50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol peppermintcim

şüphelerin varsa bence hiç bekleme
hemen dr a git
İNşaallah çıkmaz sende bişi tatlım

çok sağol hayatım vcy den uzak dur demişsin tatlım ben anlamadım da vcy nedemek
demek 40 günde ilaç etkisini gösteriyor ALLAH ne muradın varsa versin tatlım 2 gündür bunu arıyorum netten bi cevabını bulamadım sağol canımŞeniz
yani 40 gün sonramı vücut normal dengesine geliyor
bide nette tiroid hastalarının diyet yapması teklikeli olurmuş diye okudum sen böyle bişi duydun mu canımopuyorumnanaktan

Hosbulduk canım ..
21 yasındayım o kadar da kücük degilim aslında ama görsen en fazla 17 dersin sempatiksalakcinni
Cok fazla düsük bel giymiyorum özellikle belimin üstüne cekiyorum pantolonumu .. Ama artık orada olanları nasıl yok edicem bilmiyorum .. İnsanın boyunun kısa olması da ayrı bir dezavantaj 1 kilo alsam hemen anlasılıyo :bbo:

sporsuz vermek cok zor cnmm.

hemen spora basla .. bi suru videolar var internette, indirip bazilarini baslayabilirsin.

cnm haklısın ama bende spor konusunda istikrar yok bi türlü düzenli spor yapamadım hayatım boyunca nasıl olucak bilmiyorum acaibery miydi neydi ondan alayım kullanayım diyorum ama işe yararmı ne dersin???

slm nesmecim can kocumuz hersey icin tesekkurler yeni koc insallah zukseddincigim olacak ama daha haberi yok:))) o olmazsa sen birini sec emi :))

sağol canım da bişey yapmadımm,siz cici öğrencilerimdiniz.......hiç yormadınızz,,resmine baktım da,,biraz daha verirsen yüzün çökerrr,fazla vermem bencee....

Merhaba kızlar

NESMECıM ex koçum teşekkürler kaydirigubbakcemile3

TEMBEL YESA ben aksatmadan zumba yapıyom, sen napıyon

BABYMOM harikası canım, hedefine ulaşmıssın :lepi: darısı bize

offffffffffffffffff afferin bea dulci bea

ben surekli yeyip iciom hem de gec saatte

bu aralar cok acaip oldu yaa niye bole oldum ben yaaaa

Havalar sıcaklaşınca millet belki benim gibi bilgisayara yaklaşmak istemiyo belki :) Zumba nın basic videosu var, orda hareketleri yavaş yavaş gösteriyolar, niye yapayasın yahu, çok keyifli, hiç bişi yapamıyosan göbek at dur :dance:
Evet canım, muhtemelen dediğin gibi, oynatmadığın yer kalmıyo çünkü Aşırı terliyorum... Ama şimdilik kilo olayını düşünmüyorum, eğlenceli olduğu için yapıyorum :lepi:

Cimcimem tabi yiyip içmek senin de hakkın, ben de dün gece geç saatte yedim.. ama bu sürekli olmamalı. O zaman ÇOK büyük tehlike var demektir. Hemen kendine gel. Sen menülerini de yazmıyon sanırım bayadır. Hem sizin oralar serindir, mis gibi sporunu yapsana, türkiyeye gelince sıcaktan çok zorlancan.

Yaz bakalım bugünkü menünü kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…