50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kısın 4 ay pılatese gttım ama suan sadece yururyus yapablyrm canımtansyonum zaten dusuk yıgılıp kalcm dye odum kopyo en ıyısı yuzmek galba haftsnu bol bol kulac atablıyorm:)

yuruyus de en guzel sporlardan biri cnm,
tum kaslar calisiyor.

supersin;

boyle devam et bence.

;-)

aa dogruya soylemistin cnm isparta diye.

insallah cok guzel, cok mutlu gunleriniz olur orda.

cnm evet ev komple boyanacak, evimiz yeni aslinda, sifir daire almistik; biz oturali da 1 yil oluyor, fazla kirlenmedi ama boyanin bazi yerlerinde rotuslar vardi gozumuze carpan, hosumuza gitmeyen.
yapilmisken de komple yapilsin dedik, boyaci sonra 5 yil rahat edersiniz demis esime.
silinebilir boya yaptiricaz, artik kirlenirse sileriz, boyatmayiz her yil.

dedigin gibi esya icinde cok zor,
hrsey kalkacak, yeniden yerlesecek :-((

annemle ablam gelecekler yardima sagolsunlar

lachess geçmiş olsun canım kurtuldun sınav derdinden

sağol kuzum, sana da kolay gelsin, benim de camları falan silip evi temizlemem çarşamba kayınvalideler kayınpederler gelcek ama hiç kalkasım yok. ama kalkıyım dimi.

spatz sen de hoşgeldin canım.

neyse ben gidip şu camları bi siliyim:hulya:

benim de dun kayinvalidemler geldi..

ama ben cam falan silmedim.

cunku zaten cuma badana olacak ve silmem gerekecek, 2 defa ugrasamazdim.
yabanci degiller nasil olsa, calisan insanim, ayiplamazlar...

hamarat kizimiz, cok yorma kendini..

merhaba kızlarrrrrrr sabah kepek ekmek yokmuş bende kahvaltı olarak müsli yedim öğle ise 3 kaşık makarna 2 dolma biber yedim bir şeftali ve 3 bardak buzlu yeşil çay içtim :teytey:

arkadaşlar ben cuma günü tartılmıştım 61 geldim ama perşembe günü çok karpuz yemiştim ondanmı öle çıktıki 2 gündür tok karnına elbisemle 62 geliorum sabah tartılmama fırsat olmadı acep düştümmü 60aCADIARZU:hulya:

merhaba kızlarrrrrrr sabah kepek ekmek yokmuş bende kahvaltı olarak müsli yedim öğle ise 3 kaşık makarna 2 dolma biber yedim bir şeftali ve 3 bardak buzlu yeşil çay içtim :teytey:

selam cnmm

makarna ve biber dolmasini birlikte yemeseydin daha iyi olurdu sanki.

ama aksama hafif yersen sorun olmaz cnmmm

olabilir cnm, karpuz cok siskinlik yapiyor

evet cnm yarın sabah bir tartılıyim bakıyım ne çıkıo ama hissediorum zayıfladığımı şu 20 gün içerisinde 3 kilo daha versem yeter izin için tok karnına 59 gelim yeter valla belkim türkiyedede gezmekten gider 1 yada 2 kilo kaydirigubbakcemile5

evet biliorum cnm valla yemek zorunda kaldım ondan yoksa yemezdim vallahi eyvahedigeldismile akşamda sadece salata veya çorba içmeyi düşünüyorum:lepi:vereliniortak

aksama guzel karisik bi salata yap cnm,
cok az z.yagi da koy, varsa nar eksisi de koy. bu sekilde inan cok tok tutuyor. sonra meyve de yersin. salata tek basina tutmazsa hellim peyniri yapiyorum ben mesela uzerine. ya da 1 dilim kepek ekmegi yersin

;-)

doğru sölüosun cnm karışık bir salata yapım ben kendime çok tok tutar hep bol limonlu seviorum zaten olumunekankayizsmile

valla öyle olmuş

bu aralar soyle bisey yapiyorum,
sabah eve ogle yemegini saglam yiyip,
aksam sadece salata ya da karpuzya da meyve salatasi yiyorum.
ve kilo vermeye basladim. bu sabah itibariyle 53,8 im..
uffffffffff bende böyle yapmaya başlayayım...6 kilo vermem gerek...
Bence verebilirsin ama harekette et...ama menulerini toptan değilde gün gün yazarsan daha iyi olur belki örenk fln alırız...
ayyyyyy gözün aydınnnnnnnn
nereye cıktı tayinin???
7000 kcal 1 kilo biliyorum ben ama yani 500kcl da ççok önemli değil...valla cok iyi menün
ay ben ne zaman boyle olcam
doğru sölüosun cnm karışık bir salata yapım ben kendime çok tok tutar hep bol limonlu seviorum zaten olumunekankayizsmile
aslında kilo vermek için akşamları salata çeşitleri yemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…