nesmekaya caniiimmm, bana iyi ogrenci demissin. yuppii))
sac boyasi sormus bi arkadas. ben saclarimi 2 die kendim boyuyorum,
palette-broz kahve-6-68 gercekten tatli bi kahverengi tonu, hafif bakirlik da var icinde ve cok parlak duruyor. tavsiye ederim. en son gecen pazar aksami boyadim, cok da guzel oldu.
tweety cok gecmis olsun. canini uzme, hic olmazsa ilacini alirsin, duzenlersin tiroitlerini.
bende de cikacak gibime geliyor, gidemedim bi turlu doktora :-((
tweety tiroidin varsa kekik , kekik yagi, suyu, cayi vcy den uzak durmalisin....ve 40 gun sonra kontrole gitmelisin uc ay degil.... ilac etkisini 40 gunde gosteriyor. ona gore doz ayarlamasi yapiliyor...
gecmis olsun ama cok yaygin. ilaclarini ihmal etmedigin surece cok onemli birsey degil...ilac almaya baslayinca kilo vermne de kolaylasacaktir.
canim hosgeldin..
bence kilo olarak fazlan yok,
ama sanirim henuz yasin kucuk ve gordugum kadariyla genclerimiz yeni sorunu bu bel cevresi;
artik dusuk bel pantolonlardan mi, fast fooddan mi; bilg. basinda oturmaktan mi bilmiyorum.
bence diyet yapma ama sagliksiz seyleri hayatindan cikar;
biraz da spor yap tamam
yerimseniben
sporsuz vermek cok zor cnmm.
hemen spora basla .. bi suru videolar var internette, indirip bazilarini baslayabilirsin.
slm nesmecim can kocumuz hersey icin tesekkurler yeni koc insallah zukseddincigim olacak ama daha haberi yok:))) o olmazsa sen birini sec emi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?