 2 yil yapmicaz diye konusmustuk o sozumuze sadik kaliyoruz biz )
gelelim size;
siz ne kadarlik evlisiniz canim; 1 yiliniz doldu mu?
isle ilgili birbeklentin; cocuktan once sunu da yapmaliyim dedigin bisey var mi?
(mesela ben bu yilbasi ufak bi terfi bekliyorum - boyle bir vaat aldim-- o yuzden yilbasindan once hamile kalmamam lazim, yoksa terfi isi yatabilir )
bir de dedigin gibi ruhen kendini hazir hissetmek onemli.
kendini bence iyice bir dinle, illa ki biraz koeku olur insan da ama bu istememekle ayni sey degildir; belki de istiyorsundundur da sadece biraz korkuyorsundur, o da dogall:CüvCüv:
canım yılda bir terfim oluyor benim de ama kamu sektöründe olduğum için hamilelik sorun değil işim ve terfim açısındanyerimseniben
sanırım bendeki sorun anne olma duygusuna alışamamak ,
sanki anne olunca ötelenecekmişim gibi geliyor..
ben eşimin ilgisine alışkın biriyim,
o ilgi tümüyle bitecekmiş , herkes bebeğe ilgi gösterecekmiş gibi geliyor,
sonra bir de utanma boyutu var olayın , çok utanıyorum nedense:kedi:
ayyyy deliiiiiiiii kızzzzzzz..inşallahhhhhhhh Allah sağlıkla nasip etsin ikinizede...haklisin canim.
benim annem 18 yasinda abimi kucagina almis.
30 yasina geldik, daha hazir olmasi mi kaldi..
)
valla ben cok heves ediyorum, dun bi hamile t-shirtu begendim magazada, esim dedi ki cok begendiysen alalim, zaten gunun birinde lazim olacak.
aldim geldim eve giydim; karnima da havlu koydum; kizlar o kadar tatli oldu ki anlatamam yaa. :CüvCüv:
insallah nasip olur giymek, sagliklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?