50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ii gcelerrr ,kendiniz eii bakın,yanımda kuzenim var yarın kpss ye gircekkk,o yüzden erken yatcaz+sabah 7 de yürüyüşe çıkıyorum 1 saattt....ilgililere duyrulur.......

Tatlı rüyalar nesmecim... Kolay gelsin ayrıca..

KPSS ye girecek herkese başarılar :lepi:

Ben de film izleyem. ıyi geceler herkeslere

merhaba hanımlar.. cok yorguunum ama uykum gelmiyor bir türlü..şu tibeti çok merak ettim ya.. epey bi tibet muhabbeti dönmüş..

günaydınnnnnn diycemm kimselelr yokk,,,
bugün 7 de kalktım 1buçuk saatt yürüyüş yaptım+gelince tibet+ 11 dk pack yaptım,duş aldım.şimdi e kiraz yiyip,yeşil çay içiyorumm.yarım saat sonra da kahvaltı yapcammm..ay erken kalkıp yüürüyünce ne kadar dinç hiiseidliyo,okul kapanalı hiç yüürmmemiştim bu saatte..süper artık her gün yüüürycezz kuzenelr,dayıalr yengelrr..maailecekkk....
kahvalatımı da yazayım:1dilim kepek ekmek+zeytin+peynir+yumurtasız menemen+sallatlık+marul+maydonozz

merhaba hanımlar.. cok yorguunum ama uykum gelmiyor bir türlü..şu tibeti çok merak ettim ya.. epey bi tibet muhabbeti dönmüş..

tibettt,çok kolay ve zevkli+kısa sürüdğü için sıkmıyoo yap benceee...ben 21.dyimm 10 dk sürüyoo.hareket sayısı arttıkça ilk gün yapmak zor geliyo ama 2.gün hemen alışıyosunn..tavsiye ederimmmm....:sm_cool:

selaaaaaaaaaaaam (ayyy ne tatlı bu ifade çok hoşuma gitti)
nbr bayanlar
bugün tekrar spora başladım 4 mil yaptım yuuupiiiii hihoyyyt
sabah yediklerim
3dilim kepek li ekmek biraz labne ajvar bal fıstık azmesi 1 tane salatalık ve 2 barsak çay +3 bardak su
herkese mutlu haftasonu öpüldünüz kızlaropuyorumnanaktan

Herkese merhabalar
Nesmecim bir parfume kokladım ablamda yeni almış fiyatı gayet iyiydi...SJP(sarah jesica parker) NYC(new yor city) şeker kokusu angel tarzı ben cok severim aklında olsun....
ben dun tibete başladım ..3 ile başladım haftada 1 sayımı artırılıyordu....
sabah
2 dlm kızarmış ekmek
kk peynir
3 zeytin
1 yumurta

öğle
patates salata
tavuk eti(bacak)

akşam
salata yerim buyuk ihtimal
(farklı birşey yersem yazarım)

Merhaba

Bir haftadır yazmıyorum farkındayım. Kusura bakmayın. Geçen Cuma hastalandım, 3 gün falan bakamadım foruma. Sonra da arkadaşıma ulaşmaya çalıştım, o da 1 haftadır hastaymış bilgisayara bakamıyormuş, o yüzden yazamadım kusura bakmayın.
Arkadaşınla ne ilgisi var derseniz şöyle; bazılarınız biliyordur ben kendi bilgisayarımdan girip yazmıyorum foruma. Mesajlarımı arkadaşıma gönderiyorum o kendi bilgisayarından girip yazıyor. O da bir hafta hasta olunca yazdıklarımı gönderememiş, sizi benden ayrı bıraktığı için çok özür diliyor, ehe he hekaydirigubbakcemile3. Geçmişi de okuyamadım, beni arayıp soran oldu mu? Bir şey yazdıysanız göremedim kusura bakmayın.

Bu arada nasıl hasta olduğumu da anlamadım, aniden çıkan bir şeydi. Tam da hastalanmadan bir iki gün önce Yesa hastaydı, ben de düşündüm acaba alışkanlık olarak "ben de Yesa gibi hastalansam" falan mı dedim yanlışlıkla. Senin yüzünden hastalandım Yesa:2:. Bunun acısını bir sonraki koçluğumda çıkaracağım:jeyyar:.

Hadi hepinize kolay gelsin...

kızlarr selammm sızelerede haber veremedımm ınternetım yoktu cok sukur ev bulduk tasındık anca netım baglandı dun baglandı aslında ama nette sorun vardı bı geldı bı gıttı bı haber veremedımm tatlılarım
bu arada tasınmadan dolayı dızımı ıncıttım ılac kullanıorum
sızler nasılsınz

geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…