doğru diyorsun canım çok da kasmamak lazım. hamile kalmadan önce mi kan testi yaptırıyım. ne testi diycem:S
Madem bu haftanın koçuyum...size örenk olayım
menüm
sabah
nesfit yarım yağlı sütle
1 ceviz
öğlen
1 servis kaşığı ile bulgur pilavı
2 yk yoğurt(ama malesef yağlı)
çızlarrr naber.ne zamandır giremiyorum
tayinimiz çıktı ya bi taraftan ev topluyorum . bi taraftanda elimdeki işleri bitirmeye çalışıyorum.
kilom51.6 çıktı sabah ama görüntüde hiç zayıf bi görüntüm yok.
tayindi taşınmaydı koca bi yazımız gidecek galiba daaha bi deniz bile görmeden.
ama sizi çok özledim.
lachesin sensenin sınavlarının nasıl geçtiğinden haberiniz varmı. kahve kokusu izinden döndümü anchusa peppper spatz diğeleri nabersinizz??*
çızlarrr naber.ne zamandır giremiyorum
tayinimiz çıktı ya bi taraftan ev topluyorum . bi taraftanda elimdeki işleri bitirmeye çalışıyorum.
kilom51.6 çıktı sabah ama görüntüde hiç zayıf bi görüntüm yok.
tayindi taşınmaydı koca bi yazımız gidecek galiba daaha bi deniz bile görmeden.
ama sizi çok özledim.
lachesin sensenin sınavlarının nasıl geçtiğinden haberiniz varmı. kahve kokusu izinden döndümü anchusa peppper spatz diğeleri nabersinizz??*
kızlarrrrrrrrrr spatzy geldiiiii
sadece bi kaç sayfaya göz attım da, bakıyorum bir hamilelik muhabbetidir almış başını gidiyor:ecrin_bebek: allah hepimize o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, en doğru zamanda tabi.
ben iyiyim, hoşum, çalışmaktayım, yogunum,52.4 kilocuğumkaydirigubbakcemile3
bu sabah tartıyı öpesim geldisempatiksalakcinni
Hereke tekrar Merhaba:)
Bugun tam bır haftam bttı 8.gunumdeyım ama tartlmyorum cnku bugun hastalandım eksık cıkmazsam motıvasyonum bozulur dıye korkuyorumAma bıter btmez tartılıcam.Tekrar hatrlatym boyum 1.56 kılom 58.1 dı basladıgımda 1 haftam soyle gectı
1.gun
sabah:kfleks
ara: 2 cevız 2 kayısı
yesılcay
oglen:sehrıye corbası semız otu 2kasık yogurt
ara :2 cevız 2 kaysıı
aksam: 1 parca tavuk 1 tane haslanmıs patates 2 kasık pılav
2.gun tamamen 1.nın aynısı pılavsız:)
3.gun
ara:5 kıraz 5 uzum
yesılcay
oglen: 3 kofte2 kasık pılav salata 1kucuk kemal pasa tatlısı
ara:2cevız 2 kayısı
aksam:2dılım ananas
4.gun
ara 2 cevız 2 kayısı
oglen barbunya 1 dılım ekmek
ara 2 dılım ananas,
yesılcay
aksam yogurtlu kabak
ara 2 cevız 2 kayısı
5.gun
sabah:1 domates 2 dılım peynır 5 zeytın 1ekmek
ara: 2 cevız 2 kayısı
oglen:sehrıye corbası 2kasık pılav salata
ara:1 seftalı
yesılcay
aksam 3 top dondurma
6.gun
sabah:1dılım ekmek 1 domates 2 dılım peynır 5 zeytın
Ara:3 cevız 1 kayısı
oglen: corba taze fasulye salata
ara:2 dılım kavun
aksam: 2 parca tavuk yogurtlu semızotu,
ara:3top dondurma
7.gun
sabah:1 domates 2dılım peynır 5 zeytın 1 dılım ekmek 1 dılımde yumurtalı ekmek
ara:kavun
oglen:2 bıber dolşması
aksam:corba ve yogurtlu semızotu
ara:4 cevız
sızce boyle devam edersem 4 kıloyu ne kadar surede verebılırm?ılk defa dyet yapıyorum.Aksamları yarım saat yuruyorum.metabolızmamı hızlandrmak ıcın sureklı su corba yesıl cay tuketıyorumyapabılcegım baska bısı varsa onerılerınze her zaman acıgım yeterkı su kılolardan kurtulalım
selamlar bayanlar, ben de diyete 62.5 ile başladım, şu anda 59.8 kiloyum :) aynı zamanda 5.takımın üyelerinden biriyim.
boyum 159, kilo hedefim 52. devam edebilirsem de 50 inş.
diyetim 6 öğün, sabah kahvaltıda 2 dilim ince tahıl ekmeği peynir 2 zeytin domates salatalık ve 1 incir, veya incirin yerine 1 tatlı kaşığı bal. kan şekeri düşüklüğü gibi bir sıkıntım var bu nedenle bal veya incir çok iyi geliyor.
arada 1 elma veya 3 yulaflı biskuvi ve 1 çay bardağı süt.
öğlen sebze veya et veya 1 kase mercimek çorbası
öğleden sonraki arada 4 kuru kayısı ve 2 küçük boy galeta (yağsız) yanında çay veya form çayı ve 10 fındık(yada 2 ceviz)
akşam da sebze veya et. öğlen ne yediysem akşam diğeri ve 2 kaşık yoğurt.
gece yatmadan 2 saat kadar önce de (akşam yemeğini 7de yiyorum gece 12de falan yatıyorum) 1 çay bardağı süt ve bir porsiyon meyve yiyorum.
zayıflama yöntemim kalori boşluğu oluşturmak. günlük yaklaşık 1200 kcal almış oluyorum yukardaki diyetle. günlük kalori ihtiyacımı hesapladım, o da 1600 kcal civarı. 400 kcal bi boşluk oluyor. günlük 1 saat de yürüyüş -ki bunu hala hergün yapamıyorum- 200 kcal harcatıyor.
1 kilo verebilmek için 7500 kcal harcamış olmak gerekiyor. neticede 1 haftada temizinden 1 kilo yağ yakmış ve hiiiç aç kalmamış oluyorum zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?